Netflixin pedofiilielokuvalla jo yli miljoona alapeukkua YouTubessa

Myös elokuvan poistoa vaativa adressi kerää nimiä.

Rappiokulttuuri

Cuties-elokuvan trailer on saanut yli miljoona alapeukkua YouTube-videopalvelussa.

Kohua aiheuttanut Netflixin pedofiilielokuva Cuties kerää alapeukkuja YouTubessa olevaan traileriinsa. Alapeukkuja on kertynyt jo yli miljoona, kun yläpeukkuja on kokonaismäärästä vain alle kolme prosenttia.

Elokuvaa on mainostettu provosoivilla kuvilla vähäpukeisista lapsista sekä esimerkiksi trailerilla, jossa lapset harrastavat stripparien suosimaa afrikkalaista takapuolitanssia (’twerkkausta’). Suuri yleisö syyttääkin elokuvaa pedofiliasta.

Myös elokuvan poistoa vaativa adressi kerää nimiä. Nimiä on kertynyt jo noin 300 000 kappaletta ja lisää tulee koko ajan.

Lue lisää:

Valtamedia valkopesee Netflixin uutta pedofiilielokuvaa

Netflix Pedofilia Rappiokulttuuri YouTube

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Los6666

  Vastaa

  pedareille viemäriputki anaaliin, nippu kolmihaarakoukkuja naruun kiinni ja kunnon nykäsy. ainoa oikea tuomio… no joo, silmät vois puhkasta siinä samalla

 • Hyperborean

  Vastaa

  Jutkutusta taas kerran. Eivät poista elokuvaa niin kauan kuin tappiot pysyvät tuottoja pienempänä, eli on aika niinsanotusti äänestää jaloillaan. Rahan menetys on ainut uhka näille ja kaltaisilleen.

 • Suunta havaittavissa

  Vastaa

  Tänään aamulla niitä oli 32k/1.3M. Eli, suuntaus jatkuu samana.

  Mieleeni tulee että mitähän kaikkea nuo elokuvan näyttelijät ovat joutuneet tekemään päästäkseen elokuvaan? Ne henkilöt jotka tekevät tällaisia elokuvia eivät välttämättä omaa samoja moraalikäsityksiä kuin me. Ja silloin roolituksia tehdessään ne asettavat omia ehtojaan. Niin että mitähän vielä paljastuu kun nuo ovat täysi-ikäisiä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi