Kapitalismin keinoin kohti kommunistista maailmanjärjestystä, Osa 5: Nukkemestari

Kuusiosaisen artikkelisarjan viidennessä osassa pohditaan voiko saman taustarahoittajan tarjoamat vaihtoehdot, eli suomen valtavirtapolitiikasta tutut puolueet olla todellisia vaihtoehtoja.

Talous

päivitetty

Kun Suomi on ulkoistanut koko maansa talouden hallinnan lisäksi, myös valtion budjetin kontrolloinnin rajojensa ulkopuolelle, niin onko meillä yhtäkään realistista syytä uskoa tämän kansainvälisten pankkiireiden rahoituksen varassa olevan nukkevaltion parlamentaarisen politiikan vilpittömyyteen? Ei tietenkään ole. 

Koska Suomi ei paina itse omaa rahaansa, vaan sen sijaan se saa tarvitsemansa rahoituksen korollisina lainoina näiltä kansainvälisiltä pankeilta, täten myös Suomen parlamentaarisessa politiikassa toimivat puolueet, on lopulta rahoitettu puoluetukiensa, kansanedustajien sekä ministerien palkkojensa kautta, tämän saman tahon eli Suomen valtion rahoitusta kontrolloivan kansainvälisen rahaeliitin toimesta.

Myös siis Suomessa kuten kaikissa muissakin länsimaissa, toteutuukin tämä ikiaikainen profetia demokratiasta, jossa vaalien kaikkia osapuolia rahoittaakin lopulta yksi ja sama kansainvälistä rahanvaltaa edustava yksityinen taho. Äänestipä sitten ”kansallismielistä” vaihtoehtoa, vihervasemmistoa, taikka jotakin siitä väliltä, on politiikan yleiset suuntaviivat aina määritelty tämän koko Suomen valtiontaloutta, sekä siten myös sen poliittista nukketeatteria hallitsevan, kulttuurimarxismia luonnollisena liittolaisenaan pitämänsä taustarahoittajan, eli kansainvälisen rahaeliitin toimesta.

”Paras tapa kontrolloida oppositiota, on hallita sitä itse”

Kuten edesmenneen juutalaisen kommunistijohtaja Vladimir Leninin nimiin usein laitetusta yllä olevasta toteamuksesta, sekä länsimaiden kapitalististen demokratioiden surullisesta perusolemuksesta voi helposti päätellä, kommunismin sekä kapitalismin yhtäläisyydet eivät siis päätykään pelkkään kansalaisten kannalta vääjäämättömään ja lohduttomaan taloudelliseen lopputulemaan. Sillä aivan kuten kommunismissakin, myös kapitalismissa kontrolloidun opposition tehtävänä on vakuutella kansalaiset parlamentaarisen vaihtoehdon olemassaolosta, sekä myös osaltaan ylläpitää kansalle illuusiota valinnan vapaudesta.

Koska siis aidosta kansanmielisyydestä kumpuava itsenäinen talouspolitiikka, on tämän ylikansallisen finanssieliitin omaan riistoon perustuvan talousmallin täydellinen ideologinen vastakohta, ei liene epäselvää miksi todellinen itsenäisyyteen tähtäävä kansanmielisyys, on tässä vihollisen hallitsemassa parlamentaarisessa politiikassa vesitetty länsimaissa täydellisesti. Täten myös suomalainen parlamentaarinen ”kansanmielisyys”, keskittyykin pelkkien tyhjien ja katteettomien sloganeiden viljelemisen lisäksi, jopa peräti kieltämään DNA-tutkimustenkin vahvistaman kansojen perimän, eli siis kieltämään koko suomalaisuuden olemassaolon!

Tämä Suomen parlamentaarisessa politiikassa toimiva valekansallismielinen puolue, pelaakin siis poliittista peliään täysin tämän perimmäisen taustarahoittajansa, sekä saman taustarahoittajan hallinnassa olevan valtamedian ehdoilla. Kuitenkaan tätä, kuten ei mitään muutakaan sotaa, tulla varmuudella koskaan voittamaan, sotimalla sitä vihollisen luomilla ja alati muuttuvilla säännöillä.

Äänestämällä tuet poliittisia uraputkia tuottavaa pyramidihuijausta

Kun siis parlamentaarisen politiikan suuret linjavedot piirretään puolueiden yhteisen taustarahoittajan, eli ulkomaisen finanssieliitin toimesta, ei siten ole mikään ihme mikseivät nämä valekansallismielisyyttä kauppatavaranaan käyttävät perussuomalaiset helppoheikit, ole puolueen koko 25-vuotisen historiansa aikana, koskaan edes saavuttaneet mitään todellista kansallismielistä politiikkaa valtakunnallisella tasolla. Koska siis perussuomalaiset tuottavat todellisen konkreettisen kansallismielisen politiikan sijaan, lähinnä ainoastaan poliittisia uraputkia poliitikoilleen, niin alkaakin olemaan täysin selvää missä tämänkin puolueen koko toiminnan todellinen odotusarvo ylipäätään on.

Demokratiassa poliittisten puolueiden toiminta muistuttaakin lähinnä urapoliitikkojen hyväksikäyttämää pyramidihuijausta, jossa nämä pyramidin alemmat tasot eli puolueiden monisatapäinen kenttäväki, työskentelee täysin ilmaiseksi jotta sen pyramidin korkein huippu, eli puolue-eliitti pääsisi taistelemaan niistä ainoista konkreettisista asioista, joista nämä kuohitut seteliselkärankaiset ammattipoliitikot voivat edelleen kynsin ja hampain taistella, eli rahakkaista poliittisista uraputkista.

Siinä kuin nämä poliittiset prostituoidut täyttävät kilpaa taskujaan poliittisen uran, sekä kenties sen jälkeisen palkkioviran tuomilla rikkauksilla, niin samalla tämä koko poliittisen teatterin taustarahoittajan, eli kansainvälisen rahaeliitin suunnitelma kansalle tarjotusta poliittisten lumevaihtoehtojen maailmasta toteutuu täydellisesti. Tämä Suomea hallitseva kansainvälinen finanssieliitti ei siis suinkaan tarvitse näitä puolueita varsinaisesti politiikan tekemiseen, vaan pikemminkin se tarvitsee näitä puolueita ainoastaan suunnitelmiensa toteuttamiseen, sekä tämän väistämättömän kehityksen naamioimiseen kansan katseilta.

Päivän politiikassa kyse onkin siis kansainvälisen rahaeliitin, sekä uraa luovien ammattipoliitikkojen välisestä, mutta samalla kansalle myrkyllisestä symbioosista, jossa todellisuudessa ainoa konkreettinen asia mihin tämä teuraalle houkuteltu vaalikarja voi äänestämällä vaikuttaa, on äänestämänsä puolueen poliitikkojen potentiaaliseen urakehitykseen. Tosin kukaan järkevä ihminen ei silti varmaankaan kiistä sitä faktaa, etteikö vaikkapa perussuomalaisissa olisi rivijäsenenä myös aidosti kansallismielisiä ihmisiä. Kuitenkin koska kyseinen puolue on jo lähtökohdiltaan rahoituksensa kautta ylhäältä päin kontrolloitu valeoppositio, tulee se siten monesti jo itse puhdistamaan nämä äänekkäimmät kansanystävät pois riveistään, jotta tätä kansainvälistä rahaeliittiä palvelevan puolueen ylimmän kerman poliittinen urapolku ei vaarantuisi.

Ulkoparlamentaarinen vaihtoehto

Parlamentaarisen politiikan ollessa siis kokonaan tämän kansainvälistä rahanvaltaa edustavan tahon täydellisessä talouspoliittisessa hallinnassa, täten ainoa todellinen poliittisen vaikuttamisen muoto, mitä tässä kapitalistien kontrolloimassa ja poliittisten huorien hyväksikäyttämässä maailmassa on jäljellä, onkin siis kivikkoinen ja palkaton ulkoparlamentaarisen vaikuttamisen muoto. Meidän kansallismielisten on hitsauduttava yhteen ja luotava oma yhteisömme. Meidän on myös suunniteltava omat toimintatapamme, sekä organisoitava omat keinomme puolustautua ulkopuolelta tulevia fyysisiä, kuin myös taloudellisia uhkia vastaan. Lopulta meidän on luotava meidän oma itsenäinen järjestelmämme, ja siten syrjäytettävä tämä nykyinen läpikorruptoitu, sekä kansaansa kohtaan vihamielisesti käyttäytyvä vierasperäisen tahon kontrolloima kuolemanloukku.

Jos siis todella haluat vaikuttaa asioiden kulkuun, niin tekosyiden varjolla sohvalla löhöily on lopetettava. Sen sijaan on alettava kantamaan kortensa kekoon yhteisen hyvän puolesta, osallistumalla tämän uuden, tervettä kulttuuria sekä perinteisiä perhearvoja ihannoivan yhteiskunnan rakentamiseen. Tämä tapahtuu esimerkiksi ottamalla osaa ruohonjuuritason toimintaan, eli kansallismielisiin marsseihin sekä muihin vastaaviin katutason tapahtumiin. Kuitenkin mikäli esimerkiksi tähän ensisijaisen tärkeään, katutasolla tapahtuvaan julkisen toiminnan muotoon osallistuminen on henkilökohtaisista syistä mahdotonta, on tällöin tämän vastuuntuntoisen yksilön löydettävä ne muut keinot, jolla hän voi tätä ulkoparlamentaarista toimintaa ja uutta rakentuvaa yhteiskuntaa tukea mahdollisimman tehokkaasti sekä pitkäjänteisesti.

Ikuinen kamppailu

Jokaisen on hyvä ymmärtää, että kukaan meistä ei edes olisi täällä ilman tämän katkeamattoman verilinjamme edustajien, eli menneiden sukupolvien tuhansien vuosien aikana tekemiä lukemattomia ponnisteluita sekä uhrauksia. Myöskään tulevat jälkipolvet eivät tule koskaan edes saamaan mahdollisuutta elämään, mikäli nämä nykyiset elossa olevat sukupolvet, eivät sitä tulevaisuutta suostu niille omista itsekkäistä syistä vuorollaan varmistamaan.

Haluatko sinä siis olla se, joka omalta osaltaan luovuttaa tämän luonnonlakien muovaaman ikuisen kamppailun, päättämällä ainoastaan ottaa kun menneet sukupolvet antavat, mutta et itse antaa mitään arvokasta tuleville jälkipolville, vaikka heidän tulevaisuutensa näyttää päivä päivältä synkemmältä, tämän vierasperäisen valloittajan alaisuudessa? Älä siis siirrä vastuuta taistelusta tuleville sukupolville, vaan toimi itse jo tässä hetkessä. Sillä sinun, kuten kaikkien muidenkin elävien olentojen elämän tarkoitus, on viime kädessä varmistaa kaltaistesi tulevaisuus, ja siten myös omalta osaltasi varmistaa elämän monimuotoisuuden säilyminen.

Lue myös artikkelisarjan osat 1, 2, 3, 4 & 6!

Kapitalismi Kommunismi Koronkiskonta Korruptio Kotimaa Kulttuurimarxismi Marxismi Pankit Perussuomalaiset Poliittiset viholliset Politiikka Raha Talous Valeoppositio Velka Ville Vainiomäki Yhteiskunta

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi