Juutalainen mediaelitisti ylistää Maailman talousfoorumin kokoontumista

Juutalaisjournalisti ehdottaa, että globaalia kapitalismia kuitenkin säänneltäisiin, jotta esivalta kykenisi kontrolloimaan paremmin muun muassa rahan liikkeitä ja Internetiä.

Talous

Kansainvälisen rahaeliitin pää-äänenkannattajan Financial Timesin juutalainen taloustoimittaja Martin Wolf ylistää uudessa kirjoituksessaan heimoveljensä Klaus Schwabin Maailman talousfoorumia (WEF). Talousfoorumi on tällä viikolla koonnut muun muassa pääministeri Sanna Marinin sekä laajan joukon muita poliittisia prostituoituja Sveitsin Davosiin ottamaan käskyjä suurten finanssi- ja teknologiakorporaatioiden johtajilta.

WEF on kerännyt kyseenalaista julkisuutta lobbaamalla avoimesti niin sanotun Suuren nollauksen (The Great Reset) puolesta. Wolfia tämä ei haittaa, vaan hänen mukaansa Davosin kokous on voitokas osoitus siitä, että ”globaali kapitalismi on yhä hengissä”.

Wolf kuitenkin varoittaa, että muun muassa ”nouseva nationalismi” on tehnyt ”bisneksestä hankalampaa”, mitä hän luonnollisesti pitää uhkana. Juutalaisjournalisti julistaa, että kapitalismin on oltava aina globaalia, koska ”kansallisten rajojen ulkopuolella on resursseja, joita voidaan käyttää hyväksi”.

Juutalaisjournalisti ehdottaa, että globaalia kapitalismia kuitenkin säänneltäisiin, jotta esivalta kykenisi kontrolloimaan paremmin muun muassa rahan liikkeitä ja Internetiä. Myös WEF-elitistit ovat julistaneet, että valtiot tarvitsevat digitaalisia keskuspankkivaluuttoja, jotta kansalaisten rahankäytön, elämän ja sosiaalisten verkostojen vakoilu olisi nykyistä tehokkaampaa.

Lähde: Financial Times

Digitaalinen valuutta Digitaalivaluutta Globalismi Keskuspankit Keskuspankkikapitalismi Keskuspankkivaluutta Klaus Schwab Kotimaa Maailman talousfoorumi Martin Wolf Poliittiset viholliset Politiikka Sanna Marin Sionismi Suuri nollaus Talous The great reset Ulkomaat WEF Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Toivottavasti kansa alkaisi laajemminkin heräilemään tämän WEF-eliitin ajamaan kontrolliin ja totaaliseen rappioon.
  Poliitikot, jotka ovat tekemisissä WEF:n kanssa, eivät millään mittarilla aja kansallista etua.

 • Marionetit

  Vastaa

  Ne saa sielä ylistellä toisiaan ja puristella toistensa pippeleitä sekä sekoontua toisiinsa niin paljon kuin haluaa. Mutta jos kansat eivät noudata niiden määräyksiä, niin minkä ne meille mahtaa? Vangitsee koko kansan?

  Johtajat voidaan aina vaihtaa. Kansaa ei voi vaihtaa. Eikä vapauden liekkiä tappaa.

  Se oli merkittävä päätös että Venäjän ja Valko-Venäjän johtajat jäivät pois. Se kertoi tuolle selkärangattomien sakille että ”Kun me emme ole mukana niin yrittäkääpäs saada maailma valtaanne. Me tuemme kaikkia vapaida demokratioita”.

 • TT

  Vastaa

  ”kansallisten rajojen ulkopuolella on resursseja, joita voidaan käyttää hyväksi”. Tätä lausetta voidaan laajentaa: Kansallisten rajojen ulkopuolella on resursseja, joita me juutalaiset tai muut globalistit voimme käyttää hyväksi hallitsemiemme monikansallisten yhtiöiden kautta. Jos joku maa laittaa rajoituksia ulkomaisille yhtiöille, niin laitetaan sille pakotteet tai hyökätään solilasvoimin (mm. NATO/USA) sen kimppuun. Pehmeämpi tapa on perustaa kansainvälisiä tuomioistuimia, joita me juutalaiset hallitsemme ja jotka määräävät niskoittelevalle maalle rajut sanktiot, jos se aiheuttaa menetyksiä ja hankaluuksia globalistien yhtiöille (tätä yritettiin ainakin TTIP- sopimuksen avulla, jonka Trump peruutti).

  • Odotellaan

   Vastaa

   Jaa jaa… Tuola toisen topikin kommenteissa olisit saanut kommentin että ”vieläkö vuonna 2023 uskot salaiittoteorioihin?”. No, eipä näy tulleen vielä joten odotellaan.

 • Salomon

  Vastaa

  Sanna ei ollut punaisella matolla selvinpäin.

 • Topi

  Vastaa

  Kassanna taas tykittämässä kutosen–seiskan englannillaan totuuksia maailmalle. Kyllä taas kelpaa olla suamalaine! Nyt kun Suomessa on halpaa sähköä ja sitä tulee vain lisää ja lisää (kyllä, luit oikein — tsekkaa Ylen uutiset), niin täällä laitetaan Euroopan kovin vetytalous käyntiin. Meillä on vettä (kenelläkään muulla ei ole, esim. merissä?), josta tehdään vetyä. Tämä ei maksa mitään, sillä kaikki tehdään uusiutuvalla energialla. Miksei käytetä vain sitten suoraan sitä uusiutuvaa energiaa? Pitääkö ensin tehdä vetyä, jotta voidaan hakea taas Marinin ja Ohisalon miesten firmoille veronmaksajien lompakoista tuet? Eikö noita saatanoita voisi jo laittaa syytteeseen teoistaan ja luottamusaseman väärinkäytöstä…

 • Kristiina

  Vastaa

  Davos taitaa tällä vuodella olla enemmän pienempien sinttien tapaaminen, ne isot hait ovat näköjään pysyneet poissa. Vaikkei noita juttuja näytä pahemmin suomalaisessa mediassa näkyvän, yritetään vain hehkuttaa sitä kuinka Sanna nyt pyörii niissä isoissa piireissä. No, se mitä pyörii taitaa mennä enemmän osastoon ”viedään kuin pässiä narussa” vaikka uuhi onkin.

  https://news.sky.com/story/why-an-absence-of-a-listers-at-davos-is-not-just-deep-trouble-for-the-world-economic-forum-but-for-globalisation-too-12788056

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi