Kansallismielisen liikkeen strategia, osa 9: Kansallismielisten oikeusturva

Partisaani julkaisee artikkelisarjan kansallismielisen liikkeen strategiasta Suomessa; artikkelit käsittelevät teemoja laajalla skaalalla poliittisesta aktivismista elämäntapoihin ja rinnakkaisyhteiskunnan rakentamiseen.

Aktivismi

Suomalaiset tunnetaan kansana, jonka jäsenet eivät juurikaan ole kiinnostuneita oikeusturvastaan tai ole valmiita kysymään tarpeeksi kovaan ääneen viranomaispäätösten jälkeen: ”Miksi?” Tämä on mahdollistanut monessa suhteessa mielivaltaisten lakitulkintojen kulttuurin, jossa virkamiehet voivat tehdä perusteettomia päätöksiä ilman pelkoa minkäänlaisesta vastuusta. Onkin samaan aikaan helppoa olla mielivaltainen ja kertoa massoille, kuinka Suomi on oikeusvaltio, kun kukaan ei viitsi kyseenalaistaa mielivaltaisia päätöksiä.

Osasyy ilmiölle on tietenkin myös hintalappu; riita-asioissa voittajana selviää yleensä ainoastaan asianajaja, ja toisaalta valtiolla on kyllä varaa maksaa omat oikeuskulunsa, toisin kuin pienellä ihmisellä. Lisäksi niin sanottu virkamieskulttuuri eli korruptio merkitsee sitä, että virkamiehet eivät kollegoitaan heppoisin perustein kyykytä.

Edullista ja tehokasta oikeusturvaa

Oikeusturvaa voi kuitenkin penätä myös ilmaisin keinoin. On olemassa esimerkiksi eduskunnan oikeusasiamies, jolle voi tehdä valituksen. Valittaminen on ilmaista, se onnistuu internetissä ilman rekisteröitymisiä tai kirjautumisia, eikä se vaadi mitään lakiteknistä osaamista. Kerrot ainoastaan, mikä on ongelma sekä teosta vastuussa olevan tahon (kuten viranomaisen) sekä, mikäli mahdollista, väärinkäytökseen syyllistyneen tahon.

Tämän jälkeen oikeusasiamies päättää, ottaako hän asian selvitykseen ja jos ottaa, pyytää hän selvitykset myös valituksen kohteena olevilta tahoilta. Pienetkin asiat, kuten auton turhan usein tapahtuvaan perusteettomaan pysäyttämiseen liittyvät valitukset, työllistävät äkkiä useamman virkamiehen vastailemaan valituksiin. Suomalaiset kansallismieliset ovat testanneet menettelyä ja havainneet sen toimivaksi.

Menettely parantaa suomalaisten kansallismielisten oikeusturvaa sitä tehokkaammin, mitä useammat tarttuvat toimeen. Mieti asiaa kansallismielisiä ahdistelevan PolPo-viranomaisen näkökulmasta: Mikäli joudut jatkuvasti vastailemaan mitä typerämpiin valituksiin, reagoit siihen vähentämällä mielivaltaisuuttasi.

Keskusrikospoliisi myöntänyt valitusten tehon

Esimerkiksi Keskusrikospoliisi on julkisuudessa kutsunut eduskunnan oikeusasiamiehelle tehtäviä valituksia ”kiusaamiseksi”, kun he kertoivat vankien tehtailevan valituksia vankilaviranomaisista. Mikäli sama virkamies saa jatkuvasti noottia asiamieheltä, vaikuttaa se potentiaalisesti myös esimerkiksi ylennyksiin.

Valituksen teko on ilmaista eikä siihen tarvittaessa mene kuin pari minuuttia aikaa. Sisällön ei tarvitse olla täynnä lakipykäliä tai virkamiesjargonia, vaan riittää, että muutamalla lauseella kertoo tilanteen ja pyytää asiamiestä selvittämään, onko virkamiehen menettely ollut asianmukaista. Kaikki on ainoastaan siitä kiinni, että itse viitsii tehdä valituksen… tai tehtailla sellaisia kaikesta mahdollisesta.

Valituksilla voi käytännön tasolla vaikuttaa esimerkiksi kansallismielisten tilaisuuksien järjestämiseen ja poliisitoimintaan niiden yhteydessä, viranomaisten asiattoman toiminnan tukahduttamiseen sekä esimerkiksi poliisin herkkyyteen tehdä kotietsintöjä heppoisin perustein ihmisten asuntoihin.

Lakimiehet

Euroopan suurissa valtioissa tunnetaan myös omana ilmiönään juristeiksi kouluttautuneet aktivistit, jotka ajavat omiensa asioita pro bono ‑hengessä: Mikäli voitamme, lasku laitetaan vastapuolelle ja mikäli häviämme, laskua ei kirjoiteta.

Suomessa ei tiettävästi tällaista kansallismielistä asianajajaa ole, mutta asiaan voi vaikuttaa kannustamalla ihmisiä kouluttautumaan korkealle. Sellainen asianajaja voi helposti olla avuksi myös tuomalla lakinäkökulmaa esimerkiksi aiheisiin, joista voi tehdä valituksia EOM:lle.

Euroopan suurissa valtioissa asianajajien avulla on myös saatu merkittäviä sosiaalisen median yhtiöitä kyykkyyn; esimerkiksi Facebookin oli pakko palauttaa italialaisen CasaPoundin Facebook-sivu takaisin tai maksaa jokaiselta kiinnipitopäivältä valtava sakko. Asiasta käytiin oikeutta, ja oikeus päätyi kansallismielisen CasaPound-aktivistijärjestön puolelle asiassa.

Vastapuolen painostaminen

Vastapuolen poliittisia aktivisteja voi painostaa myös juridisin keinoin. Moni eliitin jäsen on tottunut siihen, että kansallismielisten päälle voi kuvainnollisesti räkiä, meitä voi solvata niin somessa kuin valtamediassa, eikä meillä ylipäätään ole mitään oikeuksia. Samaan aikaan kansallismieliset istuvat oikeudessa sosiaalisessa mediassa kerrottujen vitsien tai jakamiensa ”poliittisesti epäkorrektien” uutislinkkien vuoksi.

Asian ei kuitenkaan tarvitse olla näin. Kulttuurimarxisteja voi helposti painostaa rikosilmoituksilla esimerkiksi kunnianloukkauksista. Rikosilmoituksen tekeminen on rahallisesti riskitöntä rikoksen uhrille, mutta mennessään läpi se aiheuttaa rikoksen tekijälle potentiaalisesti valtavat oikeudenkäyntikulut – ja sekös maksajaa ärsyttää!

Käytännössä esimerkiksi kunnianloukkaustuomiossa uhri saa lähinnä nimellisen parin sadan euron korvauksen, valtio saa muutaman satasen sakkotuloja ja asianajajat käärivät tapauksista helpot rahat poistuen paikalta voittajina. Mutta etkö muka haluaisi nähdä ylimielisen liberaalin venähtänyttä naamaa hänen tajutessaan, että yksittäinen kommentti tuli maksamaan hänelle tuhansia tai jopa kymmeniä tuhansia euroja?

Miksi ilmoittaminen kannattaa?

Rikosilmoitusten sekä eduskunnan oikeusasiamiehelle tehtävien valitusten teko pienistä asioista voi vaikuttaa ”munattomalta nillitykseltä”, mutta asiaan tuleekin suhtautua yhtenä poliittisen vaikuttamisen keinona. Käytämme liberaalien aseita näitä itseään vastaan. Sitä paitsi vihapuheesta tulee ilmoittaa, kuten oikeusministeriökin ohjeistaa! 😉

Ensinnäkin rikossyytteen ja tuomion uhka saa monet tahot vähentämään ylimielistä käytöstään. Se vähentää myös fyysisten hyökkäysten sekä vandalismin uhkaa, sillä esitutkintapöytäkirjojen kautta tulee esille nimet, minkä jälkeen tarkoin varjeltu anonymiteetti putoaa pois ja yleensä rauhoittaa sellaiset henkilöt, jotka muuten voisivat syyllistyä rikoksiin. Esitutkintamateriaalista kaivetuilla henkilötiedoilla voidaan näet suorittaa tarpeen tullen myös ei-juridisia vastatoimia vihollista kohtaan.

Toisekseen liberaaleilla tämä malli on jo käytössä, joten miksei meillä? He tekevät sitä puhtaasti siksi, että tietävät sen olevan tehokasta taloudellista painostamista. Kolmanneksi, se saa, kuten esimerkit osoittavat, vasemmistolaisetkin olemaan huolissaan ”sananvapauden tilasta”, vaikka he samaan aikaan kertovatkin, että sananvapaus ei koske kaikkia. Menettely siis tuo esille heidän tekopyhyyttään tehokkaasti, mikä taas sataa kansallismielisten laariin.

Uutta oikeuskäytäntöä kohti!

Vielä viimeinen argumentti valitusten tekemisen puolesta: Menettely turvaa kansallismielisten oikeusturvaa sekä luo oikeuskäytäntöä, jollaiseen emme ole aiemmin tässä korruptoituneessa kulttuurimarxistisessa valtiossa tottuneet.

Olemme aiemmin tottuneet täysin turhaan siihen, että kansallismielisiä kyykytetään valtavirtaisessa yhteiskunnassa. Tämä johtuu osittain myös siitä, ettemme ole tehokkaasti edes kokeilleet käyttää virallisia instituutioita hyväksemme.

Valitusten sekä rikosilmoitusten vaikutusvaltaa voi tehostaa yhdistämällä sen aktiiviseen ja näkyvään mediatoimintaan. Julkinen painostus on osa poliittista aktivismia, eivätkä virkamiehet yleensä kaipaa huonoa julkisuutta. Sama pätee myös virkakoneiston ulkopuolella toimiviin poliittisiin vihollisiimme.

Aktivismi Juristit Kotimaa Laki Oikeudenkäynti Oikeusasiamies Oikeusturva Poliisi Poliisin pakkokeinot Poliisivaltio Poliittinen vaino Politiikka PolPo Rikosilmoitus Strategia Valitus Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lemmu

  Vastaa

  Mikäli suomessa nationalistiliike olisi vakavalla pohjalla, olisi meillä jo pitkään ollut toimiva nationalistijärjestö joka rahallisesti ja koulutustuella tukee nationalististen nuorten ihmisten kouluttautumista asianajajiksi, oikeusavustajiksi yms. Vastineena juridisesti pätevä sitoomus työstä järjestön eteen. Näin pystyisimme nopeasti ammattimaistamaan omien lakiosaajien tuotannon.

  Mutta taas… kun mistään tälläisestä mainitsee niin porukkaa ei vähäänkään kiinnosta. Ja sit joku idiootti heittää joko: ”no perusta ite.” Juu tosiaan perustan yksin, kun jo pelkästään yhdistyksen perustamiseen vaaditaan 3 henkeä. Tai ”no ei se ole ennenkään toiminu, muuten se olisi jo olemassa.” tai ”en minä ainakaan ole koskaan kuullutkaan mistään tälläisestä projektista.” Niin nyt kuulet, mitä aiot tehdä asialle? Mutta kuten sanoin skene ei ole vakavalla pohjalla. Helmiä sioille.

  • Nimetön

   Vastaa

   Aikaisempien kommenttiesi perusteella maailman parhaat suunnitelmasi tosiaan ovat kaatuneet siihen, ettet ole lisäksesi kyennyt vakuuttamaan kahta henkilöä. Miksi purat katkeruuttasi täällä kommenteissa?

   • Lemmu

    Vastaa

    Miten tuo ivailusi kumoaa mitään mitä sanoin?

    • Nimetön

     Vastaa

     Pointtini oli että ongelma ei nyt taida olla kansallismielinen liike vaan joku muu

     • Lemmu

      Edelleen, jos skene olisi vakavalla pohjalla ei tämän tason projekteja pitäisi joutua väkisin yhden hengen voimin vääntämään. Jos esim. sinä ja kaverisi olisitte vakavalla pohjalla olisitte vastaavat järjestöt perustaneet jo 10+ vuotta sitten. Kyseessä ei ole mikään minun kuningasidea, vaan normaalia kämyjen toimintaa kaikkialla lännessä. Ja kyllä, jopa ruotsissa. Mutta suomessa kämyt larppaa, jakaa tarroja, järjestää keikkoja ja marssii kadulla huutaen kaikkia päättäjiä kansanpettureiksi. Katso itse peiliin ennen kuin kitiset.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi