Murhasta epäillyn tunisialaismiehen ruumis löytyi Kokemäenjoesta

Kokemäenjoen etsinnät liittyvät uudenvuodenyönä Porissa tapahtuneeseen epäiltyyn henkirikokseen.

Rikos

police, crime scene, blue light

Porissa suoritetuissa murhatutkintaan liittyvissä vesistöetsinnöissä on löytynyt ruumis. Kokemäenjoesta löydetty henkilö on uudenvuodenyönä tapahtuneen murhan epäilty tekijä.

Lounais-Suomen poliisi suoritti tiistaina laajoja etsintöjä Porin Linnansillan alueella yhdessä pelastuslaitoksen ja Rajavartiolaitoksen kanssa. Etsinnöissä Kokemäenjoesta löytyi ruumis, jonka tuntomerkit ja vaatetus täsmäävät murhasta epäiltyyn mieheen.

Lähde: Poliisi

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • jjt

  Vastaa

  ja parin viikon jälkeen,tekijä löytyy kotimaasta.

 • Kultamuna

  Vastaa

  Taas on ollut parranpärinää ja älämölöä. ”Minuahan ei jätetä”. Ihan niinkuin siinä Hämeenlinnalaisen blondin tapauksessa.

 • Uusbasisti

  Vastaa

  Kuollut murhaajamuslimi, kyyneleeni virtaavaat ikuisesti. Voi tätä surkeutta. Miksi suomalaisten harjoittama systemaattinen rasismi ja islamofobia tälläkin kertaa on tähän syyllinen…miksi?????

 • Pertti

  Vastaa

  Tätä tapausta pitäisi aktiivisti tiedottaa elintasopakolaisten lähtömaihin: ”Jos pakenet sotaa ja vainoa, älä mene Suomeen. Siellä on Kokemäenjoki.”

 • SDP pöllii täällä kaiken

  Vastaa

  Paikallisena voin todeta,jotta tuohon Kokkeliin kuten sitä leppoisasti kutsumme voisivat muutkin paikalliset torakat hyppiä kiireen vilkkaan. Katukuva pilattu mölinällä aikoja sitten. Mersuilla ajelevat uusruskettuneet lisääntyneet ihmeesti.Näkyvyys muuten tuossa vesistössä on varmaan 20 senttiä,kiitos siitä paikallisen teollisuuden ja kalat olivat silmät selässä jo 80-luvulla. Oli ainakin mielenkiintoisia onkimatkoja kun pähkäiltiin saaliin alkuperää joskohan tuo on lahna vai ahvena. Oikein tökkii mites viturallee on tämäkin pikkukaupunki päästetty menemään.Nasta mesta ysärillä. Nykyään…voi vittu.Hönöt säntää katsomaan jotain väsynyttä lätkää ja kesällä viikon istuu torilla jatsien aikaan kun poliitikot puhuu paskaa. Voi vittu taas. Pimeetä touhua.

 • Nimetön

  Vastaa

  Oikeus on tapahtunut. En vuodata kyyneliä tämän ihmisroskan vuoksi.

 • Suomimies

  Vastaa

  Hyvä kun kuoli

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  police, crime scene, blue light