Alexander ”Young Global Leader” Stubb: Suomi hakee Natoon tänä vuonna

Sotilasliitto Nato perustettiin vastustamaan militanttia nationalismia ja edistämään liittovaltiohanketta Euroopassa.

Poliittiset viholliset

Alexander Stubb.

Juutalaisen Klaus Schwabin Maailman talousfoorumin Young Global Leader ‑ohjelman kasvatti, Suomen entinen pääministeri Alexander Stubb arvioi medialle, että Suomi tulee hakemaan Natoon jo tänä vuonna. Sotilasliitto Nato perustettiin vastustamaan militanttia nationalismia ja edistämään liittovaltiohanketta Euroopassa.

”Meidän täytyy maksimoida oma turvallisuutemme ja silloin kysymys ei enää ole siitä, liitymmekö Natoon, vaan milloin,” Stubb julisti ruotsalaiselle Dagens Industri ‑lehdelle. Hän lisäsi, että Suomi lähettänee Nato-hakemuksensa muutamien kuukausien sisällä.

Stubb tunnetaan yhtenä Suomen johtavista globalisteista. Nykyään hän työskentelee Firenzessä sijaitsevassa EU-yliopistossa. Kun Suomi sitoutui EU:n yhteiseen 750 miljardin velkapakettiin kesällä 2020, Stubb iloitsi asiasta julkisesti.

Stubbin merkittävin rahoittaja on ollut juutalainen asekauppias ja finanssimies Chaim Zabludowicz. Stubb otti juutalaismiljardööriltä mielellään rahaa vastaan, vaikka tätä on epäilty korruptiosta yhteensä kolmella eri mantereella.

Lue myös: ”Suuri nollaus”, itsenäisyyden kuolema ja Sanna Marin

Lähde: Kauppalehti

Alexander Stubb Chaim Zabludowicz Euroopan unioni Globalismi Juutalainen lobby Juutalaisjärjestöt Klaus Schwab Korruptio Kotimaa Liittovaltio Lobbaus Maailman talousfoorumi Nato Poliittiset viholliset Politiikka Sionismi Yhteiskunta Young Global Leaders

Keskustelu

30 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Stupido

  Vastaa

  Onneksi tämä asia ei ole Caj-Göranin päätettävissä.

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  ”Meidän täytyy maksimoida oma turvallisuutemme ja silloin kysymys ei enää ole siitä, liitymmekö Natoon, vaan milloin,”Mitä tuo maailmankansalaista liikuttaa. Tulis asumaan sitten Nato Suomeen.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Stubbelo on yksi vastenmielisimmistä maanpettureista joukossamme. Hän kuuluu WEF-sionistien värväämiin valkoisen kansan prostituotuihin. Kuten ohisalot, marinit ja saarikot, vain muutamia mainitakseni.

  Näiden maanpettureiden johdolla Suomi johdetaan kurjuuteen ja orjuuteen. Ennennäkemätön varallisuuden tuho sivuutetaan, kunhan vain huora itse saa hyvän maksun petoksestaan.

  Sionismin modusoperandi on, aina, löytää ne narsistiset kiipeilijät, jotka huoraavat mitä vain, missä vain, saadakseen itselleen ja lähipiirilleen etuja ja varallisuutta. Nämä maanpetturit hylkäävät kotimaansa ja siirtyvät nauttimaan 30 hopearahastaan vieraille maille, jos he ovat vaarassa joutua vastuuseen teoistaan. Sionisti nauttii nähdessään ihmisen myyvän maansa ja kansansa tällä tavalla. Kannattaa katsoa Klaus Schwabin naamaa: sionistin arkkityyppi, valkoisten kansojen ja koko maailman vihollinen, demoni clean out sionistien helvetistä.

  NATO on sionismin rautasaapas. Sitä ei tuoda Suomeen suojelemaan Suomea, sen funktio on suojella siionismia ja tuhota kaikki vastarinta sionismia vastaan. Sionisti tietää, että Suomen nykyarmeijan nuoret miehet eivät käännä aseitaan omaa kansaansa vastaan. NATO:n huora-armeija sen sijaan ampuu siviilejä, pommittaa sairaaloita ja masinoi ”kemiallisia hyökkäyksiä”, jos Israelissa sionistipom,o yskäisee ileästi. Ja jos globohomo kokee nationalismia jossakin niin NATO:n neekeriarmeija ei emmi, se ampuu kaikkea liikkuvaa. Se on sen työ.

  Jos liittoudumme USA:n kanssa, liittoudumme Libyan, Irakin, Syyrian, Afganistanin ja oikeastaan koko maailman pommittajan kanssa. Sillloin pääsemme osaksi oikeaa, bona fide imperialismia, ja Suomen nuoria miehiä tullaan innolla rekrytoimaan ympäri maailmaa, tappamaan sionismin puolesta.

  En ole venäläisten asialla, mutta yksi on varma, jos olemme NATO:ssa, olemme Venäjän vihollinen. Jos emme ole, olemme puolueettomia.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Stubbin kaltaisilla petturipoliitikoilla on kiire saada edistettyä kaikkea mikä liittyy kansallisvaltioiden tuhoamiseen, koska nyt on entistä otollisempi hetki siihen, kun kansaa on valmiiksi peloteltu ensin korona-asioilla ja nyt media on valjastettu lobbaamaan täysillä Nato-jäsenyyttä.
  Valtamedia hönkii kovin yksipuolisesti ja kritiikittömästi Nato-agendaa.
  Nato on käytännössä Yhdysvallat, onko ihmisiltä jo unohtunut kuinka Yhdysvallat ovat levittäneet ”demokratiaa” lukuisiin maihin ja mitä siitä on seurannut?
  Afganistan, Libya, Syyria, Irak ym. aiheuttaen suomalaisiakin koskettaneita pakolaiskriisejä, mutta silti pitää ihannoida Jenkkejä, ihan kuin he olisivat joku kiiltokuva demokraattisesta ihannevaltiosta.

  Pysähtykää nyt hetkeksi, lieventäkää niitä psykoosejanne ja miettikää ketkä häärivät suurimpien mediakoneistojen taustalla edistäen omia intressejään.

  • ValhallaX

   Vastaa

   Sionistien valta mediassa on totaalinen. Räikeinkin valhe muutetaan ”totuudeksi” ja kirkkain Totuus muutetaan valheeksi.

   USA on yksinkertaisesti sionistien ja Israelin huora. USA:n kongressi taputti Netanyahun puheen aikana innokkaasti 47 kertaa (!) aivan kuten paljon parjatussa Pohjois-Koreassa. Amerikan poliittinen eliitti käyttäytyy kuin surkea huora pienen Lähi-Idän maan onnettoman ”johtajan” edessä. USA on kulkenut kuin rähjäinen palkkasoturi ympäri Lähi-Itää, Pohjois-Afrikkaa ja Afganistania pommittamassa ja tappamassa miljoonia, ilman muuta tulosta kuin näiden maiden infrastruktuurin tuhoaminen. Heidän ”demokratiansa” on kuolemaa ja tuhoa. Ja samalla heidän pitää polvistua Israelin, surkeista surkeimman lastentappajavaltion edessä ja suudella sionistin lasten ja naisten verestä punaista saapasta.

   Biden on dementikko, joka hädin tuskin pystyy muodostamaan yhtä lausetta. Hänen poikansa Hunter on narkomaani ja seksiaddikti, joka on tullut tunnetuksi siitä, että hän isänsä kanssa on saanut eri mailta satoja miljoonia korruptiorahaa. Sionisti rakastaa tällaisia dementoituneita, helposti korruptoitavia ihmisraunioita, vrt. hammaskeiju stubbelo. Sama prosessi, sama ihmisrauniotyyppi, ehkä kognitiivisesti asteen pari korkeammalla, vielä,

   USA pommitti sionistijohtoisen hallinnon aikana jo Japania kahdesti atomipommilla. Törkeästi. Olen lukenut eri palstoilta, kuinka juutalaiset pitivät, tietenkin, tätä juuri oikeana politiikkana. Sellainen on ah niin armas juutalainen, USA:n ylivaltainen hellitsija.

   USA on surkeista surkein liittolainen, jos polvistut heidän eteensä, olet ryhmässä, joka tottelee sionistia kuin maksettu huora. Mikään ei ole sen jälkeen mahdotonta. Maahamme tulee vieras armeija, joka takuuvarmasti ampuu kansaamme, jos sionisti sitä tahtoo. Se armeija ei sääli ketään, ei koskaan.

   USA oli vielä ennen Toista Maailmansotaa oikeiden ihmisten valtio, mutta hivuttaen sionistit ovat ryöstäneet sen keppikerjäläiseksi ja sen suuruudesta on jäljellä vain käsittämätön velka ja joukko käsittämättömän rikkaita juutalaisia. Kuin ihme, oikea miraakkeli, valtio ja USA:n kansa on velkaantunut keppikerjäläinen, mutta zuckerbergit, goldmanit, spielbergit ja kaiken maailman feinsteinfuckjuut ovat tähtitieteellisen rikkaita kymmeninetuhansine miljardeineen. Yksi heistä voisi noin vain maksaa Suomen budjetin 200 vuodeksi. Tämä on sionismia, tämä on sitä paljon puhuttua ”demokratiaa”. Zion puhuu, Zion pitää valtaa, kansat polvistuvat.

   • ValhallaX

    Vastaa

    Ai niin, paras unohtui.

    Kun USA:n Keisari Netanyahu kävi puhumassa USA:n kongressille, seuraavan päivän New York Timesin yksi juutalaistoimittaja syytti yhtä kongressin jäsentä antisemitistiksi.

    Syy? Hän taputti aivan liian passiivisesti, hän ei taputtanut innokkaasti. Voitte olla varma, että Alexander Stubb ei olisi tehnyt tätä virhettä, pieni sionistipartiolainen kuin on komeine hampaineen.

 • Hertto

  Vastaa

  Ensinnäkään muut NATO-maat eivät välttämättä hyväksy Suomea liittoon koska eivät halua ongelmia Suomen pitkän itärajan takia Venäjän puolelle. Ohjukset suunnattaisiin vaikkei hyökättäisikään. 

  Lisäksi: Suomen tulisi purkaa edellinen sopimus Venäjän kanssa ennen kuin uudelaiseen aivan päinvastaiseen sopimukseen lähdettäisiin. Ei voi olla kahta päällekkäistä sopimusta!

  Toistaalta Suomen EU-jäsenyyskin on laiton ja oikeasti Suomi ei voi olla lain mukaan EUssa. Mutta kun media jauhaa aamusta iltaan mitä jauhaa niin kansaltakaan ei tarvitse kysyä…

 • Nimetön

  Vastaa

  Eikö Partisaaninikin kannattajat kannattaisi tukea Stubbia ja hänen ideologiaa. Sillä vastapuolella on ryssät, kommarit ja matut. Mie vaan kysyn.

  • Tehdäänkehitysmaayhdessä

   Vastaa

   ”Et omista mitään ja silti olet onnellinen”. Selvitä tuo lause itsellesi ja mieti missä ne ”kommarit” oikein ovatkaan.

  • Jukka

   Vastaa

   Kun näenkin tuon olion turvan niin halveksuntani ylittää kaikki rajat!

   Tämä on se suuri Isänmaan sankari joka organisoi v. 2015 yli 30.000 avaruuskirurgia suomeen, muiden intellektuellien luonnollisesti häntä avustaen.

   Jos tekee uskoo kaiken päinvastaisen mitä tuo suunsa avatessaan sanoo osuu 100% oikeaan.

   • pzkw

    Vastaa

    👍🏻

  • Hh1488

   Vastaa

   Iltalehden lukija täällä koittaa argumentoida, aika heikko suoritus

  • KTER

   Vastaa

   Mutta tämä sivustohan nimenomaan tukee NATO-globo-homo poppoota kun tukee näiden hyödyntämiä ja rahoittamia hyödyllisiä idiootteja siellä Ukrainassa. Sinä ja muut olette vain kovin hämmentyneitä maailman kuvioista.

 • TT

  Vastaa

  Nato on kylmän sodan jäänne. Neuvostoliiton kaatumisen ja Varsovan Liiton purkautumiseen jälkeen Nato on tarvinnut kiukkuisen ja laajentumishaluisen Venäjän uhkakuvaa perustellakseen olemassaolonsa. Tällaista uhkakuvaa tarvitsee myös USA:n sotateollinen kompleksi, jolla on suuri vaikutusvalta maassa. USA:ssa Venäjästä on tullut sisäpoliittinen lyömäase, minkä vuoksi USA ja Venäjä eivät enää koskaan voi päästä hyviin suhteisiin keskenään. EU ja Nato ovat USA:n käskyläisiä. Suomella on määrä jäädä suurvaltasuhteiden puristuksiin. Ukrainan synnyttämä sotahurmos vie Suomen osaksi yhä kuumempaa raja-aluetta joko Natolla tai ilman. Suomen mahdollisuudet toteuttaa omaa ulko- ja kauppapolitikkaa ovat tällä hetkellä lähes olemattomat. Kaikki trendit toimivat pieniä itsenäisiä valtioita vastaan. Peruslaillisia tasavaltoja ei maailmassa kohta enää ole ja kaikki maat sulautetaan kommunistisiin blokkeihin. Hammas-keiju Stubbin lausumat eivät tätä surkeutta ainakaan paranna.

  • Jallu

   Vastaa

   ”Nato on tarvinnut kiukkuisen ja laajentumishaluisen Venäjän uhkakuvaa perustellakseen olemassaolonsa. ”
   No kysymys kuuluu tällä hetkellä kuinka paljon tuo arviointi on mennyt pieleen?

   • TT

    Vastaa

    Jos Venäjän ja Nato-lännen väliin olisi jätetty neutraali puskurivaltioiden vyöhyke, niin uskon, ettei mitään kriisiä olisi syntynyt. Nato on rajusti laajentunut itään ja Ukrainan kohdalla ylittyi Venäjän kipukynnys. Ukraina on kipupiste Venäjälle, jota sorkkimalla ja epävakauttamalla saa karhun hyökkäämään joko ennemmin tai myöhemmin. 8 pitkää vuotta Venäjän jaksoi katsella Ukrainan aggressiivista sekoilua. 

    Tilanteen hahmottaminen riippuu siitä, mistä kuvakulmasta asiaa katselee. Valtiomiesten pitäisi rakentaa sellainen turvallisuusjärjestelmä, joka on kaikille osapuolille tyydyttävä ja luo vakauttaa. Kylmää sotaa liennyttänyt ETYK pyrki olemaan sellainen. 

    Niin tai näin, Venäjän tuntema voimakas uhka ei ole pidemmän päälle kenellekään hyväksi. On noidankehä, jos Nato haluaa laajentua siten, että se luo Venäjälle eksistentiaalisen uhan ja saa sen reagoimaan ja tällä aggressiolla houkuttelee lisää jäsenvaltioita otteeseensa. Nato on länsi-integraation ja sitä myötä NWO-kommunismin sinetti. Naton politiikkaa ohjaavat Venäjää patologisesti vihaavat tahot mm. USA:n ulkoministeriössä. Ne voivat uhrata Suomen, jos se palvelee Venäjän tuhoamista. 

    Natoon liittymisen motiivina on pelkästään pelko ja viha tai jopa paniikki ja näiden negatiivisten tunteiden yliote ihmisessä. Näiltä lietsomalla on helppo manipuloida Suomen kansalaiset luopumaan itsemääräämisoikeuksiensa rippeistä. Tämä lapsellista orjamielisyyttä ja ”äidin helmoihin” juoksemista, kun ”kauhea karhu” uhkaa idästä. Nykypäivänä on kasvatettu narsistisia typeryksiä, joilla ei ole kykyä hoitaa mitään asiaa itsenäisesti. Näille kullanmuruille ei ole koskaan sanottu ei ja ne raivostuvat tai pelästyvät aivan mitättömistä uhkakuvista ja vastoinkäymisistä. Kasvakaa aikuisiksi, kasvakaa itsenäisyyteen.

  • Julli

   Vastaa

   Nyt olisi tarve todellisuustarkistukselle..

   Maailma muuttui pysyvästi 24.2.2022 Venäjän hyökätessä Ukrainaan. Vanhat puolueettomuuspuheet ja ‑doktriinit pyyhittiin silloin todellisista keinovalikoimista pois.

   Kun Suomen vaihtoehdot käytännössä ovat tulevaisuudessa olla joko itsenäinen valtio sotilasliiton jäsenenä tai venäläisten vasallivaltiona pysyvän turvallisuusepävarmuuden alla, niin valitsen ehdottomasti ensimmäisen vaihtoehdon. 

   Turvallisuusepävarmuus näkyy jatkossa muun muassa ulkomaisten investointihaluttomuutena ja matkailun vähenemisenä paremmista maista. Neekeriä ja muuta kehitysmaalaista tänne lampsii jatkossakin vaikka oltaisiin Venäjän vasallivaltiona.. 😖

   Ehkä venäjän uhka saa päättäjät muuttamaan kaksoiskansalaisuutta koskevia säännöksiä ja turvapaikkajärjestelmääkin. Turvallisuuden ylläpidosta pitää maksaa ja ne rahat olisi järkevintä ottaa neekereiltä yms., koska molemmissa tapauksissa rahat menevät pääosin samaan eli aseisiin. Toki jatkossa neekeriheimon sijasta suomalaisten hyväksi.

   Kun Venäjän historiaa lueskelee, niin maaorjien kansan hallitsijana on ollut 1300–1400-luvuilta lähtien säännöllisen epäsäännöllisesti erittäin sotaisia, julmia ja osin myös vainoharhaisia johtajia, joista kukin on vuorollaan tehnyt mitä kummallisimpia rauhanturvaoperaatioita naapurivaltioiden alueille. Tehtyjen rauhanturvaoperaatioiden syyt ovat olleet mitä moninaisimpia, vaikka niillä on ollut yksi yhdistävä tekijä: fiktiivisyys. Hyökkäysten syillä ei juuri ole ollut tekemistä todellisuuden kanssa. Rauhanturvaoperaatioiden pääasiallinen syy on ollut lähinnä johtajan egon ja vallan pönkittäminen.

   Nyt kun Suomella olisi kerrankin mahdollisuus päästä tästä paskasta edes hetkeksi eroon, niin valitsen ilolla tämän vaihtoehdon.

   Aiempien vuosien puolueettomuus ei vain enää ole mahdollisuutena.

   Vuoden 2022 alku on osoittanut, että jo vanha kansa tiesi millainen venäläinen on…

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Venäjä puolustaa venäläisiä…Eurokommarit tuhonneet kaiken sen mitä suomalaisessa Suomessa saatiin aikaan 1900-luvulla. Venäjä on ikuisesti meidän naapurimme. Voimme vain valita sinne hyvät tai huonot suhteet.https://www.is.fi/politiikka/art-2000008681257.html

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Luulenpa El Stubbidon olevan oikeassa. En hämmästy, jos Suomi on Natossa juhannukseen mennessä. 

  Itse vastustan Natojäsenyyttä. Nato merkitsee wokea, feminismiä ja kansanvaihtoa.

 • Peter A

  Vastaa

   Meidän täytyy maksimoida oma turvallisuutemme

  Eli hinnalla millä hyvänsä.

  Itse olen sitä mieltä, että turvallisuus pitää optimoida. Ja se taas riippuu vallitsevista olosuhteista.

  • Nimetön

   Vastaa

   jos karjalan palauttamista lobattaisiin yhtä päättäväisesti kuin natoa,se olisi kohtapuoliin meidän taas,siinä olisi poliitikoille jotain konkreettista tekemistä ja medialle aihetta,karjalan alue voisi toimia ahvenanmaan tapaan kaksi kielisenä ja demilitarisoituna alueena,tämä hyödyttäisi molempia,suomea ja venäjää,neuvottelu kysymys.

   • Eläinten valtakunta

    Vastaa

    Yritä lobbata ensin Itä-Suomen asuttamista, sillä täällä päin joka kolmas tai toinen talo on autiona. Näyttää siltä, ettei Suomi tarvitse tätäkään. Luonto kiittää.

 • Løssi

  Vastaa

  Caj-Göran Alexander Stubb, suurimmat saavutukset:

  • ajanut Euroopan unionin laajentumista ja integraation syventämistä
  • kannattaa Turkin EU-jäsenyyttä
  • syksyllä 2010 osallistui neuvotteluihin Serbian EU-jäsenhakemuksesta ja muut EU-johtajat päätyivät kannattamaan ehdotusta, sillä eurokin tarvitsee lisää konkurssikypsiä maita: Slovenia, Kypros, Malta, Slovakia, Eesti, Latvia, Liettua…
  • ulkoministerinä osoitti tukensa myös Montenegron EU-jäsenyysprosessille (katso edellinen)
  • ”pääministerin tärkein tehtävä on johtaa Suomen EU-politiikkaa”
  • avoimesti myös Suomen NATO-jäsenyyden kannattaja
  • europarlamentaarikkona kritisoi voimakkaasti Suomessa käytävää NATO:on liittyvää ulko- ja turvallisuuspoliittista keskustelua
  • 2010 kieltäytyi kommentoimasta vuotaneita WikiLeaks-dokumentteja, joiden mukaan porvarihallitus tulee viemään Suomen NATO:on
  • korostaa Suomen verkottuneisuutta muuhun maailmaan
  • sisä- ja ulkopolitiikkaa ei voi erottaa toisistaan
  • ”Suomen EU:n täysjäsenenä on noudatettava EU:n yhtenäistä ulkopoliittista linjaa”: Venäjä-pakotteet eli jos 26 muuta maata jotakin tekee, niin Suomen on pakko tehdä mukana
  • 2009 Gazan sodan yhteydessä Israelin armeija tuhosi Kirkon ulkomaanavun rahoittaman sairaalaklinikan, jota hän vertasi matkapuhelimen varastamiseen
  • Euroopan parlamentissa seksuaalitasa-arvoverkoston (LGBT Intergroup) varapuheenjohtaja
  • 2010 Helsinki Pride ‑tapahtuman suojelija
  • kannattaa myös sukupuolineutraalia avioliittolakia
  • 2010 esiintyi TEDx Helsinki ‑tapahtumaa varten tehdyllä videolla, jossa rohkaistiin seksuaalisen suuntautumisensa kanssa painivia
  • osallistunut myös vammaisten tukemiseen kansainvälisillä foorumeilla
  • 2010 ideoi tapahtuman saamelaisen, viittomakielisen rap-artisti Signmarkin kanssa, jolla kerättiin tukea viittomakielisille
  • 2010 nimesi samaisen saamelaisen erityisedustajakseen, jonka tehtävänä oli tuoda esiin vammaisten ihmisoikeuksia kansainvälisillä foorumeilla

 • goy

  Vastaa

  alex lässyttää ruotsalaismedialle ja joku vastaava alex lässyttää ruotsista suomen medialle että nyt me ainakin ollaan liittymässä natoon. niin saadaan lisättyä natokiimaa, koska nuokin niin pakkohan meidänkin on liittyä

 • Salomon

  Vastaa

  Noni ja sieltä tipahti! Olikos tää nyt ensimmäinen ihan julkinen ulostulo, siis kyllä tän nyt arvas paskavarvas, että sitä tullaan hakemaan ja olen aivan varma sinne mennään, juttu kun on päätetty aikoja sitten. Olen tätä asiaa hokenut ihmisille, että katotaas vaan ni kohta natoillaan. Voitte tulla sitten kotoo hakee sinne vitun natoon, nyt alkoi yksinäisen suden vastarinta. Vitun siionisti paskiaiset!!!!

 • Tomppa

  Vastaa

  Stubbia ja muita sielunsa mammonalle myyneitä poliitikkoja, virkamiehiä ja julkkiksia katsellessa tulee mieleen Jeesuksen sanat opetuslapsilleen (Matt.16:26):
  ”Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi sielullensa vahingon? Taikka mitä voi ihminen antaa sielunsa lunnaiksi?”

 • Tom

  Vastaa

  Eikös se stupido ollut joka sanoi että ”en ole suomalainen, olen eurooppalainen”?
  Varmasti hän haluaakin että Suomesta tehtäisiin hyökkäysliiton osa, samalla saataisiin heti voimaan sotatila ja voitaisiin pistää ”Great reset” kertalaakilla täyteen toimintaan. Nyt vielä valmistellaan ja homma etenee ilmeisesti liian hitaasti – vaikka hallitus taas saikin hiukan lisää aikaiseksi tuhoamalla kotimaisen maatalouden elinmahdollisuuksia (https://youtu.be/TiE3sBmpzQk).
  Tietysti on mahdollista että Ukrainasta ”yllättäen” löytyy ”vaarallinen virus” ja WHO toteuttaa suunnitelmansa jossa he voivat ohittaa valtioiden perustuslait minkä tahansa ”pandemian” tai ”ilmastohätätilan” varjolla (tämähän on siis nähtävissä heidän omilla sivuillaan)… mutta muuten kai odotellaan digitaalista id:tä ja keskuspankin virtuaalivaluuttaa (eli sosiaalista pisteytystä eu:n malliin), nämähän sieltä tulee jos ei ihmeitä tapahdu.

  • Tomppa

   Vastaa

   Juuri näin. Naton myötä Suomi ajautuisi sotaan Venäjää vastaan ja The Great Reset saataisiin helposti vietyä läpi. Toinenkin ehdottamasi skenaario on hyvinkin mahdollinen, mutta Venäjä on suunnitelman tiellä ainakin toistaiseksi, koska Venäjä on ilmoittanut tuhoavansa biolaboratoriot ja estävänsä virusten leviämisen laboratorioiden ulkopuolelle.

  • N.Y.

   Vastaa

   Näitähän nämä hokevat; puhuvat mitä isäntä käskee puhumaan milloinkin. Ihan täyttä 0‑porukkaa Stubb, Katainen, Marin & koko kööri. EU:n kansainvälisoikeudelliset sopimukset menevät Suomen (perustus)lain yli. Puhuva pää(ministerimmekin) sanoi myös julkisesti EU-sopimusten jyräävän kaiken muun yli. Siinä ei laillisuudella ole mitään merkitystä. Suomella ei ole minkäänlaista päätäntävaltaa mistään. Kaikki puuhastelu Arkadianmäellä tai Brysselin parlamentissa on pelkkää näennäisvatkaamista; tekemistä tekemisen vuoksi — ja että näyttää hyvältä TV:ssä kansalle. Käsiä heilutellaan 200 000 euron konsulttipalkkion oppien turvin ja kansa maksaa. Eihän kansaa mitään muutakaan voi kuin maksaa, ellei jokainen suomalainen jäisi kotiin sairauslomalle. Silloin tulisi laittomaksi sairaana oleminen.

   Kohta meillä on digiraha ja ympärivuorikautinen jäljitys ynnä seuranta päällä. Tämähän on hyvä, jos et rikoksia harrasta, eikö? Saataisiinkohan esim. raiskailevat afgaanit, irakilaisen ja somalit nyt kiinni? Toki heitä aina vain tulee lisää Suomeen, mutta todennäköisesti puhelimen ja maksukortin 24/7‑seuranta tekisi helpoksi näiden kiinnisaamisen. Rikoksia se ei tietenkään vähentäisi, vaan lisäisi selvitettyjen rikosten määrää vain. Todellinen ongelma on se, että Suomeen otetaan näitä ”pakolaisia” ja muuta sopimatonta ainesta. Väkivalta- ja henkirikoksissa sama troikka (IRQ, SOM, AFG) taistelee myöskin mitaleista. Mielestäni Suomi pärjää omilla raiskaajilla, tappajilla, jengiläisillä ja huumediilereillä vallan hyvin eli lisäimportoinnin tarvetta en näe.

   EKP:n tuulesta tehty leikkiraha menettää arvonsa. Kultaakaan ei voi syödä eikä polttaaa kun tulee nälkä tai holotna. Bitcoinit ovat myös pelkkä pyramidikusetus ja ne katoavat yhdellä napinpainalluksella ja/tai kun sähkö/internet katkeaa. Digieurot voidaan milloin tahansa jäädyttää ja jakaa herroille/herrojen lakeijoille/”pakolaisille”, jos kansalainen ei ole tarpeeksi linjassa tekemisillään/sanomisillaan marksilaisen Uus-Suomen säännöstön kanssa. Metsät ja maat voidaan viedä milloin tahansa — tästä on paljon esimerkkejä.

   Elämme mielenkiintoisia aikoja. Mutta muistakaa: ette ole yksin! Kyllä meitä IS/HS/YLE/AP–Reuters/CNN/BBC-ajattelusta poikkeavia tässäkin maassa on, vaikka aina ei siltä tunnu.

 • DTOM

  Vastaa

  Antaa NATON ja Venäjän tuhota toisensa. Suomalaisten etu on pysyä konfliktista erossa ja neutraalina. Jos suurvaltasota käydään Suomen maaperällä maamme tohoutuu täysin. Venäjä hyökkää tänne melko varmasti jossain vaiheessa, mutta sota NATON kanssa kuluttaa sen resursseja merkittävästi ja Suomelle jää näin enemmän mahdollisuuksia puolustautua menestyksekkäästi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi