Pirkanmaan KO: Afrikkalaista sotarikollista syytetään murhasta

Kehitysmaiden ongelmia ratkotaan suomalaisen veronmaksajan rahoilla huomenna kello 09.30 alkaen.

Rikos

päivitetty

Syytetty Gibril Massaquoi on kotoisin Liberian naapurimaasta Sierra Leonesta. Hän toimi everstiluutnanttina sierraleonelaisessa Revolutionary United Front (RUF) ‑kapinallisryhmässä, joka tunnettiin raaoista otteistaan. Hän toimi myös ryhmän julkisen puhemiehen roolissa ja johtajan avustajana.

RUF tuli tunnetuksi raaoista sodankäyntitavoistaan, joihin kuului siviilien tappamista, lapsisotilaiden käyttöä, kannibalismia, raiskaamista ja kiduttamista.

Partisaani on kirjoittanut liberialaisen Massaquoin oikeusprosessista aiemminkin artikkelissa Afrikkalainen sotarikollinen oikeuden eteen Tampereella.

Lähde: Pirkanmaan käräjäoikeus

Afrikka Afrikkalaiset Gibril Massaquoi Ihmisoikeusrikos Kotimaa Liberia Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Murha Poliittiset viholliset Politiikka Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu RUF Sierra Leone Sotarikos Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Tämä(kin) sotarikollinen pitäisi palauttaa kotimaahansa tuomittavaksi. Rikoksia ei ole tehty Suomessa eikä suomalaisia kohtaan eli Suomella ei ole mitään oikeutta tai velvollisuutta tuomita häntä Suomessa.

  • Ilmari

   Vastaa

   Kyseessä on ns universaali rikos ja Suomella on oikeus tuomita. Systeemin tarkoitus on, että kukaan ei pääse rangaistusta pakoon.

 • Diktaatttoreja ja rikollisia

  Vastaa

  Oho, neljän tuomarin kokoonpano. Ei kai vaan kaikki odottele lomamatkaan Sierra Leoneen, kuten kävi siinä ”veljesten jutussa”? Kyllähän sitä nyt paikanpäällä pitää käydä kuulemassa todistajia.

  Tässäkin tapauksessa olisi kaukokatseisesti parasta jos kaverin lähettäisi kotikonnuilleen rangaistavaksi. Niinkuin ne veljekset. Silloin henkilöt saisivat asiaankuuuvat rangaistukset. Ja samalla leviäisi tieto että tuonne maahan ei kannata paeta koska ne palauttaa. Jolloin rikollisten lampsiminen tänne lakkaisi. 

  Toisaalta, tämä olisi pitänyt aloittaa jo ‑80 luvun lopussa niiden somppujen kanssa…

 • Jörgen Hainz

  Vastaa

  Tuskimpa vankila tätä paskiaista kiinnostaa. Täysi ylöspito, 5 ruokaa päivässä plus päivärahat ynnä muuta paratiisi omaan kotimaahan verrattuna. Tuskin tuntuu edes rangaistukselta vaikka istuu 12+ vuotta. Sakot ja oikeudenkäyntikulut maksaa valtio. Hieno yhdistelmä kaikenkaikkiaan. Jakkupukuun sonnustautunut suvakkilehmä valvoo tietenkin että tämän lantakasan IHMISOIKEUDET toteutuvat.

  • cerber

   Vastaa

   vankilassa ei tarjota 5 ateriaa paivassa, paitsi tietenkin jos nakkileipa on ateria.
   Jos haluat kokeilla vankilan ihanuutta niin voit aina istua vessassa johon ystavasi tuo nakkileipaa ja 2 lamminta ateriaa/ paiva.
   sunnuntaisin on vain pieni elovena puuro ja 1 lammin ateria ainakin sorkassa ja keravalla

 • Bob

  Vastaa

  Jättäkää nyt, rasistit & nazzzit, rauhaan tämä neekeri. Naisia, homoja ja nekruja EI saa syyttää tai epäillä mistään. Heidän tulee saada vapautus kaikesta, sillä ovat vähemmistöjä ja tärkeitä. Kyllä, naiset ovat myös vähemmistö. Tämän takia naiset, homot ja neekerit täytyy pitää poissa myös esim. armeijasta, sillä eihän näitä hienoja vähemmistöjä voida rasittaa millään ylimääräisellä tai mahdollisesti vaarallisella toiminnalla.

  Myös kaikki Aasian, Afrikan ja Lähi-idän (sota)rikolliset on saatava tuomiolle juuri Suomeen. Tästä voi tulla meidän uusin valttimme maailmalla. Suomi tunnetaan jo maailman parhaimpana sosiaalietuuksien maksajana kaikille jotka vain maahan keksivät mennä. Mitään lupia, dokumentteja tai matkustusasiakirjoja ei tarvita. Kela maksaa myös 100 %:sesti vuokran, jos olet maahantunkeutuja. Se maksaa toki autot, ajokortit, vaatteet, puhelimet liittymineen ja huonekalutkin ei-suomalaisille. Kaikki on täysin ilmaista tässä maassa – siis jos et ole suomalainen.

  Mutta yli kaiken menevät lomamatkat. Kyllä, täällä maksetaan myös lomamatkat turvallisiin kotimaihin. Esim. Somaliasta tulee tuhansia joka vuosi Suomeen, vaikka maa on kaikkien luokitusten mukaan turvallinen paikka. Suomi maksaa somalille täydet lomat kaikkine kuluineen Afrikkaan, koko perheelle. Sitten on vielä ”perheenyhdistämiset” jne. Ei ihme että Suomella menee niin hyvin! Olemme Euroopan paras ja onnellisin maa.

 • N.N.

  Vastaa

  Paljonko se tällä kertaa maksaa, eiko olisi halvempi palauta häntä tulopaikkaan.

 • N.N.

  Vastaa

  Jos me välillä vilkaisemme mitä Naapurimaassa tapahtuu.

  Kouluissa tapahtuu raiskauksia. 

  Toiset vanhemmat haluaa pitää lapset kotona (mutta päästää niitä kouluun kumminkin!), toiset hankkia lapsille hälytyslaiteita (nyt vasta!).

  Joka toinen päivä pahoinpidellään, syljetään päälle ja hakataan. Oppilaat ei uskalla puhua (pelkäävät henkensä ja terveytensä puolesta), koulu vaikenee tyystin.

  Pahoinpitelijät eivät ole etnisesti ruotsalaisia (eipä tietenkään).

  Vihaiset vanhemmat(?) aikoo pitää lapset kotona seuraavana päivänä. HMMM…

  Miten ruotsalaiset ovat vajoneet niin syvälle, prkl.

  Pekkamaria (nykyinen hallitus), ettekö näe se raaka todellisuus mitä vallitsee, emme suostuu siihen Suomessa.

 • Tomppa

  Vastaa

  Pari kuukautta ehdollista ja turvapaikahakemus vetämään, vai miten meni?

 • Tekijämies

  Vastaa

  Suomi=kehitysmaalaistaustaisten sotarikollisten turvasatama

  • N.N.

   Vastaa

   Kyllä ja näitä pitää saada lisää sillä arvopohja ja kv.

 • N.N.

  Vastaa

  Naisten toimesta tällekin on varmasti syötetty täytekakkua pikkulusikalla. 

  Naisten toimesta tällekin on varmasti syötetty täytekakkua pikkulusikalla. 

  Eikö Migri muistanutkaan tarkistaa tämän kultamunan tausta?

 • Jouni S.

  Vastaa

  Tämä kaverihan saatiin Suomeen oikein presidentin antamalla asetuksella.
  Asianosaisten nimetkin löytyvät siletä, ks. oheinen linkki /www-sivu.
  Kyllä pitäisi saada suomalaisten- / oman kansan vihaajat vastuuseen ja Tiitisen lista esiin!
  Niin tästä kuin muistakin vahingoista!

  https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2006/20060710#Pidp446833744

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi