Isoäidin puukotusdraamaan sotkeutunut mustalainen mukana nuorisotoiminnassa ja seurakunnassa

Carmen ja Kyösti Svart ovat kollegan mukaan ylläpitäneet kiillotettua julkisivua seurakunnan edessä ja heillä on siellä merkittävää valtaa.

Rikos

Kuvituskuva.

Partisaani uutisoi hiljattain mustalaissuvun hämmentävästä puukotusdraamasta, jonka yhteydessä Anastasia Svart -niminen nuori mustalaisnainen hyökkäsi veitsen kanssa oman isoäitinsä kimppuun. Käräjäoikeuden papereista selvisi, että Svart osallistui hyökkäystä ennen puhelinkeskusteluun, jossa muun muassa hänen äitinsä kannusti käymään isoäitiin käsiksi.

Puhelinkeskustelun voi kuunnella videolta, jonka julkaisimme artikkelissa ”Mustalaissuvun hämmentävä puukotusdraama: Analyysissä video ja oikeuden pöytäkirjat!”. Puhelussa joukko Svartin sukulaisia esimerkiksi huutaa: ”Nyt anna mennä, ota tukasta kiinni ja vedä seinään se huora [eli Svartin isoäiti, toim. huom.], nyt vedä polvella naamaan ja hakkaa se pikkuhuora!”

Oikeudenkäynnissä Svartin sukulaisia ei kuitenkaan tuntemattomista syistä tuomittu rikokseen yllyttämisestä. Mahdollisesti yllyttäjien suojavärin vuoksi syyttäjä ja tuomari päättivät harjoittaa heitä kohtaan ”positiivista syrjintää” ja päästää heidät kuin koirat veräjästä.

Video: Kyösti Svart esiintymässä.

Nuorisotyötä ja johtoasema seurakunnassa

Hiukan artikkelimme julkaisemisen jälkeen saimme yhteydenoton yllytyspuheluun osallistuneen Svartin äidin kollegalta, joka kertoi olevansa tyrmistynyt uutisesta. Kollegan mukaan Anastasian äiti Carmen Svart nimittäin toimii Porvoon helluntaiseurakunnassa sekä nuoriso- ja pienryhmäkodissa. Perheen isä Kyösti Svart on puolestaan seurakunnan vanhemmiston jäsen, joka niin ikään toimii nuoriso- ja pienryhmäkodissa.

Carmen ja Kyösti Svart ovat kollegan mukaan ylläpitäneet kiillotettua julkisivua seurakunnan edessä ja heillä on siellä merkittävää valtaa. Koska käräjäoikeus ei tahtonut laittaa yllytyspuheluun osallistuneita rikosoikeudelliseen vastuuseen, ei Carmen Svartin imago kokenut puukotusdraaman myötä kolausta.

On äärimmäisen kyseenalaista, kuinka isoäitiin kohdistuvaan väkivaltaan kannustava Carmen Svart voi toimia nuorison parissa ja seurakuntatyössä. Mikäli tahdot kysyä asiasta Porvoon helluntaiseurakunnalta, alla on tarpeellisia yhteystietoja:

Porvoon Helluntaiseurakunta
Adlercreutzinkatu 31
06100 Porvoo

Ari Niemi, pastori
ari.niemi@porvoonhelluntaisrk.fi
puh. 045–1616390

Kimmo Nykänen vanhimmiston pj
Kimmo.Nykanen@porvoonhelluntaisrk.fi
puh. 040- 5519170

Kyösti Svart
kyostiporvoo@hotmail.com
puh. 040 7317578

Helluntaiseurakunta Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Mustalainen Mustalaiset Perheväkivalta Puukotus Rikos Romanit Rotu Suomen romaniyhteisö Törkeä pahoinpitely Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Leiffin veli Keijjo

  Vastaa

  Yksi manne on harmiton, kaksi on jo ongelma.

  • Tomppa

   Vastaa

   Yksikin manne on jo ongelma.

   • Jumalanäkeesyntisisinikka

    Vastaa

    Hienoja ihmisiä nämä ”uskovat”. Kulttiin ilmeisesti kuuluvat. Narkkari juoppo lapsenvahti hommattiin nussimaan lapsia. Näin sairasta porukkaa ei löydy mistään muualta kun porvoon perukoilta

 • juha II

  Vastaa

  Niin. Kaikkihan ovat lain edessä tasa-arvoisia, ”mutta toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset”.
  Kyseisen letkautuksen ”isä” on muuan George Orwell (1903−1950) kirjassaan ”Eläinten vallakumous.”

 • Sinikkaporvoo

  Vastaa

  Isukki pienenä pukeutui hameisiin. Tyttö on lesbo. Muuten ihan mukava ja ystävällinen perhe lukuunottamatta näitä kahta sekasikiötä

  • Tupo

   Vastaa

   Eli kyseessä siis gaeli l. skotti ja ABCDEFHGHIV-yhteisön edustaja?

   • Lapsenvahtiikävöi

    Vastaa

    Rinsaan vai muihin lapsenvahti koini ensin läski anastasiaa?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi