Kapitalismin keinoin kohti kommunistista maailmanjärjestystä, Osa 4: Propaganda

Kuusiosaisen artikkelisarjan neljännessä osassa paneudutaan valtamedian kansanvastaisen agendan taustasyihin.

Talous

päivitetty

Kuten Magneettimedia-lehden julkaisijan saama tuomio kiihottamisesta kansanryhmää vastaan osoittaa, on Suomessa enemmän kuin mahdollista joutua virkavallan silmätikuksi, pelkillä poliittisilla kirjoituksilla. Se tosiasia että Suomi yhtenä ”lehdistönvapauden kärkimaana”, rankaisee kansalaisiaan yleisen poliittisen konsensuksen vastaisista julkaistuista faktoista ja mielipiteistä, on omiaan piirtämään varsin synkän kuvan maailman todellisesta lehdistön- sekä sananvapauden tilasta.

Ei kuitenkaan ole sattumaa, että valtamedia ei itse milloinkaan vahingossakaan lipsahda tämän yleisen poliittisen konsensuksen tieltä, ja täten joudu tämän ”lehdistönvapauden kärkimaan” virkavallan hampaisiin. Sillä siinä missä yksittäisten kansalaisten, sekä vaihtoehtomedioiden kirjoituksia valvoo ensisijaisesti virkavalta, niin valtamedialla on jo ennen tuota valtion itsesensuuriin kannustavaa rangaistusjärjestelmää, omasta takaa vielä tiukempi suodatin läpäistävänä, eli tätä valtamediaa kontrolloivan tahon poliittista agendaa myötäilevä linja.

Esimerkkejä valtamedian aktiivisesta poliittisesta vaikuttamisesta, eli propagandasta on helppo löytää päivittäin. Mutta myrkyllisten trendien tuputtamisen lisäksi, yhtä kiinnostavaa on myös se, mistä media ei suostu puhumaan negatiivisessa yhteydessä, vaikka sen uutisoima megajuttu olisi suoraa seurausta tästä kyseisestä massiivisesta ongelmasta.

Vaikkakin valtamedia saattaa siis uutisoida jopa kerta kaikkiaan kattavalla artikkelilla esimerkiksi ulkomaisen halpatyövoiman hyväksikäytöstä ja kaltoinkohtelusta Suomessa, tekee se tämän tutkivan journalismin työn ainoastaan ongelman ruohonjuuritasolla. Siellä ruohonjuuritasolla ongelma kyllä eittämättä tongitaan tarkkaan, kuten esimerkiksi selvittämällä miten tätä ulkomaista halpatyövoimaa käytännössä riistetään, mitkä ovat ihmiskaupan uhrien elinolosuhteet, sekä mitkä suomalaiset firmat ja laitokset ovat tätä kaltoin kohdeltua vierasperäistä halpatyövoimaa käyttäneet jne.

Mutta koskaan ei valtamedia kyseenalaista sitä perimmäistä ongelmaa, eli tuhoisaa avoimien rajojen politiikkaa, joka on ylipäätään mahdollistanut tämän koko orjatyövoiman käytön, sekä ihmiskaupan ongelman Suomessa. Vaikkakin näiden asioiden syy-seuraussuhde on varmasti jokaiselle päivänselvä, niin valtamedia ei kuitenkaan tarkoituksella näe metsää puilta, koska se ei ole sen valta-aseman takuumiehen intressien kannalta otollista.

Me siis tiedämme jo miksi Suomen nukkehallinto toteuttaa järjestäen oman kansansa vastaista politiikkaa. Kuten esimerkiksi ajamalla kansalaisia tietoisesti taloudelliseen ahdinkoon taatakseen kansainvälisen rahaeliitin voitot, antaen myrkyllisen marxismin repiä kappaleiksi kansakunnan perusyksikköä eli perhettä, sekä esimerkiksi antamalla vihervasemmistolle ohjakset maahanmuuttoasioissa kansanvaihdattamiseksi. Mutta mitkä ovatkaan länsimaiden kuuluisan ”vapaan” median syyt olla vaitonainen, esimerkiksi rahanluontimonopolin yksityistämisestä johtuvista massiivisista taloudellisista ja poliittisista haitoista, sekä esimerkiksi avoimien rajojen politiikan tuhoisasta vaikutuksesta Euroopan alkuperäiskansoille? Syy löytyy jälleen kerran seuraamalla rahaa.

MTV Uutiset ei jutussaan suostu ymmärtämään, kuinka kansainväliselle rahaeliitille maksettu, tyhjästä tempaistu korko kiristää valtionvelan myötä jatkuvasti verotusta sekä erinäisiä maksuja, täten nostaen luonnollisesti myös hintatasoa sekä tuhoten kansalaisten ostovoiman. Korkotaloudesta luopumisen myötä ja siten verotuksen laskiessa radikaalisti, myös käteen jäävä palkanosuus nousisi sekä yleinen hintataso laskisi, tällöin työntekijöiden palkka riittäisi arjen menoihin huomattavasti nykyistä paremmin.

Kuka on ”vapaan” median taustarahoittaja?

Eittämättä suuret mediatalot, kuten kaikki yritykset tienaavat pääsääntöiset voittonsa asiakaskunnastaan, joko suoraan taikka sitten epäsuoraan esimerkiksi mainostajien avulla. Kuitenkin ilman näiden samojen rahanluontia hallitsevien kansainvälisten pankkien tuputtamaa, halvan velkarahan virtaa, mediatalot sekä suuryritykset eivät varmuudella olisi koskaan pystyneet tähän eksponentiaaliseen maailmanlaajuiseen kasvuunsa. Mikäli siis näiden mediatalojen ja muiden vihamielisten yritysten kasvu, olisi ollut pääsääntöisesti pelkästään heidän omien voittomarginaaliensa varassa, ei meillä tänä päivänä olisi todennäköisesti ainuttakaan Dragon Miningin kaltaista globaalia suuryhtiötä, esimerkiksi riistämässä ja tekemässä ympäristörikoksia Suomen maaperällä.

Tämä on totta etenkin kun otetaan huomioon, että nykyisen kansainvälisten pankkien luoman velkatalouden vallitessa, yritykset ovat kiristyvän verotuksen sekä ostovoiman hiipumisen takia, joutuneet tyytymään jo alun alkaenkin pienempiin voittomarginaaleihin. Lisäsyyn yritysten velkaantumiselle tarjoaa myös se, että koska ainoastaan voitto-osuudesta on laillista maksaa osinkoa omistajille, voi yritys esimerkiksi ottaa halpaa velkarahaa kattaakseen investointejaan, ja täten säästää suuremman osuuden voittorahoistaan maksimoidakseen tuotot osakkeenomistajilleen.

Olipa suuryrityksen ala mikä tahansa, halvan velkarahan avulla ne ovat pystyneet tekemään lähes rajattomasti jättimäisiä investointeja ympäri maailmaa, useasti pienempien paikallisten firmojen joutuessa taipumaan tämän ylivoiman edessä. Myös globaalien suuryhtiöiden hallitessa markkinoita, sen sijaan että taloudelliset voitot jäisivät paikallisten firmojen tekeminä Suomeen hyödyttämään koko yhteiskuntaa, karkaavat ne rahat nyt näiden suuryhtiöiden kautta ulkomaille.

On siis aivan varmaa, että yksikään globaali suuryhtiö ei olisi siinä autuaassa mahtiasemassaan jossa ne nyt ovat, ilman näiden rahanluontia kontrolloivien, kansainvälisten suurpankkien halvan velkarahan loputonta tulvaa. Myös aivan kuten kolmannessa osassa todettiin, käyttää tämä kansainvälinen rahaeliitti marxismia aseenaan oman ylivalta-asemansa puolustamiseen. Täten poliittisella tasolla puhuen, suuryhtiöiden sekä suurten mediatalojen sateenkaari- sekä esimerkiksi tasa-arvokiima, ja muut vastaavat myrkylliset ulostulot, ovat myös suoraa tulosta kyseisestä järjestelystä, eli pankkien halvalla velkarahalla ostamasta poliittisesta lojaalisuudesta.

Ulkomaalaisten kaivosyhtiöiden rikollinen toiminta Suomessa on malliesimerkki globaalin rahan myrkyllisyydestä.

Taivu tai katkea

Oli kyse sitten mistä tahansa suuryhtiöstä, mediatalosta tai vaikka Hollywoodin viihdeteollisuudessa toimivasta tuotantoyhtiöstä, on se täysin sidottu tämän rahoittajansa, eli kansainvälisen finanssieliitin politiikkaan. Mikäli se alkaisi syystä tai toisesta vierastamaan tämän pankkivallan ajamaa politiikkaa, tai luoja paratkoon vastustamaan sitä, on varmasti jokaiselle lukijalle tässä vaiheessa täysin selvää, miten kävisi kyseisen yhtiön tulevaisuuden rahoituksen kanssa.

Halvalla velkarahalla tehdyt kulujen kattamiset sekä investoinnit loppuisivat kuin seinään, ja siten kyseinen yhtiö olisi heikommassa asemassa muihin suuren luokan kilpailijoihinsa nähden, jotka nauttisivat edelleen pankkien halvan velkarahan loputtomasta virrasta. Sateenkaarikiimasta, sekä muista kulttuuria tuhoavista kansainvälisten pankkiirien agendaa ajavista poliittisista suuntautumisista kieltäytyminen, tarkoittaisi siis lähes varmuudella kyseisen suuryhtiön konkurssia, tai ainakin sen suuryhtiöstatuksen menettämistä maailmanlaajuisilla markkinoilla.

MTV Uutiset on huolissaan Venäjän oppositiovoimien sananvapaudesta, vaikka samaan aikaan se on itse valmis tuomitsemaan ”vihapuheeksi” ja ”rasismiksi” kaiken, mikä ei sovi sen omaan liberaaliin maailmankuvaan.

Yhteinen rahoittaja – yhteinen tavoite

Lopulta siis näiden pankkien tukemat suurmediat, ovat yhtä lailla tällä samalla kansainvälisen rahaeliitin tarjoamalla syntisellä velkarahaa pursuavalla ruokakipolla, kuin ovat nämä alun alkaenkin niille rahanluontimonopolinsa luovuttaneet länsimaiset demokratiatkin. Toki pelkästään mediasta puhuttaessa, monissa suurmedioissa (etenkin Yhdysvalloissa) jo pelkästään median vierasrotuisessa omistussuhteissa piilee syyt kansalle tuhoisan marxistisen propagandan levittämiseen. Mutta ennen kaikkea suurta kuvaa tutkiessamme, emme voi olla ottamatta huomioon taustarahoittajan, eli ylikansallisten pankkien vaikutusta koko kuvioon.

Ei siis ole mikään ihme, että valtamedia kykenee täysin ilman itsekritiikin häivää, kirjoittamaan pöyristellen vaikkapa Venäjällä tapahtuvasta poliittisen opposition vainoamisesta, mutta samalla se on jopa tuskallisen välinpitämätön, kun täällä koto-Suomessa poliittiset oppositiovoimat kielletään lailla, ”hyvien tapojen vastaisena”. Tällä ”vapaalla” länsimaisella medialla tarkoitetaan siis rahoittajansa, eli kansainvälisen rahaeliitin tiukassa otteessa olevaa, itsenäisiä kansoja vihaavaa propagandatorvea, joka tarvittaessa pesee kansan silmissä mustan valkoiseksi ja toisaalta taas töhrii valkoisen mustaksi.

Lue myös artikkelisarjan osat 1, 2, 3, 5 & 6!

Kapitalismi Kommunismi Koronkiskonta Kotimaa Marxismi Pankit Pankkiirit Poliittiset viholliset Politiikka Raha Rikos Sananvapaus Sensuuri Talous Valtamedia Velka Ville Vainiomäki Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha6

  Vastaa

  Hyvää pohdintaa.. sääli vain että vain n. 0,5 %a lammaskansasta ymmäärtää nämä globaalitalouden taustat. Toivottavasti edes muutaman lukijan silmät avautuvat siihen, miten nykytalous toimii.

 • Leino Kimmo

  Vastaa

  Aika ruusuinen kuva kirjoiitajalla . Sillä julkisten tietojen mukaan meno on paljon raadollisempaa.

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Eli vuosikymmenet Suomessa vakuutusyhtiöiden kaskusliiton kautta puolueita on masutettu mahtavilla summilla, jotta lainsäätäjät on saatu ostetuksi.

  Tätä ostettua ”lainsäädäntöä” oli mm. ”laki 444/2012” pienyrittäjien miljardiomaisuuden varastaminen pankki-vakuutuslaitoksille : Iltalehti 27.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhata aiotaan kaapata ( varastaa 1,3 – 3 miljardia euroa ).

  Miksi tätä ei ole muissa lehdissä julkisesti käsitelty ?… ”lehdistötuella lehdet on maksettu hiljaiseksi ( uusin tuki 7,5 miljoonaa ).

  Miksi poliisi ei tutki asiaa ? EOA päätös 876÷2÷05 ( salattu 20.12. 2007 asti ) … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa. / tuollainen rikosilmoitus jätetty Porin poliiislle 8.9. 2005; yhä ”esitutkinnassa” ).

  Ja onhan rahalla ”saatu” : Julkinen lakitietokanta Finnlex: PL 118 § .… Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset .… syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. ( syyteilmoitus lainsäädänöllisen syrjinnän lopettamiseksi Suomessa jätetty Valtakunnansyyttäjänvirastoo 9.12. 2005; kirjattu diaariin 8 kuukautta ja jätetty käsittelemättä. )

  No mikesi tapahdu: kansainvälinen laki: mikäli jonkun maan laki/oikeusjärjestelmä on todettu toimivallattomaksi saa Kansainvälinen rikostuomioistuin suoraan toimiallan !

  Tässä kohtaa on kerrottva, että SAI Suomen osalta ennen lahjontaa: He 552007 ja 2008 allekirjoitettu ”sopimus” : Suomi MAKSAA ja pitää mm. Ruanda-”oikeudenkäynnin” ( tuo maahan sotarikollisia ) ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”.… laki 444/2012… PL 118 § … Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonta ? … näitä riittää 90-luvun tehdystä lamasta lähtein ( Jorma Jaakkolan kotisivut 90-luvun valtiopetoksista mm. )

  Jo 2017 jätin Porissa ”poliisille” käteen julkisen rikosilmoituksen PL 118 §:n valtiopetoksesta ja lain 4442012 miljardivarkaudesta ( molemmissa olen asianosainen ).… vielä ei ole ”ehditty” kirjata asiaa diaariin ?

  Todellisuus siis on kirjoittajan ”ruusuista” kuvaa karumpi Suomessa; jos 2005 löytyi ihmisoikeudettomia ( EOA 876÷2÷05 ) kansalaisia Suomnesta, ja tämän tilanteen EIT on peitellyt tähän päivään asti ( EOA kanslaipäätös 1350/4/08 ); EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois käsittelystä Suomen työpaikkaansa koskevaa aineistoa ei voida tutkia ! ( EIT 2422106)

 • rahaa tyhjästä

  Vastaa

  Ovatko hallituksen demokraattisesti(?) valitut nuket tietämättömiä tosiasioista vai oman edun tavoittelijoita vai vallastaan nauttivia typeryksiä? Siinä monitieteellinen tutkimisen aihe.
  Oma käsitykseni on, kirjoituksessa mainittuja kulttuurin vikoja ei tulla korjaamaan ja länsimaisen kulttuurin loppu on yhden sukupolven päässä.

 • Alina H

  Vastaa

  Tärkeä ero kapitalismin ja sosialismin välillä

  Sosialistit eivät voi saavuttaa tavoitteitaan ilman hallituksen rautaista nyrkkiä tai ottamatta hallitusta haltuunsa, koska ainoa tapa, jolla he voivat pakottaa miehen luopumaan työstään vastineeksi vähemmälle tai jäädäkseen kokonaan ilman on varastaa se häneltä.

 • Juha6

  Vastaa

  Heh. Niin moni ympärillämme elää harhaisessa maailmassa vaikka totuus on nähtävissä kuin suuri huoneen täyttävä elefantti. Silti vain 0,5 % äänesti viime vaaleissa EU eron puolesta. Sokea lammaskansa joka pimeydessä vaeltaa.. 

  http://rayhablogi.blogspot.com/2020/10/kissa-poydalle.html

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi