Taksiraiskaaja Arian Juhana Rezaji sai yli 6 vuotta vankilaa

Pääkaupunkiseudulla taksilla uhreja saalistanut sarjaraiskaaja Arian Juhana Rezaji sai 6 vuotta ja 3 kuukautta ehdotonta vankeutta viidestä raiskauksesta, yhdestä törkeästä raiskauksesta, vapaudenriistoista ja useista muista rikoksista. Yhteensä syytekohtia oli 18.

Rikos

Arian Juhana Rezaji.

Rezaji oli raiskannut ainakin 4 naista ottamalla heidät taksinsa kyytiin, ajanut heidät johonkin syrjäiseen paikkaan ja raiskannut puolustuskyvyttömässä humalassa olleet uhrinsa.

Nuorin raiskaajan uhreista oli 16-vuotias. Tälle hän juotti raakaa vodkaa taksimatkan aikana.

Uhrin isä oli ollut kotitien varrella odottamassa tarkoituksenaan maksaa taksi, mutta taksikuski lähti ajamaan eri suuntaan. Tässä vaiheessa tyttö oli laittanut äidilleen neljä eri viestiä, joissa oli puhunut raiskauksesta. Raiskaaja oli painostanut häntä kuitenkin laittamaan puhelimen pois.

Rezaji myös kuvasi osan teoista ja jakoi videon eteenpäin ainakin yhdelle tutulleen.

Vankeuden, josta hän istuu todennäköisesti puolet eli reilu 3 vuotta, lisäksi hänelle määrättiin reilun 40 000 euron korvaukset maksettavaksi.

Partisaani esitteli raiskaajan

Partisaani tiedotti kansalaisia keväällä raiskaajasta, joka vangittiin tuolloin. Silloin kirjoitimme:

”Rezaji toimii yksityisenä elinkeinonharjoittajana 2011 rekisteröidyssä Arian-palvelut-taksiyrityksessään. Rezajin yrityksen osoite on Kirjurinkuja 1 D 67, 02600 Espoo. Yrityksen virallisiin yhteystietoihin on merkitty Lohjalla sijainnut Ravintola Lila, jonka verkkotunnus on sittemmin ohjattu Pizza Onlinen kotisivuille.

Partisaani on saanut tietoa, että Rezaji on (ainakin ennen vangitsemista) elänyt parisuhteessa valkoisen suomalaisnaisen kanssa. Rezajin suomen kieli on kuitenkin edelleen apukoulutasoa. Sosiaalisessa mediassa hän on rakentanut itselleen imagoa rikkaana luksuselämästä, merkkivaatteista, nopeista autoista ja matkustelusta nauttivana menestyjänä.

Tapaus on malliesimerkki siitä, että maahanmuuttajataustaiset raiskaajat yrittävät usein luoda luottamussuhteen potentiaalisiin uhreihin esittämällä rikkaan ja kuuluisan roolia. Valtamedian jatkuvan rodunsekoitusaivopesun vuoksi valkoiset naiset eivät usein osaa kyseenalaistaa ”prinssien” valheita vaan joutuvat yhä uudelleen näiden raiskaamiksi ja jopa murhaamiksi.”

Lähde: Iltalehti

Kotimaa Maahanmuutto Poliittiset viholliset Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Talous Törkeä raiskaus Uutiset Väestönvaihto Vankeus Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pläjä

  Vastaa

  Näitä kaikkia ei edes ilmoiteta.

 • jylppy

  Vastaa

  Arian Juhana Rezaji on tuon valokuvan perusteella hyvin älykäs ja taitava liikemies. Hänen olemuksensa tyylitietoisuudessaan on kunnioitusta ja luottamusta herättävä. Tiukoissa liikeneuvotteluissa hänet varmasti tunnetaan tavoitteellisena ja määrätietoisesti eteenpäin pyrkivänä, tarkasti laskelmoivana business-kettuna. Hän onnistuu aivan kaikessa, mihin ikinä ryhtyykään. 

  Siviilissä on hän on todellinen hurmuri. Mies, jonka jokainen nainen haluaisi itselleen. Jos ei aviomieheksi, niin rakastajaksi. Hän osaa käsitellä naista. Hän on alfa-uros, joka saa naisen tuntemaan itsensä naiseksi. Toisin, kuin me suomalaiset, hän saa naisen huutamaan nautinnosta.

 • Seppo Palkki

  Vastaa

  Jylppy kehuu JOUKKORAISKAAJAAN sukupuolisia kykyjä? Oletko alan ammmattilainen vai ”raiskasiko” Arian myös sinua? Oksettavaa! 

  YLE jätti ”yllättäin” kertomatta taksiraiskaajan nimen, Arian Rezaji. Muista uutisissa alahaisen ja säälittävän joukkoriskaaja-mutiaisen nimi löytyy. https://yle.fi/uutiset/3–12046516

  • Yksinkertaisia asioita

   Vastaa

   Tällainen ”hurmaava” käytös nyt vaan on se mihin suurin osa naisista lankeaa. Ja se tulee ihan perus-DNA:sta. Kyse on turvallisuuden tunteesta ja siitä millaisen tulevaisuuden joku mies pystyy tarjoamaan naisen jälkeläisille. ”Seuraavan laumanjohtajan” puolisona naisella olisi myös suurempi status muiden naisten keskuudessa. Miettikääpä, kuinka monta naista tunnetaan miehensä puolisona? Esim. Piritta Hagman tai Metti Forsell?

   Ja kun tätä DNA:n vaikutusta sumennetaan vielä e‑pillereillä, niin johan alkaa karvaisempikin mies näyttää unelmien prinssiltä. Ja silloin ei nainen usko vaikka tulisi mitä uutisia raiskauksista. Nainen yksinkertaisesti kieltää totuuden jotta saisi pitää unelmien prinssinsä.

   Onneksi on vielä naisia jotka ajattelevat aivoillaa ja harkitsevat elämänkumppania koko yhteisen elämänmittaisen polun ajalle. Samalla harkiten millaisia geenejä toinen puoliso tarjoaa hänen tuleville lapsilleen. Onneksi ihmisellä on hajuaisti joka toimii voimakkaana parinvalintaa tehtäessä. Ihon tuoksu joko vetää puoleensa tai ei vedä. Ja se kertoo ovatko geenit riittävän erilaiset jotta vakavaan suhteeseen kannattaa ryhtyä. Nenään kannattaa uskoa enemmän kuin silmiin.

   …paitsi jos vastapuolella on hajuvesissä ja geeleissä uitettu henkilö joka tuoksii 5m vastatuuleen…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi