Tutkijat: Homoseksi levittää apinarokkoa, ei ihokontakti

Terveysviranomaiset eivät halua myöntää apinarokon olevan homoseksin kautta leviävä sukupuolitauti, vaikka tilastot ja tutkijat näin kertovatkin.

Rappiokulttuuri

Vaikka terveysviranomaiset toistavatkin edelleen narratiiviaan siitä, että apinarokko leviää ihokontaktin kautta, yhä useampi tutkija sanoo uskovansa taudin leviämisen perustuvan pääasiallisesti miesten väliseen homoseksiin.

Ja vaikka ihokontakti onkin oleellinen osa seksissä, tutkijoiden mukaan se on pienempi tekijä kuin seksi itse.

”Kasvava määrä todisteita tukee väitettä, että seksuaalisella tartunnalla, erityisesti siemennesteen kautta, on merkittävä tekijä tämänhetkisellä apinarokkoaallolla,” Chicagon yliopiston seksuaalisen hyvinvoinnin klinikan tohtori kommentoi viitaten tutkimuksiin, joiden mukaan apinarokkovirusta on löydetty siemennesteestä.

Tiedemiehet myös ovat huomanneet, että tietyillä seksiakteilla on yhteys apinarokon oireiden ilmentymisen kanssa. Esimerkiksi Espanjassa tehdyssä tutkimuksessa 181 apinarokkotapauksessa, 38 prosenttia miehistä, jotka olivat vastaanottavia osapuolia homoseksissä, oireet ilmenivät peräaukossa. Sen sijaan homoseksiä harrastaneilla miehillä, jotka eivät olleet vastaanottavana osapuolena, vain 7 prosentilla oireita esiintyi peräaukossa.

Myös 95 prosenttia miehistä, joilla oli oireita nielussa, kertoi suorittaneensa oraaliseksiä toiselle miehelle.

Lähde

Apinarokko Homot Rappiokulttuuri Uutiset

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Maailma vajoaa tartuntatautialarmismin myötä kaaokseen ja masennukseen ja keskeisessä roolissa ovat terveysviranomaiset. Maailma olisi paljon parempi paikka ilman terveysviranomaisia. Kukapa oli vielä jokunen vuosikymmen sitten uskonut, että keskeinen osa maailmanloppua tai länsimaisen sivistyksen alasajoa ovat lääkärit ja sellaisia näyttelevät poliitikot ja viranomaiset. Poikkeustilojen julistaminen ja kansan pakkohoito ja näiden luomat vallankäyttömahdollisuudet ovat jotain sellaista, mitä kukaan uuden ajan YGL-poliitikko ei voi vastustaa. Terveysbisnestäjät hyötyvät myös. Kaikki lääkitään jopa väkisin ja luodaan erottelusysteemejä. Esiin nousee kokonainen lauma ihmiskunnan saastoja toteuttamaan omia intohimojaan.

 • juha II

  Vastaa

  Tuota hulluutta, jota NYT viisaudeksi kutsutaan vain siksi, että kaikkien luonnottomuuksien harjoittajat ovat tämän päivän ”aatelisia”. Johtaa vielä tervesieluisten ihmisten tuhoksi, joka on tietysti ihmiskunnan murhasuunnitelman mukaista!

 • Julli

  Vastaa

  Homot taas kerran vakavan sairauden airueina. Ei yllätä.

  Nämähän ovat täysin häpeämätöntä ja hävytöntä porukkaa. Elävät kuin viimeistä päivää, kun harvalla näistä on jälkeläisiä, joiden eteen tulisi tehdä jotain. Eivätkä väitä edes siitä, että tällaisesta elämäntavasta seuraa muillekin ongelmia, kuten esimerkiksi velvollisuus maksaa terveydenhuollon kohonneita kustannuksia.

 • TSK

  Vastaa

  Niin siis tutkijat sanovat että nykyinen epidemia leviää kuin kulovalkea noissa orgioissa seksin kautta. Ja se on se tekijä millä tämä on levinnyt pääasiassa tämä epidemia. Eivät että se ei leviäisi ihokontaktilla myös. Sen osuus vaan tässä epidemiassa on aika olematon. Tai että se ei leviäisi heteroseksillä. Se kannattaa muistaa jos saatte muksultanne apinarokon joku päivä. Että ei hätää. Ei luulla että olette pannut muksuanne.

 • Timppis

  Vastaa

  Toivottavasti erdokaniin tarttuu pekka pöpö kun kohta tapaavat.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi