Esittelyssä taksiraiskauksista vangittu Arian Juhana Rezaji

Sosiaalisessa mediassa hän on rakentanut itselleen imagoa rikkaana luksuselämästä, merkkivaatteista, nopeista autoista ja matkustelusta nauttivana menestyjänä.

Rikos

Arian Juhana Rezaji.

Partisaani uutisoi tällä viikolla, että poliisi on ottanut kiinni espoolaisen maahanmuuttajataksikuskin epäiltynä raiskauksista. Tiedossa olevat tapaukset ovat epäilty törkeä raiskaus 18. huhtikuuta ja epäilty raiskaus 24. huhtikuuta.

Poliisin mukaan mies on kuljettanut autoa, jonka katolla on ollut taksikyltti. Hän on ottanut naisia kyytiin taksitolppien ulkopuolella. Matkalla hän on tarjonnut päihteitä. Poliisi epäilee miehen vieneen uhrit Helsingin ulkopuolella sijaitsevaan asuntoon, jossa rikokset olisivat tapahtuneet.

Helsingin käräjäoikeuden tietojen mukaan todennäköisin syin vangittu epäilty on afgaani Arian Juhana Rezaji (170178-). Rezaji toimii yksityisenä elinkeinonharjoittajana 2011 rekisteröidyssä Arian-palvelut-taksiyrityksessään.

Suomen ja Afganistanin välinen ”rakkaus” päättyi odottamattomalla tavalla. Rezaji oikealla.

”Prinssi”

Rezajin yrityksen osoite on Kirjurinkuja 1 D 67, 02600 Espoo. Yrityksen virallisiin yhteystietoihin on merkitty Lohjalla sijainnut Ravintola Lila, jonka verkkotunnus on sittemmin ohjattu Pizza Onlinen kotisivuille.

Partisaani on saanut tietoa, että Rezaji on (ainakin ennen vangitsemista) elänyt parisuhteessa valkoisen suomalaisnaisen kanssa. Rezajin suomen kieli on kuitenkin edelleen apukoulutasoa. Sosiaalisessa mediassa hän on rakentanut itselleen imagoa rikkaana luksuselämästä, merkkivaatteista, nopeista autoista ja matkustelusta nauttivana menestyjänä.

Tapaus on malliesimerkki siitä, että maahanmuuttajataustaiset raiskaajat yrittävät usein luoda luottamussuhteen potentiaalisiin uhreihin esittämällä rikkaan ja kuuluisan roolia. Valtamedian jatkuvan rodunsekoitusaivopesun vuoksi valkoiset naiset eivät usein osaa kyseenalaistaa ”prinssien” valheita vaan joutuvat yhä uudelleen näiden raiskaamiksi ja jopa murhaamiksi.

Arian Juhana Rezaji Arian-palvelut Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Seksuaalirikokset Törkeä raiskaus Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

33 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Taksimies

    Vastaa

    Vähän samaa kaliberia juttujensa kanssa kun se ”maajussille morsian” ohjelmasta Musti. Mustikin näyttelee parempiosaista kuin on ja nyt sitten Iltapaskan sivuilla itkee miten se ”huijattiin ohjelmaan”. Ja kun lukee juttua niin selkeästi tulee esille oman egonsa paremmuuden esilletuonti ja se miten kaikki muut ovat loppujenlopuksi saastaa. Myös ne naisehdokkaat jotka Musti itse valkkasi ohjelmaan. Ja siksi hän taitaakin sanojensa mukaan valita turkkilaisen naiset, vaikka nuorta suomalaista vaaleaverikköä etsi.

    Hymyhuulet: Turkin kieli tutuksi

  • Nationalisti

    Vastaa

    Millähän rahoilla nuokin auto, vaatteet, matkat ym. on hankittu? Veikkaan, ettei ainakaan rehellisellä työllä saaduista palkkatuloista.

    Ihan vaan vinkkinä valkoisille naisille (ja miksi ei myös miehillekin), älkää ottako rotumuukalaisen ajamaa taksia, se kyyti voi olla kohtalokas.

    • Kaikki järjestyy

      Vastaa

      No, sehän on helppo seisoa kaverin auton vieressä kun kuvaa otetaan. Ja toisaalta, piikkiin saa autoja. Rahoitusliikkeille se on puhdasta businesta. Muistanette sen taksi-naisen joka löytyi kuolleena metsästä. Sillä oli piikissä 16 sprintteriä/Vitoa. Eikä ulospääsyä enää näkynyt.

      Eikä nuo lennot nyt niin paljoa maksa. Kun lentää Ryan Airilla niin pääsee muutamalla roposella Italian vuoristoon. Josta voi sitten ottaa vuorokaudessa melkoisen määrän kuvia ja muutella kuvien metadataa sopivaksi.

    • Tamska

      Vastaa

      No nyt ainakin tiedetään, kenen rahoilla seuraavat vankilavuodet maksetaan 🙂 Sinun, minun ja aika monen muun. Valitettavasti tämä menee näin, kun meillä ei ole kunnon lainsäädäntöä huolehtimaan ihmisistä, jotka loisivat muiden rahoilla.

  • Terhomatti Hämeenkorpi

    Vastaa

    Saatanan murjaanimulkukut !

  • Karkoitus näille.

    Vastaa

    Ja kun tuomio tulee, se on naurettava ehdollinen. Ja jälleen korvaukset veronmaksajien piikkiin. Suvakit luultavasti itkevät, että kun mussukka tulee kulttuurista missä koirakin on naista arvokkaampi, niin ei ole vain tottunut suomessa siihen ettei saa raiskata. Ja raiskaa ne suomalaisetkin.

  • Anonyymi

    Vastaa

    Ehdollista ”vankeutta” luvassa tälle mutiaissuharille!

  • juha.

    Vastaa

    ”Toivevävy”, joka ei halunnut olla toivevävy.
    Kuvista päätellen raiskaamisella on päässyt pitkälle. Ennen ne suomalaiset, jotka 1960-luvulla lähtivät Ruotsiin töihin. Tulivat lomille Suomeen uuden Volvon kanssa kun ol.ivat rikastuneet kovalla työnteolla töissä, jotka eivä6t hienoke ‑ruotsalaisille kelvanneet. Niin ne ajat muuttuvat!

  • fatwantarkistaja

    Vastaa

    Kultainen mersu, lähden heti tapaamaan tuota.

    • Nimetön

      Vastaa

      otappas Homo-Pekka mukaan„,minuutin päästä olet itse linnassa 65v„,heh

  • Merja Ilvonen

    Vastaa

    Minä kun facebookissa mainitsin etten hyväksy sitä, että elintasopakolaiset tulevat elään tänne sossun rahoilla, enkä hyväksy sitä, että jotkut maahanmuuttajat raiskaavat nuoria suomalaisia tyttöjä. Kerroin myös että kaikki ei ole samanlaisia. Tunnen itsekkin hyvä maahan,uuttajia.
    No 7 päivän banni tuli. En tiedä pääseekö edes tämä perille teille.

  • Nimetön

    Vastaa

    On sitä meidänkin pihalla kiiltokuva-autoja, mikääs niitä taputellessa 😄

  • Idiot

    Vastaa

    Luuletteko, että kukaan ton kyytiin meni sen takia et on guccin kengät jalassa? Get real

  • Ime pillu

    Vastaa

    Miks laitatte koko aja et se On afganilainen näyttää aika rasistiselle vaan koska hän on maahanmuuttaja ei tarkoita että he ovat kaikki huonoja ihmisiä?

    • Juhani Kekäläinen

      Vastaa

      Ei kaikki,mut aika moni.onko se rasistista,jos ei diggaa karvakäsien raiskauksista.en pidä raiskareista yleensäkään

    • Kuuleppavuan

      Vastaa

      kyllä olette kaikki,kurdit pahimpia

  • Nimetön

    Vastaa

    Mutta kun hän on Afganistalainen… ja tarkoitit varmaan ime pillua rasisti.

  • Realist

    Vastaa

    Sipilä myös oikeuteen 30000 raiskausehdokkaan suomeen tuomisesta, kun yleisesti pyysi että tulkaa kotiini.
    Suomen tuhooja, joka pitäis pistää linnaan…

  • Pekka Honkala

    Vastaa

    Voisiko tästäkin sanoa, että #viiden tähden kusipää¤. Tällä mamulla on näitä lankeamisia, törkeitä seksuaalirikoksia useita ja useita. Monistettu rikos.
    Tiedotusvälineillä on ohje suojella ei kantasuomalaisia. Avoimesti pitäisi tästä ongelmasta puhua.

    • Raimo

      Vastaa

      Joka ilta näen kuinka ihmiset ottavat villejä takseja. Sitten kun käy näin tai yli rahastetaan. Alkaa kauhea itku ja valitus. Ihan sama jos ottaa kiven maasta ja lyö itseään päähän. Ettekö te vielä tajua että käyttämällä vain Lähitaksin ja Taksi Helsingin autoja pääsette turvallisesti perille.

      • ILE62

        Vastaa

        En käytä taxia ollenkaan. Ihan perseestä olleet jo 20 vuotta.

  • Eikö mikään riitä?

    Vastaa

    Onpa tällä kotiutuneella melkoinen yrityksen nimi ”Arian-palvelut” https://www.finder.fi/Taksi/Arian-palvelut/Lohja/yhteystiedot/3239026

  • Nimetön

    Vastaa

    hyvää linnaa raiskaajapaska. vapauduttua tiedät mikä odottaa

  • Rauno Alakihara

    Vastaa

    Komia poika.

    Näyttää hyvältä sähkötolppaan naulattuna ja kuohittuna. 

    Vantaalla odotellaan vapautumista.

  • Nimetön

    Vastaa

    Tää tyyppi ajoi aikoinaan myös bussia Helsingin bussiliikenteellä. Silloin hänellä oli suomalainen vaimo joka oli juristi ja näillä oli ainakin lapsi.

  • Ranne

    Vastaa

    Tänään tulikin ohjelma tuosta ja hyvin salattiin etninen tausta.
    Siitä arvasinkin että karvakäsi on kyseessä.

  • Veli-Matti Lähteenmäki

    Vastaa

    Suomi saa kiittää näitten hyysäämisestä vihreitä ja rkp:ta! ”Oikeusministeri” Henrikson rkp, on enemmän huolissaan lastenraiskaajien turvallisuudesta kuin Suomalaisista lapsista! Siksi ei voi karkoittaa Suomesta kun oma aiempi maa ei ole turvallinen! Jumalautal

  • timo huovinen

    Vastaa

    Sorakuopan reunalle

  • Markku Koivunen

    Vastaa

    Jaa, mersu näyttäisi olevan edelleen henkilön Riikka Sisko Vaajamo-Rezajin omistuksessa 1.6.2023. Taitaa olla muija elättänyt tätäkin ihmisroskaa / hapentuhlaajaa ja tuonut suomeen raiskaamaan naisia.

  • Nimetön

    Vastaa

    Oikeustieteen maisterin tutkinto: Vaajamo-Rezaji Riikka, Helsinki

    • Nimetön

      Vastaa

      Yliopistossa on kerrottu että rasismi on rumaa, ehkä siksi Riikkakaan ei ollut rasisti. Hannu Lauerma on sanonut että helpoimmin manipuloitavissa olevia ovat keski-ikäiset koulutetut naiset. Tämä siis ennen muuta sellaisissa rakkaushuijauksissa. Kympin tytöt vaan on kuuliaisia ja uskoo kaiken mitä sanotaan.

  • Kalle Kettuunen

    Vastaa

    On se kumma kun kantasuomalainen omassa maassaan neekeri. Meitä Suomalaisia kohdellaan virkakoneistossa, vakuutusyhtiöissä ja terveydenhuollossa kuin elukoita, mutta maahanmuuttajia kuin kuninkaallisia. Mikäli ikinä saan hankittua pääomaa sen verran, että kykenen elämään ulkomailla, lähden enkä edes katso kohti pohjoista. Suomi on lyhytkatseisten narsistipoliitikkojen pilaama ja ulkolaisten sijoitusyhtiöiden omistama maa, minkä maahanmuutto politiikka on suvakkien laatimaa.

  • Jussi

    Vastaa

    tervemenoa vaan häkkiin,toivon mukaan saat munaa persee oikein että napsuu,siinä voi mieleen tulla tämän maan lait ja kuinka naisia arvostetaan

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi