Eri rotujen välillä eroja apinarokkotartunnoissa – mustat yliedustettuja Amerikan tilastoissa

Tilastojen mukaan 38 prosenttia tartunnoista esiintyi mustaihoisilla elokuun lopussa.

Ulkomaat

Vaikka apinarokkoa ei ole virallisesti luokiteltu sukupuolitaudiksi, sairaus leviää pääosin homomiesten keskuudessa ja monet tutkijat ovat sanoneetkin sen leviävän ihokontaktin sijaan siemennesteen kautta seksiä harrastaessa.

Yhdysvaltain tautikeskus kertoo nyt tartuntatapausten laskeneen valkoisten miesten keskuudessa mutta mustien ja latinojen olevan tilastoissa yliedustettuja. Elokuun lopussa mustat kattoivat 38 prosenttia tartuntatapauksista, vaikka he ovatkin vain 12,4 prosenttia Amerikan väestöstä. Samalla noin kolmasosa tapauksista esiintyi latinoilla.

Valkoinen talo on kertonut jakavansa apinarokkorokotteita LGBT-järjestöille erityisesti mustien ja latinojen keskuuteen, mutta mustat ja latinot ovat oletettavasti olleet haluttomia ottamaan rokotetta.

Lähde: Fox News

Apinarokko Homot Hyvinvointi LGBT Rappiokulttuuri Rotu Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhdysvaltojen latinot Yhdysvaltojen mustat

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Darwinin teorioiden mukaan asia on täysin selvä eli apinasta kehittyneenä mustat saavat juuri helpoimmin apinarokon.

 • pillipiiparikamu

  Vastaa

  onko nama nyt niita usan kehittamia bioaseita joita valmistetaan osumaan tiettyihin kansanryhmiin dna testien antaman datan mukaan

  • Puolueeton

   Vastaa

   Sekin tietenkin on mahdollista. Ajatusta tukee latinoiden rokottaminen ja valkoisten jättäminen rokottamatta. Rokote on kuitenkinn nopeasti kehitetty, ettei sen vaikutuksista ole selvää tietoa.

   Mistä johtuu että mustat saisivat enemmän tartuntoja? Tuskin kukaan tietää fysiologista syytä. Pitänee arvailla, että se johtuu kulttuuriominaisuuksista. Hygieenisyys voi olla tärkein tekijä.

 • juha II

  Vastaa

  Yleinen tendenssi mustaihoisten kohdalla, kuten myös valkoisten syyttäminen ”yleisestä tendenssistä”!
  Ei liity asiaan, mutta Kalifornian republikaaninen naisedustaja varoittaa MAGA:laisia FBI:n kohta aloittavan suoran Donald Trumpia kannattavien republikaanien vainoamisen tunkeutumalla heidän koteihinsa aivan kuten se ”vieraili ent. presidentin kotona tekemässä ”kotietsinnän”. Kaikki tämä silkkaa poliittisen vastustajan vainoamista FBI=KGB:n demokraatti-kommunistien taholta. Valta joka vääryydellä otetaan. Sitä väärydellä ylläpidetään!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi