Valtamedia: Junes Lokka vastuussa afrikkalaisvaltuutetun riehumisesta, rikosilmoitus tehty

Valtamedia on viimein keksinyt, kuinka musta häirikköpoliitikko valkopestään ja tapauksen asetelma käännetään päälaelleen.

Rikos

Oulun kaupunginvaltuusto kokoustaa Microsoft Teams -palvelun kautta.

Oulussa vaikuttava afrikkalaistaustainen kaupunginvaltuutettu Latekoe Lawson-Hellu nousi hiljattain valtakunnanjulkisuuteen yllättävällä tavalla. Lawson-Hellu menetti Oulun kaupunginvaltuuston kokouksessa malttinsa kollegalleen Junes Lokalle ja päätyi karjumaan tämän olevan ”perkele sika” ja ”perkele vittu”, joka ”pitää lopettaa”.

Siinä missä Lokka puhui vain omalla vuorollaan, Lawson-Hellu jatkoi röyhkeää häiriköintiä muiden vuorolla. Tapaus on ollut äärimmäisen nolostuttava paitsi Lawson-Hellun puoluetovereille myös liberaalille valtamedialle, joka on pyrkinyt mustamaalaamaan maahanmuuttokriittistä Lokkaa koko tämän valtuustouran ajan.

Siinä missä Lokka puhui kokouksessa asiallisesti maahanmuuton vaikutuksista kuntaveroihin, hänen mustahipiäinen vihollisensa käyttäytyi kuin vanhojen karikatyyrien sivistymätön afrikkalainen. Valtamedian toimituksissa onkin pohdittu kuumeisesti, miten kansan huomio siirrettäisiin pois Lawson-Hellusta ja kanavoitaisiin vihaksi Lokkaa kohtaan.

Valtamedia on viimein keksinyt, kuinka musta häirikköpoliitikko valkopestään ja tapauksen asetelma käännetään päälaelleen. Valtamedian mukaan Lokka provosoi tilanteen ”rasistisella” kielenkäytöllään, joka on herättänyt jo PolPonkin (poliittinen poliisi) mielenkiinnon.

Afrikkalainen riehui ja uhkaili – PolPo alkaa tutkia maahanmuuttokriitikkoa

Valtuuston kokousvideo on julkinen. Siitä selviää, että Lokan ”rasismilla” viitattiin siihen, että hän tahtoo pitää kuntaveroprosentin nykyisessä rajoittamalla maahanmuuttajien tuloa Ouluun. Lokka ei solvannut maahanmuuttajia vaan totesi, että Oulun talous voi paremmin ilman heitä.

Esimerkiksi Iltalehti kutsui Lokkaa ”äärioikeistovaltuutetuksi” ja syylliseksi valtuustokaaokseen. Iltalehden mukaan Lokasta on tehty rikosilmoitus nimikkeillä kunnianloukkaus ja laiton uhkaus, vaikka nimenomaan Lawson-Hellu puhui ”lopetettavasta siasta”.

Tapaus on saanut koomisia mittasuhteita. Yleisradio haastatteli valtuuston vihervasemmistolaisia edustajia, joiden mukaan kaupungintalolla vallitsee Lokan vuoksi ”pelon ja turvattomuuden ilmapiiri”.

Yksi Yleisradion haastateltavista kertoi jopa hakeneensa perheelleen turvakiellon Lokan vuoksi. Yleisradio on Lokalle käärmeissään siksi, että Yle-toimittaja Johanna Vehkoo hävisi hänelle hiljattain korkean profiilin kunnianloukkausoikeudenkäynnissä.

Lähteet: Iltalehti, Yle

Johanna Vehkoo Junes Lokka Kaupunginvaltuusto Kiihottaminen kansanryhmää vastaan Kotimaa Kunnianloukkaus Latekoe Lawson Hellu Oulu Politiikka Rikos Sananvapaus Sananvastuu Vihapuhe Yhteiskunta Yle

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä valtamedian toiminta on kyllä ihan odotettua. Punamedia Yle kärkipäässä kuumeisesti keksi keinoja, joilla ensin pimitetään afrikkalaisen riehuminen ja sen jälkeen lisää keinoja, joilla tämä saadaan käännettyä Lokan syyksi.
  Valtamedialla ei ole minun silmissäni enää minkäänlaista arvoa, heidän tärkein agendansa näyttää olevan totuuden pimittäminen Suomen kansalta. Asioita vääristellään, pimitetään, tietoisella vihjailulla johdetaan harhaan ihmisiä (vihjailuissa ei tarvitse olla totuuden siementäkään) ja kaikilla mahdollisilla keinoilla hyökätään kansallismielisiä vastaan.
  Lokalle pisteet, kun toi tämän asian julki. Tuon kokouksen videon julkaiseminen kommareita kismittääkin.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Luin uutisen valemediasta. Luulin ensin, että tätä vihreiden neekeriä epäillään kunnianloukkauksesta ja laittomasta uhkauksesta, kuten video osoittaa, mutta ei tietenkään. Tämä ”kulttuurin rikastaja” neekeri käyttäytyi rotumuukalaisille ominaisella tavalla. PolPo epäileekin Lokkaa näistä ”rikoksista” ja asia käännetty päälaelleen valemedian toimesta. Nämä valemedian hallituksen propaganda”toimittajat” tulisi asettaa syytteeseen maanpetoksesta, joista tuomio olisikin kansanpettureille ainoa oikea tuomio: 9mm burana kuuri! 

   Poliittinen poliisi – Kansanpetturi!

 • Luusalmi

  Vastaa

  Luojan kiitos nämä meidän valtamediat tekee kuolemaa, nelonen potki kolme juontajaa ulos just ja lisää on tulossa ja toivottavasti nopeasti et tää paska loppuu..

 • Circumventus

  Vastaa

  Yle, eli Finnish Pyongyang Broadcast service on tyrannian ilmentymä.
  Myös megaluokan konglomeraattien sekä erinäisten ideologisten tahojen vaikutuksen alaisuudessa.
  Ja tietenkin uudistuneen Operation Mockingbirdin papukaija.
  Mitä tuolle turannille pitää tehdä?

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Eikös Latekoe ole muuttanut jostain Karibian suunnalta, joten afrikkalaisuus on vanhempaa perua. On jollain vähästä huonot housuissa, jos Lokan kaltainen sähkötupakkaa imevä ruipelo herättää pelkoa. Uusimmissa verotiedoissa Latekoen vuosiansiot näkyy olevan noin 22.000 €, mikä on aika vähän tietoliikenneinsinöörille.

  Ison ryhmän häntäpäässä läpi päässeille luulisi joskus tulevan mieleen vertailu Lokan ja oman äänimäärän kanssa.

 • Leino Kimmo

  Vastaa

  Kaikki menee ”suunnitelmien” mukaan. Suomen halloitus tilasi 2005 ”Mediapolitiikan toimintasuunnitelman”; josta selviää, että ratkaisevassa roolissa kansan kustukseen on Yle .… ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.”

  Ylen haltuunotto verovaroin kustannetuksi kanavaksi aloitettiin samalla hetkellä ”tutkimuksen” valmistuttua.

  Kansa ei enää saa lukea tätä kustantamaansa ”tutkimusta”. ( onneksi printtiversio tallella ).

  Yle myös salaa kansalta julkiset eduksunnan tekemiset !

  Mm. Iltalehti 27.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus” . Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahta aiotaan kaapata. Iltalehti 19.2. 2013 ”MIljoonien rahavirrat puolueille.”

  Puolueille ei maksettu rahaa turhaan… rahalla on saatu ”omanaista lainsäädäntöä”… kuten vaikkapa YLE-vero !

  Tai Valtiopetos : Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikuedessa.

  Koskee muuten PL 118 §:n valtiopetosta ja lain 4442012 miljardivarkautta suoraan tämä ”laki” .

  Rikosilmouitus tällaisen lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi on Porin ”poliisille” jätetty 8.9. 2005 ja syyteilmoitus Valtakunnansyyttäjänviarstoon 9.12. 2005; siis ennen PL 118 §:n hyväksymistä, mutta sitä käsitellään takautuvana !

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Voisin vetää johtopäätöksen, ettei viidakon villi voi olla vastuussa omasta käytöksestään. Älyn puute, impulsiivisuus, mikä lie syynä. Kuitenkin syy käytökseen on sillä, joka ei häntä miellytä. Tilanteita voi olla monenlaisia.

  -kassajono ei etene
  ‑kiekko-ottelu päättyy vääriin lukemiin
  ‑Kela ei anna ylimääräistä televisiota parvekkeelta nakatun tilalle
  ‑tyttö ei anna
  ‑autoilet ruuhkassa
  ‑naapuri ei tervehtinyt (se rasisti)

  Aina kuohahtaa etelän veri ja syypäitä ovat tietenkin muut. Tällä kertaa se oli valtuutettu Lokka, joka provosoi.

 • Seuraaja

  Vastaa

  Näin aiemmin tuon videon ja hämmästyin, kun näin valtamedian jutun. Melkoista vääristelyä.

 • SP

  Vastaa

  Ja kaiken kukkuraksi tuota saisrasta lafkaa rahoitetaan vuosittain puolella miljardilla eurolla, joka on pakolla kansalta kerättyä (ryöstettyä) rahaa! Eikös Puolassa pantu sikäläinen paskanpuhuja ”yle” kuriin? Koska meillä tapahtuu vastaava toimenpide?

 • Kultamunilla ei mene mikään pieleen

  Vastaa

  Jos kultamunavaltuutettu kusisi seinille, paskoisi keskelle kokouspöytää ja ryhtyisi raiskailemaan kanssavaltuutettuja, niin Suvakkimedia julistaisi: ”Rasistit syyllisiä, maahanmuuttoa pitää lisätä jotta rasismi loppuu”. On se jo kumma miten jengi ei herää valtamedian toimittelijoiden pohjattomaan typeryyteen.Uutisesta ei kuitenkaan selviä, alkaako Polpo tutkia tuota Lokasta tehtyä pellerikosilmoitusta.Toivottavasti ei.Vai onko tämä taas niitä Polpon itsensä kirjaamia ilmoituksia?

 • Riku Laine

  Vastaa

  ”Yle: Yksi valtuutettu kertoi vastauksessaan Ylelle, että on hakenut koko perheelleen turvakiellon, koska on joutunut Lokan taustajoukkojen vihan kohteeksi. Hän ei halua kertoa asiasta nimellään turvallisuutensa takaamiseksi.”

  Vai että ”taustajoukkojen” yllätys yllätys kaikilla vähänkin politiikassa vaikuttavilla tai muuten silmäätekevillä on näitä ”taustajoukkoja” jotkut järkeviä jotkut latvapeevitosia ja eikä niihin voi vaikuttaa mitä ne tekee, puhuu tai kirjoittaa.
  Yle ja tuo valtuutettu yrittää jotenkin vääntää asian väärin tuostakin mutta mitä voi odottaa umpikieroilta suvakeilta.
  Kävin Lokan twitter-sivulla ja johan on hämmästyttävää kommentointia suvakeilla aika monesta voisi tehdä rikosilmoituksen että sellaisia ovat ne ”hyvät” ihmiset eli suvakit.
  Täytyy myöntää että jos olisin Lokka tykittäisin laidasta lukien rikosilmoituksia näistä ”hyvistä” ihmisistä tosin siinähän menisi aika kauan aikaa…

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Olisi mielenkiintoista tietää rikosilmoituksen tekijä. Oliko kyseessä vihreä, vasemmistolainen, vai peräti sosiaalidemokraatti? Varsinainen kirsikka kakun päällä olisi, mikäli tekijä olisikin pedofiileja suojeleva sekundalesta, joka myös poliisina esiintyy

 • liberaali demokratian on fasismia

  Vastaa

  yle on kuin göbbelsin nazi propagandistit 

  tai tämä toiminan periaate on kuin heidän oppikirjoistaan
  nyt sitä vainoa harjoitaa vain puna viher vasemmisto 

  kääntämällä kaikki ylös alaisin

  ylen tavoite on että oikeisto konservativismi tuhotaan suomesta 

  vähemmän demokratiaa kunnioitavin keinon
  mutta he eivät välitä paskaakaan
  siis siitä aidosta demokratiasta 

  vaan puna viher ääri vasureiden fasismi
  kuvastaa lähiten heidän ideologiaansa 

  ja miten he toimivat

  • Plääh

   Vastaa

   Goebbels ei kääntänyt päälaelleen asioita. Kyllä se on edelleen se sionistinen vastapuoli, joka aina valehtelee kaiken. Goebbelsin propaganda perustui totuuden kertomiseen. Hänen mukaansa valehtelu paljasti ne, joilla ei ole puhtaita tarkoitusperiä eli jotka joutuvat huijaamaan. Goebbels halusi olla kansalle rehellinen. Liberaalidemokraattinen fasismi on aivopessyt sinut.

 • Ilmarinen

  Vastaa

  Olin katsomassa Juneksen striimiä, kun ylen valeuutinen tuli julki. Aivan jäätävää totuuden kääntämistä toisinpäin, mikä ei sinällään ole uutta valemedian modus operandissa tai vierasta äärivasemmiston ’moraalille’, mutta tätä keissiä kannattaa käyttää tuon mädännäisyyden julkituomiseen. Kiitos siis partisaanin toimitukselle tästä artikkelista! Teette tärkeää työtä, kun selitätte tapahtumien todellisen kulun vastamyrkyksi valtamedian valheille.

 • Härmän ärjy

  Vastaa

  Näkee ettei kukaan teistä selvästikään osaa lukea uutisia otsikkoa pidemmälle… Ylen jutus ei kyl mielestäni puolusteltu ketään ja todettiin että yleisesti keskusteluhenki ja tapa ollu päin persettä jo pidemmän aikaa tuolla. Ja kuvakaappaukset Lokan viestittelystä noissa ryhmissä oli kyl ihan vitun lapsellista ja asiatonta nillitystä niinkuin koko jätkä taitaa muutenkin olla. Että näyttää siltä että ei tämänkään patriootti kanavan uutisista muuta kuin vääristeltyä puolitotuutta kummempaa löydä.

 • Yx tyyppi

  Vastaa

  Tekikö Lokka rikosilmoituksen laittomasta uhkaamisesta? Se kun on asianomistajarikos, turha itkeä ellei toimi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi