Vaimonsa kuristaneen tunisialaismiehen motiivina olivat parisuhdeongelmat

Tunisialainen Mohamed Neffati kuristi 38-vuotiaan vaimonsa kuoliaaksi uudenvuodenyönä Porissa. Tapausta tutkittiin ensin murhana, mutta nimike tarkentui myöhemmin tapoksi. MTV:n uutisessa Neffati luokitellaan "porilaismieheksi".

Rikos

Lounais-Suomen poliisi kertoo saaneensa valmiiksi esitutkinnan uudenvuodenyönä tapahtuneesta henkirikoksesta, jossa tunisialainen Mohamed Neffati kuristi 38-vuotiaan vaimonsa kuoliaaksi.

Poliisin mukaan mies jätti asuntoon käsin kirjoitetun viestin, jossa hän kertoi tappaneensa vaimonsa ja aikovansa hukuttautua hyppäämällä alas Porin Linnansillalta. Poliisi kuulusteli esitutkinnan aikana uhrin ja tekijän lähipiiriä. Henkirikoksen motiiviksi selvisivät parisuhteen sisäiset ongelmat.

Neffatin ruumis lyötyi Kokemäenjoen pohjasta melko pian teon jälkeen, joten asia ei etene syyteharkintaan.

Valtamedia luokittelee Neffatin ”porilaismieheksi” ja Poliisi panttaa tekijän etnistä taustaa

Valtamedia on aiemmin ylistänyt Neffatia ”supliikkimieheksi”, kielitaitoiseksi ja hyväntuuliseksi bussikuskiksi. 

MTV:n uutisen otsikossa kerrotaan, että ”Uudenvuodenyönä vaimonsa kuristaneen porilaismiehen motiivina olivat parisuhdeongelmat”, vaikka tekijän henkilöllisyys oli päätelty verkon keskustelupalstoilla jo heti tammikuun alussa.

Poliisi puolestaan kertoo, että ”väkivallantekoon liittyy laajasti yksityiselämään kuuluvia arkaluonteisia tietoja muun muassa avioparin välisestä suhteesta sekä rikoksen uhrista ja hänen kohtaamastaan kärsimyksestä. Koska tiedot voisivat loukata rikoksen uhria ja hänen muistoaan, esitutkinta-aineisto on määrätty kokonaan salassa pidettäväksi.”

Lähteet: MTV, Poliisi

Lue myös: Pori: Tunisialaista epäillään murhasta

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Helen

  Vastaa

  olen kerran käynyt afrikassa, pikkasen sylettää olla nyt loppuelämä nigerialainen, mutta minkäs teen, kun kerran jalka kosketti toista mannerta olen sen maan kansalainen.
  olen myös espanjalainen, ruotsalainen, britti, marokkolainen, tshekki, norjalainen koska kävin kyseisissä maissa.…passeja odotellessa on kyllä mennyt kauan.…ai niin, blm aktivistit eivät voi lisääntyä koska sperma on valkoista

  • Nimellinen

   Vastaa

   No ei sitä kissankaan poikaset ole vasikoita vaikka navetassa synnyttäisikin.

  • Olen suomalainen

   Vastaa

   Olin minäkin aikoinaan mamu. Asuin Saksassa ja Ranskassa vuosikausia. Mutta ei minulle tullut mieleen ruveta sielä puukottamaan ihmisiä tai ruostelemään niitä. Saati olla avoimesti agresiivinen tai poltella julkista/muiden omaisuutta.

   Enkä minä vaatinut mitään diskorahaa tai asumistuksia. Minä vuokrasin itse asunnon, kävin töissä ja maksoin veroni ja kuluni. Ja vapaa-ajalla sitten vietin aikaa paikallisten kanssa.

   Tuolloin suomalainen oli tervetullut mihin vaan. Ikinä ei ollut ongelmia kun kuulivat että olin suomalainen. Miten lie nyt? Itse- ja maailma on muuttunut.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  En matu igen.

 • Sentään Sillalta

  Vastaa

  Edesmennyt (🖕🏻) kuristajamatu teki kuulemma täysin paskaa ruokaakin. Kuristuskulttuurin olennaisena omituisuutena on kuristuskuoleman järjestäminen vaimoille ja tyttärille jos eivät tottele tai rupeavat muuten vain hankalaksi. Maailma ei menettänyt mitään tuon 🐒💩:n päädyttyä kaikille mukavimpaan ratkaisuun mutta vaimonsa murhaaminen oli kyllä raukkamainen teko mutta sellaisia ne muhamettilaiset ovat. Rip vaimolle ja :🖕🏻 paskiaiselle!

  • Korjaus

   Vastaa

   Sen verran pitää korjata että niin kauan kuin tämä piti Helloa siellä oli hyvää ruokaa, mutta kun tämä myi sen pois ruoan taso laski ja nyt en enää edes menisi sinne ruokailemaan.

 • Polpon kusetus ei mene läpi

  Vastaa

  ”Arkaluonteisuus” sen enempää kuin ”yksityiselämäkään” eivät haitanneet Anneli Auerinkaan tapauksessa, jolloin Polpo revitteli täysillä milloin pedofiiliksi ja milloin saatananpalvojaksi.Pärstäkerroin-Polpo satuilee jälleen omiaan.

 • Pertti

  Vastaa

  Poliisi: ”Koska tiedot voisivat loukata rikoksen uhria ja hänen muistoaan, esitutkinta-aineisto on määrätty kokonaan salassa pidettäväksi.”

  Tällainen pelleily ei tee hyvää poliisin auktoriteettiasemalle. ”Rikoksen uhrin muisto” on yht’äkkiä merkittävä poliisin toimintaa ohjaava koodi. Ei helvetia. Kuka noita keksii? Toivottavasti uusi sisäministeri tuo ryhdikkyyden takaisin poliisin toimintaan.

 • John Wick 2.0

  Vastaa

  No ei meitä porilaisia kyllä tuon nimisiä ole vastaan tullut,kyllä ovat mattokauppiaiden sukua. Jos väsäilee jotain pitsarieskoja ja ajelee linja.autoo kylillä jokusen vuoden ei oikeuta porilaisuuteen. Vähän eri geenipohjat. Noita gerbiileitä pyörii nurkissa turhankin paljon,voisivat kääriä partansa ja hiihdellä hevon veehen. Mielipide noin katugallupissa melko sama…kuka tarvii. Ei kukaan

 • Matut ulos

  Vastaa

  Onneksi ei tehnyt samaa kuin eräs Ibrahim Shkupolli ja vienyt täysin viattomia sivullisia mukanaan. Puheet kunniasta voi kyllä näiden matujen kohdalla unohtaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi