FBI rekrytoi uusia työntekijöitä Pride ‑tapahtumassa

Liittovaltion poliisi pyrkii saamaan riveihinsä kulttuurimarxistisia arvoja kannattavia homoja valvomaan ja ahdistelemaan konservatiivisia kansalaisia.

Rappiokulttuuri

Yhdysvaltain liittovaltion poliisi FBI sai sosiaalisessa mediassa vahvaa kritiikkiä osallistuttuaan homojen Pride-tapahtumaan Etelä-Carolinassa ja erityisesti siitä, että virasto asetti myös rekrytointikojun paikalle. Ihmiset syyttivät liittovaltion lainvalvontaviranomaista poliittisesta puolueellisuudesta.

”Äskettäin @FBICharlotte osallistui Pride-tapahtumaan, jossa FBI puhui osallistujille uramahdollisuuksista ja viraston työstä kansalaisoikeuksien suojelemiseksi”, virasto julisti ylpeänä sosiaalisessa mediassa.

Bidenin hallinto on käyttänyt aseenaan FBI:tä ja muita liittovaltion lainvalvontaviranomaisia kohdistaakseen toimia poliittisiin vastustajiin ympäri maata, myös pelkästään vanhempiin, jotka protestoivat koulun johtokunnan kokouksissa koulun kulttuurimarxistia linjauksia vastaan.

FBI:n ilmoitus rekrytointitapahtumasta sai luonnollisesti negatiivisen vastaanoton sosiaalisessa mediassa. Lukuisissa vihaisissa viesteissä oltiin sanottu muun muassa:

”Aion viitata tähän viestiin aina, kun joku yrittää kertoa minulle, että FBI on poliittisesti puolueeton laitos ja se ei toimi tavalla, joka hyödyttää toista poliittista puoluetta enemmän kuin toista.”

”Asettaako FBI rekrytointipisteitä MAGA-tapahtumiin? Veikkaan, että konservatiivit ovat vahvasti aliedustettuina FBI:n riveissä, erityisesti johtotasoilla. Onko teillä mitään aloitteita kannustaa heitä hakeutumaan mukaan?”

Liittovaltion poliisi on ollut vahvan tarkkailun kohteena viime vuosina. Vuonna 2022 julkaistussa raportissaan edustajainhuoneen oikeuslaitoksen valiokunta kuvaili väitteitä epäeettisestä toiminnasta ja poliittisesta puolueellisuudesta FBI:ssä Bidenin hallinnon alaisuudessa. Raportissa kuvattiin, kuinka FBI muuttaa ja manipuloi tietoja sovittaakseen ne Bidenin hallinnon ennalta määrättyyn kertomukseen kotimaisesta äärioikeistolaisuudesta, ja miten virasto erottaa työntekijöitään konservatiivisten näkemysten takia.

Lähde: The Post Millennial

Lue myös: FBI kutsui itsensä Suomeen harjoittelemaan

FBI Homot Rappiokulttuuri Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Koukkunokat

  Vastaa

  Juutalaisjärjestö rekryää taas…

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Turnerin päiväkirjat ovat muuttumassa todeksi. Siinäkin poliisi ja turvallisuuspalvelut miehitettiin vähemmistöillä.

 • Salomon

  Vastaa

  Sana: pidättäminen. Saa kohta ihan uuden merkityksen

 • Teemu

  Vastaa

  FBI:n konttori täynnä 200-kiloisia, mustia väritukkia. Mikä hieno tulevaisuus.

 • Musta ase

  Vastaa

  Kiire niillä onkin asettaa mitä pervompia hahmoja loistamaan tärkeisiin virkoihin ennen Trumpin uutta tulemista jolloin hänen ainaksa kuluu siivotessa virastoja koko vaalikauden ajan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi