”Emme suostu pelkäämään”? Äärivasemmistolainen Matias Heino piilotti kuvansa ja tietonsa

Uutisemme sai Heinon huolestumaan tietoturvastaan.

Poliittiset viholliset

Partisaani paljasti eilen Suomen äänekkäimmän anarkistisen väkivaltakiihottaja Matias ”Bongo” Heinon henkilöllisyyden. Uutistamme ennen Heino oli kyennyt kannustamaan aatetovereitaan väkivaltaan ”poliittisia vihollisia” vastaan turvallisesti nimimerkin takaa.

Paljastuksen jälkeen Heino pyrki vakuuttamaan tovereilleen, ettei Partisaanin uutinen tulisi vaikuttamaan hänen toimintaansa. Jukka Pojan taustayhtyeessä saksofonia soittava äärivasemmistolainen uhosi jatkavansa kamppailua isänmaallisia suomalaisia vastaan.

Heinon teot kuitenkin osoittavat, että uutinen sai hänet huolestumaan tietoturvastaan. Pian uutisen julkaisemisen jälkeen hän nimittäin piilotti Facebookista valokuvansa sekä koulutus- ja työtietonsa (kuvakaappaukset alla). Onneksi kaikki oleellinen tieto löytyy artikkelistamme, jonka voit lukea täällä: ”Esittelyssä väkivallasta fantasioiva Matias ’Syntikalisti’ Heino

A-ryhmä Äärivasemmisto Antifa Helsinki Jukka Poika Kotimaa Matias Heino Poliittinen rikollisuus Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Rikos Varisverkosto

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • rellinen

  Vastaa

  Erinomaista materiaalia suomen poliisin pomoputkeen.
  Kyllä noilla arvoilla, henkisillä ominaisuuksilla ja saavutuksilla jo ylikomissaarion natsat pitäisi irrota ja jopa tie äärivasemmistolaiseksi vakoilu‑, kontrollointi- ja suomen kansan kyyläämisvirastoksi paisutettuun poliisihallitukseen pitäisi avautua.

 • Vakka kantensa...

  Vastaa

  Eikös tämä mene sen Jukka Pojan kanssa samaan kategorian. Jukka kun ei ole pystynyt hoitamaan kunnialla omia asioitaan niin tämä taustajoukko sopii hyvin keulahahmon toimintamalliin.

  Vai onko se viimeaikoina saanut hoidettua ne parisuhdesotkunsa ja keppisakkonsa?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kaikki ne reaktiot tsemppiviesteistä lähtien Partisaanin paljastusjutun jälkeen kertoivat, että nyt iski paniikki, kun kansallismieliset saivat tässä(kin) tapauksessa paljastettua anonymiteetin suojista huutelevan äärivasemmistolaisen.
  Ilmeisesti Matias kuvitteli, että anonyymisti huutelemalla pystyy pitämään yllä jotain pelotevaikutusta, kun oma peilikuva näyttää siltä, että jokainen suhtautuisi muuten täysin huumorilla tuollaiseen vätykseen.

 • Kaikko Kyörä

  Vastaa

  Kyllä nämä natsi isämmaalliset enemmän paskahousuja on. Mitä nyt vähän kännipäissään mölyävät…

  • Nationalisti

   Vastaa

   Millä perusteella? Onko sinulla osoittaa jotain konkreettista esimerkkiä? Tuo nettihuutelu ei nyt oikein vakuuta.

 • Hamppu parta

  Vastaa

  Kiitos tiedosta. Ei yllättänyt Jukka poika yhteys. Reggae ok paskaa .

  • Riikkikii

   Vastaa

   Mites nämä äärivasemmistolaiset voi omia reggaekulttuurin soittamalla jossain reggae okei ‑poikabändissä?
   Kyllä se on nyt laitettava musiikki telakalle ja postattava wall of text someen, miten kaduttaa ja on tehty väärin ja orjalaivoissakin oli tervaa…

 • Julli

  Vastaa

  Ei armoa yhteiskunnan tuhoajille.

 • Taisto Laine

  Vastaa

  Suorastaan surullista, miten nämä ”anarkistit” on sullottu korporaatioiden taskuihin. Ei minkäänlaista reaktiota koronatotalitarismiin tai pankkivaltaan, saati niitä liikuttaviin voimiin. Muistaakseni joskus näissä piireissä nähtiin globalismissa virheitäkin. Hyvin ovat handlerit, pikkukylien kulttuurisihteerien/opettajien kyldyrellit, lahjattomat lapset joilla rahaa ja pääsy piireihin, hommansa hoitaneet.

  • rellinen

   Vastaa

   Eiköhän se ole niin, että nämä korporaatiot on sullottu vassareiden taskuun. Mitäpä se vasemmisto omiensa kimppuun kävisi.

 • Annihilate antifa

  Vastaa

  Kulttuurimarxismin aivokupan raiskaama punikki, millä ei ole tulevaisuutta. 1918.

 • Saia

  Vastaa

  Matias on yhtä nössö kuin miltä näyttää.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Ehkäpä suurin pelko on omat aatetoverit joista löytyy kaikki löylynlyömät.

 • N.N.

  Vastaa

  ”Emme suostu pelkäämään”? 

  Mitä te ette pelkää? Onko yksikään kansallismielinen käynyt teidän kimppuunne?

  Olen melko varma että ei.
  Siinä on se ero teidän ja kansallismielisten välillä.

  Viranomaiset pitäisi kantaa huolta teistä, olette potentiaalisesti vaarallisia; ettei vain mattot ole vähän ryttyssä siellä vintillä.

 • Mats juoksi taas pakoon

  Vastaa

  Nyt on kadonnut Syntikalistin tili Twitteristä 😀

  Mitä virkaa niillä 2600 uudella seuraajalla nyt sitten oli kun itse Durruti-larppaaja paskantaakin housuihinsa juuri nyt kun olisi pitänyt alkaa tykittämään fasisteille kritiikkiä yli kolminkertaistuneen seuraajalauman iloksi?

  Ei muka yhtään pelottanut, ehei. Tämän vuoden loppujakso onkin ollut tasaista Voittoa kansallismielisille ja sitä onkin hyvä juhlistaa itsenäisyyspäivänä Helsingissä.

  6.12 ei naureta natseille, vaan paskahousu-Matsille! 😀

  • EMME SUOSTU PELKÄÄMÄÄN

   Vastaa

   olihan toi tili nyt oikeesti ihan vitun nolo :DD

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi