Gibril Massaquoin oikeudenkäynti jatkuu perjantaina

Julkisessa keskustelussa ollaan yhä hämmentyneitä siitä, miksi Suomessa käsitellään afrikkalaisen sotarikollisen tekemisiä.

Rikos

Gibril Ealoghima Massaquoin murhasyytteitä käsitellään jälleen perjantai-aamuna kello 10.00 alkaen Pirkanmaan käräjäoikeuden 3. osaston sali 7:ssä.

Lähde: Pirkanmaan käräjäoikeus

Lue lisää:

Afrikkalainen sotarikollinen oikeuden eteen Tampereella

Gibril Massaquoi Kotimaa Liberia Murha Pirkanmaa Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu RUF Sierra Leone Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Veronmaksajat Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Seen

    Vastaa

    Kyllä se pitää lähettää sinne tuomittavaksi missä pahuutensa on tehnyt.

  • Eikka

    Vastaa

    Oikeudenkäynti pitäisi käsitellä siinä maassa, missä rikos on tapahtunut, eikä maksattaa taas kaikkea suomalaisilla veronmaksajilla.

  • Leino Kimmo

    Vastaa

    Näiden ”oikeudenkäyntien” ja sotarikollisten ”todistajansuojelun” takana on lainsäädäntöpetos, jolla Suomen ”päättäjät” halusivat välttyä Kansainvälisen erikoistuomioistuimen tutkinnalta ja syyttämiseltä . 

    Suomen eduskunnalle esiteltiin rikoslakimuutos He 552007 tahallaan väärillä tiedoilla ja Tuija Brax allekirjoitti ”sopimuksen”: Suomi MAKSAA ja pitää Kansainvälisen sotarikostuomioistuimen toimivaltaan kuuluvia sotarikosoikeudenkäyntejä, kunhan Kansainvälinen sotarikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi käsittelemään Suomea koskevia ”yksittäistapauksia”.

    Tätä muutosta myös ”tarvittiin” rikostuomioistuimen toimivallan poistamisessa VALTIOPETOKSEN osalta: Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.” ( lähde julkinen lakitietokanta Finnlex )

    Tästä 2008 allekirjoitetusta ”sopimuksesta” ensimmäinen artikkeli oli Aamulehdessä TÄLLÄ viikolla … Liberia-sotarikosoikeudenkäynti jatkuu … syy Suomen solmima kansainvälinen sopimus.

    Olen tästä about 10 vuotta kirjoittanut; mutta kukaan ei ole uskonut !

    Tokentube Kimmo Leino puhuu; archive.today/kimmoleaks.fi ; jos haluat tietää lisää Suomen päättäjien vastuun pakoilusta .

    Myös Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on KIMPASSA salaamassa Suomen kansalaisiin kohdistettuja ihmisoikeusrikoksia : EOA kansliapäätös 1350/4/08 … EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois käsittelystä Suomen työpaikkaansa koskevaa aineistoa ei voida tutkia .

    Nykyään EIT ”seuloo” pois käsittelystä 97 – 99 % Suomesta sinne lähetetyistä tapauksista !

    Ja mm KAIKKI PL 118 §:n mukaiset jutut, joissa kansallista syyteoikeutta ei ole ja ne voi SUORAAN sinne lähettää .

    Poliisihan ei näitä juttuja ole näiden valtiopetosten ja lahjontojen takia enää vuosiin saanut tutkia !

    EOA ”päätös ” 876÷2÷05 .… poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa. Sekä ITSEKIRIMINOINTISUOJAN takia hallintomenettelyssä saatuja todisteita ei voida käyttää oikeudessa.

    ”Päätös” oli senverran järisyttävä; että se salattiin 2,5 vuotta 20.12. 2007 asti ja jopa rikoslakimuutoksesta He 552007 äänestäviltä kansanedustajilta .

  • Leino Kimmo

    Vastaa

    Siittä miksi tällaisia oikeudenkäyntejä pidetään Suomessa vastaa Aamulehden artikkeli tältä viikolta näistä sotarikosoikeudenkäynneistä; ne pidetään Suomen solmiman kansainvälisen sopimuken takia .

    Jos lisätieto kinnostaa ; Tokentube Kimmo Leino puhuu. archive.today/kimmoleaks.fi

  • Jouni S.

    Vastaa

    Tämä moniosaaja saatiin Suomeen oikein presidentin antamalla asetuksella.
    Asianosaisten nimetkin löytyvät säännöksestä, ks. oheinen linkki /www-sivu.

    Suomalaisten rahoilla maailmaa parantavat oman kansan vihaajat on saatava vastuuseen ja Tiitisen lista esiin!

    https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2006/20060710#Pidp446833744

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi