Sanna Marin osallistuu jälleen juutalaisen Klaus Schwabin Maailman talousfoorumiin

Valtioneuvosto toteaa, että Marin tulee tapaamaan päivän aikana suuren joukon "liikemiehiä".

Poliittiset viholliset

Sanna Marin ja Klaus Schwab.

Globaalin rahaeliitin sosiaalidemokraattinen piika, Suomen pääministeri Sanna Marin osallistuu jälleen isäntiensä järjestämään käskynjakotilaisuuteen Sveitsin Davosissa. Maailman talousfoorumi kokoontuu tällä viikolla kertomaan kansallisvaltioiden poliitikoille, millaisia päätöksiä pankkiirit, sionistielitistit ja teknologiamogulit tahtovat näiden tekevän.

Marin osallistuu Davosin kokoukseen nyt toista kertaa. Hän on myös saanut poliittisen koulutuksen Talousfoorumin alaisuudessa toimivalta Young Global Leaders (YGL) ‑järjestöltä, jota johtaa juutalainen Mariah Levin. Maailman talousfoorumin johtaja on puolestaan juutalainen Klaus Schwab.

Voit lukea lisää Sanna Marinin ja Maailman talousfoorumin yhteisestä korruptiosta artikkeleistamme ”Sanna Marin yritti piilottaa jäsenyytensä juutalaisjohtoisessa eliittijärjestössä”, ” ’Suuri nollaus’, itsenäisyyden kuolema ja Sanna Marin”, ”Koronakommunismia, ei ’fasismia’ – Maailman talousfoorumi tahtoo lakkauttaa yksityisomistuksen” ja ”Juutalaisjohtoinen Maailman talousfoorumi: Lasten mikrosiruttamisen puolesta ’paljon hyviä argumentteja’ ”.

Suuren nollauksen asialla

Marin itse ymmärtää Maailman talousfoorumin toiminnan valonarkuuden, mitä kuvastaa se, että hän yritti piilottaa äänestäjiltä jäsenyytensä Young Global Leadersissa. Talousfoorumi ja YGL tunnetaan parhaiten siitä, että ne ajavat maailmanpolitiikan ja ‑talouden ”Suurta nollausta” (The Great Reset). Suuren nollauksen suunnitelmat ovat yksityiskohtaisia. Schawbin mukaan kyseessä on ”fyysisen, digitaalisen ja biologisen identiteetin fuusio”.

Schwabin Suurta nollausta käsittelevissä kirjoissa puhutaan muun muassa ihmisiin asetettavista mikrosiruista ja viranomaisten suorittamista pakollisista aivokuvauksista. Suunnitelmat johtaisivat aiemmin vain sci-fi-elokuvissa kohdattuun futuristiseen poliisivaltioon, jossa edes meidän intiimit ajatuksemme eivät olisi enää yksityisomaisuuttamme.

Valtioneuvoston tiedotteen mukaan Marinia tullaan haastattelemaan Davosissa tänään kansainväliseen politiikkaan ja hänen omaan pääministerikauteensa liittyen. Valtioneuvosto toteaa, että Marin tulee tapaamaan päivän aikana suuren joukon ”liikemiehiä”.

Lähteet: Valtioneuvosto, Yle

Globalismi Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalaisjärjestöt Klaus Schwab Korruptio Kotimaa Lobbaus Maailman talousfoorumi Mariah Levin Poliittiset viholliset Politiikka Sanna Marin SDP Sionismi Sosialidemokraatit Suuri nollaus Talous The great reset Young Global Leaders

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Vai vielä johtajat

  Vastaa

  Mistäs minä luin että eliitin kokousta suojelee 5000 sotilasta. Melkoinen armeija. Mitähän ne noin paljon pelkää?

  No, taitaa meidän Sanna olla altavastaajana sielä ringissä. Saas nähdä mitä ideoita se tuo. Sanna kun taitaa ottaa vastaan kaiken mitä sieltä annetaan. Jotta pääsee hymyilemaan itseään maailman johtajina pitämiensä viereen. Ja siten varmistaa tulevaa työpaikkaansa lihapatojen äärellä.

  • Ascendant

   Vastaa

   Meinaatko että rakkauden rekka vie sinne rakkauden uskonnon terveiset osallistujille? Ei kukaan tee mitään. Me euroopplaiset olemme se paljon puhuttu lammas matkalla teuraaksi. Ja me emme koskaan tee emmekä tule tekemään mitään sen estämiseksi. Tämä on surullinen totuus. On vain roikuttava mukana. Joku pärjää paremmin elämässä, joku toinen hieman huonommin, mutta ihan samalla tavalla vain roikumme kaikki mukana ja odotamme sitä vääjäämätöntä.

   • Vai vielä johtajat

    Vastaa

    Ei kun tarkoitin että taitaa olla mukana tahdottomana nukkena joita marinetit heiluttelee ja käskyttää mielensä mukaan.

    Mutta joo, me kaikki olemme matkalla kohti vääjäämätöntä. Ja nämä satanistit, Luciferin (valontuojan) opetuslapset, saavat synninpääntön kun etukäteen kertovat mitä meille aikovat tehdä. Se on asia mitä vastavoimat eivät ymmärrä. Eli, ne kertovat kaiken etukäteen jolloin niiden sielu on synnistä vapaa koska olemme heidän kertomuksiinsa alistuneet. Ja niillä on sitten kuoleman jälkeen mahdollista herätä uudelleen henkiin. Niillä on sielunkierto, vaikka se raamatusta meiltä visusti kiellettiin.

    Mutta, nuo eivät ole minulle johtajia enkä siksi kuuntele tai tottele niitä. Mutta moni tottelee.

 • Saatanan puolella

  Vastaa

  Ei ole epäselvää kenen puolella sanna on. Tuossakin kuvassa se näyttää vapaamuurajien alistumisen merkkiä. Tai sitä että ”minä tottelen”. No, näillä muurareilla on monta nimeä. Kabbalistit, jesuiitat, … mutta taustalla on aina sama järjestö monella eri nimellä ja ryhmällä.

  Se vielä puuttuisi että olisi punainen lanka/koru ranteessa. Mutta ei puuttuisi enää.

 • Kauhahammas

  Vastaa

  Jaahas,kilohinta sovittu. Näköisensä pari.Ota Sanna moukkuun.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Kuvassa Perkele suoraan Helvetistä ja hänen kirkassilmäinen huoransa. Valitse itse, kumpi on kumpi.

 • GLGL

  Vastaa

  On kovin omituista, että tuonne kutsutaan henkilö, joka saattaa muutaman kuukauden päästä olla tavallinen sohjossa kahlaava syrjäytynyt, vai onko sannalle jo sovittu pesti eu:ssa tai wef:ssä?

  Joka tapauksessa demareilla on nyt kiire saada läpi höttölakeja ja tehdä iltalypsyt, ennen kuin oppositio kutsuu.

 • TT

  Vastaa

  Maailma oli ihan erilainen joskus ennen kun itsenäiset kansallisvaltiot ja niissä toimivat yhtiöt tekivät kauppaa keskenään. Tämä oli vuorineuvosten ja sitä ennen tehdaspatruunoiden aikaa. Jos kahden eri maan välinen kauppa kasvoi merkittäviin mittoihin, niin kauppavaltuuskuntiin otettiin mukaan poliitikkoja ja virkailijoita, jotka pystyivät laatimaan kaupankäynnille yleisempi raameja, jotka helpottaisivat ja vakauttaisivat kauppaa ja tekisi siitä molempia maita hyödyttävämpää esimerkiksi vastakaupoista neuvottelemalla, jos halutaan tasapainottaa vaihtoa. Kahden eri maan välisessä kaupassa ei pelkkä markkinamekanismi toimi. Voidaan sopia vaihtokauppaa muistuttavista clearing- menettelyistä, joissa vaihtoa pidetään tasapainossa ja vapaudutaan ylenmääräisestä ulkoisten valuuttojen tai luottolaitosten käyttämisestä.

  Kauppapolitiikan itsenäisyys käytännössä määrää kunkin maan itsenäisyyden. Kun isot yhtiöt kasvoivat monikansallisiksi, ne menettivät mielenkiintonsa clearing-tyyppisiin ratkaisuihin. Suurten yhtiöiden kotimaa USA on halunnut alistaa kaiken kaupankäynnin dollareilla tai ainakin sen alavaluutoilla eurolla ja punnilla tehtäviksi. Suurten yhtiöiden saneluvalta maailmankaupassa on koko ajan lisääntynyt. On syntynyt kaksi suurta blokkia, USA ja sen liittolaiset sekä BRICS+-yhteisö, joka haastaa edellisen.

  Davosin porukka pyrkii lopettamaan kaiken kansallisvaltioiden itsemääräämisoikeuden ja muodostamaan järjestelmän, jossa supervaltiot kuten USA, EU ja isot yritykset toimivat kommunistimaista tutun yleissuunnitelman (vrt. Neuvostoliiton Gosplan) mukaan ja määräävät mitä tavaroita ja palveluksia ihmiset tarvitsevat. Tietoverkon algoritmit viritetään ohjaamaan toimintaa. Keskitetty komentojärjestelmä halutaan ja sen verukkeena käytetään nyt ilmastonsuojelua ja hiilijalanjäljen minimointia suhteessa BTK:hen. Jotkut markkinatoimijat voivat hyötyäkin, mutta yleensä ottaen PK-yritysten merkitys vähenee olemattomaksi tai niistä tulee pelkästään jäykkiin sopimuksiin ja regulaatioon sidottuja alihankkijoita. 

  Davosin tyyppejä voi kutsua joko fasisteiksi tai kommunisteiksi, mutta joka tapauksessa totalitaristeiksi, jotka pyrkivät maailman laajuiseen isoon valtioon, jonka kanssa monikansalliset yhtiöt toimivat. Davosissa toimiva suomalainen politikko on potentiaalinen rikollinen, joka kaikin voimin pyrkii suomalaisten itsemääräämisoikeuden lopettamiseen suhteessa ylikansallisiin voimiin.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kohta saammekin mediasta lukea niitä lauseita, mitä Sannalle on opetettu juutalaiseliitin toimesta.

  • Juha

   Vastaa

   ”Taistelemme Ukrainassa viimeiseen ukrainalaiseen asti, vaikka siihen menisi kymmenen vuotta” sanoi Sanna WEF väelle

   ”Lähdin politiikkaan pelastamaan maailmaa”

 • Napalmia Davosiin

  Vastaa

  Yksikään eduskuntapuolue ei vastusta WEF tyranniaa 

  Niin paha on tilanne.

  Tiedämme aivan tarpeeksi näiden tyrannijärjestöjen pahuudesta ja mitä meidän pään menoksi on tapahtumassa.

  Kysymys kuuluu: milloin ikuinen anaalisointi(analysointi) loppuu ja alkaa toiminta näitä tyranneja vastaan?

  ITS EITHER THEM OR US! 

  Parasta olisi jos joku olisi onnistunut aseen kanssa livahtamaan pääkallo paikalle missä pahimmat tyrannit ovat.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Menossa mukana on myös Harakka, hän saa varmasti hyviä vinkkejä siihen, miten yksityisautoilua voidaan taas hankaloittaa ja millä keinoin pyritään lopulta kieltämään se kokonaan.
  Vastenmielistä sakkia.

 • Me itse päätämme

  Vastaa

  Älä nyt vielä revi pelipaitaasi. Jokainen yksilö voi tehdä paljonkin asioiden eteen ja ihan ilman asetta. Niin kauan kun me ostamme ja kulutamme niiden tuotteita, ne vahvistavat valtaansa. Mutta kun me lakkaamme tukemasta niitä taloudellisesti, ne heikkenevät.

  Joku toinen maa euroopassa saattaa olla niiden edessä rähmällään. Mutta meillä on mahdollisuus ihan yksilöiden toimesta valita vapaa maailma.

  …ja ihan ensimmäiseksi kannattaa lopettaa niiden Applen tuotteiden ostelu, sitten lehtitilaukset ja kolmanneksi muut kuin suomalaiset pankit, mediat, vakuutukset jne jne jne… Ostaa Tokmannilta tai Motonetistä eikä Biltemasta, Rustasta, Puuiolosta tms tms tms…

 • Nimetön

  Vastaa

  hämä hämähäkki kutoo verkkojaan,pieni lintu lensi siihen katsomaan,aurinko laski kauas vuorten taa,hämä hämähäkki kutoo verkkojaan.

 • Oikeutta ihmisille

  Vastaa

  WEF: Tervetuloa vuoteen 2030. Et omista mitään eikä sinulla ole mitään yksityisyyttä ja olet onnellinen.

  Tällainen sairas tyrannirinki on lopetettava! Kommunismin löyhkä tulee Davosissa. Ironista kyllä Sveitsistä jossa on paljon miljonäärejä ja muutenkin varakkaita jotka varmasti pitävät kiinni siitä mitä omistavat. Toivottavasti joku sveitsiläinen jolla on rynnäkkökivääri kotona ampuu nämä tyrannit. 

  WEF on tullut tiensä päähän.

  Saattaa olla että se muuttaa nimensä kun tulee kuumat paikat.

  Ainoa oikea paikka näille WEF tyranneille on hirtettynä tai lumivyöryn alla. 

  Ihmisten omistuksiin ei kajota. Piste.

  WEF ajaa täysillä yhdessä YKn kanssa vihreää siirtymää, eli vihreää tyranniaa. Maaseutu autioksi ja ihmiset tungetaan pieniin asuntoihin kaupunkeihin. Eli ei yksityisomaisuutta. Ei yksityisyyttä. Siis kommunismia.

  Pankit ja suuryritykset ovat myös täysillä mukana WEF tyranniassa.

  Nyt kaivataan yritysmaailmasta selkärankaisia johtajia jotka ryhtyvät voimakkaasti taistelemaan kommunismia vastaan. Löytyykö heitä? Ovat koko ajan olleet tietoisia ohjelmasta. 

  Kuinka monta Suomen pääministeriä tienneet jo pitkään WEFn tuhoamisohjelmasta?

  Toivottavasti sveitsiläiset ampuvat rynnäkkökivääreillä WEF saastat.

 • Schwab on kylmäverinen murhaaja

  Vastaa

  Japanilainen toimittaja yrittää kysyä WEFn pääpirulta Klaus Schwabilta. Todellinen vittumainen sika tämä WEFn johtaja. 

  Toivottavasti sveitsiläiset ampuvat tämän tyrannin.

  Klaus Schwab on kylmäverinen murhaaja, ja Sanna Marin on sen juoksutyttö.

  https://twitter.com/ganaha_masako/status/1615821922432086017

 • Vihtaan on kustu

  Vastaa

  Mitä valtioneuvosto toteaa?

  Ei ole annettu mitään mandaattia tehdä mitään sitoumuksia.

  He voivat yksityishenkilöinä osallistua WEF kokouksiin.

  Nyt on tieto että Euroopan sosialidemokraatit haluavat Sanna Marinista EU komission puheenjohtajan. Valta korruptoi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi