Koneen säätiöltä kymmeniä tuhansia euroja äärivasemmistolaiseen toimintaan

Koneen säätiö nauttii yleishyödyllisenä yhteisönä merkittävistä verovapauksista eli veronmaksajien tuesta.

Poliittiset viholliset

Kuten olemme aiemmin taustoittaneet, isovanhempiensa perinnöllä rikastuneet Herlin-dynastian jäsenet ovat alkaneet markkinoida entistä aggressiivisemmin kulttuurimarxismia suomalaisille Koneen säätiön kautta. Erityisen tärkeänä pelinappulanaan rahaeliittisuku pitää antivalkoista Elokapina-järjestöä.

Suomen Uutisten mukaan ”Koneen säätiö myönsi viime vuonna 50 500 € arvoisen apurahan Suomen Rauhanpuolustajat ry:n Tottelemattomuusakatemialle”. Hankkeessa joukko tunnettuja äärivasemmistolaisia aktivisteja tarjosi ”10−20 nuorelle lukuvuoden mittaisen koulutuskokonaisuuden”.

Säätiön rahoittamiin kouluttajiin lukeutuivat muun muassa poliittista väkivaltaa kannattavan Varisverkoston julkinen tukija Pontus Purokuru ja Elokapinan edustajat. Tottelemattomuusakatemian tavoitteena oli tutustuttaa nuoria suomalaisia pitkän linjan äärivasemmistolaisiin aktivisteihin, jotka opettivat heille muun muassa poliittiseen rikollisuuteen liittyviä menetelmiä.

Samalla kun kansallismielisiä liikkeitä lakkautetaan tai uhataan lakkauttamisella lain rajoissa tapahtuvan ”väärinajattelun” vuoksi, Suomessa on toisaalta laillista rahoittaa jatkuvasti rikoksiin syyllistyviä vasemmistoaktivisteja. Suomen Uutiset kirjoittaakin uutisessaan osuvasti ”vasemmiston ja suurpääoman epäpyhästä liitosta”.

Tapaus on myös osoitus suomalaisen yhteiskunnan rakenteellisesta korruptiosta. Koneen säätiö nauttii yleishyödyllisenä yhteisönä merkittävistä verovapauksista eli veronmaksajien tuesta. Kun Koneen miljardööriomistajat rahoittavat suomalaisvihamielisiä ja kulttuurillista rappiota edistäviä hankkeita, joudumme me kaikki osaltamme maksumiehiksi.

Lue myös:

Veronmaksajien tukemalta Koneen Säätiöltä 101 600 euroa ”hydrofeministiseen” homotutkimukseen
Kone-miljardööri Jussi Herlin: ”Aivan hullua, ettei Afrikan tähteä ole päivitetty 2020-luvulle!”

Lähde: Suomen Uutiset

Äärivasemmisto Antifa Elokapina Herlinin suku Kone Oyj Koneen Säätiö Kotimaa Poliittinen rikollisuus Poliittiset viholliset Pontus Purokuru Rikos Rotu Suomalaisvastaisuus Valkoisiin kohdistuva rasismi Vasemmisto Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Esimerkiksi juuri Elokapina saa tällä hetkellä valtavaa suojaa monien kansanedustajien toimesta, vaikka he tekisivät mitä, ei heidän järjestöään edes vaadita kiellettäväksi ”hyvien tapojen vastaisena”.

  Äärivasemmistolaiset järjestöt saavat suuria summia ilmaista rahaa veronmaksajien pussista, kansallismieliset eivät senttiäkään, mutta siitä huolimatta kansallismieliset järjestävät huomattavasti näyttävämpiä ja siistimpiä tapahtumia ja tempauksia.

  • Kaikki näyttää olevan nurin päin

   Vastaa

   Ja etenkin kansallismieliset ovat oikealla asialla, kun taas eloapinat eivät ole.

 • Ilmari

  Vastaa

  Ongelma on siinä että säätiöt ovat verovapaita. Niihin on piilotettu rahaa jota sitten jaetaan Niiden hallitusten jäsenet kokoontuvat päättämään ketkä saavat mitäkin avustuksia. Toiminnastaan he saavat muhkeita palkkioita jotka toki ovat veronalaisia. 

  On paljon säätiöitä joilla ei käytännössä ole enää mitään tekemistä koska kohderyhmää ei enää ole. En muista tarkkaa nimeä mutta on ainakin ollut olemassa säätiö jonka tehtävänä on tukea Kirvussa syntyneiden opiskelua. 

  Vaikka ketään sellaista ei ole enää hakemassa opiskelemaan , säätiö voi pitää kokouksia ja todeta että taaskaan ei tullut yhtään hakemusta. Kokouspalkkiot tietenkin maksetaan.

 • Samu

  Vastaa

  Koneen Säätiön tukemat hankkeet on listattu säätiön nettisivuille: https://koneensaatio.fi/tuetut/
  Tuolla on joukossa paljon kuin Keijo Kaarisateen kirjoittamia hankkeita. Asiallisten ja hyödyllisten kohteiden määrä on vähäinen.

 • Salomon

  Vastaa

  ”aivan hullua että näitä paskiaisia ei ole vieläkään lyöty uuniin”

 • RTS

  Vastaa

  Säätiöt voivat ihan oikeasti olla erittäin hyviä. Säätiöt voivat pienipääomaisina silti olla erittäin yleishyödyllisiä. Kun ajattelee säätiöitä oikeushenkilö entiteettinä ei pitäisi aina ajatella niitä rötösherrojen johtamia miljoona- ja miljardisäätiöitä.
  Eli sama periaate kuin että rinnastaisi yksityisyrittäjää sijoitusyhtiön kanssa.

  Ehkä sitten olisi syytä erityisesti puhua ja kiinnittää huomiota poliittista LOBBAUSTA ja eri poliittista vaikuttamista tekeviin säätiöihin.

  Ne suurimmathan ovat kansainvälisiäkin ja ohjaavat vahvasti maailman instituutioita.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Paavilla maailman suurimman kiinteistöomaisuuden haltijana on ”diili” Massa Herlinin, suuren valkoisen mediapäällikön kanssa. Matuja Paavin vuokralaisiksi ja saneerauksissa **** OYJ toimittaa hissit. Punikit tykkää matuista ja on halvempia, kuin porvarit ja äänihän se eduskunnassa ratkaisee. Jokainen matu on veronmaksajan kustantama asiakas miljardööreille. Oli kyse sitten mistä tahansa tukkukaupasta. Siksi ”patruunat punikkeja hyysää”, koska sinäkin maksat – tavalla tai toisella.

 • juha II

  Vastaa

  KONE on eräs kaikkein suurimmista globalisti paskiaisista, joka Suomessa toimii. Kaikki varmasti tietävät kuinka tuollaisia Suomen syöjiä on käsiteltävä!!! Herlin on siinnyt suoraan saatanasta!!! Edellisen voi pyyhkiä toimituksellisista syistä pois. Itse EN ota taka-askeltakaan!!!

 • Timppis

  Vastaa

  Vasemmisto anarkistit mellskoivat aikoinaan globalistien tilaisuuksissa,mutta lahjomalla ne on saatu kääntämään kelkkansa ja ovat nykyään nin globaalia että.mitä enemmän niille rahaa syydetään sen globaalimpia

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Muistutuksena vielä kaikille, että Antti Herlin on myös Sanoma median suurin yksityisomistaja. Helsingin Sanomien mädätystoiminta on suoraan hänen alaisuudessaan.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Helinin suvussa on ollut jo 1800-luvulla marxsisteja, joiden tekemisistä tuolloinkaan ei ole paljon tietoa. Ainakin ahkerasti oltu kominternin toiminnassa.

  https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Axel_Niklas_Herlin

  Taustalla on varmaan rappari hommista lähtien.

 • Hh1488

  Vastaa

  erehdyin menemään kone hisseille yöihin,tajusin lopettaa 8kk jälkeen,yksi paskimpia työpaikkoja joissa olen työskennellyt.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi