Suomi karkottaa juutalaisen äärivasemmistolaisen

Ackerman valotti karkottamispäätöksen taustoja: "He sanovat, että olen Suomelle rasite nykyisen taloudellisen tilanteeni vuoksi."

Poliittiset viholliset

Sommer Ackerman.

Äärivasemmistolaisen juutalaisaktivisti Sommer Ackermanin karkottaminen Suomesta on järkyttänyt kulttuurimarxisteja viime päivinä. Ackerman ei omien sanojensa mukaan ole vielä poistunut kuitenkaan maasta, vaan hän aikoo valittaa viranomaispäätöksestä.

Ackerman kertoo olevansa juutalainen, jolla on juuria Britanniassa ja Saksassa. Hän on saapunut Suomeen suorittamaan kulttuurimarxistista aktivismia, johon lukeutuvat muun muassa transumielenosoitukset.

”En tiedä miten laittaisin tämän sanoiksi, enkä varsinkaan löydä sanoja, jotka kuvaavat tällä hetkellä kokemaani tuskaa. Joten sanon sen suoraan: Minut karkotetaan. Tämä tuntuu äärimmäisen epäreilulta ja epäoikeudenmukaiselta,” Ackerman avautui.

Ackerman valotti myös karkottamispäätöksen taustoja: ”He sanovat, että olen Suomelle rasite nykyisen taloudellisen tilanteeni vuoksi.” Juutalainen pelkää, ettei hänen tekemänsä valitus tule muuttamaan karkottamispäätöstä.

Poistuminen Suomesta voi kuitenkin olla hyväksi juutalaisen mielenterveydelle. Hän on aiemmin kertonut järkyttyneensä muun muassa Junes Lokan juutalaisvitseistä ja siitä, että Suomessa ihmisiä ei häädetä kirjastoista, vaikka näillä olisi hakaristitatuointeja.

Lähde: Sommer Ackerman (1, 2, 3, 4, 5, 6)

Äärivasemmisto Antifa Homolobby Junes Lokka Juutalaiset Karkottaminen Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Poliittiset viholliset Politiikka Sommer Ackerman Transut Yhteiskunta

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Potku perseelle

    Vastaa

    Myös suomalaiset bolsut olisi syytä karkoittaa.

  • Tekijämies

    Vastaa

    Heippa, kukaan ei jää kaipaamaan!

  • Sanna Mirella

    Vastaa

    Onpa yllättävää: äärivasemmistolainen juutalainen levittää transupervo propagandaa.

    • pzkw

      Vastaa

      Juu. Tuossa oliossa on kaikki tarvittavat ainekset äärimmäiseen mädätykseen.

  • Nimetön

    Vastaa

    Kaikki juutalaiset voisi karkoittaa Suomesta.

  • Schlageter

    Vastaa

    Mielenkiintoista. Ilmeisesti henkilö on kuitenkin jonkin eurooppalaisen maan kansalainen, ja silti karkotetaan. Ehkäpä juutalainen aikoi elättää itseään veronmaksajien laskuun? Sekin on mielenkiintoista, sillä yleensä juutalaisia pidetään yllä heidän järjestöjään jostain syystä rahoittamalla. Joka tapauksessa harvinaisen hyvä päätös. Lisää tällaisia, kiitos!

  • Noita ei todellakaan tarvita

    Vastaa

    Noi kaikki on ihan sekasikiön näköisiäkin ja ajatusmaailma samalla tasolla.

  • Bella

    Vastaa

    ”…ja siitä, että Suomessa ihmisiä ei häädetä kirjastoista, vaikka näillä olisi hakaristitatuointeja.”

    Herran isa, ei minuakaan ole haadetty ”kirjastosta”, eika varsinkaan yliopiston kirjastosta tatuointini vuoksi. Varmaan minut pitaisi haataa Ackermannin mielesta graduakin tekemasta, eika paastaa tiedeuralle lainkaan, vaikka graduni tuo mielenkiintoista lisatietoa Suomen alueen rautakautiseen historiaan, puhumattakaan yleiseurooppalaiseen varhaiskeskiajan historiaan ja eritoten Brittein saarten hamaran peitossa olevaan myohaisantiikin ja varhaiskeskiajan historiaan. Itse asiassa graduni tukee uudenlaista Suomen alueen historiankirjoittamista, ja gradun jalkeen tuleva vaitokseni myos, mista Turun yliopisto on jo avannut debatin.

    Aletaan haatamaan kirjastoista itseaan sivistamasta muitakin ”erikoisia tyyppeja” ackermannien mielenrauhan vuoksi. Valitaan yliopistoihinkin alyn sijasta oikein pukeutuvat ja vaikka oikeanlaisia kenkia kayttavat. Ainahan voi keksia uusia ”subjektiivisia kayntikortteja””, joilla perustella erilaisten ihmisten tallominen. Esimerkiksi sellainen, etta jokaisen tutkijaksi aikovan naisen on varjattava tukkansa sateenkaarenvareilla osoittaakseen oikeamielisyytensa. 

    Tallaiset vaateet kuitenkin nostavat esiin epailyn vaatijansa alyllisesta kehitysvammasta.

  • KokenutMies

    Vastaa

    Hyvää matkaa Madagascarille!

  • Julli

    Vastaa

    Kiva, kun…

    Korjataan.

    Ei ollut kivaa, kun kävit, mutta mahtavaa, kun lähdet! 😃

    Veisitkö mukanasi muutaman muun suomalaisen yhteiskunnan rasitteena? Neekereitä yms. voit ottaa mukaasi, niin paljon kuin haluat.

  • Peekerin Naska

    Vastaa

    ai rasite? no näköjään yli 40000 paperitonta, tuntematonta vihamielisen kulttuurin edustajaa ei ollutkaan muuta kuin kliffaa v 2015 lähtien. Suoministan seuraa svedunistanin mallia

  • juha II

    Vastaa

    Kuinka tämä voi olla mahdollista??? Suomesta EI karkoteta kuin kantasuomalainen mies eikä juutalaista kommunistia, vaikka koko Helsingiltä niskat nurin vääntäisi! Valitus menee läpi ja ”juutalaiset” vahingonkorvaukset päälle.

  • Joonas Jonne

    Vastaa

    Ei tuo mikään juutalainen ole. Leveä naama ja pottunenä. Rantasalmen Lipposia Savosta tuo on.

  • Mr.AG

    Vastaa

    Postimerkki perseeseen! Ja ulos maasta!

  • Salomon

    Vastaa

    No voi hemmetti! Hyvä halkokasa pääsee karkuun

  • gootbai

    Vastaa

    Hyvä uutinen. Tervemenoa! Never come Back.

  • Siltainsinööri

    Vastaa

    Helvetin hyvä juttu. Pitäisi vielä antaa tuollaiselle elinikäinen maahantulokielto.

  • Luiro N

    Vastaa

    Harrastehalleja ja muita toimitiloja laitetaan kiinni kun puuttuu vaikka se 500k euroa. 

    Tähän(kin) olisi ratkaistu; laitetaan n. 10 x häiriötä aiheuttava tuontirimpuloitsijaa ulos maasta ja tämä puolen miljoonan euron kassavaje olisi korjattu kaikkine muine positiivisine ilmiöineen. Bussillinen mölisijöitä rajan yli tietäisi jo miljoonien säästöt.

    Karkoituksia saisi tehdä enemmän.

  • Jones

    Vastaa

    ”Hän on aiemmin kertonut järkyttyneensä muun muassa Junes Lokan juutalaisvitseistä ja siitä, että Suomessa ihmisiä ei häädetä kirjastoista, vaikka näillä olisi hakaristitatuointeja.”

    Mutta hakaristihän on juutalaisten uskonnollinen risti. Kyllähän ne sen tietää. Teeskentelevät vain että eivät tietäisi.
    Hakaristi italialaisessa synagoogassa:
    http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
    Hakaristi unkarilaisessa synagoogassa:
    http://www.proswastika.org/news.php?extend.829.6

  • J.K.

    Vastaa

    Juutalaiset ja varsinkin nämä hysteerisesti hakaristin joka puolella näkevät naiset järkyttyvät niin pahoin, että miestensä on nostettava rahasektorilla valitun kansan ns. holokaustikorvauksia Israeliin ja heidän yrityksiinsä ympäri maailmaa.

    Madagascarilla heidän olisi ollut hyvä elää, ellei Britannian ja Yhdysvaltojen johtojuutalaiset olisi päättäneet upottaa heimoveljiensä laivoja omaksi hyödykseen. Tokihan se hyödytti heimoa pitkällä tähtäimellä, mutta lyhyellä tähtäimellä epäonnistuminen tulee näkymään rumalla tavalla. Mutta Nürnbergin oikeudenkäynnin vääristelyä ei tulla koskaan oikaisemaan.

  • Jupi

    Vastaa

    pitäisikö keräys laittaa pystyyn jotta saadaan lentoliput katettua?

  • pzkw

    Vastaa

    Juuri piti samaa alkaa kommentoimaan. Rasitehan tuokin toki yhteiskunnallemme on mutta mites ne pikkuiset partalapset aavikolta? Nehän on jo kaikki rakentamassa suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa kun olivat koulutettukin valmiiksi jo kotimaassaan.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi