Helsingin Suomi Herää ‑itsenäisyyskulkueeseen tasan viikko aikaa!

Itsenäisyyspäivänä järjestetään kansallisradikaali Suomi Herää -kulkue, joka kokoontuu Helsingin Rautatientorilla kello 15.00.

Aktivismi

Itsenäisyyspäivänä järjestetään kansallisradikaali Suomi Herää ‑kulkue, joka kokoontuu Helsingin Rautatientorilla kello 15.00. Tapahtumaa on mainostettu aktiivisesti useiden Suomen kaupunkien kaduilla.

Marssin markkinointiin on osallistunut lukuisia kansallisradikaaleja ryhmiä. Tapahtuman puhujiin lukeutuvat muun muassa Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru ja Suunta-kollektiivin suunnanjohtaja Toni Jalonen. Tapahtumasta tullaan tiedottamaan lisää tällä viikolla.

Katutasolla Suomi Herää ‑materiaalia on jakanut myös tuore kansallisradikaali liike Pohjanvartio. Mikäli oma järjestösi ei ole vielä ilmoittanut julkisesti osallistuvansa tulevaan kulkueeseen, suosittelemme tekemään sen mahdollisimman nopeasti! Tavataan marssilla viikon päästä!

Aktivismi Helsinki Itsenäisyys Itsenäisyyspäivä Kotimaa Mielenosoitus Pohjanvartio Sinimusta Liike Suomi Herää Suunta Toni Jalonen Tuukka Kuru Yhteiskunta

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi