Video Active Club Finlandin Suomi Herää ‑aktivismista

Suomi Herää kokoontuu Helsingin Rautatientorilla itsenäisyyspäivänä kello 16:00.

Aktivismi

Itsenäisyyspäivä lähenee ja niin lähenee myös päivän perinteiset kulkueet. Vuoden odotetuin kansallismielinen tapahtuma onkin jo kolmatta vuotta putkeen Suomi Herää ‑kulkue.

Vastaperustetun Active Club Finlandin väki on myös tulossa paikalle. Ryhmä myös auttaa mainostamaan kulkuetta levittämällä materiaalia katukuvaan.

Active Club Aktivismi Helsinki Itsenäisyyspäivä Kotimaa Kulkueet Mielenosoitus Suomi Herää

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • GLGL

  Vastaa

  Asiaa!
  En ole varma, että kulkueet tms. on se paras tapa vaikuttaa, mutta ehdottomasti positiivinen aktiviteetti. Ylivoimaisesti tärkein tehtävä tänään olisi saada ihmiset irti valtamedian seireenisilmukasta. Meillä kaikilla on tuttavia ja sukulaisia, jotka suu vaahdossa toistavat kaikkea, mitä valtamedia ikinä keksii tuoda lavalle. Se porukka pitää saada jollakin tavalla hereille ja vieroitettua Suomelle hyödyttömistä trendeistä. 

  Suomen itsenäisyyden kannalta tärkein asia on totuus. Toivon, että itsenäisyyspäivän ympärille kietoutuvat tapahtumat korostavat totuuden tärkeyttä, niin tiedotuksessa, kuin päätöksenteossa. Toivon, että yhteishenkeä ja veljeyttä henkivissä Itsenäisyyspäivän kulkueissa ilmaistaan vaatimus verovaroin rahoitetun tiedotuksen rehellisyyteen ja totuuteen.
  Veljet ja Siskot, onko Suomi sinun, vaiko kasvottomien globalistien, jotka nauravat tyhmyydellesi? Luottamus totuuteen tekee tyhmästäkin viisaan. Mennään siihen suuntaan.

  P.S. Vaikka se kuulostaa ristiriitaiselta, niin ehkä paras tapa saada ihmisiä kansallismielisen liikkeen taakse on promtoida nyt Venäjä-uhkaa ja projisoida se hienovaraisesti kaikkiin Suomen itsenäisyyteen kohdistuviin uhkiin (esim. se kaksikirjaiminen, jonka ensimmäiset kirjaimet on E ja U, ja ei, se ei ole Eura.), eli ottaa kaikki se valtamedian generoima Venäjä-vihan kineettinen energia ja uus-kohdistaa se itsenäisyys-identiteettinsä kadottaneisiin Suomen upeisiin kansalaisiin. Helppo elämä on tuhonnut ihmisten itsesuojeluvaiston. Se pitää saada hereille.
  Suomi on hieno maa, ja vain me suomalaiset ollaan sitä puolustamassa. Ei kukaan muu.

 • GLGL

  Vastaa

  P.S:2. Suomea ei uhkaa Venäjä, vaan globaalit konglomeraatit, jotka ajavat Suomen ensin konkurssiin ja sen jälkeen ostavat infran, maa-alueet, pohjavedet, radiotaajuudet, jne. pilkkahintaan. Tavoite on, että valtiot häviävät ja maarajat vedetään sen mukaan mikä on omistus. Maarajat määritellään New York:n pörssissä viikottain.
  Haluatko sitä?

  Yksikään valtamedian promotoima presidenttiehdokas ei vastusta sitä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi