Perussuomalaiset: Ruoan hintaa voidaan nostaa rajusti, kehitysapuun silti 1,2 miljardia euroa

Oikeistohallituksen kehitysapubudjetin tärkeimmät strategiset tavoitteet liittyvät talousarvioesityksen mukaan muun muassa "ilmastotoimiin", "tasa-arvoiseen ja laadukkaaseen koulutukseen" sekä "toimivien demokratioiden ja oikeusvaltioiden" tukemiseen.

Pääkirjoitukset

Riikka Purra.

Sionistinen valekansallismielinen puolue Perussuomalaiset jatkaa suomalaisperheisiin kohdistuvaa kurjistuspolitiikkaa samalla, kun hallitus valmistautuu lahjoittamaan 1,2 miljardia euroa kehitysapuun ensi vuonna. Asiasta kertoi puolueen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Riikka Purra.

Oikeistohallitus on päättänyt toteuttaa Euroopan unionin, globaalien pankkiirien ja luottoluokittajien sanelemaa leikkauspolitiikalla nostamalla kulutuksen verottamista, mikä on erityisen tuhoisaa suomalaisten yrittäjien, ruoantuottajien, vähävaraisten ihmisten ja lapsiperheiden kannalta.

Muun muassa Sinimusta Liike onkin aiemmin kritisoinut Perussuomalaisia siitä, että Purran puolue ei ole edes harkinnut muhkeista korkokatteista nauttivan pankkisektorin kovempaa verottamista. Sen sijaan jokainen euro tullaan repimään rehellistä työtä tekevien suomalaisten selkänahoista.

Satoja miljoonia euroja kehitysapurahaa Purran suorassa määräysvallassa

Purra kertoi verosuunnitelmistaan Talouselämän haastattelussa. Hallitus ei ole vielä päättänyt, nousisiko elintarvikkeiden verotus 24 prosenttiin, joka on tyypillisin tavaroiden ja palveluiden veroaste. Muun muassa Takuusäätiön toimitusjohtaja Juha Pantzar on kuitenkin varoittanut, että vain yhdenkin prosenttiyksikön veronkorotus nykyisestä 14 prosentista 15 prosenttiin olisi kohtalokas vähäosaisimpien suomalaisten kannalta.

”Kaikkein pienituloisimmalla kymmenyksellä ei ole enää yhtään joustonvaraa,” Pantzar kommentoi Purran suunnitelmia. Asiantuntijat ovat muistuttaneet, että ruoan hinta on jo ennen Purran suunnittelemia veronkorotuksia kohonnut kestämättömän korkealle viime vuosien inflaatiokriisin vuoksi.

Ennusteiden mukaan ruoan verotuksen nostaminen 24 prosenttiin toisi miljarditulot valtiolle. Sama lopputulos saataisiin kuitenkin leikkaamalla pois Purran edustaman hallituksen kehitysapusuunnitelmat vuodelle 2024. Hallitus valmistautuu ensi vuonna 1,2 miljardin euron kehitysapumenoihin. Näistä noin 232,5 miljoonaa euroa on korvamerkitty suoraan Purran johtaman valtiovarainministeriön hallinnonalalle.

Älä usko Perussuomalaisten valheisiin

Oikeistohallituksen kehitysapubudjetin tärkeimmät strategiset tavoitteet liittyvät talousarvioesityksen mukaan muun muassa ”ilmastotoimiin”, ”tasa-arvoiseen ja laadukkaaseen koulutukseen” sekä ”toimivien demokratioiden ja oikeusvaltioiden” tukemiseen. Kehitysavun lisäksi hallitus tulee maksamaan noin 150 miljoonalla eurolla jäsenmaksuja erilaisille kansainvälisille organisaatioille kuten globalistiselle YK:lle ja sionistiselle hyökkäysliitto Natolle.

Perussuomalaiset on kerta toisensa jälkeen pettänyt puoluetta äänestäneet kansalaiset. Maahanmuutto ja kehitysapu eivät ole puolueen hallituskausilla päättyneet, vaan tuntuvimmat muutokset ovat joka kerta olleet tavallisten suomalaisten hyvinvointiin kohdistetut leikkaukset.

Partisaani kannustaa lukijoita toimimaan aktiivisesti Perussuomalaisia vastaan sekä tukemaan Sinimustan Liikkeen ja Active Clubin kaltaisia aitokansallismielisiä järjestöjä.

Lue myös Sinimustan Liikkeen kannanotto: Pankkien paisuvat korkotuotot kuuluvat kansalle

Lähteet: Yleisradio, Valtion talousarvioesitykset, Valtioneuvosto

Elintarviketeollisuus Globalismi Inflaatio Kehitysapu Korko-orjuus Kotimaa Pääkirjoitukset Pankit Perussuomalaiset Poliittiset viholliset Politiikka Riikka Purra Ruoan hinta Ruoan verotus Ruoantuotanto Talous Veronmaksajat Verotus

Keskustelu

32 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ”Vähävaraisilta ei leikata”, Persuilla on kyllä upeat vaalilupaukset, todellisuus on aina toista. Onkohan suomalaiset lapsiperheet kuinka tyytyväisiä, entä duunariväestö? Menikö kuten piti?

  Kuinka pitkään ihmisille menevät läpi Persujen ainaiset valheet?
  Kyseessä on talousoikeistolainen puolue, joka ei juurikaan eroa globalistisesta Kokoomuksesta.

 • Joonas

  Vastaa

  vit.… Purra. varoitan, karma iskee sinua ja saat itkeä katkeraa itkua ku tajuat miten pahoja tekoja olet tehnyt Suomalaisille.

  • Salomon

   Vastaa

   Karmalla on kerättävää 90-luvulta asti. Ihme että sentään osa rangaistavista on jo montussa

 • Juha

  Vastaa

  Hyvä kirjoitus. Hölmöläisiä on niin helppoa kusettaa.. kerta toisensa jälkeen. Moni keskustan kannattaja äänesti nyt persuja kun olivat saaneet kusta silmäänsä niin useasti. Hakivat lohtua persuista mutta taitavat nyt kokea kipua persuksissa. 

  Hierotaanpa tätä vielä hölmöjen naamaan:,Persut pettävät aina.

 • pöh

  Vastaa

  Joo o, se ruuanhinta(kin) on noin tuplaantunut viimeisen 1,5‑vuoden aikana.
  Leipäjonot kasvaa vaikka jaettava ruoka vähenee, tiedän kun olen siellä itse käynyt niin töissä kuin asiakkaana.
  Ainakin yksi asia on selvää, ainoa kerta kun persut tulee pääsemään hallitukseen, heidän äänestäjäkunta on aika pienituloista, ja ne samaa mieltä olevat isotuloiset taas äänestää kokoomusta. Nauttikaa nyt ministerinpestistä niin kauan kun sitä kestää.

 • Otto

  Vastaa

  Hölmöläistarina: Syylänokka lähestyi Markkua, ja huijasi häneltä kaksisataa euroa. Tämän jälkeen hän onnistui huijaamaan myös Markun kaveri Jarmolta kolmesataa euroa. Tästä seurasi muhkea riita, sillä Jarmo katsoi Markun kohdelleen häntä väärin, koska häneltä vietiin sata euroa vähemmän.

  • Hölmölää johdetaan Suomesta käsin, ei aivoilla

   Vastaa

   Ai jaa. Laitetaan tarinassa hölmöläisen tilalle munaton neitisuomalainen. Tasa-arvoa on se kun kaverilta rosvo tai pankki varastaa enemmän. Suomalaishölmöläiselle on suuri ilon aihe joutua kusetetuksi. Se on kukkulan kuningas, jota on viilattu linssiin eniten. Ylpeilyn aihe hölmölän asukkaille.

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  ”Pettäjän tie on karvas ‑käy harhaan” Juutalaisten juoksupojat suorittavan taas synkkää tehtäväänsä Suomen ja Suomalaisuuden tuhoamiseksi. Maa on jo myyty, nyt on alkuperäisväestön vuoro. 

  -Saastainen porukka!

 • TT

  Vastaa

  Suomen arvonlisävero 24% taitaa olla koko maapallon korkeimpia. Putin lienee syyllinen siihen, että kohta kaikesta mitä arjessasi ostat, valtio nappaa neljäsosan. Jokainen joulupaketti on tuntuva lahja myös valtiolle. Jokaisesta hammastahnatuubistasi valtio puristaa ulos neljäsosan ja kiillottaa sillä raateluhampaansa.

  • pää määrää

   Vastaa

   Äänestin Ville Taviota vuoden 2019 vaaleissa. Huomasin jo parin vuoden päästä olleeni sekopää. Oli tilanne jo silloin muuttunut.
   Nyt huomaan olleeni tavallista viisaampi suomalainen, kun en äänestänyt tänä vuonna kansalaisia pahiten pettänyttä puoluetta. Jos olet persujäsen ja huomaat petokset, eroa heti! Siltikin vaikka menettäisit salkun ja sen tuotot! Tavallisena jäsenenä et menetä mitään, saavutat vain hyvän mielen.

 • kullokki

  Vastaa

  Työn raskaan raatajan veroaste on jo 80%. Lisäksi pankkien provikat. Keplottelijat menevät suoraan jääkaapille.

 • häkäpönttö

  Vastaa

  persut on kokoomuksen apupuolue, olen useasti sanonut, että ennen kuin pääsee antamaan äänensä, tulisi suorittaa jonkinlainen äänestämisen ajokortti? vähän niinkuin liikenteessä, liikennesäännötkin on tehty tyhmimmänkin kansalaisen mukaan, toki nekin tuntuvat olevan aivan ylivoimaisia joillekin„,

 • Suuri tuntematon

  Vastaa

  Mikä Suomea vaivaa? Viime loppuviikon merkittävin uutinen oli Suomen PISA-tulosten tippuminen. Tänään 12.12.2023 Ylen radiouutisissa: Kampissa 16-vuotias ampunut 19-vuotiasta. 17-vuotias raiskannut koulussa 13-vuotiaan Torniossa. Helsingin taksit tappelevat reviireistä tolpilla; meininki villiä ja hurjaa. Itärajan avaamista harkitaan. Raja suljettiin, sillä lyhyessä ajassa tuli 1000 ilman Schengen-viisumia. Taksijutussa mietittiin kovasti miksei asialle ole tehty mitään. Puhuttiin väkivallasta, naisten huorittelusta ja jopa naiskuskien pahoinpitelyistä; siitä miten Suomi on ollut turvallinen oikeusvaltio ennen. Tuon lisäksi mainittiin uudet; vanhojen, tunnettujen, isojen taksifirmojen seuraan liittyneet toimijat. Suomeen sopeutumatonta kulttuuria ei ihan suoraan siis uskallettu mainita. PISA-jutussa ei mainittu maahanmuuttoa ollenkaan. Aiheen ollessa viimeksi tapetilla sanottiin, ettei maahanmuutto ole ainoa selitys asialle. Kampin ampumisesta sanottiin, ettei kyseessä ole jengirikollisuus. Kaikki on siis hyvin; mitään toimia ei tarvita.

  • Taponen ei osaa mitään

   Vastaa

   Suomessa ei ole jengirikollisuutta, eikö näin ole? Poliisitkin tappelee mediassa, kannattaako ihmisten ruveta pitämään luotiliivejä kaupungilla jalkaisin liikkuessa. Se voi pelastaa sivullisen hengen. Paras varustus on mellakkapoliisin varustus. Siitä vinkki Varustelekalle.

   • pönttö

    Vastaa

    Teräasekeskuksesta saa luotiliivejä, oli muuten joku tarjous, kannattaa sovittaa ennen ostamista, ihan normi kauraa eräissä ammateissa, tosin hiostavat kesäisin, kaveri sai puukosta taksi töissään, oli hiuskarvanvarassa henkikulta, sai salkkunsa eteen. Tekijöinä hoono soomi, hyvä rusketus, en kai syyllitynyt nyt mihinkään„„,

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Suomen eduskunnassa ei ole ainuttakaan suomalaisten edun ajajaa.

 • Tarjen jävöittämätön

  Vastaa

  Perseiden äänestäjä on kuuro kaikelle kritiikille ja rientää äänestämään perseitä, vaikka ruokaa ei riitä lautaselle.

 • Luciferian Enlightenment

  Vastaa

  Koko parlamentti on rappareiden ja sionistien ohjauksessa, shamppanja-sosialistit ja maanpetturit juhlii isänmaan raunioilla, mitä tekee persu?

  Persu korottaa vähävaraisten maanmiestensä jo lähes sietämättömäksi kasvaneita kuluja, palvoo sionisteja ja pankkiireja, lietsoo sotaa Venäjän kanssa, laskee maahan tänne kuulumattomia ja lahjoittaa loputkin varat kaukomaihin.

  Politiikka: tuo hännystelijöiden, opportunistien ja liehittelijöiden korruptoitunut tragikomedia jo vuodesta 1789.

  Metternich: onko siellä pannuhuoneessa vielä tilaa?

 • Schlageter

  Vastaa

  Afrikan pohjattomaan ja ei-koskaan-kehittyvään kaivoon heitettävää rahaa suosittelen kutsumaan enintään lainausmerkeissä ”kehitysavuksi”.
  Jokainen tietää, että se osa tästä rahasta, joka todellakin menee Afrikkaan, menee lahjontaan ja valtaa pitäville klikeille.
  Mutta demokratiassahan on tärkeää se, että heikkolahjaiset äänestäjät, yleensä niin sanotut ”keittiön äänet”, luulevat, että olemme nyt tehneet jotain, joka muka on velvollisuutemme.
  Jos 1,2 miljardia on heittää pohjattomaan kaivoon, voitte miettiä, onko Suomessa todellakin talouskriisi.

 • Puoluemafia hallitsee, pulinat pois?

  Vastaa

  Missä ovat persujen kannattajat? Kannatus nousee, vaikka hallitus leikkaa suomalaisilta. Persuista on tullut eliitin puolue. Kok+persut yht. 42% äänestäjistä. HS:n valhe taas. Ensinnäkin 35% ei äänestä, eli noiden kahden kannatus on alle 30%. He, jotka eivät äänestä eivät ole nukkuvia, vaan heränneitä uskonsa puolueisiin menettäneitä.

 • Että näin

  Vastaa

  Kas kun ei juuri yllättänyt, vaalivalheet ovat juuri todellisten tekojen negatiiveja, valitettavasti suuri lammaslauma nielee kaiken koukkuineen painoineen.
  Aikoja sitten saunailloissa yms. konklaaveissa sovittu, että jos persut luopuvat lopuistakin vaateista pakoloisten euroeron, yms. suhteen voidaan heidät nostaa hallituspuolueeksi, vasemmisto ja muut sitten teatraalisesti ulisevat vastalauseita vakuutukseksi, vaikka touhu jatkuu aivan samana kuin vasemmistohallituksenkin aikana, mutta saadaanpahan ”kansan” mieli tyyntymään seuraavaksi 4 vuodeksi kun nieleskelevät hölmöyttään.

 • Eugen

  Vastaa

  Aikamoinen aivopieru Riikka Purralta, turha ihmetellä kun kannatus laskee.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kaikki suuremmat puolueet ovat loppu peleissä samaa paska sakkia. Se on pelkkää showta. Niinkuin ovat jo monet huomanneet. Joku taho näitä ohjaa. Ja se taho haluaa lypsää viimeisetkin maidon rippeet ennen luin lehmä kuolee

  • Nimetön

   Vastaa

   Olet oikeassa, ajattelin jättää äänestämättä jatkossa, niin tekee muidenkin diktatuurimaiden kansalaiset. Nolataan vallanpitäjät matalalla äänestysprosentilla.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Perussuomalaiset ovat osoittautuneet pettymykseksi. Nyt siellä elämöidään ja iloitaan, että raja on sentään osattu pitää kiinni. Mutta totuus on, ettei Venäjä ole vielä edes kunnolla aloittanut rajaoperaatiotaan. Itänaapuri tulee jatkossakin lykkäämään matuja itärajalle. Ja sitten katsotaan kenen paidassa kaulus kestää, kun media alkaa tuottaa kuvia palelevista Jemenin pojista rajalla. Paljaat nilkat, tennarit.. Ja minä vähän luulen, että hallitus käskee pistää teltat pystyyn ja refugees welcome – joka ainoa otetaan Suomeen. Hallitus pelkää enemmän mainehaittaa ja EU:n nuhtelua kuin kansallisen turvallisuuden heikkenemistä ja kansan elatusvastuun kasvamista. Ei oikeistohallituksesta ole ottamaan vastuuta siitä, jos joku matu heittää henkensä hangessa. 

  Perussuomalaisten pitäisi aktiivisemmin toimia kaiken kehitysapurahan leikkaamisessa. On törkeää eduskunnan kyselytunneilla jankuttaa, että rahaa ei ole (sitä harrastavat Orpo ja Purra vuorotellen) ja siten perustella suomalaisten kurjistaminen. Ja sitten kuitenkin matuja otetaan maahan ja kehitysapuun lapioidaan törkeä summa rahaa. Miksi meillä on varaa auttaa mikämikämaiden kansalaisia, muttei omia lapsia tai vanhuksia? 

  Postia Arkadianmäelle näistä kysymyksistä!

  • Nationalisti

   Vastaa

   Itseasiassa Perussuomalaiset ovat osoittautuneet juuri sellaisiksi kuin he todellisuudessa ovat, ei tuo mikään pertymys itselle ollut, vaan täysin sellaista mitä on osannut odottaakin.

   • Konservatiivi

    Vastaa

    Itse halusin uskoa. Mutta taitaa perussuomalaiset olla vain kokoomuksen apupoikia. Tuntuu kylmäävältä tuo yli miljardin (!) satsaus suoraan kankkulan kaivoon, eli kehitysapuun. 

    Perussuomalaisten pitäisi myös paljon selkeämmin sanoa, että jos suklaasilmiä tulee itärajalle, niin sinne ne myös jäävät – ettei yhtä ainutta oteta sisään, kävi sitten miten kävi. Nykyisin persutkin yrittävät olla todella varovaisia ”ihmisoikeuskysymyksissä”; taitaa suosion menetys pelottaa. 

    Edes Halla-aho ei uskaltanut suoraan presidentinvaalikyselyssä sanoa, että KYLLÄ, matut pitää jättää hankeen. Hän vain kritisoi Stubbia siitä, kun Stubb ottaisi naiset, vanhukset ja lapset sisään. Ajatusta ei siis viety loppuun asti.

 • Vittuuntunut äänestäjä

  Vastaa

  Äänestin persuja, enää en mene halpaan. Suurempia kusettajia ehkä kuin jopa demarit.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Minä en äänestänyt Persuja ja siihen on lukuisia syitä.

  • Konservatiivi

   Vastaa

   Meillä on huonoin hallitus pitkään aikaan. RKP sotkee ja säveltää siellä seassa – mitähän tuli maksamaan sekin rasismin vastainen paperi, jota hallitus pusasi viikkokaudet? Kaikki vain rantaruotsalaisten oikkuilun takia. Ja veronmaksajan piikkiin!

 • Plääh

  Vastaa

  Halla-ahon huomasinjo Scriptasta huijariksi ja sionistiksi. Liittyi vielä Soinin persupuolueeseen, joka oli todella röyhkeäa ja karkea huijaus. Kuten persut sen jälkeenkin

 • Nimetön

  Vastaa

  Jotkut kutsuvat halla-ahoa mestariksi, mikä mestari se on? Ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajuus oli pelkkää pelleilyä, entinen vihreä kuten purrakin joka on yleläisen tytär. Älkää ikinä äänestäkö näitä

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi