Tommi Parkkoselle sakkoja Junes Lokan kunnian loukkaamisesta

Parkkonen haukkui Twitterissä Lokkaa "kusipääksi” ja ”vastenmieliseksi halveksuttavaksi ihmiskunnan loppusaastaksi”. Twiitti maksoi Parkkoselle yli 4000 euroa.

Rikos

päivitetty

Tommi Parkkonen.

Iltalehden toimittaja Tommi Parkkonen tuomittiin Oulun käräjäoikeudessa sakkoihin kunnianloukkauksesta. Parkkonen oli vuonna 2019 haukkunut Lokkaa ”kusipääksi” ja ”vastenmieliseksi halveksuttavaksi ihmiskunnan loppusaastaksi”. Haastemiestä pakoillut Parkkonen luuli välttäneensä syytteen rikoksen vanhenemisen vuoksi, mutta koska twiitti on edelleen nähtävillä, rikoksen ei katsottu vanhentuneen miltään osin.

Parkkonen tuomittiin 15 päiväsakkoon, joka tekee hänen tuloillaan 900 euroa. Lisäksi hänet määrättiin maksamaan Lokalle tuhat euroa korvauksia. Jos mukaan lasketaan oikeudenkäyntikulut, twiitti maksoi Parkkoselle yli 4000 euroa.

Lähde: Iltalehti

Lue myös: Kansallismielisen liikkeen strategia, osa 9: Kansallismielisten oikeusturva

Junes Lokka Kotimaa Kunnianloukkaus Poliittiset viholliset Rikos Tommi Parkkonen Viihde

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  On hyvä muistaa Benito Mussolinin eräs kuuluisa lausahdus:”Täysparta on keskinkertaisen kiipijätyypin ja raskaan sarjan idiootin tunnusmerkki”! Sopii hyvin tähän iltapulun toimittelijaan!

  • Partasuti

   Vastaa

   Sopii varsin hyvin myös Lokan naamaan.

   • society

    Vastaa

    Lokka on oikeassa

  • Salomon

   Vastaa

   Aika kuolematon lausahdus jo.

 • Kaija Nyman

  Vastaa

  Lokka on paras !

 • Puolueeton

  Vastaa

  On täysin paikallaan, että toimittaja tuomitaan edes sakkoihin typeristä kirjoituksistaan. Lisätuomio voisi olla toimittajan työt kieltäminen muutamiksi kuukausiksi samaan tapaan kuin kännissä ajaminen aiheuttaa ajokiellon. Tässäkin tapauksessa voi kännipäisyys olla taustalla.
  Typerykset voivat netissä nimimerkillä kunnianloukkaukseen sakottamatta syyllistyä, koska ovat ammattitaidottomia. Toimittajaa on voitava pitää ammattitaitoisena sananjakajana, joten hänen pitää hallita julkaisemansa sanat. Mutta virheitä tulee, kun valehtelusta on tullut julkinen tapa.

 • TT

  Vastaa

  Parkkonen haukkui Lokkaa loppusijoitussaastaksi viitaten ydinjätteeseen. Herja on varsin rankka. Perusongelma on vihervasemmiston itse Suomeen tuottamat vihapuhelait, erityisesti kiihotus-pykälä sekä poliittisesti motivoitunut ”viha”puheeseen puuttuminen Demla-oikeuslaitoksen ja erityisesti yli-innokkaan valtakunnansyyttäjälaitoksen avulla. Tähän asti ilmiö on palvellut vihervasemmistoa, mutta nyt suunta alkaa muuttua ja suvakkisaastat saavat maistaa omaa lääkettään.

  On myös havaittu, että sanallisista loukkauksista saa Suomessa kovemman tuomion kuin toisen ihmisen fyysisestä satuttamisesta. Erityisesti matut pääsevät vähällä. Sen sijaan ”vääriä mielipiteitä” lausuvia kantasuomalaisia rankaistaan suhteettomasti. Tämä on ollut vihervasemmiston tahto.

 • Pertti

  Vastaa

  Reaalimaailmassa noista Tommin kommenteista ei olisi mitään seurausta. Ideahan tässä on se, että kuplassa elävien hörhöjen laatimilla säännöillä voidaan iskeä myös heitä itseään vastaan – asia, joka ei heille varmaan tullut mieleen. Tommi tässä pääsi kärsimään 4 donaa viiteryhmänsä typeryydestä johtuen. Kannattaisikohan Tommin lähettää lasku idealistisille viherhörhöille, jotka ovat ko. lapsellisen lainsäädännön takana? 

  Junekselle täydet pinnat.

 • Teemu

  Vastaa

  Sen näköinen kundi, että somalit kuskaavat tuon betonikopin ovelle useinkin teurasjätettä, siirappicolaa ja soijakermakahvia – reilunkaupan, totta kai.

  • JFK

   Vastaa

   Suomalaisina tietenkin torjutaan nuo somalien aikeet.
   Kaveria ei jätetä, vaikka olisi kuinka woke.

   Tommi oli nuorempana hieno tyyppi. Sitten jotakin mystistä tapahtui.

   Siitä huolimatta, Kun valtiovalta päättää sotilaallisesta invaasiosta Venäjälle, Tommilla on paikkansa Viipurin valtausjoukoissa, joten ei parjata, vaan rohkaistaan miestä palvelemaan herraa (vielä hartaammin).

 • errno

  Vastaa

  Tietääkö kukaan, että otettiinko oikeudessa kantaa, että voisiko kyseessä olla rasistinen motiivi? Juneshan on muistaakseni marokkolaistaustainen.

 • Iiris Vatipää S

  Vastaa

  Onko tämä vihapuheesta ja kunnianloukkauksesta nyt tuomittu rikollinen siis edelleen Ilta-Sadulla töissä?

  • Matti

   Vastaa

   Nounou..
   AlfaTV

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi