Seta: Homot ja transut mielenterveysongelmaisempia kuin heterot

Kaikenlaisten friikkien oma etujärjestö siis itsekin myöntää, että todennäköisyys sairastua masennukseen kasvaa, kun nuoria ensin hämmennetään riittävästi homolobbauksella.

Rappiokulttuuri

Helsinki Pride 2016.

Perversioita, lasten sukupuolielinten silpomista ja pedofilian normalisointia ajavan Setan mukaan homot ja transut ovat monin verroin mielenterveysongelmaisempia kuin heterot. Seta syyttää tästä yhteiskuntaa ja vaatii siltä lisää verorahoja, jotta transujen ahdistuneisuus saataisiin loppumaan.

Setan mukaan ”seksuaalivähemmistöistä 42 % (heterot 70 %) ja sukupuolivähemmistöistä vain 33 % (cisnuoret 75 %) oli tyytyväisiä elämäänsä.

Kohtalaista tai vaikeaa ahdistuneisuutta koki seksuaalivähemmistöön kuuluvista 43 % (heterot 15 %) ja sukupuolivähemmistöön kuuluvista 48 % (cisnuoret 18 %). ”

Kaikenlaisten friikkien oma etujärjestö siis itsekin myöntää, että todennäköisyys sairastua masennukseen kasvaa, kun nuoria ensin hämmennetään riittävästi homolobbauksella. Osa teineistä hämmennetään leikkaamaan omat sukukalleutensa ja aiheuttamaan itselleen peruuttamatonta tuhoa.

Seta kannustaa tähän, mutta ei tietenkään myönnä omaa syyllisyyttään nuorten ahdistuneisuuden määrässä. ”Koettu väkivalta, syrjintä ja häirintä niin kotona kuin koulussa luovat merkittäviä terveyseroja”, järjestö kirjoittaa.

Helsingin koulut ovat aloittaneet Setan aivopesijöiden vetämät koulutukset peruskouluikäisille lapsille. Mukaan kouluttamaan on saatu esimerkiksi transu, joka avoimesti kannattaa poliittisia murhia.

Lähde: Seta

Homot Kotimaa LGBT Pedofilia Pride Rappiokulttuuri Seta Transut

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • H. Spencer

  Vastaa

  Aikaa, kärsivällisyyttä ja vapautta. Muuta ei tarvita

 • Puolueeton

  Vastaa

  Johtopäätös: Luonnonmukaisten tapojen kehittäminen on parempaa kasvatusta kuin niiden heikentäminen!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Näkeehän sen noista friikeistä jo päältä päin ja kuulee jutuista, että aivan sekaisin ovat.
  Tuollaisille ei normaalissa yhteiskunnassa annettaisi sekuntiakaan palstatilaa, eikä edistettäisi heidän asiaansa millään tavalla.

 • TT

  Vastaa

  Eletään terveen järjen ja luonnonlain vastaisia aikoja. Valtamedia ja mainostoimistot suoltavat homo- ja transupropagandaa ja rodunsekoitusta ihmisten tajuntaan päivittäin. Viimeisin villitys on sotapropaganda tai taudeilla pelottelu. Meno on kuin painajaisessa. Ihmisten on herättävä! Kaikki valtamediat ja erityisesti juutalainen nurkkajumala kiinni ja seis!

  • Joonas Jonne

   Vastaa

   Olet herännyt. Meitä alkaa olla valtavan paljon. Kohta valtaenemmistö. Disney ja muut saastat menevät konkkaan, kun tuote ei käy kaupaksi. Sekä suvakkiennunelmahötön että pelottelun aika on ohi

 • Tekijämies

  Vastaa

  Vaimon läheinen nuoruusvuosien ystävä ryhtyi lesboksi ja hylkäsi miehensä+kaksi lasta ja muutti perheen omakotitalosta kaupunkiin ja asuu nyt yksiössä. Samaisella ystävällä ennen perheensä perustamista oli parikymppisenä masennusjakso, jolloin hän mm. viilteli käsiänsä. Nyt elämä on mennyt pari vuotta lesbouden merkeissä ja hänellä on tapana kaupungilla liikkuessaan esittää mykkää ja hänellä on aina lappu mukana, jossa tämä ”sairaus” tulee ilmi. Lapsiinsa hän pitää yhteyttä, mutta minulla ei ole tietoa, mitä hänen lapsensa ajattelee äidistänsä.

  Joka tapauksessa surullinen tapaus.

  • Lihansyöjä

   Vastaa

   Joo, jos katsoo kuvituskuvan oikeanpuoleisen ytön käsivartta niin ervet kertovat todella merkittävistä mielenterveysongelmista. Samoin kuin vasemmanpuoleiden habituskin antaa ymmärtää. 

   En oikein tiedä johtuuko se juomavedestä, hammastahnan fluorista (Satlinin suosikki) vaiko roskaruokaloiden hormooneista, mutta kaupungeissa on paljon enemmän mielenterveysongelmaisempia kuin maaseudulla. 

   Johtuukohan se siitä että maaseudulla ihmiset ovat oikeasti kanssakäymisissä keskenään eivätkä jonkun LCD-näytön kautta? Ihmissuhteet kehittyvät pikkuhiljaa eikä kaupunkilaisten tapaan ”vihko ole heti auki”. Tai maaseudulla missä alastomuus on normaalia ja yliopisolaisten keskuudessa keskushermostoihin vaikuttavien aineiden vaikutuksen alaisena uskalletaan mennä ”nakke saunaan”. Jummi, jo on jännää ja ainutkertaista. 

   Mutta joo, jos ei muuta niin maaseudulla kasvatetaan se ruoka joka kaupungeissa syödään. Ja olen jopa kuullut, että kaupunkilaiset syövät makkaraa!!!

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Koskahan tavalliset ihmiset ja etenkin tyttärien isät lyö nyrkin pytään🤔 Tää sairas hulluus on menny jo aika pitkälle… Alle 1% sairaan väestönosan pillin mukaan nyt tanssitaan, kun vielä 80-luvulle saakka toi 1% iljettävä sakka suljettiin laitoksiin😡

 • Kuuva

  Vastaa

  Tuleekohan Suomeen sisällissota joskus? Uskon osan homoista tulevan meidän puolelle taistelussa. Toiselle puolelle sitten pahimpien ulkomaalaisten raiskarien, ryöstäjien ja huumekauppiaiden kanssa jää tämä ”sateenkaarijengi”. Silloin Suomen kaduilta poistetaan immut, mikesoldierit ja muut valtamedioiden palvomat yksilöt. Samalla myös poistuu kaupungeistamme ”nuorisorikollisuus” eli albaanien, somalien ja irakilaisten valtakausi päättyy. Media tietysti puolustaa näitä rahasampojaan loppuun asti. Kaikki on vain bisnestä.

 • Waluigi

  Vastaa

  Fun fact: Intersektionaaliset feministit ja transporukka on vittumaisempia ja tehokkaampia homojen eheyttäjiä ja homofoobikkoja kuin änkyräkonservatiivit ovat muutamaan vuosikymmeneen olleet. Vai onko joku teistä muka saanut homon tuntemaan syyllisyyttä kun pillu ei kelpaa? Tai lesbon uskottelemaan itselleen, että penisseksi on kivointa ikinä?
  Halusin vain sanoa, että tällä sukupuolisekoilulla on nykyään aika vähän tekemistä homojen kanssa

 • Joonas Jonne

  Vastaa

  Ei varmaan ole mitään transuja ym vastaan sinänsä, vain käännytystyö ärsyttää. Se on äärimmäistä uskonnollista henkistä väkivaltaa. Jättäkää ihmiset rauhaan, setalaiset.

 • Halfdan

  Vastaa

  Tämä hulluus tuntuu laajentuneen kaikkialle, sen joukoissa kulkevat hartaat kannattajat naishallitusta myöten. Nämä naiset, koulutetut ja vallassa olevat, joilla pitäisi olla tietoa niin historiasta, politiikasta, marxilaisuudesta kuin psykologiasta, ja jotka saavat kaikenlaista apua ymmärtämiseen, katsovat tätä rappiota ja nuorten houkuttelua hyvänä asiana, ja ajavat politiikassaan kaikenlaista erityiskohtelua lainsäädäntöä myöten näille vähemmistöryhmille, ja vastustavat eheyttämistä sekä realistista käsitystä tilanteesta. Mielestäni hallitus toimii näitä ryhmiä vastaan, vaikka nämä ryhmät täysin harhautettuna eivät ymmärrä joutuneensa hyväksikäytetyiksi, ja ovat vain näiden seta-aktivistien hyvesignaloinnin kohteena, ja keräävät pisteitä hallitusnaisille ja muille suvaitsevaista esittäville pahiksille. Ainut mikä uhreille jää, ovat mielenterveysongelmat ja hyväksikäytetyn katkeruus.

 • Julli

  Vastaa

  Jostain syystä ei yhtään yllätä, että setalaiset ovat normaalia kansaa enemmän järkkyneet mieleltään.

  On ihan normaalia, että hullut tunnistavat toiset hullut ja viihtyvät keskenänsä. 🤷🏼‍♂️

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi