Kone-miljardööri Jussi Herlin: ”Aivan hullua, ettei Afrikan tähteä ole päivitetty 2020-luvulle!”

Mittavan taloudellisen vaikutusvaltansa avulla Herlinit kykenevät painostamaan koko suomalaista liike-elämää omaksumaan suomalaisvihamielisiä arvoja.

Rappiokulttuuri

Kuten olemme aiemmin taustoittaneet, isovanhempiensa perinnöllä rikastuneet Herlin-dynastian jäsenet ovat alkaneet markkinoida entistä aggressiivisemmin kulttuurimarxismia suomalaisille. Radikaaleinta kulttuurimarxismia edustaa Koneen hallituksen varapuheenjohtaja Jussi Herlin, jolla on nyt sanansa sanottavana Afrikan tähti ‑kohusta.

Kohun taustoista voit lukea tarkemmin uutisestamme ”Keijo Kaarisade Afrikan tähti ‑kohun takana?”. Herlinin mielestä sillä ei ole väliä, oliko Afrikan tähteen liittyvä kuohunta alun perin ”trollausta” tai ei. Hänen mukaansa kyseessä on vakava yhteiskunnallinen puheenaihe, joka heijastaa suomalaista ”rasismia”.

Herlin toteaa, että on ”aivan hullua”, ettei Afrikan tähteä ole vielä päivitetty ”kunnolla 2020-luvulle”. Miljardöörin mielestä olisi tärkeää, että uuden poliittisesti korrektin lautapelin suunnittelukomiteaan kuuluisi ”afrikkalaisia ja Afrikka-asiantuntijoita” valkoisten suomalaisten sijaan.

”Suomi on rasistinen maa”

Herlin myöntää, että ”pelin ongelmallinen luonne” on avautunut hänelle itselleenkin ”vasta viime vuosien aikana”.

Herlin julistaa, että ”Suomi on rasistinen maa”. Rahaelitisti kirjoittaa, että suomalaisten on aloitettava työ ”rasistisia rakenteita” vastaan, mihin Afrikan tähti ‑kohu voisi toimia hyvänä kimmokkeena.

Lopuksi Suomen rikkaimman suvun vesa haukkuu ”tunnekylmät” Twitter-kommentoijat, jotka ovat suhtautuneet kohuun ”vähätellen” tai jopa ”karnevalisoiden”. Herlinin mielestä on esimerkiksi ylimielistä, että monet ovat naureskelleet Helsingin yliopiston tarjoamalle Afrikan tähti ‑kriisiavulle.

Lähde: Jussi Herlin

Afrikan Tähti Afrikkalaiset Eliitti Jussi Herlin Kotimaa Kulttuurimarxismi Musta rotu Poliittiset viholliset Raha Rappiokulttuuri Rasismi Suomalaisvastaisuus Yhteiskunta

Keskustelu

31 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • p.grandell

  Vastaa

  kommunisti herlin voi ihan vapaasti muuttaa hisseineen kiinaan, siellä kun menee puhumaan moista, voi olla erilaisempaa kommunismia, jättäisi nyt vaan suomalaiset rauhaan, kumma kun on fryrkkaa niin vihaa suomalaisia, suomalaiset ne ovat hänetkin miljonääriksi auttaneet, ei african ”insinöörit” unohtuu toi totuus kun on kova hinku olla feministi.

 • Tupauuno

  Vastaa

  Miljardööri ottaa kaikki irtopisteet sieltä mistä vain ne on saatavissa. Tämähän huomattiin esim. Björn Arne Christer ”Nalle” Wahlroosin haastattelussa. Hän ehdotti, että vesi ja ilma pitäisi yksityistää. Tämä kaikki vihreän siirtymän ja ilmastonmuutoksen varjolla. Taustalla täytyy olla suunnitelma, että näin myös tulevaisuudessa tapahtuu. Vesi on tulevaisuuden kulta ja öljy, mutta siinä mielessä parempi sijoitus, että sitä tarvitsee jokainen elollinen olento. Kuka saa veden hallintaansa niin miljardit jäävät pieniksi kipurahoiksi.

 • Aivot omistava

  Vastaa

  Minä nauran aivottomille rikkaille jotka rahansa on saaneet perintönä.
  Tieto noilla on kananmunan luokkaa.

  • Nimetön

   Vastaa

   Jotkut vaan on niin köyhiä ettei niillä ole mitään muuta kuin rahaa..

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Saatanan Herliinit ! Varsinaiset Suomi-syöjät !

 • Ihmettelijä

  Vastaa

  Mikä tämä ihmeen partisaaniryhmä oikein on. Onko teidän esikuva tässä? Tällainen ryhmä pitäisi lakkauttaa ja kriminalisoida!

  Neuvostopartisaanit tekivät kymmeniä iskuja Suomen siviilikohteisiin jatkosodan aikana. He surmasivat iskuissa yli 150 siviiliä, joista suuri osa oli lapsia ja naisia.

  Partisaanit tekivät iskuja ainakin 32 siviilikohteeseen. Tuhoisimmat iskut kohdistuivat Lappiin Lokan ja Seitajärven kyliin, jotka olivat kaukana sotilaskohteista. Osa kohteista oli tiettömän taipaleen takana olevia yksinäisiä erämaataloja, kuten Sodankylän Yliluirolla olevat kahden Maggan saamelaisperheen talot.

  • Nimetön

   Vastaa

   Partisaani on yleisnimitys univormuttomista taistelijoista ja sanan alkuperä on ”henkilö, joka voimakkaasti tukee jotain yksilöä, ajatusta/ideologiaa tai poliittista puoluetta.”

  • Nationalisti

   Vastaa

   Partisaani on kansallismielinen vaihtoehtomedia, paras sellainen, jos et sitä ole tämän reilu vuoden aikana ehtinyt huomaamaan.

 • Ukulele

  Vastaa

  Suomi on rasistinen maa. Olisi tärkeää, että uuden poliittisesti korrektin maan suunnittelu- ja neuvottelukomitea ja mieluimmin myös hallitus koostuisi Afrikkalaista ja Afrikka-asiantuntijoista. 

  Kuka voi oikeasti pahoittaa mielensä melko harmittomasta pelistä? Ilmeisesti joku miljardööri. Painaako mieltä suomalaisilta kupatut miljardit? Tuskin. Voihan olla, että ne on täysin asiallisesti koottu.

 • Minä

  Vastaa

  Käsittämätön torvelo tuokin. Ei tee raha viisaaksi, mutta ahneeksi ja ylimieliseksi näkyy voivan tehdä.

 • Minä

  Vastaa

  Herlin on näköjään pahasti suvakismin uhri. Hän käyttää ideologista pcr-testiä, johon hän sujauttaa pienen näytteen, suurentaa sitä lukemattomia kertoja, eikä lopeta ennen kuin lopulta löytää jotain mistä saa aiheen näytellä hyvistä. Sitten ollaan olevinaan niin hyviä, vaikka tosiasiassa ollaan todellisuudesta vieraantuneita typeryksiä mielikuvitustodellisuudessa.

 • N.N.

  Vastaa

  Kansan ääni ei merkitse enää mitään kun tietty varallisuus on saavutettu.

 • Jouni pykäläinen

  Vastaa

  Kyllä nämä arvostelijat voisi mennä itse peilin eteen ja huomata kuka sitä kriisiapua tarvitsee. Kyllä kaikki mitä ihmisen historiassa on tapahtunut niin on todella tapahtunut. Siitä on naurettavaa ruveta uhriutumaan ja itkemään jotain rasisti höpötystä.

 • TT

  Vastaa

  Uusliberaalit pseudo-oikeistolaiset ja viherpunikki-uusmarxistit muodostavat nykyisin tiiviin rintaman, joka on kääntänyt kaikki aseensa suomalaisuutta tai länsimaista sivistystä vastaan. Tämä koalitio tarjoaa uusmarxisteille mittaamattomat rahavarat ja mediailmaherruuden. Kotimaan puolustajat tuppaavat olemaan köyhiä ja kehnoja poliittisissa operaatioissa. Instituutiot on luovutettu marxisteille. Plandemian avulla isänmaalliset on ajettu entistäkin syvempään ahdinkoon erityisesti USA:ssa, jossa omistus ja tuotannolliset resurssit keskittyvät suuromistajille tai jopa liittovaltion (FED) hallittavaksi. Kommunismi leviää parhaillaan ihmiskunnassa kuin syöpä ja enteilee koko planeetan loppua.

 • Tomppa

  Vastaa

  Ei taida Jussi olla perheen terävin kynä, kun ei ymmärrä, että kannattaa globaalikommunismia, joka toteutuessaan vie Jussi-boylta ja koko Herlinin suvulta omaisuuden. Luulevatko Herlinit olevansa niin varrakkaita ja vaikutusvaltaisia, että valejuutalainen pankkiirieliitti ei ryöstä heidän omaisuuttaan itselleen? Kysymys kuuluukin, mitähän kohtaa globaalikommunismin sloganissa, ”olet onnellinen, kun et omista mitään”, Jussi ei ymmärrä.

 • -V-

  Vastaa

  Henkilökohtaisesti voin sanoa, että olen nykyään rasisti. Tapahtui eräänä päivänä, kun musta mies virtsasi talon seinää vasten ja otin kuvan. Äijä tuli mesoamaan minulle ja tivasi olenko rasisti? Vastasin kyllä ja neekerin kyky jatkaa mesoamistaan loppui siihen.
  Tuosta hetkestä asti päätin olla rasisti.

 • Matti

  Vastaa

  Käytän tästälähtien portaita.

 • rellinen

  Vastaa

  Kgb-miljonäärien mielestä suomi on rasistinen maa niin pitkään kuin se on olemassa ja yksikin kansallismielinen suomalainen astelee suomen maaperällä.

 • Juhani Kekäläinen

  Vastaa

  Vi..u mikä pässi

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Joskus lapsena olen pelannut Afrikan tähteä. Itse tekisin siitä Partisaanin joulukalenterin tapaisen version, jossa nappuloissa olisi Afrikan suunnalta tulleita osaajia jotka ovat kuitenkin saaneet erinäisistä syistä lähinnä negatiivista mainetta. Vastaavan oikeasti rasistisen pelin voisi tehdä myös Syyria/Irak/Afganistan-suunnalta tulleista.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Nyt kun sosialisti antaa yrittää eli ”riistää” työntekijöitä niin kapitalistikin kaivaa omaa hautaansa. Kiinan kommunisti antaa paremmin yrittää kuin Suomen kommunisti. Joka kieltää turpeen ja hiilidioksidin. Turkistarhauksen. Tuottaa mamuja. Kärjijä on aina sama. Tavis joka vaan maksaa ja kärsii. Ja joista moni luulee hyötyvänsä sosialistien perän nuolemisesta ja uskoo tasa-arvon olevan yhteishyvä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Herlin on vastenmielinen kulttuurimarxisti, hän tuhoaa vaikka kokonaisen kansakunnan, kunhan saa itse maksimaalisen voiton.
  Tuolla tyypillä ei pitäisi olla mitään oikeutta avata edes suutaan.

  • Passipoliisi

   Vastaa

   Nyt suu kiinni Kone oy on tuottanut Suomelle miljardeja verotuloja, teidänkin koronahoito maksetaan osittain Koneen maksamilla veroilla. PS ilmoittako muuten, Nationalisti„ kun sairastut koronaan niin kuullaan kommenttisi sairaudesta. Sinä nimittäin 100 % varmuudella sairastat sen taudin lievempänä tai vakavampana, mutta kuitenkin.

 • Irmgard

  Vastaa

  Vaarallinen yhdistelmä: paljon rahaa, sairasmieli ja ilmeisen alhainen älykkyysosamäärä.
  kuvottava rotu/maanpetturi. Varallisuutensa sekä vaikutusvaltaisuutensa ansiosta tämä viemärirotta Herlin voi saada vielä paljon pahaa aikaiseksi tässä maassa.

 • Evplasse

  Vastaa

  Herlin tarkoitti sitä, ett hänen kuvansa on laitettava rosvonappiin pelissä

 • Julli

  Vastaa

  jussi herlin on erinomainen esimerkki ihmisestä, jolla on hirvittävä häpeä olla perimykseen perustuva varakas.

  Kyseinen henkilö tuhoaa oman varakkuutensa huonon itsetunnon vuoksi. Onneksi ei saa tuhottua koko yritystä ja muiden työpaikkoja.

  Sosialismi mitä herlin ihannoi, on kurjuuden ihannointia. Tämä ei ole ihmisyydelle hyväksi.

 • Kija Tut

  Vastaa

  30- ja 40-luvuilla Jussi olisi myös kaasuttanut valittua kansaa koska se oli siihen aikaan sitä joka paransi bisneksiä.

 • teroristi

  Vastaa

  Teatteria koko Herlinin hepun ulostulo. Näitten ruottalaisten omaisuus ja pääomat periytyy jo ajalta, kun oltiin Ruottin SIIRTOMAA. Vähän ku Beigian Kongo. Siis miten me oltais rasisteja? Heppu vaan toteuttaa näitten ikiaikaista taktiikkaa iskeä suomalaisuutta vastaan aina kun koituu hatarinkin mahis, mieluiten keksitty kuten nyt. Rasistikortin heiluttelu meitä vastaan on noitten rasistien joku sisäpiirikasku, rapujuhlien vetonaula. Muuten samantekevää hepun rasismi, mutta Herlineitten massit lobbaa kohtuuttoman pakkoruotsituksen ylläpitoa, ja rangaistuksena vain suomenkielisille. Jumalauta! On niillä pokkaa, raukat.

  • Ihmettelen

   Vastaa

   Hmm vai onko niin eliitti kusettaa kanssa että peli on muka afrikkalaisvastainen vaikka todellisuudessa on eliittivastainen, muistuttamalla siitä kuinka eliitti usein hankkii rahansa ja valtansa?

   Nykyään on nämä Terrafamet sun muut kaivokset joissa rikkaudet viedään meiltä ja saadaan vaihtokauppana päästöt.

   Tulevaisuudessa varmaan vielä enemmän kun korot nousee ja kansallisomaisuutta Suomesta ja muista maista myydään kiihtyvään tahtiin.

   Ja tästä eliitti ei meitä halua muistuttaa. Ettei vain ajatella että meille käy kuten Afrikkalaisille seuraavaksi.

   Siksi ”rasismi”?

  • Murre från Skogsstibble

   Vastaa

   ”Näitten ruottalaisten omaisuus ja pääomat periytyy jo ajalta, kun oltiin Ruottin SIIRTOMAA.” 

   Käsittääksen Herlinit eivät ole suomenruotsalaisia. Olen kuullut juttua, että Pekka Herlin olisi yrittänyt aikoinaan liittyä johonkin ruotsinkielisten purjehdusseuraan. Ei onnistunut. Ei kelvannut. Voin olla väärässä. Korjatkaa, jos tiedätte paremmin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/8827621/pekka-herlin

 • Novosibirsk

  Vastaa

  Vieläkö Kone käyttää Venäläisiä kuulalaakereita tuotteissaan? Niitä joissa ei ole stansseja?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi