Video: Pedofiilien metsästäjät saivat saalista

Kiinnijäänyt pedofiili päätyy laahustamaan verissä päin.

Aktivismi

Telegramista löytyneellä videolla oletettavasti amerikkalaiset pedofiilien metsästäjät ovat saaneet saaliikseen miehen, joka on tullut seksuaalisissa tarkoituksissa tapaamaan 11-vuotiasta tyttöä. Pedofiili yrittää taistella aktivisteja vastaan minkä seurauksena hän laahustaa verisenä videon lopussa.

Aktivismi Pedofilia Rappiokulttuuri Suora toiminta Ulkomaat

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pekka

  Vastaa

  Suomalaisessa yhteiskunnassa pedofiili saa vain ymmärtävää taputusta mikäli on maahanmuuttaja!

 • Vanhat tavat

  Vastaa

  Ei suojavärin omaavaa ainakaan kuvattua olisi uskallettu, pedolla laillisesti hakattava nahka, ei innosta tekemään samaa rikastajille. Itse aina pitänyt parhaaksi todettua lappalaisten tapaa parhaana, siis että maassamme suota riittää ja suo anteeksi antaa… Moisista saa saman tuomion kuin ihmisestä… Milloin alamme ehkäisy toimet, eli annetaan ymmärtää miten käy lasten ja nuorten särkeminen, helppoa lusimaan joutuminen pedon lopetuksesta tai pitelysta..

 • Kari G.

  Vastaa

  ”He tried to meet an 11-year-old girl!”

  Ei pidä paikkaansa tuo. Jenkeissä voisi varmasti haastaa pahoinpitelijät oikeuteen ja saada mukavat korvaukset. Ehkä vielä parempi olisi, jos olisi kuollut tuossa sairauskohtaukseen/auton alle/lyönyt päänsä betoniin, niin ”pedofiilin” metsästäjät olisivat päässeet pitkää kakkua istumaan mielikuvitus-11-vuotiaan takia. Aika likaista esittää netissä 11-vuotiasta tyttöä. Tulee väistämättä lievähköt homovibat tuollaisesta toiminnasta. Tarkoitus pyhittänee keinot tässä tapauksessa. Onko toiminnan tarkoitus pelotella pedarit normaaleiksi ihmisiksi? Onnea projektiin. Pedareita tuossa pian 400 miljoonan asukkaan maassa taatusti riittää. Taitaa olla yhtä loputon suo, kuin yrittää pelastaa kaikki maailman neekerit ottamalla ne pakolaisina Eurooppaan, mutta kiva, jos puuhasteltavaa on.

  • Heinrich

   Vastaa

   Aika likaista vastustaa netissä pedofilianvastaista toimintaa. Tulee väistämättä lievähköt pedarivibat tuollaisesta toiminnasta.

 • Teemu

  Vastaa

  Kehitysvammaisia, henkisesti ja ruumiillisestikin jälkeenjääneitä yksilöitä nämä parikymppiset pedofiilit. Siksi etsivät ”ikäistään seuraa”. Tuollaisen ruipelon pahoinpitely on vain surullinen asia, vaikka jonkinlaiseksi sankariteoksi sen pitäisi jäädä historiankirjoihin. Joku mainitsi, että valkoisia uskaltaa Amerikassakin hakata oikein videonauhallekin. Helpottaa poliisin työtä ainakin, jos ei muuta. Jari Tervokin uskalsi heitellä Raamattua. Kalifiksi kalifin paikalle; korpilaki käyttöön. Oikeusvaltioperiaate johtaa perikatoon, joten miksi ei.

 • Janne S

  Vastaa

  Mitenkään pedofiliaa puolustamatta, niin itse en oikein kannata tätä toimintamallia, että esiinnytään netissä lapsina, ja ikäänkuin houkutellaan yksilöitä rikolliseen käyttäytymiseen. 

  Tuntuu, että tämmöiset ihmiset oikein hakemalla hakee jotain kohdetta, johon kohdistaa väkivaltaa, ja pedofilia on tämmöisissä tapauksissa ennemmin veruke kuin varsinainen alkusyy harjoitetulle väkivallalle. Vastenmielistä ja tekopyhää roskaväen touhua.

  On vähän eri asia rangaista jotain oikeasti lasten hyväksikäyttöön syyllistynyttä tyyppiä kuin etsimällä etsiä jotain uhria, jonka aikeet pelkästään ovat olleet arveluttavat.

  • alkoi vissiin kuumottaa

   Vastaa

   Säästä selitykset kongille, pedari.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi