Myös Suomessa suunnitellaan Freedom Convoy ‑tapahtumaa

Myös Suomessa suunnitellaan Freedom Convoy -tapahtumaa. Päivämäärää ei ole vielä päätetty, mutta sosiaaliseen mediaan on jo perustettu ryhmiä, joiden kautta väkeä kasataan mukaan.

Aktivismi

Facebookissa Convoy Finland 2022 ‑ryhmään tuli heti ensimmäisen päivän aikana lähes 20 000 jäsentä. Telegramissa vastaavaan ryhmään tuli yli 5000 jäsentä. Molempien määrät kasvavat koko ajan valtavaa tahtia.

Sivustojen suosio kertoo erityisesti siitä, että ihmiset ovat kyllästyneet epäloogisiin koronarajoituksiin ja he haluavat tehdä asialle jotain, sillä hallitus ei kuuntele heidän hätähuutoaan. Koko ajan kasvavat mielenosoitukset kertovat jo riittävän selvästi, että ihmiset näkevät jo eliitin valheiden läpi. Nyt mielenosoitusten tasoa halutaan viedä perinteisistä mielenosoituksista askeleen pidemmälle.

Voit seurata suomenkielisiä Freedom Convoy-ryhmiä näistä linkeistä: Facebook, Telegram

Lue myös: Kanadassa asuva suomalainen rekkakuski kertoo Freedom Convoysta – rekkakuskien mielenilmausta verrataan jo kapinaan

Aktivismi Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Mielenosoitus Pakkorokotukset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  HELVETIN HYVÄ ! SDP KUSIPÄÄT KUSETTAA SUOMLAISIA JO 3 SUKUPOLVESSA VARSINKIN PÄÄKUSIPÄIDEN PAAVO LIPPOSEN , ANTTI RINTEEN , JUTTA URPILAISEN JA NYT SANNA MARININ JOHDOLLA ! OLLAAMME SAATU TARPEEKSEMME HEISTÄ JA SAARIKKO ON YKS SAATANAN HUIJARI MYÖS MUKA LÄHDÖSSÄ HALLITUKSESTA ? VITTU MITÄ PASKAA SOPIVAT TÄLLAISTA YHDESSÄ SDP;N KANSSA SAATANA ! TERVETULOA HESAAN JA TUKITAAN KAIKKI !

 • Nimetön

  Vastaa

  JOS OOTTE YHTÄÄN SEURANNUT KUINKA SUOMI KUSETETTIIN EUHUN JO PAAVO LIPPOSEN JOHDOLLA NIIN SAMA KUSETUS JATKUU NYT SDP AIVOPESEMÄN SANNA MARININ JOHDOLLA JOTA ANTTI RINNE HYVÄKSIKÄYTTÄÄ TÄSSÄ KOALITIOHALLITUSPASKASSA EDELLEEN ! TULKAA KAIKKI HESAAN NYT VITTU RIITTÄÄ TÄÄ PASKAHALLITUKSEN TOUHU PERKELE !

 • Nationalisti

  Vastaa

  Todella hienoa, että kansa aktivoituu ja alkaa äänekkäästi vastustamaan tätä globalistien agendaa.
  Muistakaa levittää samalla kansallismielistä sanomaa ihmisten keskuuteen, nyt siihen on erittäin sopiva hetki.

 • Misa

  Vastaa

  Hyvä suomalaiset !! Nyt saa riittää tämä suomalaisten orjuutus! 

  https://rapsodia.fi/maailmanlaajuinen-vallankumous-suomi-mukana‑2/

 • Ari

  Vastaa

  Ei muuta koko eduskunta solmuun.

 • Nimetön

  Vastaa

  Helsinki autoilla jumiin ja yleislakko päälle jos rajoitukset ja mRNA myrkkypiikitykset eivät lopu.

 • Nimetön

  Vastaa

  ymmärrättekö suomalaiset jotta sdp kusettaa teidät kaikki euhun orjiksi saatana !

 • Nimetön

  Vastaa

  tää on hyvä jotta suomalaiset herää unesta ! nyt vittu riittää sdp kusetus 3 sukupolvessa saatana ! vitun sanna marin ammu ittes ! ja myös antti rinne , paavo lipponen , jutta urpilainen ‚vitun siat ! saatanan vittu !

 • Mr.AG

  Vastaa

  En tiedä jos voi luottaa henkilöihin jotka aikoo tehdä tapahtuman.
  Menin yhden heidän Telegram ryhmään, puhuin järkeville tästä korona humpuukki jutusta. Mutta kun puhuin Sinimustan mielipiteestä koronaan ja Pohjoismainen Vastarinta Liikkeen mielenosoituksesta. He perhana alkoi haukkua minua ”antisemitiksi, rasisti ja natsiksi” kiva että että heidän ryhmissä on jotain ”journalisteja” Ylestä ja kaikista vale uutis ryhmistä. Ja sama asia Korona realistit. Pakko sanoa että vitusti pitkästyttää

  • Jorma

   Vastaa

   No eihän punaniskajunttiperussuomalainen ymmärrä mistä se kaikkea pyörittävä velkakorkoraha tulee. Sama kuin lahopuulle yrittäisi puhua järkeä.

   Tein pienen kokeen. Googleen (Jewgle?) haku ”[mediatalon nimi] Kanada USA rekkasaattue”. Tulokset:

   YLE: Eilen klo 19:00 tehty jopa jonkun mittainen juttu sivuille. Teksi-TV ei mainitse sanallakaan. Veikkaan että TV-uutisissa myös hiljaista. Ovatkohan (((Sanoman))) STT:n uutiset radiossa maininneet asiaa? Eli tämä tapaus poiki selvästi pidemmän jutun kuin joulun alla kuusi ihmistä Waukeshassa murhannut neekeri. Tuolloin YLElle pikku-uutisessaan oli tärkeintä kertoa tämä:

   ”Waukesha sijaitsee noin 90 kilometriä pohjoiseen Kenoshan kaupungista, jossa Kyle Rittenhouse vapautettiin perjantaina kaikista syytteistä. Yhdysvaltalaisteini ampui kaksi ihmistä viime vuonna Kenoshan mellakoissa. Hän vetosi itsepuolustukseen, eivätkä syyttäjät onnistuneet todistamaan toisin.”

   (MTV3 taas piti kiinni loppuun asti siitä että ”katumaasturi ajoi väkijoukkoon takaa-ajotilanteessa”. Kuusi ihmistä murhanneen ja yli kuuttakymmentä vahingoittaneen neekerin kuvaa tai nimeä ei koskaan paljastettu ja tapaus vaiettiin kuoliaaksi.)

   Iltalehti: Eilen illalla ei mitään mainintaa asiasta. Nyt tuli osuma paljon YLEn juttua lyhyemmästä pikku-uutisesta.

   Iltasanomat: Ei edelleenkään mainintaa.

   MTV: Ei mainintaa.

   HS: Ei mainintaa.

   • Bubakles

    Vastaa

    MTV3 ja HS eivät vieläkään mainitse asiaa. Sanomalla on tiukka linja. Antoivat IS:n kuitenkin netissä mainita aiheesta Yleä ja Iltalehteä myöhemmin. Sanoma omistaa myös STT:n eli hiljaisuus vallitsee heilläkin.

 • TT

  Vastaa

  Taannoinen traktorimarssi oli komea ja näyttävä, mutta mitä näillä on saatu aikaan. Hallituksen uusmarxistit eivät näistä hetkahda, yhteiskunnan tuho on heillä jopa päämääränä ja koronapelleily loistava keino siihen. Mutta ehkä jokunen lammas saadaan hereille horroksestaan. Hyvä tulos sekin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi