Perussuomalainen sisäministeriö: Kansallismielisiä vainoavalle Supolle lisää vakoiluoikeuksia

Supo on aiemmissa raporteissaan väittänyt, että väestönvaihto on "salaliittoteoria", josta puhuminen heikentää Suomen kansallista turvallisuutta.

Poliittiset viholliset

Perussuomalainen hallitus kärjistää kampanjointiaan kansallismielisiä vastaan. Kuten olemme jo aiemmin uutisoineet, Perussuomalaisten johtama oikeusministeriö ajaa tällä hetkellä Sinimustan Liikkeen poistamista puoluerekisteristä. Nyt niin ikään Perussuomalaisten johtama sisäministeriö vaatii lisää juridisia aseita suojelupoliisille (Supo), joka on jo pitkään väittänyt propagandassaan, että ”äärioikeisto” ja väestönvaihtopolitiikkaan kohdistuva kritiikki on yksi Suomen merkittävimmistä ”turvallisuusuhista”.

Sisäministeriö selvittää, voisiko Supolle myöntää laajennetut valtuudet suomalaisten kotien ja salatun viestinnän valvontaan. Käytännössä ministeriö ehdottaa, että Supo voisi vakoilla ei-toivottujen kansalaisten yksityiselämää ilman rajoitteita.

Supo on ilmaissut huolensa siitä, että sen nykyiset valtuudet eivät kata vakituisiin asuntoihin ja salattuun viestintään kohdistuvaa tiedustelua. Jos Supon toiveet toteutuvat, se voisi saada oikeuden päästä suomalaisten asuntoihin ja asentaa kameroita tai nauhureita ilman, että asukkaiden tarvitsisi tietää siitä. Lisäksi Supo haluaa oikeudet tarkkailla salattua viestintää, mikä voisi edellyttää kryptatun viestinnän salausavainten luovuttamista.

Maahanmuuttokriitikoiden tiedot poliisille ja syyttäjälle

Nykyisen hallituksen ohjelmassa mainitaan tiedustelulainsäädännön päivittäminen, mikä jää työryhmän harkittavaksi. Työryhmä harkitsee myös mahdollisuutta suodattaa internetliikenteestä tietoja viestin sisällön perusteella, mikä tarkoittaa verkon massavalvontaa.

Lisäksi palomuurisääntelyä harkitaan, jolloin Supo saisi laajemman oikeuden jakaa tiedustelutietoja poliisille ja muille viranomaisille. Tämä voisi merkitä esimerkiksi sitä, että maahanmuuttokriittisiä kansalaisia saataisiin tulevaisuudessa entistä useammin syytteeseen ”vihapuheesta”.

Supo on aiemmissa raporteissaan väittänyt, että väestönvaihto on ”salaliittoteoria”, josta puhuminen heikentää Suomen kansallista turvallisuutta. Supon julkilausuttu tehtävä on siis sensuroida kriittinen keskustelu nykyisestä maahanmuuttopolitiikasta, jotta rotumuukalaisten tulva Suomeen jatkuisi entisellään. Poliittisen tuen petolliselle toiminnalleen Supo saa suoraan valekansallismieliseltä Perussuomalaisilta.

Lähde: Helsingin Sanomat

Lue myös: Suojelupoliisi haluaa eroon kotirauhasta ja salausteknologiasta helpottaakseen vakoilua

Äärioikeisto Kotimaa Kotirauha Oikeusministeriö Perussuomalaiset Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Sananvapaus Sinimusta Liike Sisäministeriö Suojelupoliisi Supo Tiedustelu Väestönvaihto Vakoilu Yhteiskunta

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Plääh

  Vastaa

  Perssujen ainoa huili on antisemitismi

 • Leino Kimmo

  Vastaa

  Tänään YLE teksti-TV : Maahanmuutto Suomessa on ylittänyt syntyvyyden.

  Tällä metodilla väestö vaihtuu jollakin periodilla.

  Lisäksi oman maan eläkkeellä olevien kansalaisten tilaa kurjistetaan viemällä omaisuutta eläkerahastoista: Tällä hetkellä Suomen eläkejärjestelmän ”hallintokulut” ovat luokkaa 2 miljardia vuodessa ja nousua on vain muutamissa vuosissa ollut 100 %.

  Tätäkään asiaa Suomen ”lehdistö” ja ”media” ei uutisoi, koska ne on lahjottu hiljaisiksi; Suomen hallituksen 2005 tilaama tutkimus: ”Media ja demokratia Suomessa / Kriittinen näkökulma” kertoo meille seuraavaa: ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.” ” Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö”.

  Kun lisäksi huomioidaan : Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” ”Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”. Kertoo kaikki tämä, että kysessä on salaliitto Suomen kanslaisten tuhoamiseksi ja omaisuuden varastamiseksi.

  Jo nyt ihmisten suurinta varallisuutta petollisesti käytetään vakuutena Ukrainan ammusten ostoon. Maanmittauslaitos seksu 2017 ”2,5 miljoonaa panttikirjaa muutetaan sähköiseen muotoon.” Siis 200 – 250 miljardin omaisuumassa Suomessa ”sähköistettiin” mediahiljaisuudessa.
  Nyt, kun saat lainan maksettua pankit valehtelevat: ”Ei sellaisia panttikirjoja enää” ja jättävät talosi omiin nimiinsä tuossa ”sähköisessä” järjestelmässä. ( tai ainakin yrittävät).

  Euroopan keskuspankki tätä haluua; joten lupaa jopa 7 kertaisesti sisäänottolainaa pankeille Suomessa tällaisesta ”vapaasta panttikirjasta”; johon siis ei sisälly lainaa eteenpäin. Näin talosi on saatu ammusten oston ”vakuudeksi” tietämättäsi !

  ”Laki” joka siis on 2017 tehty on tarkoituksella salattu ihmisiltä tämän petoksen tekemiseksi… kun pankit Suomessa kaadetaan; omistaa EKP myös jo lainansa maksanedien omaisuuden; ellei panttikirjoja ”sähköisesti” ole prosessoitu omiin nimiin !

  Ei tämä ole salaliittoteoriaa; vaan todellisuutta Suomessa: ”Julkiset” lait jätettään kertomatta kansalle !

  He 99 – 1042022 vp: ”YEL-lakia muutetaan niin, että nykyiset yrittäjät suoraan maksavat eläkkeellä olevien yrittäjien eläkkeet”. Menivät miljardirahastot Uniper-”kauppojen” mukana ?

  • Ilmari

   Vastaa

   Aivan täyttä roskaa jälleen. Asunto-osakeyhtiön osakekirjat tosiaan sähköistyvät, mutta ei se omistusoikeutta siirrä

 • chairman

  Vastaa

  Perussuomalaiset ovat osoittautuneet hyvin ohjattavaksi puolueeksi ja toiminta on kansallisen selviytymisen kannalta tuhoisa! Globalismi on Naton ohella kantava voima persuilla.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Eli lisää kommunismia ja kyttäämistä tiedossa.

  Milloin supo puuttuu maassa olevien kurditerroristien ja heidän tukijoidensa toimintaan? Moni kurdien kebabpizzeria toimii rahanpesupisteenä ja kurditerrorismin rahoittajana. Tämän lisäksi veropetokset ovat hyvin yleisiä kurdien kebabpitserioissa.

  On myös huolestuttavaa, että Suomen poliisi rekrytoi nykyään homoja, lesboja ja matuja. Helsingin poliisissa on menty jo niin pitkälle, että siellä seksirikososastolla työskenteli/työskentelee homopedofiili. Vantaalla taas on silminnäkijähavainto hiekkaneekeristä poliisina. Todennäköisesti tämä matu on rotutaustaltansa kurdi.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Miksi ihmiset äänestävät Persuja?
  Ainakaan heidän ”maahanmuuttokriittisyytensä” ei tarkoita yhtään mitään ja niin sanotun pienemmän pahan periaatteella on parempi kun ei äänestä yhtään mitään, varsinkin kun Persut eivät eroa esim. Zogoomuksesta mitenkään.

  • Nukutaan kunnolla, mutta ollaan valveilla

   Vastaa

   Kun ei äänestä, niin ei osallistu tähän kansanvallaksi kutsuttuun huijaukseen.

 • Salomon

  Vastaa

  Ihan kuin koskaan mitään lakia tai jotain pedofiili – instituutiota on kiinnostanut normaaleiden ihmisten oikeudet tai yksityisyys

 • L.B.D.

  Vastaa

  Miten se voi olla salaliitto, kun maan väkiluku on nyt yli 5,6 miljoonaa ja 1990 se oli alle viisi miljoonaa? Onko SuPolla katsottu ollenkaan maahantulojen määriä tässä viime vuosinakaan? Tänne tulee sataatuhatta ulkomaalaista nyt vuosittain ja aika moni niistä ei ole lähdössä täältä yhtään mihinkään. Miksi luulette, että heti ensi vuoden alussa ja syksyllä ’24 tulee voimaan kovia leikkauksia suomalaisten sosiaalietuuksiin; esim. ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan? Saksassa on nyt pienistä lapsista aivan juuri 50 % ulkomaalaisia. Miltä Saksa näyttää 15 vuoden päästä? Se näyttää todella karmivalta, kun puolet äänestysikäisistä onkin ”yht’äkkiä” muukalaisia! Sama kohtalo on Suomella: 20–40-vuotiaita somaleja, irakilaisia, intialaisia, afgaaneja, thaimaalaisia ja muita ruskeita täytyy haalia maa täyteen, sillä nämä lisääntyvät ilmaisen rahan Euroopassa. Sitten näiden lapset lisääntyvät jne. Suomen tuhoava kierre on valmis.

  https://yle.fi/a/74–20066579

 • Nimetön

  Vastaa

  Arkadianmäelle ei ole vuosiin päässyt, ellei edusta valtaa pitävien kanssa samaa agendaa.

  Järjestelmä pitää tästä huolen.

  Mikäli vahingossa joku on sattumalta päässyt läpi ja tullut valituksi kansanedustajan rooliin, tämä hiljennetään ja poistetaan valiokunnista sekä suuren salin puhujalistoilta jottei tieto työnalla olevista muutoksista tule väärien tahojen tietoisuuteen.

  Samoja kumileimasimia, muodollisesti eri kuppikunnissa.

  Tilanteen korjaamiseksi, ikävä kyllä, ei riitä ne paukut joita suomalaisilla nykyisin on, määrä vain on liian pieni.

  • Laiska lihava kissa makaa uunin pankolla

   Vastaa

   Totta Mooses, näin on.

 • Näytetään kameroille peräpukamat

  Vastaa

  Jo on perkele näiden tirkistelevien virkamiezdioottien kanssa. Ei ole enää mitään intimiteettisuojaa kotona. Moni sinkku tykkää olla kotonaan nakuna ja pariskunnat harrastavat seksiä. Kameroiden asentaminen on laitonta salakatselua. Ollaan jo kuin DDR:ssä. Valtio vahtii vessakäyntejäkin ja huumeita seulotaan jätevesistä.

 • Tapiola

  Vastaa

  Kenen aisaa, ei siis kirj. virhe, vaan kenen aisankannattaja lopultakaan Partisaani näillä tietyillä jutuillaan on? Henriksson oli edellisen mätähallituksen oik. ministerinä ja silloin on pantu käyntiin se prosessi Sinimustia vastaan. Ei sellaista voi lähteä vetämään takaisin, eikä tarvitsekaan. Hyvä juttu kun sekin asia saa aikanaan päätöksen. Ei Sinimustia tulla puolueena kieltämään.

  Ei Suomessa ole Perussuomalainen hallitus. Täällä on Kokoomusvaltamedia johtoinen hallitus, jonka öyhötyksen ehdoilla PS tekee parhaansa. Sinimustat on Azov öyhötyksellään ja Venäjävihallaan itsekin siinä mukana, kuten vaikka sen ”azovpersulipun” levittelyllä Suomen Itsenäisyyspäivänä!
  Luuletteko niitä azoveja ihaniksi ihimisiksi? Jalkapallohuligaaneja suuri osa joilla on nyt suurempi tehtävä öyhöttää Venäjää vastaan. Ei ne suomalaisten ystäviä ole kuin siihen asti, kuin te yltiöpäisimmät hivelette hyvillä voiteilla niiden persereikää. Niistä tullee todella vittumaisia kuin kurdit, jos ette ole niitä paapomassa.

  Henriksson tuli jo mainittua ja nyt uudestaan. Po.aineveroalesta luopumista ehdottanut Henriksson yritti silläkin päästä Persuja kaatamaan.
  Vakkurikin pohtinut asiaa: https://www.youtube.com/watch?v=xiXV7yQEDFc

  • society

   Vastaa

   Venäjä ei ole puolellasi ja on agendassa mukana, tässä ollaan puolustamassa valkosta rotua barbaareilta jotka ei ole muuttuneet yhtään toisen maailmansodan jälkeen kun tuhos euroopan ja raiskas ja tappo viattomat Saksalaiset, sama marxilainen ja duginistinen järjestelmä vielä piilee kremlissä, Azov on juutalaisten psy op venäjämielisille jotka luulee niitä oikeiksi kansallissosialisteiksi, Sinimustat ei liity tähän mitenkään. Ovat aidosti järjestelmää vastaan

   • Tapiola

    Vastaa

    Ei ole nyt puhe viattomista saksalaisista lähes 80v sitten tässä Partisaanin jutussa.

  • Plääh

   Vastaa

   Nimenomaan poersut ovat holokaustin epäilyn kriminalisoinnin takana ja muiden juutalaisjuttujen. Ja siis miksi persut eivät koskaan saa mitään aikaan hallituksessa, vaikka heillä on sentään noinkin iso kannatus ja monta ministerinsalkkua? Eivät halunneet Soinin aikana eivätkä nytkään tehdä yhtään mitään

 • Porkkanalaatikko

  Vastaa

  Teknologian kehitys mahdollistaa valvonnan lisäämisen ja laajentamisen. Lait ja luvat tuskin asettavat rajoja valvonnalle. Valvovat organisaatiot eivät niistä piitanne. ”Pumagi pumaga, a praktika jest praktika”.

  Mielestäni parempi olisi lisäämisen sijasta vähentää valvontaa. Valittettavasti tietotekniikka on jo nyt lisännyt valvontaa. Tulossa on jopa kissarekisteri. Ja kohta tekoäly valvoo kaikkea ja tekee ennakoivia johtopäätöksiä.

 • Ligi

  Vastaa

  Ettei parjataissi pelkästään perussionisteja, niin kyllä demaritkin osaavat: Sanna ”Liian seksikäs” Marin on Tony Blairin tiimissä ja Blairin on huhuttu tavanneen Netanyahun palaverissa, jossa sovittiin gazalaisten muslimien jakamisesta Eurooppaan. Seksi-Sanna aivan taatusti puhuu meille hyvän diilin! Nyt tarvitaan osaajia Suomeen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi