Pori: Tunisialaista epäillään murhasta

Valtamedia yritti aluksi turhaan peitellä epäillyn etnistä taustaa. Poliisin mukaan uhrina on murhaajan vaimo.

Rikos

päivitetty

Poliisi epäilee Porin Pormestarinluodossa tapahtuneesta henkirikoksesta 49-vuotiasta ulkomaalaistaustaista miestä. Hän on työskennellyt kaupungissa pizzeriayrittäjänä ja bussikuskina.

Poliisi sai tiedon henkirikoksesta sunnuntaina iltapäivällä, kun asuntoon omilla avaimilla mennyt henkilö löysi asunnosta naisen ruumiin.

Sittemmin poliisi kertoi, että kyse on perheensisäisestä henkirikoksesta: miestä epäillään vaimonsa murhasta.

Satakunnan Kansan mukaan epäilty rikos on tapahtunut miehen asunnolla, jossa nähtiin sunnuntaina ambulanssi, useita poliisiautoja ja lopulta myös ruumisauto.

Valtamedia on aiemmin ylistänyt epäiltyä

Valtamedian vihjeiden perusteella epäilty on todennäköisesti tunisialainen Mohamed Neffati. Valtamedia on aiemmin ylistänyt Neffatia ”supliikkimieheksi”, kielitaitoiseksi ja hyväntuuliseksi bussikuskiksi.

Vuonna 2004 hänet on tuomittu käräjäoikeudessa pahoinpitelystä, jossa uhrina on ollut toinen mies. Vuonna 2014 epäilty on saanut tuomion liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kotipaikkakuntansa käräjäoikeudesta mieheltä löytyy kaksi parinkymmenen vuoden takaista velkomusjuttua ja kaksi avioeroa saman naisen kanssa.

Poliisi ei ole tavoittanut epäiltyä maanantai-iltaan mennessä.

Lähteet: OSINT, IS

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

29 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Polpon tiedote

  Vastaa

  ”Epäillystä tekijästä ei ole vaaraa ulkopuolisille.”

  Vai että oikein tekijämies?

  Huomatkaa miten poliisi(polpo) tiedotteessa härskisti toteaa ettei murhaajasta ole ulkopuolisille varaa. Ei kukaan voi tietää mitä karkuteillä oleva murhaaja seuraavaksi tekee. Hänet on jo aikaisemmin tuomittu oikeudessa toisen miehen pahoinpitelystä. 

  Tiedotteessa pitäisi tietysti ilmoittaa että karkuteillä oleva murhaepäilty voi olla arvaamaton ja väkivaltainen.

  Tässä siis poliisi valkopesee virallisessa tiedotteessa murhaepäillyn imagoa. 

  Ihme ettei vielä kehu murhaepäillyn pizzoja.

  Suomessa ei ole mitään perheensisäisiä murhia! On vain murhia.

  • Pelkkis

   Vastaa

   Käsittääkseni jutun lehteen kirjoittanut oli käynyt pizzalla murhapizzeriassa. Oletteko, muuten, huomanneet ”true crime” ‑juttujen suosion? Niissä tappaja on aina valkoinen mies. Itse olisin tyytyväinen, jos Suomessa murhia tekisivät VAIN suomalaiset ja Tunisiassa tunisialaiset. Taitaa olla kielletty mielipide tällainen. Joten parempi vain kirjoittaa nimimerkillä tännekin, ettei joudu linnaan tai maksamaan neekereille siitä, että sanoo neekeriä murhaajaksi.

 • Bella

  Vastaa

  ”…poliisi kertoi, että kyse on perheensisäisestä henkirikoksesta:”

  Saakohan siita alennusta.

 • Valevaltamedia on mielisairas noiden hyysäyksessään

  Vastaa

  Kaikihan noi on ihan huipputyyppejä. Me tarvitaan tänne Pizzan paistjia ihan älyttömästi lisäää, muuten tulee varmaan pizza hätä. Ja miksi suomalaiset ajais bussia, kun kultamunat sen hoitaa myös.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  En matu igen

 • otto suni

  Vastaa

  On hämmästyttävää huomata, että jälleen on kyseessä tälläinen ”kantasuomalainen” lehdistön lemmikki jollainen oli myös Ibrahim Skhupolli Espoon Sellon kunniamurhien tekijä! Hyvin menee Polpo!

  • Bella

   Vastaa

   Tuli aiempi kommentti vaaraan paikkaan. Se kuuluu tahan:
   Eras tallainen on myos Keita Abdoulaye, kielinero, joka on Turun Sanomien mukaan oppinut suomen kielen moitteetta ”Euroopan pakolaisrahaston (ERF) osittain rahoittamassa Nutukka-hankkeessa (Nuoret turvapaikanhakijat kansanopistossa). He ovat kotoisin Afganistanista, Iranista, Guineasta, Kamerunista ja Somaliasta. Nutukka-hankkeessa Turun vastaanottokeskus ja Turun kristillinen opisto tekevät tiivistä yhteistyötä. Vastaanottokeskus ohjaa nuoria käytännön elämässä ja läksyjen teossa, opetus tapahtuu opistolla.” Turun Sanomat mainitsee vielä, että ”Jokaiselle [hankkeessa mukanaolijalle] järjestyy jatko-opiskelupaikka”. Keitan tuomio loytyy myos karajaoikeudesta raiskauksesta. En nyt tieda, etta mita tahan sanoisi: kielinero harvemmin syyllistyy raiskauksiin, koska osaa kommunikoida. Jompikumpi ei siis pida paikkaansa; se, etta Keita on kielinero tai se, etta on raiskannut. Itse uskon paperinpalaa karajaoikeudesta, silla AO:sta paperinpalaa ei Keitalla ole. Huvittavaa oli myos HS:n uutisointi vahan aikaa sitten maahanmuuttajasta, jolle omien sanojensa mukaan oli tyrkytetty ravintolassa ruokakassia, koska oli henkilon ulkonaon perusteella kuviteltu, etta on ruokalahetti (itse asiassa allekirjoittaneelle on oikeasti tyrkytetty ruokalahetin kassia, koska naytan ukrainalaiselta tai virolaiselta kuulemma, mutta tamahan ei ole uutisen arvoinen, koska olen valkoinen). Tama uutinen paljastui kuitenkin valheeksi, minka paljastumisen HS jopa uutisoi. Kuitenkaan aiempia median valheita, joiden seurauksena ihmiset ovat menettaneet henkia ja elamia, ei ole media edes pahoitellut. Tamakin Keita raiskasi siis Turun Sanomien uutisen jalkeen. Kyseessa ei ole median vahinko, vaan median tarkoituksellinen toiminta ilman lahdekritiikkia. Taviksista ei kannata juttuja kirjoitella ylistavaan savyyn, ellei mitaan evidenssia ole olemassa, etta kyseessa on henkilo, joka pystyy ylivoimaisuutensa myos todistamaan jollakin tavoin (lahde).

 • hummatkilmatjaruskeatahukkaa

  Vastaa

  Kovin varmoja ovat meidän pätevät ajatuspoliisit; piirun tarkka tieto ; vapaalla juoksevasta mushamiehestä ei ole mitään vaaraa kenellekään. Perheen sisäisellä teolla – viitataan mahdollisesti siihen, että kyseessä voi olla kunniaan liittyvä teko, jokin kunnin loukkauksen hyvitys, jota ikäänkuin alamme täällä jo pitämään uutena normaalina. Miehelle voitaisiin antaa mitali. sellainen profinlandia.

 • Lintukoto

  Vastaa

  Milloin lopetamme näiden hyysäämisen? Tämä on jo nähty. Nämä ei sovellu meidän yhteiskuntaan, eikä meidän kuulu muuttaa yhteiskuntaamme heille sopivaksi.

  • Pelkkis

   Vastaa

   Eihän ne sovellu, ei… Mutta kuka sitten paistaa pizzat ja veistää kebapit? Kyllä kebapia ainakin pitää olla. Ei Suomi voi olla ilman kebapia – ihan hullu ajatus, että se vain katoaisi pois maastamme! Pitää olla kivoja pelihetkiä, värinää, eksotiikkaa ja tico-ticoa. No joo, kyllähän minäkin, maalaispoika Kotipizzalla ja kebapillakin kävin, kun ne olivat minulla vallan uusia juttuja joskus ’95 tai ’96. En minä tiedä kuka noissa PKK- kommareiden ja ISIS-karkureiden ravintoloissa viitsii käydä. Kaikenlaista väkivaltaista naistenhakkaajaa ja pedofiilia on paljastanut kovasti kansantaloutemme pelastajista. Onko ruoan laatukaan monessa paikassa kovinkaan kaksista? Olen huomannut ohi kulkiessa kaupungilla joskus käydessäni, että pienet pizzat maksavat melkeinpä sen 15 €. Aika hurjaa. Suosittelen ihmisiä innostumaan leipomisesta ja kokkailusta itse. 15 eurolla saa säkillisen jauhoa, kilon juustoa, tomaattisoosia, valkosipulia ja jää muutama euro ylikin. Erittäin kivaa puuhaa koko perheelle tai yksinäisillekin. Hyvää alkanutta vuotta kaikille ja yritetään roikkua mukana.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Onkohan kuollut nainen myös matu, vai suvakki kantasuomalainen? Veikkaan jälkimmäistä. Jos näin on, niin sitten on taas ihan itse kerjätty ongelmia. Se on ihan kiva, kun kultamunat ei olekaan niin ihkuja, kuin suvakit selitti 2015 vuonna.

 • Pasi

  Vastaa

  Polpo epäilee että ähly on hukuttautunut Kokemäenjokeen vaimonsa murhan jälkeen. Win-win jos pitää paikkansa, kaksi musulmaania vähemmän Hölmölässä.

  • Pelkkis

   Vastaa

   Tässä on outoja piirteitä. Kuka se kämppään avaimilla mennyt henkilö oli? Ei selvinnyt minulle, kun eilen murha.infosta lueskelin tästä. (Melkoinen kaatopaikkasivusto, mutta sieltä on joskus hyvä bongata näitä juttuja.) Itse veikkaan että tunisialainen on jo Ruotsin seularajan läpi livahtanut al-Malmön sykkiviin kortteleihin, joista ei edes ruotsin tukkaverkkoarmeija uskalla tulla sinua pois hakemaan. Sieltä voi sitten paeta kauemmas. Tuollakin on taatusti monta eri henkilöllisyyttä, jos näiltä nyt koskaan mitään papereita missään kysytään. En usko.

   Eihän niitä Kaivohuoneen tappajiakaan yritetty edes ottaa kiinni ja sitten oli se muutaman vuoden takainen juttu, kun Suomen poliisi kieltäytyi ottamasta ulkomaalaista rikollista kiinni. Muiden maiden poliisit tiesivät tästä ja rikollinen olisi saatu kiinni, mutta Suomen poliisi katkaisi (ilmeisesti tahallisesti) tiedonkulun ja päästi rotan menemään lentokentällä. Huikeaa. Ehkä joku muistaa tämän keissin. Sitten myös 2016 oli Murtadha al Zubaidi ‑niminen etsitty sotarikollinen, jonka menemisiä ja tulemisia ei Suomen poliisi valvonut lainkaan.

 • Kolmas kerta toden sanoo?

  Vastaa

  ”…kaksi avioeroa saman naisen kanssa.”

  Onkohan pistetty kolmas hakemus sisään.

 • Nimetön

  Vastaa

  mielenkiintoinen asia kuitenkin että kuka on tämä henkilö joka mennyt sattumalta omilla avaimilla sisään vaikka ei ollut hänen asunto.. mitä vielä tuleekaan ilmi.

  • Pertti

   Vastaa

   Mohamedilla saattoi olla useampi vaimo. Supliikkimies kun oli.

 • Poliittinen tiedote

  Vastaa

  Poliisi vaarantaa turvallisuuden levittämällä tällaista poliittista potaskaa tiedotteessa.

  • Arrogance

   Vastaa

   ”Poliittinen tiedote” vaarantaa sisäisen turvallisuudenlevittämällä tällaista potaskaa. Ja täällä herjataan vielä uhriakin ja kertoo kaiken teidän ajatusmaailmasta.

   • Vihreän sisäministerin linjaus

    Vastaa

    Valhemedia ja poliittinen poliisi yhdessä ryhtyivät murhaajan kavereiksi kun vaaransivat yleisen turvallisuuden levittämällä poliittisen tiedotteen. Ottamalla lemmikikseen karkuteillä olevan murhaajan yleisen turvallisuuden kustannuksella.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  3. muslimin tappama nainen Porissa muutaman vuoden sisään. Ovelasti suunniteltu. Auto jätetty rantaan ja poliisi naaraa miestä. Todellisuudessa matkalla Tunisiaan. Joka suojelee kansalaisiaan ja Allah. Jumala ja Suomi ei anna turvapaikkaa suomalaiselle.

 • SaddamHussein

  Vastaa

  On se helvetti, että kun murhamies on vapaalla ja hän on ulkomaalainen niin hänen kuvaansa ei valtamediassa julkaista. Samoin raiskauksissa ja lapsen hyväksikäyttö tapauksissa, joissa tekijä on ulkomaalainen aasinnussija ei tekijän nimeä julkaista vedoten uhrin suojelemiseksi. Kun kyseessä Suomalainen niin ilmeisesti uhreja ei tarvitse suojella tekijän nimen salaamisella.
  Mikä vitun logiikka tässä on, että nämä lampaannussijat saavat joka vitun tavalla erikoiskohtelua!!??! Tämäkin kamelinhalaajan tuomio (ellei ole kerennyt karata takaisin dyyneille) on varmaan max 9v. siitäkin puolikkaasta minkä istuu eli 4v 6kk mr.kebab istuu avovakilassa 3v.
  Hyvä meininki.
  Teloitus hirttämällä kansalaistorilla olisi oikea rangaistus.

 • kata

  Vastaa

  Haloo Uskonnon takia Tää on kunnia murha ja sillä pääsee paratiisiin ! Ei tämän takia tehdä itsemurhaa koskan!

 • kepappi

  Vastaa

  Länsimainen avioero ei onnistunut toisellakaan yrittämällä, niin mähmätti päätti hakea perinteisen rättipääavioeron.

 • Löytyi jo joesta ja tunnistettu

  Vastaa

  Nyt nostettiin Tunisian dösäkuskin ruho Kokemäenjoesta ylös.

 • juha II

  Vastaa

  Mutta, mutta. TUNISIASSA ”supliikki” tarkoittaa aivan TOISTA ja MUUTA!

 • Teemu

  Vastaa

  Poliisin mukaan ruumis löytyi joesta. Taisi olla pahemman kerran umpisolmussa tuon elämä. Itse ajattelin, että on jo Ruotsissa tai kauempana. Meidän tai länsinaapurin viranomaisia eivät tunnetusti läpsyttelijöiden liikkeet ole lieemmin kiinnostaneet.

 • Nimetön

  Vastaa

  erittäin olivat ilmeisesti aiemmasta liitosta olisiko tekijän tyttärellä ollut avaimet asuntoon??

 • OWLM

  Vastaa

  Johan sen ihonväristä näkee että jätkä on murhaaja.

 • Porilaisten Marssi ja SK boikottiin

  Vastaa

  Satakunnan Kansan suvakki runkkari päätoimittaja selittelee:
  https://www.satakunnankansa.fi/kolumnit/art-2000009309502.html

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi