Jessikka Aro: Vaihtoehtomedioiden toimittajien talous- ja verotiedot sekä ystävät rekisteröitävä

Aro tunnetaan valtakunnallisesti siitä, että hän pääsi uransa huippupisteessä MV-Lehden uutisoinnin aiheeksi.

Poliittiset viholliset

Jessikka Aro.

Huumausainerikoksista tuomittu valtamedian mielipidekirjoittaja Jessikka Aro hyökkää hiljaiselon jälkeen jälleen suomalaisia vaihtoehtomedioita vastaan. Aro tunnetaan valtakunnallisesti siitä, että hän pääsi uransa huippupisteessä MV-Lehden uutisoinnin aiheeksi.

MV-Lehden tarjoaman julkisuuden siivittämänä Aro ryhtyi maailmaa kiertäväksi ”oikeinajattelun” saarnaemännäksi sponsorinaan entisen Neuvostoliiton jäsenvaltioita ryöstelemällä rikastunut juutalaisoligarkki Bill Browder. Saarnoissaan Aro määrää kuulijoitaan uskomaan poliitikkoja, virkamiehiä ja valtamediaa sekä välttelemään valtavirrasta poikkeavia mielipiteitä keinolla millä hyvänsä.

Yleisradio haastatteli Aroa liittyen tuoreeseen ”verkkovihatutkimukseen”, jossa myös Partisaani saa runsaasti palstatilaa. Lue lisää tutkimuksesta uutisestamme ”Valtioneuvosto ja Helsingin Sanomat Partisaanista: ’Viheliäinen öyhöttäjä vihapyramidin huipulla’ ”.

Toisinajattelijoiden yksityisyydensuoja tuhottava

Yleisradion haastattelussa Aro vaatii yhteiskunnalta aiempaakin rajumpia otteita vaihtoehtomedioita vastaan. Hänen mukaansa Suomen henkilörekisterilainsäädäntöä tulisi uudistaa niin, että eliitin tukijat voisivat alkaa ylläpitää jonkinlaisia julkisia rekistereitä vaihtoehtomedian toimittajien vero- ja taloustiedoista sekä ystäväverkostoista. 

Toisinajattelevat toimittajat pyrittäisiin menettelyllä hiljentämään loukkaamalla näiden yksityisyydensuojaa. Aro kutsuu tätä ”ennaltaehkäisyksi”.

”Suomessa ei ole mahdollistettu nettihäirinnän ennaltaehkäisemistä, kuten tekijöiden vero- ja taloustietojen ja kontaktien seuraamista,” Aro harmitteli Yleisradiolle. Haastattelussa ”nettihäirinnäksi” kutsuttiin vaihtoehtomedioiden tutkivaa journalismia, joka kohdistuu valtamedian toimittajiin ja muihin vallanpitäjiin.

Lähde: Yle

Ajatusrikos Bill Browder Eliitti Jessikka Aro Kotimaa Laiton henkilörekisteri MV-Lehti Poliittinen vaino Poliittiset viholliset PolPo Sionismi Toisinajattelu Valtamedia Yhteiskunta Yksityisyydensuoja

Keskustelu

46 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • KerZantti Karoliina

  Vastaa

  Valtamedioiden toimittajien talous- ja verotiedot sekä ystävät rekisteröitävä – myös ulkomaiset

  • GLGL

   Vastaa

   Myös valtavalhemedioiden toimittajilla käytössä olevat ulkomaiset luottokortit on julkistettava.

 • Nimetön

  Vastaa

  Aron tapaisissa paskakasoissa on ainakin se hyöty, että tietää olevansa oikealla puolella ja asialla, kun on joka asiassa eri mieltä heidän kanssaan. Vaikka maksettu huora onkin aina sitä mieltä, mitä isäntä käskee milloinkin olevan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mitä se narkkari vinkuu taas, vetäisi jo pitkän piikin.

  • 15min julkisuutta

   Vastaa

   Se on vissiin pahoittanut mielensä kun rahahanat ovat sulkeutuneet. Ja jotenkinhan sitä pitää pysyä lööpeissä että olis edes mahdollisuuksia jälleen rahavirtaan. Huumeet kun ovat kalliita.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Aroa harmittaa, kun faktat tuodaan vaihtoehtomedioissa esille ja valtamedia ei pysty pitämään koko mediakenttää käsissään.

  Aro olisi jo vuosia sitten voinut vetää överit, täysin turha tyyppi.

  • Jussiboy

   Vastaa

   Mitkä faktat ”vaihtoehtomediassa” tuodaan esiin? Aika vähän olen nähnyt sellaisia juttuja, jossa ei ole perusteettomia ja vääriä tietoja. Pääasiassa nämä teidän jutut ovat arvottomia kirjainten tuhlausta. Ei auta vaikka kuinka yritätte öyhöttää omaa erinomaisuuttanne ja oikeassa olemista. Ja sananvapaus ei kuulu teidän sanastoonne. Saas nähdä julkaistaanko tämä. Kansalainen julkaisisi mutta se onkin vähän parempi julkaisu kuin teidän aviisi.

   • Hema

    Vastaa

    Anna esimerkki perusteetomista ja vääristä tiedoista. Toivottavasti ymmärrät kuvailleesi omaa kommentointiasi, mikäli et pysty esittämään mitään muuta kuin öyhötystä.

   • Valkoinen Ritari

    Vastaa

    ”Saas nähdä julkaistaanko tämä”Tottakai julkaistaan.Natopissisfanien öyhötys on parasta viihdettä.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Ai mitkä faktat?
    Partisaanissa on hyvin avattu esimerkiksi ”turvapaikanhakijoihin” liittyviä juttuja, joista valtamedia systemaattisesti vaikenee.
    Partisaani on tehnyt myöskin erittäin laadukasta tutkivaa journalismia selvittääkseen monen yrityksen taustoja ja henkilöitä, esimerkkinä tovi sitten julkaistu juttu tuulivoimayhtiöistä.

    Minkä minä sille voin, ettei jussiboy ymmärrä lukemaansa tekstiä ja osaa verrata monia juttuja valtamedian versioihin tapahtumien taustoista.

    • Pekka Piira

     Vastaa

     Cia, imf ja nato ”cabal” museoon..

   • Jns. Man

    Vastaa

    ’Jussiboy’ taitaa olla Polpon töissä, koska ahkerasti kiertää kommentoimassa vastamedian alustoilla, mm. Laittoman lehden. Aika tuusa ukko, ei pysty kuin räksyttämään ja heittämään löysiä väittämiä vailla totuuspohjaa. Mihinkään analyyttiseen keskusteluun ei hänestä ole.

   • Suomi20

    Vastaa

    Ei taida löytyä liiman haistelijalta esimerkkiä annettavaksi. Ei yllätä.

 • Mikko

  Vastaa

  Eipä löydy Jessikan tulojakaan kovin helpolla.
  Ylellä palkka ollut ilmeisesti jotain 50 000 euron luokkaa (2015)
  Lisäksi apurahoja saanut 2016 ainakin saman verran.
  Sen jälkeen ollut varmaan vaikeimpia aikoja ja pelkällä kirjamyynnillä ei kukaan elä.

  • Ilmari

   Vastaa

   Kaikkien tulot löytyvät. Kuka tahansa voi käydä katsomassa kenen tahansa verotiedot.

   • Nimetön

    Vastaa

    Ei löydy enää niin helposti kuin aiemmin. Nykyisin omat tulotiedot pystyy ainakin osittain piilottaa. Esimerkkinä kokeilepa löytää Sipilän tulotiedot.

 • Esko

  Vastaa

  Suonensisäisten huumeiden tykittäjät ja diilerit kaasukammioon.

  • Petri Mäkelä

   Vastaa

   Kannatan 👍🏻

 • Eikka

  Vastaa

  Toivottavasti Ylellä on otettu opiksi ja siellä tehdään testejä erilaisten päihteidenkäyttäjien saamiseksi hoitoon tai kouluttamiseksi uuteen ammattiin esim. roskajournalistiksi tai satuilijakirjailijaksi.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Venäjällä epämiellyttävät tahot luokitellaan ulkomaisiksi agenteiksi, jospa Suomeen saadaan samanlainen vihamielisten agenttien lista heti kun Jessikka huutoäänestetään sisäministeriksi. Joulukalentereista löytyy tähän Dream Teamiin varmaan useampiakin henkilöitä.

  Kuka muistaa mitä Jessikka veti? Taitaa aiheuttaa pysyviä neurologisia vaikutuksia.

 • Huru-ukko

  Vastaa

  Piri se jessikka veti ja möi mitä ei itse jaksanut töötätä.

 • anon

  Vastaa

  ”.….tuomittiin ehdolliseen vankeuteen ja liki 100 000 euron korvauksiin – vainosi Jessikka Aroa”
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006671979.html

  Sadantuhannen euron lisätulot. Koska voitti oikeudessa, sekään ei maksanut mitään.

  • Ilmari

   Vastaa

   Ei Molari niitä pysty maksamaan. Sai mitä ansaitsi

 • Evplasse

  Vastaa

  Aropupu loikkinut kesäturkissa maisemiin, helvetti mitä paskaa taas

 • Johtaja Härwell

  Vastaa

  Olispa Spede Pasanen aikanaan onnistunut keksimään laitteen, jolla voi mitata kusen määrän ihmisen päässä.

 • Örmy

  Vastaa

  Hauskinta näissä aroissa on se että he eivät koskaan ajattele millaista olisi ”toisella” puolella ja tulevaisuudessa. Kauheasti haetaan kaiken maailman internettibännejä sinne tänne.
  Mitä jos ”oikeat” konservatiivit voittaisivat vaalit? Saako vallassa oleva puolue silloin päättää?

 • Ilmari

  Vastaa

  Ei Molari niitä pysty maksamaan. Sai mitä ansaitsi

  • Vanhat tavat

   Vastaa

   Eihän Molari moisia maksamaan pystykään, eli valtion konttorista saa rahat hakea. Eli kaikki maksaa, ensin Yle hoiti 500 000€asianajajan kulut myös verovaroista hybriditrollille ja korvaukset myös sama taho kuittaa. Että onkin lottovoitto syntyä maahamme, 80 luvun jälkeen maatamme toki myyty ja ryöstetty niin että lapsenlapsillemme tänne syntymä jo kirous.

 • TT

  Vastaa

  Natopissikset, hammaskeijut ja länsitrollit ryssivät idänsuhteet ja nyt kansalaiset pitäisi saada hiljaisiksi. Superneuvostoliiton rakentajilla menee lujaa. EU:n velkavuori kasvaa, hullu johtaa komissiota, Suomi rähisee globalistien ja länsijuutalaisten rakkikoirana yhdessä balttien Puolan ja Ukrainan kanssa. Mutta olo on turvallinen, koska soraääniä ei kuulu ja maa on nyt yhtä turvallista tilaa. Vain muutama kärpäsenpaskan kokoinen vaihtoehtomedia pitäisi saada vielä hiljaiseksi. Sananvapautta vihaava EU auttaa tässäkin. Mikään vaihtoehtomedia ei ole liian pieni hiljennettäväksi. Mikään toisinajattelija ei ole liian mitätön vaiennettavaksi.

  Homppelit, pervot, sotahullut, transteknokraatit, viherpellet ja murjaanit saavat riehua rauhassa, koska Suomi on nyt heidän. Oikea lännen woke-kultamaa. Iltapaska neuvoo, kuinka toimia, jos käy niin hassusti, etteivät rahat riitä peruselämiseen. Köyhdytte ja kenties joudutte sotaan, mutta jalosta syystä.

  • Anonymous

   Vastaa

   Sellaista, ota happee välillä, ryssätrolli. Idästä päin ei tule muuta hyvää kuin nouseva aurinko. Ryssät ovat barbaareja ja saastaisia ali-ihmisiä, jotka eivät ymmärrä mitään muuta kuin väkivaltaa ja tuo Venäjä, takapajuinen kehitysmaa pitäisi pommittaa paskaksi paitsi, että Karjala, Inkeri sekä kaikki muu Suomelle kuuluva pitäisi ottaa takaisin ja yhdistää Suomen sukuiset kansat takaisin ryssän ikeen alta. Tälläkin hetkellä Suomen sukuiset kansat kärsivät ryssien sorrosta. Kannakset takaisin ja etnisesti pitäisi puhdistaa ryssistä. Mitäs jos sinäkin muuttaisit Venäjälle?

   • TT

    Vastaa

    Moni länsimaalainen muuttaisi jo mielellään Venäjälle, jossa olot ovat vakaat ja turvalliset. Länsi on vajoamassa kaaokseen. Länsimaalaisten älyllinen suorituskyky ja reaaliteettien taju on kokonaan kadonnut juutalaisen ja/tai kommunistisen aivopesun ansiosta. Sitten vain trollaillaan ja pusketaan härkäpäisesti omaa mielipidettä ilman kykyä tehdä havaintoja reaalimaailmasta. Joka tapauksessa länsi vajoaa ja Suomi siinä mukana eikä voi edistää suomensukuisten heimojen asiaa ennen kuin tänne saadaan täysjärkiset päättäjät, jotka eivät vaaranna Suomen oma alueen tulevaisuutta. EU nielee meidät ja suursotaa lietsotaan meidänkin alueelle lännen syvävaltiorakenteen toimesta. Ja näitä sinä siis puolustat? On hyvin outoa, että olet Suomen nykyisten päättäjien ja ’shiksa’-pääministerin puolella politiikan osalta. Jos syytellään toisiamme trolleiksi niin minä olen ”ryssäntrolli” ja sinä anonymous olet jutikkatrolli.

 • Salomon

  Vastaa

  Piri-sanna 2.0

 • KokenutMies

  Vastaa

  Browderin keksimät valheet Venäjästä osoittavat miten juutalaisoligarkit päättävät Yhdysvalloissa maan harjoittaman politiikan suuntalinjat. Browderin veronkierto ja siitä tulleet tuomiot ovat selkeästi dokumentoitu, mutta hän rahojen menettämisen pelossa keksi itsensä syyttömäksi. Aivan vieton liikemies, joka ryöstää venäläisten omaisuuttaa keinottelun avulla, joka on kieltämättä onnistunut juutalaisilta erittäin hyvin Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Aron kaltaiset naiset saa hurmattua muutamalla illallisella ja Lontoon kartanolla, jossa Browder hänen päähänkin syötti valheensa.

  • TT

   Vastaa

   Lännen karut käsitykset Venäjästä ovat osin seurausta maasta karkotettujen juutalaisoligarkkien kuten Mikhail Hodorkovskin panettelusta. Ukrainan sodassa länsijuutalaisten Venäjän vastainen propaganda on saanut uuden ulottuvuuden. Liekö sitten venäläisten omaisuuden jäädytys ja takavarikointi juutalaisten idea. Tällä on saatu aikaan se, ettei muu maailma enää luota lännen valuuttoihin eli dollariin, euroon ja puntaan ja niitä ylläpitäviin instituutioihin eli lännen pankkeihin, luottolaitoksiin ja maksupalveluyrityksiin, koska kenen hyvänsä tilit voidaan sulkea milloin hyvänsä mistä syystä hyvänsä. Tasapuolista oikeuskäsittelyä ei nähtävästi tarvita varojen jäädytykseen tai jopa takavarikkoon. Touhua harjoitetaan myös lännen omia toisinajattelijoita ja valtanarratiivien uhmaajia vastaan. Juutalaisfirmat kuten PayPal tekevät tätä jopa itsenäisesti ilman viranomaisten kehotusta. Myös monien ”väärinajattelija”-maiden lännessä olevia kultavarantoja on jäädytetty ts. ryöstetty. Touhu ei ole uutta, koska lännen juutalaiset ovat rosvonneet kultaa jopa Venäjän tsaarilta rahoittaakseen Venäjän vallankumousta.

   300 miljardia venäläisten omaisuutta ja varoja on ryöstetty näin ja sivutuloksena dollarin alamäki jatkuu, koska kukaan ei luota valuuttaan ja käyttää sitä vain pakon edessä.

 • Anonymous

  Vastaa

  No jos nykyistä roskajulkaisua ja valeuutissivustoa UMV-lehteä ajattelee, jota ylläpidetään suoraan Donetskista niin sanonta Venäjän trollit ei olekaan niin tuulesta temmattu. Aiempi MV-lehti olikin mahtava julkaisu Ilja Janitskin (RIP) aikaan, mutta tämä ryssien saappaiden nuolija Putkosen paskiainen on pilannut sen täysin!

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tästä samaa mieltä, vanha MV-lehti oli todella hyvää luettavaa ja saavutti suuren suosion.

  • Nimetön

   Vastaa

   Jep, Aro onnistui kaatamaan MV-lehden juuri sinne mihin väitti sen kuuluneen Iljan aikana. Toivottavasti on edes tyytyväinen saavutuksestaan.

  • Nimetön

   Vastaa

   Samaa mieltä, Janitskin MV-lehti oli helvetin hyvä. Ryssä-Putkosen Venäjä propaganda pilannut lehden täysin.

   • Bella

    Vastaa

    Ilja möi lehden putkoselle, koska vaikka ehkä tajusi sen joutuvan itätrollien öyhöttäjien käsiin, niin laski siihen, että näin lehti ei ainakaan kuole ja kuopata ihan täysin, vaan joutuu taas aikanaan onnekkaimmissa historian käännöksissä kansallismielisten haltuun myöhemmin. Näin uskon ja päättelen Iljan ajatelleen; mitään varmaa tietoa ei minulla tästä ole.

 • FXm

  Vastaa

  Miksi kommentointi kyseiseen jumissa
  Vihervassarit joka puolella jaa a mitä te muuta keksitte??

 • Parempi väkivalta

  Vastaa

  ”Suomessa ei ole mahdollistettu nettihäirinnän ennaltaehkäisemistä, kuten tekijöiden vero- ja taloustietojen ja kontaktien seuraamista,”
  Vai muka ennaltaehkäisemistä 😂 vasemmiston runkkurinkiosasto käyttää tunnetusti paljon aikaa juuri vaihtoehtomedioiden talouskuvioiden penkomiseen, minkä jälkeen aloittavat yhteydenotot yhteistyötä tekeviin mainostajiin yms, ja pyrkivät maalittamalla ja painostamalla katkaisemaan kaikki yhteistyökuviot. Nähtiinhän se jo miten ne hyökkäsi mv-lehteä vastaan.

 • Irmgard

  Vastaa

  Voi hellenlettas kun mielenterveysongelmaista sketsihahmoa ja narkkaripissistä kiukuttaa vaihtoehtomediat. Kyllähän se järkyttää tyhjäpää bimbon psykofyysistä tasapainoa kun vaihtoehtomediat paljastavat valtamedian valheet, ja tuovat ansiokkaasti totuutta esiin.

 • Vituttaa Kuin PIentä Oravaa

  Vastaa

  ”Suomessa ei ole mahdollistettu nettihäirinnän ennaltaehkäisemistä.…”

  Eikös toi ollut Cruisen Tompan omaa alaa?
  Se joku Pre-Crime juttu jossain elokuvassa?

 • Rasmus Nalle

  Vastaa

  Mitä se nisti oikein siellä öyhättää?

 • juha II

  Vastaa

  Pikku sieluinen ämmä, joka sopii globalisteille pissikseksi paremmin kuin hyvin omaten vielä kaikki ahdasmielisten sosiaalidemokraattien perushyveet.
  Vain asteen päässä Suomen valtion pääministerin paikalta, mutta kuitenkin niin kaukana!
  Kansallismieliset eivät häpeä pärstäänsä eivätkä edustamaansa ajatusmaailmaa, jonka puolesta ovat sotilaamme haavoittuneet, invalidisoituneet, kaatuneet ja jääneet henkiin kuin ihmeenkaupalla jälleenrakentamaan rakastamaansa isänmaataan seisten sitä ennen paljon suuremman uhan perääntymättä kuin poispilatun bimbon tunnekuohujen edessä .

 • jeppe

  Vastaa

  Onko se ihmekään, että pää menee sekaisin, kun vuosia vetää huumeita.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi