Veronmaksajilta kymmeniätuhansia euroja virtsaamisesitykselle juutalaisessa tanssisalissa

Teos sai rahoituksen Taikelta, joka yhteistyöjärjestöineen jakaa vuosittain noin 45 miljoonan euron edestä avustuksia ja apurahoja "ammattitaiteilijoille ja taiteen alan yhteisöille".

Rappiokulttuuri

Opetus- ja kulttuuriministeriön alaisuudessa toimivan Taiteen edistämiskeskuksen (Taike) rahoittama virtsaamisesitys sai ensi-iltansa tässä kuussa. Kyseessä on ”tanssitaiteilija” Elina Pirisen teos Mortal Tropical Dances, jonka näyttämö sijaitsee Tanssin talon juutalaisrahoitteisessa Erkko-salissa.

Saman juutalaisen Erkko-suvun omistama Helsingin Sanomat (HS) ylistää Pirisen teosta useassa aihetta käsittelevässä artikkelissa. Muun muassa virtsaamista sisältävä esitys ammentaa HS:n mukaan ”alitajunnasta ja fetisseistä”.

”Tanssijoiden paljaan ihon ja ruumiinnesteiden edessä katsoja on joutunut kokemaan myös tukalaa oloa,” HS kuvailee kokemusta. Kokonaisuus on lehden taidekriitikoiden mukaan ”poikkeuksellisen vahva, hätkähdyttävä ja alkuvoimainen”.

Veronmaksajille esitys merkitsi 20 000 euron hintalappua, mikä tuskin lämmittää viime kuukausina nopeasti kohonneiden ruoka- ja energiakustannusten kanssa painivien suomalaisten mieliä.

Pirinen sai rahoituksen kulttuurimarxistien johtamalta Taikelta, joka yhteistyöjärjestöineen jakaa vuosittain noin 45 miljoonan euron edestä avustuksia ja apurahoja ”ammattitaiteilijoille ja taiteen alan yhteisöille”. Suuri osa Taiken rahoituksesta on peräisin peliongelmaisilta kansalaisilta riistetyistä veikkaustappiovaroista.

Lähteet: Helsingin Sanomat, Taike

Aatos Erkko Erkon suku Erkot Helsingin Sanomat Kotimaa Kulttuurimarxismi Opetus- ja kulttuuriministeriö Peliriippuvuus Perversiot Rappiokulttuuri Taike Taiteen edistämiskeskus Uhkapelit Veikkaus Veronmaksajat

Keskustelu

33 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Schlageter

  Vastaa

  Oletteko huomanneet, että kaikki luova toiminta – teatteri, musiikki, kirjallisuus, maalaustaide, arkkitehtuuri – kukoistivat aikakaudella, jolle demokratia ei ollut ominaista. Pikemminkin voidaan päätellä, että demokratian oloissa kaikki todellinen lahjakkuutta vaativa taide kuolee. Esiin tulee kaikenlaisista oppilaitoksista tuotettuja täydellisen lahjattomia ”taiteilijoita”, jotka sitten elävät yhteiskunnassa loisina. Rembrandtien ja Aivazovskien sijasta he tuottavat saman tasoista ”taidetta” kuin leikkikouluikäiset. Samaan pakettiin kuuluvat ne julkisten tilojen ”tilateokset”, esimerkiksi ”Sibelius-monumentin” tapaiset putkikokoelmat. Lukekaa vaikkapa Wikipediasta nykyisestä ”taiteen tohtorista” (en kirjoita nimeä tähän) hakusanalla kissantappovideo ”taiteen” luojasta, jonka ”videoteos” huipentui kissan tappamiseen kirveellä, ja jonka jälkeen ”taiteilija” onanoi kissan raadon päälle. Demokratian ”taide” on vajonnut niin syvään rappioon, että sen voi korjata vain luopumalla demokratiasta ja määrittämällä taiteen siten, kuin se määriteltiin kansallissosialistisessa Saksassa.

  • Otto

   Vastaa

   Muuten täysin samaa mieltä, mutta laittaisin demokratian heittomerkkeihin, sillä mielestäni ainakaan Suomi ei ole‑, eikä nykyisin voi edes olla demokratia. Tämä johtuu siitä, että demokraattiset prosessit eivät voi toimia, jos media on täydellisessä ulkopuolisessa kontrollissa. Ja jos ne toimisivat, meillä ei ole mitään itsemääräämisoikeutta mihin sitä käyttää. Kaikki inhimillinen ja hyvä kansallisvaltiot mukaan lukien on näiden tahojen vihalistalla, sillä kaikki mikä heikentää yksilöä, vahvistaa heitä.

   • Minä

    Vastaa

    Kansallissosialistinen Saksa ei ollut mikään taiteen kukoistukausi.

    • Lord Mystery

     Vastaa

     Aikaa ennen 1900-lukua tässä tarkoitettaneen.

    • Plääh

     Vastaa

     Olihan siellä huippuveistäjiä ja kuvataiteilijoita, Riefenstahl ja arkkitehtuuria. Esim. yhdessä Wochenschaussa mahtavia veistoksia ja nuori ja komea Herman Göring oli tosi hyvin veistetty

  • kratus

   Vastaa

   Schlageter: Emme elä demokratiassa. Elämme valedemokratiassa. Meile valehdellaan tauotta demokratiasta jotta käsityksemme valtarakenteiden oikeututuksista vahvivistuisivat. Meidän on vaikeata tai mahdotonta perata totutta esiin enenään kun olemme vuosisadasta toiseen päässseet ja selvinneet aina uudella vajheella valheen päälle. Meidän ei tulisi valheellisesti kutsua tätä järjestelmää demokratiaksi – kapasiteettimme näinä rappion aikoina eivät ole kykeneväisiä, luomaan mitään demokraattista. Sorron yöistä ei noustu demokratioihin – vaan uusiin sorron muotoihin. Samoin on laita veledomokratiassamme esiintyvän taiteen kanssa. Taiteena pitämiämme asioita ei sittenkään tulisi pitää taiteena. ja nämä järkyttyneet taiteilija laumat jotka eivät saa rahaoituksia kulttuuritoiminnalleen ovat erehdytettyjä jotka ovat kasvatetut rahajumalan palvomiseen.

   • Plääh

    Vastaa

    Demokratia taitaa aina olla vain huijasu ja eräänlainen uskonto. Raha ratkaisee ja puolue-eliitti nimeää ehdokkaat jne

  • Että näin

   Vastaa

   Onko kyseisen taiteen professorin aikaansaannosta myös ne kiasmassa käynnissä olleet tehosekoittimet mälliä ja kakkaa täynnä, tilateoksena?
   80-luvullahan oli hirvistys ja kauhistus kun jumalan teatterin näytöksessä heiteltiin ulosteita katsojien päälle, tämän hetken arvostettuja pioneereja.

   • Erityistason seksuaaliterapeutti

    Vastaa

    Mm. Yle heittää tuuteistaan paskaa kansan päälle 247. Taide ei ole enää kaunista, vaan marxilaisten koulutetun eliitin kakaroiden ja idioottien perverssiota. Kuka tervejärkinen menee seuraamaan kun esiintyjät kusevat lavalle?

 • otto suni

  Vastaa

  Rappiokulttuurin saavutukset ovat nähtävissä kaikkialla Suomessa ja tästä saamme kiittää erityisesti EU:n vaikutusta hyväksymään tämän saastan. Valtiona Suomi on jo lakannut olemasta ja siitä saamme kiittää kipapäiden toimia ”meidän Saulin” suojeluksessa!

 • Pekko

  Vastaa

  Rappio etenee, kuten näette. Kun tälläiselle esitykselle on kysyntää, syntyy tarjontaa. Raha ja hedonismi ovat vaarallista myrkkyä sielulle, sitä on vaikea vastustaa. Sielun täytyy kärsiä jotta näet totuuden, raatamista ja kärsimistä vs helppo siloteltu tie, kumman valitset. Elämä on valintoja.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalainen Ylivalta arjessa.

  Kusta ja paskaa kansan silmille.

  • Ilmari

   Vastaa

   Erkon suku ei ole juutalainen.

   • Ilmari on valehtelija

    Vastaa

    Erkkojen juutalaisuus on vahvistettu jo vuosia sitten.

    ”Te olette isästä perkeleestä, ja teidän isänne himoja te tahdotte tehdä. Hän on ollut murhaaja alusta, ja ei pysynyt totuudessa; sillä ei totuus ole hänessä. Kuin hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omastansa; sillä hän on valehtelia ja valheen isä.”

    - Joh 8:44

    • Ihmettelijä

     Vastaa

     Mistä löytyy tällainen vahvistus? Onko mitään lähdettä asialle?

     • sionistien ärsyttäjä

      Ilta-Sanomien entinen päätoimittaja Martti Huhtamäki vahvisti asian Magneettimedian oikeudenkäynnissä n. 10 vuotta sitten. Eiköhän mies ole hengissä vieläkin, sieltä vaan kysymään. Vai pelkäätkö jotain?

      Muutenkin naurattaa, kun jaksatte nillittää ja sössöttää vastaan maailman läpinäkyvimmässä asiassa xD

 • Totuuden soturi

  Vastaa

  Kuvottavaa pervoilua,ei-niin-yllättäen, (((mädätyksen ja kaiken mahdollisen dekadenssin luojilta ja tuojilta))). Hyi stn,että yököttää!Kuka voi olla niin sairas,että pitää tuollaista taiteena? (((Tavanomaiset syylliset)))tietenkin.

 • Valkoinen etuoikeus

  Vastaa

  Täytyy todeta että kuvituskuvassa on äärimmäisen rumia ihmisiä. Niin kasvonpiirteiltään kuin ruumiinrakenteeltaankin. 

  Mietin että mitä se kertoo noiden rodusta? Jos kerran ”alitajunta ja fetisssit” ovat ksinkertaisia pissa- ja kakkaleikkejä? Edes eläimet eivät leiki ulosteillaan vaan toimittavat ne johonkin missä eivät itse asu/elä.

  Ehkä tässä nähdään se ÄO ero mikä kasvaa sukupolvi sukupolvelta valkoisten hyväksi. Nythän sitä on jo 12 pistettä ja jokainen uusi sukupolvi kasvattaa eroa.

  • Topi

   Vastaa

   Häkissä elävä — kuten ihminen — heittelee eritteitä, masturboi kroonisesti, vahingoittaa itseään, lihoo tai laihtuu liiaksi, kärsii uniongelmista, satuttaa muita jne.

  • Sixtus

   Vastaa

   Ei se ainakaan teidän kohdalla nouse, pikemminkin laskee. Ei tarvitse kovinkaan monta kommenttia lukea, kun sen jo huomaa.

   • Status Quo

    Vastaa

    No jos se kommentoijien osalta laskee niin sehän tarkoittaa että keskimäärin jossain valkoiset kasvattavat älykkyyttään meidänkin osalta. Koska tuo oli keskiarvoluku.

    Ja jos se Sixtuksen kohdalla onkin korkeampi, niin kuinka monta tarvitaan kompensoimaan sitä toista keskiarvoa?

 • Topi

  Vastaa

  Niin, mutta peliriippuvaisilta kerätyillä rahoilla hoidetaan peliriippuvaisia! Aivan kuten Alkon keräämillä rahoilla hoidetaan juoppoja, tupakkaveroilla keuhkotautisia ja verenkiertosairaita. Huumeet pitää myös laillistaa, niin voidaan huumerahoilla hoitaa sitten huumeiden uhreja: itsemurhan tehneitä, tapettuja, peruuttamattomasti fyysisesti tai henkisesti sairastuneita jne. Suomi on tärkeiden asioiden äärellä: Mietitään myös pitääkö Suomeen saada 50 000 neekeriä vuodessa vai riittääkö vain 35 000. Vaihtoehdot näissä pohdinnoissa eivät koskaan ole Suomelle edullisia.

 • TT

  Vastaa

  Klassinen esimerkki nykytaiteesta eli psykoottista sekoilua ja ihmismielen tai jopa ruumiin hajottamista, mitä kuitenkin kutsutaan taiteeksi. Nykytaiteilija on tyypillisesti hajonneen psyykeen omaava sairas, joka teoksellaan sitten purkaa teoksilla omia traumojaan. Tämä selitys kuullaan kummajaisten edessä lähes jokaiselta nykytaiteilijalta. Kuinka tervettä tällainen voi olla? Perinteisesti taide on ollut järjestäytyneen kulttuurin terveyttä ja elinvoimaa ilmaiseva luovuuden osa-alue, jonka harjoittajilta on edellytetty korkeaa ja moitteetonta oman alansa osaamista. Ilmaisu ja työtavat ovat kehittyneet sukupolvien ketjussa mestarilta oppilaille. Luovat nerotkin ovat pidättäytyneet oman alansa ilmaisun raameissa kenties sitä kohtuullisesti uudistaen ja kehittäen. Taiteilijan oma ”nerous” ja oma kulttuuri on saatu toimimaan yhdessä ja luomuksista voivat olla ylpeitä sekä tekijä itse että teosta katseleva kansalainen. 

  Taidehistoriassa on helppo nähdä kehitys, jossa sivilisaation alkuvaiheessa ilmaisu voi olla primitiivisempää ja kömpelöä, mutta hienostuu sen jälkeen ja pysyttelee kutakuinkin samankaltaisena koko sivilisaation kukoistuskauden ajan. Sivilisaation lähestyessä loppuaan ilmaisu muuttuu kömpelöksi tai eriskummalliseksi. Nykyajan kirous taiteelle on ollut teknologian liiankin nopea kehitys, mikä on tehnyt esimerkiksi käsityötaidon vähemmän tarpeelliseksi ja avannut kentän psykoottiselle, mihinkään järkevään kykenemättömille sekopäille, joiden ”ravistelevat” teokset ovat vallanneet alan ja siellä jaettavat apurahat. Taustalta voi kuulla tyytyväistä käsien hieroskelua, koska länsimaiden kulttuuria on saatettu viemäriin. Tällä kertaa kirjaimellisesti.

  • Topi

   Vastaa

   Uusinta syöpää ja totaalista tyhjänvouhaamista edustaa ”tekoälyn” luoma ”taide”. Muistan aikoinaan keskustelun MTV3:sen aamuohjelmassa, jossa toimittaja Timo Laukkio tenttasi vierasta Andy Warholin nk. pop-taiteesta: ”Jos minä otan säilykepurkista kuvia eri värisävyillä, niin olenko nyt Warholin tasoinen taiteilija?” Taiteesta jotakin ymmärtävä vieras vastasi: ”Sinun pitäisi myös maalata ne purkit…” Moni ei ymmärrä, että fotorealismi ja hyperrealismi edustavat piirrustus- ja maalaustaidetta, eivät valokuvausta. Toki sommitteluvaiheessa kuvia otetaan ja kopioidaan kollaašiin, mutta taide tapahtuu lopulta siinä, kun taiteilija siirtää kuvan siveltimellään tai kynällä kanvaasille.

 • Urea Copro Yhdistys

  Vastaa

  Täh? Saadaanko nykyään rahaa siitä että ihmiset katselevat kusemista?? Entä kunnon tortunvääntö, saako siitä lisärahaa? Entä jos se olisi raivokasta ripulointia niin että roiskuu yleisöönkin, siitä pitäisi kyllä palkita ekstrabonuksilla sillä taiteellisuusarvohan on sanoinkuvaamaton? Jäisi Jumalan Teatteri kakkoseksi heittämällä.

  • Traumwelt

   Vastaa

   Ei, vaan Jumalan teatterissa heitettiin.

 • Jotenkin tuttu

  Vastaa

  Katsokaapa tuota kuvituskuvan oikeanpuoleisinta naista. Mistä luulette että ”noita-akka” on saanut piirtensä?

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Me elämme sanojen väärinkäytön aikakautta. Tuolle saastalle jota tuossa artikkelissa käsiteltiin, löytyy kyllä sana suomeksi, sillä suomen kielessä on erään laskutavan mukaan kaikkien taivutusmuotojen kanssa jopa yli 800 000 sanaa, JOTEN SANAT EI LOPU KESKEN, mutta sana ”taide” ei kyllä kuvaa tuota saastaa millään tavalla, missään taivutusmuodossa. Jokainen täysjärkinen kyllä ymmärtää että tuolla kuvotuksella ei ole mitään tekemistä oikean taiteen kanssa.

 • Slaavipiirteet

  Vastaa

  Oletteko muuten miettineet miksi slaavilaiset naiset ovat niin paljon kauniimpia kuin länsimaalaiset tai kasaarit?

  Sen osin johtunee keskiajasta ja noitavainoista. Länsimaissa jos oli vähän kauniimpi nainen joka ei heti alistunut Cabbalisteille niin hänet poltettiin noitana roviolla. Mutta slaavilaisessa kulttuurissa, papisto rakasti kauniita naisia ja tarjosi yltäkylläistä elämää. Jolloin kauniit geenit jäivät eloon.

  Kehityksen huomaa mm. uuden mantereen asukkaissa. Jos katsotte vanhoja länkkäreitä niin kasvonpiirteet eivät eroa juuri sen ajan eurooppalaisista. Mutta nykyään suurin osa on ”rotan näköisiä”. Niiden kasvonpiirteet ovat luotaan poistyöntäviä.

  • Plääh

   Vastaa

   No kyllä eurooppalaiset naiset lyövät slaavit kauneudessa mennen tullen. Saksa, Britannia, Skandinavia, Suomi etunenässä. Jopa Unkari, Italia ja Espanja lyövät Venäjän ja Puolan slaavit

   • Slaavipirteet

    Vastaa

    Huomioithan että suomalaisista suuri osa kantaa slaavilaisia piirteitä, esim. korkeita poskipäitä ja pystyä otsaa sekä korvannipukoita.

    ”Hei Karjalasta heilin minä löysin…”

 • Erityistason seksuaaliterapeutti

  Vastaa

  Häkkieläimiksi meidät on alistettu ylivelkaisiin kaupunkihäkkeihin. Maksetaan omasta vankilasta. Oikeilla vangeillakin on huolettomammat oltavat.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kävin tänään kusella ja paskalla, enää tarvii lähettää tilinumero Taikelle..

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi