Hysteeriselle kulttuurimarxistille tuomio poliisin lyömisestä ja kaupan kassan kunnianloukkauksesta

Sosiaalisessa mediassa Valijärvi-Vuorivaara liputtaa muun muassa koronarokotusten ja sateenkaariaatteen puolesta.

Viihde

Anna Elina Valijärvi-Vuorivaara.

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi Anna Elina Valijärvi-Vuorivaaran sakkoihin ja korvauksiin tämän syyllistyttyä kummalliseen häiriköintikampanjaan ”persuhuoraksi” kutsumansa naisen työpaikalla. Sosiaalisessa mediassa Valijärvi-Vuorivaara liputtaa muun muassa koronarokotusten ja sateenkaariaatteen puolesta.

Tuomiolauselma paljastaa surrealistisen tapahtumasarjan:

”Asianomistaja X [nimi poistettu, Toim. huom.] on todistelutarkoituksessa kuultuna kertonut olleensa myymälässä töissä kahden muun työntekijän kanssa, jolloin vastaaja oli tullut myymälään ja alkanut kovaäänisesti haukkua X:ää solvauksilla ’vitun ämmä’, ’persuhuora’ ja ’mätisäkki’. Asianomistajan työkaverin puututtua tilanteeseen vastaaja oli myymälän ulkopuolella jatkanut X:n haukkumista toiselle työntekijälle.

Paikalla oli myös ollut muutama asiakas. X on kuvaillut tilannetta ahdistavaksi ja on kertonut kokeneensa tilanteen uhkaavana. Tapahtuman jälkeen X on töissä pyrkinyt menemään hyllyjen väliin piiloon jos vastaaja on tullut kauppaan koska pelkää, että Valijärvi-Vuorivaara kävisi fyysisesti X:n kimppuun. X on kertonut myös voivansa fyysisesti huonosti tapahtuman takia. X:n kertoman mukaan hänen työkaverinsa ovat tietoisia tästä, koska hän on mennyt työkavereidensa suojaan.”

Poliisi saapui kotiin hälytystehtävään, sai avokkaan vasten kasvoja

Muutamia kuukausia myöhemmin poliisi saapui kulttuurimarxistin asunnolle, jolloin seuraava rikos tapahtui:

”Anna Valijärvi-Vuorivaara on käyttänyt väkivaltaa pakottaakseen virkamiehen jättämään tekemättä julkisen vallan käyttöä sisältävän virkatoimen taikka muuten käyttänyt väkivaltaa sellaisen virkatoimen johdosta sitä suorittavaa virkamiestä vastaan.

Poliisipartio on saanut kotihälytystehtävän vastaajan asunnolle. Valijärvi-Vuorivaara ei ole suostunut yhteistyöhön partion kanssa, minkä vuoksi partio on tilanteen rauhoittamiseksi ottanut Valijärvi-Vuorivaaran kiinni sekä lähtenyt kuljettamaan tätä pois asunnolta. Valijärvi-Vuorivaara on vastustanut kuljetusta irroittautumalla kuljetusotteesta sekä huitaisemalla poliisimiestä kasvoihin.”

Kulttuurimarxistin tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 221894)

Äärivasemmisto Äärivasemmistolainen väkivalta Anna Elina Valijärvi-Vuorivaara Homolobby Kotimaa Kulttuurimarxismi Kunnianloukkaus LGBT Poliittiset viholliset Rikos Vasemmisto Viihde Virkavallan vastustaminen

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • olisiko suljettu oikea paikka

  Vastaa

  Avohoito potilas.

 • TT

  Vastaa

  Joidenkin kommentoijien mukaan k‑piikit voivat aiheuttaa hullun lehmän taudin kaltaisen Creutzfeldt–Jakobin aivosairauden. Oireet ainakin sopivat artikkelissa esitettyyn tapaukseen.

  • society

   Vastaa

   Tämän sairaus taitaapi olla vihervasemmistolaisuus

 • dr.flipflop, OBE

  Vastaa

  Nuo kasvot kuvastavat seksuaalista turhautuneisuutta.

  Eikö sieltä lukijoiden joukosta löydy vapaaehtoista jyystämään vihervasemmistolaisuus pois tuosta otuksesta?

  Take one for the Team!

 • Ho Chi Minh tulee - oletko valmis?

  Vastaa

  Mitä muuta tämä tulevaisuuden toivo on saanut aikaan? Olisko kalenteriainesta?

 • otto suni

  Vastaa

  Näitä mätisäkkejä kyllä löytyy vasemmistosta, mutta myös kokoomuksesta joten hyvin ovat asiat valtakunnassa!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Vittu mikä ämmä. Vasemmistolaisuus on sairaus.

 • juha II

  Vastaa

  Tärkeintä koko jutussa makaaberisuudessaan oli, että löi poliisia. Muuten olisi saattanut mennä ”aktivismin” tiliin kun kaikki ”muu” on kunnossa! Ennen kun maailma oli vielä auttavasti nieralla, Jutun päähenkilön kaltaiset olisivat saaneet ansaitsemaansa (ilman sarvia ja hampaita) psyykkistä hoitoa ja mahdollisimman lievää väliaikaista psyykelääkitystä. NYT nuo ihmiset ovat omalla tavallaan globalistien ja kulttuurimarxistien poliittisia airueita. Ja mitä enemmän on sekaisin. Sitä parempi niljakkaille poliitikoille vaalikietueilla ja ”välirauhan” aikana.

 • kovaa elämää

  Vastaa

  Miks sillä on kuulosuojaimet päässä? Ottaako elämä niin koville että siitä pitää pystyä irtautuamaan joka hetki?

 • Täältätähän

  Vastaa

  Tätä on avohuollon taso suomessa. On kyllä ihan ehta mielisairas.

 • Bob

  Vastaa

  Kulttuurimarksismi on joka puolella. Satuin näkemään TV:stä mainoksen. Olisikohan ollut Pauligin tjmv. kahvimainos. Siinä puhuttiin suomalaisesta kahvikulttuurista, joka tuntuu nyt olevan kuuma aihe, varmaankin hintojen nousun takia. Ja jos puhutaan suomalaisesta kulttuurista, niin mainoksessa tietysti on musta mies ja toinen tumma; afrikkalainen/aasialainen/intialainen jmv. nainen. Näyttivät tosin etuoikeutetuilta luontaisilta heteroilta eli parantamisen varaa Pauligille jäi, sillä kumpikaan ei ollut selvästi väärän sukupuolen vaatteissa tmv.

  Mitä tällaisella mainoksella tahdotaan sanoa? Aiheena kuitenkin on suomalainen kulttuuri ja kahvi. Miksi siis mainoksessa on kaksi neekeriä/neekeri+joku toinen erittäin tumma murjaani? Miten yritys on päätynyt tähän? Edustaako heidän mielestään Suomea parhaiten kaksi neekeriä? Mihin tuo perustuu? Onko Suomi 100 %:sesti musta/ruskea maa? Tahtovatko he Suomen kenties olevan sellainen?

  Eikö mainokseen voi/saa valita kahta valkoista? Mitä jos aina päädytään käyttämään ”suomalaisina” mustia ja muita tummia? Voisiko vaikka joka 10. kerta käyttää vielä valkoisia vai onko sekin rasismia? Siihen se menee, ettei valkoisia lopulta enää haluta/voida käyttää mihinkään ollenkaan. Parempi siis pelata varman päälle ja näyttää mitä väriä tunnustaa EU-Suomessa.

  • TT

   Vastaa

   YK, Maailman talousfoorumi WEF ja EU ovat yhdessä luoneet kasan mädättäviä standardeja, jotka kulkevat ESG (Environmetal. Social, Governmental) standardien nimellä. EU:n tavoitteena on pakottaa jokainen EU:n sisällä toimiva organisaatio noudattamaan näitä standardeja. Pakotus tehdään joko rahoittajien vaatimuksesta tai jopa lainsäädännöllä. Ilmastohuijaus on tämän sääntelyn keskiössä, mutta tärkeää siellä on esimerkiksi työvoiman diversiteetti. Mainonnan suhteen en tiedä, onko pakollista täyttää mainokset mustilla. Ehkä firmat ovat itse innostuneet liikaa diversiteetin lisäämisestä mainoksissa aina käänteiseen rasismiin asti

   ESG-kriteereitä mitataan kolmella eri suosituskokoelmalla. Yksi kokoelma on ’GRI kestävän kehityksen standardit’. Sieltä löytyy mm. työvoiman diversiteetin raportointiin tarkoitettu standardi, jossa on eriteltävä työvoiman koostumus. Erityisesti on raportoitava ”hauraassa” vähemmistöasemassa (vulnerable) olevan väen määrä. Tämä kai tarkoitaa sitä, että jos firmassa ei ole yhtään neekeriä tai homoseksuaalia tms., niin firmalle tulee nuhteita. Rahoituksen saaminen voi vaikeutua ym. harmia.

   https://www.globalreporting.org/standards/media/1020/gri-405-diversity-and-equal-opportunity-2016.pdf

  • TRK

   Vastaa

   Näin samaisen puljun toisen mainoksen. Tällä kertaa suomalainen mummo tarjoaa huonolla englannilla kahvia espanjalaiselle kiharapäälle, jossa taitaa olla ripaus murjaania seassa myös. Eihän suomalaisen vävy valkoinen tai liian vaalea saa olla. Kyllä kahvimainokseen espanjalaisen asemesta olisi ehta violetinmusta kongolainenkin sopinut hienosti. Aika perkeleen sairas kahvipaahtamo saa olla, jos kaikki pyörii väestönvaihdon ympärillä.

  • Trup

   Vastaa

   Eiköhän koshersossu–ilmastohätäliberaali käännä tilanteen näin: Miksi SINUN pitää miettiä asiaa koko ajan? Etkö voi antaa vain mainoksissa olla mustia? Onko Suomi muka joku valkoinen maa? Sama kaava siis kuin siinä, kun huomautettiin kaikkien elokuvien olevan hyvin mustia: on mustaa Pientä merenneitoa, mustia Skandinavian mytologiassa, murjaaneja viktoriaanisessa englannissa jne. Eli ensin vedottiin siihen, että ”miksi eivät saisi olla mustia?” Ja sitten kun suvakit huomasivat tuon ”logiikan” ontuvan ja kompstuvan omiin sateenkaarihenkseleihinsä, vaihdettiin tähän: ”miksi SINUN pitää olla huolissasi asiasta?” Eli vanha hyvä konsti on lakaista juttu maton alle ja kieltää keskustelu. Ongelma ”ratkaistu”.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi