Kanadan uudet mielenosoituskiellot eivät koske maahanmuuttajia eivätkä ”turvapaikanhakijoita”

Kokoontumisrajoitukset kohdistetaan käytännössä ainoastaan syntyperäisiin, eurooppalaistaustaisiin ja valkoisiin kanadalaisiin

Uutiset

Kanadan pääministeri Justin Trudeau.

Kuten Partisaanin lukijat tietävät, juutalaisen Bronfman-rikollissuvun rahoittama Kanadan pääministeri Justin Trudeau on tarttunut koviin keinoihin tukahduttaakseen koronarajoitusten vastaiset mielenosoitukset. Julkisella paikalla suoritettuun ”väärinajatteluun” syyllistyneiden kansalaisten pankkitilejä jäädytetään, lapsia otetaan huostaan ja lemmikkejä tapetaan osana psykologista sodankäyntiä.

Bronfmanien ohjaama Trudeau pyrkii ennaltaehkäisemään tulevia mielenosoituksia myös poikkeuslaeilla, joiden tavoite on tehdä julkisista kokoontumisista mahdottomia. Kanadan sionistihallituksen mukaan mielipiteiden vapaan ilmaisun estäminen takaa sen, että Kanada on myös tulevaisuudessa ”liberaali” ja ”suvaitsevainen demokratia”.

Tuoreet poikkeuslait eivät kuitenkaan koske kaikkia. Itse asiassa kokoontumisrajoitukset kohdistetaan käytännössä ainoastaan syntyperäisiin, eurooppalaistaustaisiin ja valkoisiin kanadalaisiin, joita Trudeau ja Bronfmanit pitävät suurimpana uhkana ylivallalleen.

”Ryhmät, joiden läsnäolo on kansallisen edun mukaista”

Kanadan hallituksen virallisissa ohjeistuksissa kerrotaan, että poikkeuslaki estää ihmisiä osallistumasta ”julkisiin kokouksiin, jotka voivat suurella todennäköisyydellä johtaa rauhattomuuksiin”.

Tämän jälkeen ohjeistus kuitenkin jatkaa todeten, että laki ei koske ”niitä niitä ihmisryhmiä, joiden läsnäoloa Kanadassa voidaan pitää kansallisen edun mukaisena maahanmuuttoministeriön ja julkisen turvallisuuden ministeriön linjausten tarkoittamalla tavalla”. Näitä ihmisryhmiä ovat intiaanit, pakolaiset, maahanmuuttajat, turvapaikanhakijat ja ”suojellut väliaikaiset asukkaat”.

Toisin sanoen Kanadan hallitus on määritellyt, että intiaanit ja ei-valkoiset siirtolaiset ovat ihmisryhmiä, joiden oleskelu maassa on Kanadan ”kansallisen edun mukaista”. Tämän vuoksi mielenosoittamisoikeus on riistetty ainoastaan valkoisilta kanadalaisilta.

Lähde: Kanadan hallitus (arkistoitu)

Justin Trudeau Juutalainen lobby Kanada Kanadan juutalaisyhteisö Kokoontumisvapaus Koronakommunismi Koronarajoitukset Koronavirus Korruptio Mielenosoitus Oikeuden korruptio Poliisin korruptio Poliisivaltio Rotuerottelu Uutiset Valkoisiin kohdistuva rasismi

Keskustelu

25 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • EV

  Vastaa

  Intiaanit siellä nyt olivat jo ennen eurooppalaisia, joten en nyt puhuisi ”oleskelusta” maassa näiden kohdalla. Mutta joo ei yllätä yhtään tämä ulostulo tuolta saastaiselta hallitukselta, jos olet valmiina tappamaan sinua vastustavien lemmikit ja ottamaan lapset huostaan, voi sinulta odottaa mitä vain mielenvikaista. Kyllä tämä blackface on jo osan aivokuolleista kanadalaisista saanut peloteltua kääntymään omia naapureitaan vastaan, jotka tukevat vapausmielenosoituksia.

  • Plääh

   Vastaa

   Arjalaiset olivat ennen tätä joka mantereella. Intiaanit tulivat Aasiasta paljon myöhemmin. Arjalaiset perustivat korkeakulttuurit ja rakensivat pyramidit. Niitä löytyy Etelä-Amerikastakin koko ajan lisää

   • EV

    Vastaa

    Jos nyt aletaan tulkita sitä, mikä on arjalaisuuden alkuperä, ei sillä ainakaan vitivalkoisen eurooppalaisväestön kanssa ole juuri mitään tekemistä, muutoin kuin ideologisessa merkityksessä. Me puhuttiin Pohjois-Amerikan Kanadasta, ei Etelä-Amerikasta. Toisekseen, tuo esittämäsi on teoria ja uskomus.

    • Markku Heksamakkara

     Vastaa

     Tuossa olet täysin väärässä, tutki esim Intian historiaa siitä vaiheesta kun arjalaiset esittelivät hevosen käytön Intian alueella. He olivat vaaleita ja sinisilmäisiä. Se että, nykyintialaiset eivät tätä ole, ei muuta historiaa. Eiväthän nykyiset egyptiläisetkään ole yhtään sama kansa joita olivat esim faaraoiden ajan ihmiset. Hekin olivat vaaleita ja sinisilmäisiä.

   • Turo

    Vastaa

    Milläs ne intiaanit Amerikkaan tulivat? Tuollaista en ole kuullutkaan.

    • jupi

     Vastaa

     aikoinaan alaskan ja venäjän yhdisti maasilta, kävellen ne sinne meni

   • Jns. Man

    Vastaa

    No, jutun pointti oli se että hallituksen mukaan ihmisillä on eri oikeudet ja ihmisarvo sen mukaan mitä rotua tai etnisyyttä sattuu edustamaan. Siis aivan puhdasta woke-kommunismia. Ei mielestäni intiaaneille kuuluisi mitään erioikeuksia suhteessa muihin kansalaisiin. Ei tietysti myöskään mitään sortoa. Tuo Castron poika pitää eliminoida…

 • Ei yllätä

  Vastaa

  Tässä nähdään miten jesuiitta ajaa illuminaatin agendaa. Kristityt pitää saada tapettua kanadassa jotta maan rikkaudet saadaan askenazi-juutalaisten haltuun.

 • Evplasse

  Vastaa

  Olen jo pitempään odotellut milloin alkaa poliittiset murhat ‚joko piikkihaitoista tai tyrannimaisesta kohtelusta ärsyyntyneillä päässä napsahtaa. Joukkohan ei ole suuri muutama miljardi vain.

 • Minä

  Vastaa

  Jospa tämä läpinäkyvyys ns. liberaalien törkeydestä avaisi kansan silmät Kanadassa. Tuohan on kaikkea muuta kuin demokratiaa ja liberaaliutta suojelevaa. Viherfasistien mielestä on tietysti niin, että demokratia on tyranniaa ja heidän tyranniansa on demokratiaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Koska siellä on vaalit, eli koska tuon heitetään pois tehtävistään epäpätevänä?

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Viimeksi liittovaltion parlamentin alahuoneen ( house of commons) vaalit olivat 2021. Sitä edeltävät vaalit järjestettiin 2019 ja 2015. Ilmeisesti alahuoneen vaalit pitää järjestää viimeistään neljän vuoden kuluttua edellistä vaaleista.

   Hätätilaasetuksen ( Emergency Act ) puolesta äänesti 185 edustajaa ja 151 vastaan. Puolesta äänestivät Liberaalit ja vasemmistolainen NPD.
   https://www.politico.com/news/2022/02/21/trudeau-wins-house-vote-emergencies-act-00010474

   Helmikuun 21. päivänä käyty alahuoneen keskustelu videoituneine puheenvuoroineen on nähtävissä täältä.
   https://www.ourcommons.ca/DocumentViewer/en/44–1/house/sitting-36/hansard

   Alahuoneessa on 338 jäsentä. Parlamentissa on myös ylähuone eli senaatti, jossa on 105 jäsentä, joiden on erottava täyttäessään 75 vuotta. Kuningattaren edustajana toimiva kenraalikuvernööri nimittää senaattorit pääministerin suosituksesta.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Senate_of_Canada

   Trudeaun vaikutus näkynee alahuoneessa vuoteen 2025 saakka ja senaatissa paljon pidempään. Kanadan järjestelmä mahdollistaa pääministerille suuren vallan.

   Loppulauselma. Kanada on wokettajien hallussa. Äänestäjistä suuri osa sallii sen.

 • TT

  Vastaa

  Valkoiset eurooppalaiset/eurooppalaislähtöiset ovat helposti aivopestäviä hölmöläisiä ja se on tullut viime aikoina todella selväksi. On ollut masentavaa seurata sitä, kuinka iso osa valkoista väestöä on joko välinpitämätön tai jopa hengessä mukana oman rodun elinolosuhteita kaventavassa politiikassa. Valehteleva valtamedia auttaa tässä ja iso osa valkoisia elää valheellisessa kuplassa, josta herääminen tai punapilleröityminen todellisuuteen on yllättävän hidasta ja vaikeaa. Herääminen on kuitenkin niin laaja ilmiö, että globalistinen valtarakenne joutuu käyttämään äärimmäisiä keinoja tilanteen hallussa pitämiseksi. Voimasuhteiden isompi muutos jatkossa on mahdollista eikä toivoa saa menettää. Valkoisten elintilan puolustaminen auttaa myös muita rotuja, koska globalisteilla on katalat aikeet myös näiden suhteen.

  • Plääh

   Vastaa

   Koneiston osasia. Valehtelevat vain vastoin parempaa tietoaan. Häpeällisetsi alistuneita kyllä

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Ruuvi kiristyy, kunnes on pakko tapella sortoa vastaan.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Tässä on sitä kuuluisaa liberaalia demokratiaa ja yhdenvertaisuutta. 

  Trudeaulla on edessä hikinen tulevaisuus. Kanadalaiset pitävät häntä petturina. Mutta minne epäsuosioon joutunut pääministeri pakenee, kun kansannousu kiihtyy? Tel aviviin?

  Trudeau selvästi haluaa sotaa kanadalaisia vastaan, mutta kuka on valmis taistelemaan hänen riveissä? Luuleeko hän, että Biden rientää avuksi?

  • Hh1488

   Vastaa

   Nato on valmis

 • Bella

  Vastaa

  ”Bronfmanien ohjaama Trudeau pyrkii ennaltaehkäisemään tulevia mielenosoituksia myös poikkeuslaeilla, joiden tavoite on tehdä julkisista kokoontumisista mahdottomia. Kanadan sionistihallituksen mukaan mielipiteiden vapaan ilmaisun estäminen takaa sen, että Kanada on myös tulevaisuudessa ”liberaali” ja ”suvaitsevainen demokratia”.”

  Kanada on kyllä luisunut menneeseen jamaan, jossa se kohteli intiaaneja eli alueen alkuperäisväestöä hyvin ikävästi. Nyt ne Kummelin Kanada-vitsitkin asettuvat jotenkin uuteen valoon mielessäni, ja hauskuus on mennyt. Tämä globaalieliitin uusi käsitys ”liberalismista” näkyy täällä Suomessakin ylenpalttisena afrikkalaisuuden ihannointina; kansakunnan kaapin päälle Yle nostaa kaikenmaailman oppimattomia somaleja, jotka eivät omassa kulttuuriperimässään tunne Euklideen geometriaa tai luonnollisten lukujen joukkojen lukuteorioita, siis niitä, jotka eurooppalaisille ja aasialaisille opetetaan jo esikoulussa. Saa siinä sitten ihmetellä, että minkä vuoksi yhtäkkiä Suomessa ei saanut enää puhua tilastoista. No sen vuoksi tietenkään ei saanut, koska kulttuurieliittimme päätti, että on hienompaa olla ymmärtämättä nollan ja sadan välistä eroa, ja nakata roskakoriin kvanttimekaniikan aaltoyhtälöt ja Standardimalli. Viime päivinä poliisi on vieläpä uhannut niitä kansalaisia rikosvastuulla, jotka ”tietävät liikaa” poliisia nyttemmin uhanneista tahoista. Siis – jos olet eurooppalaisittain koulutettu luonnontieteisiin (eli olet fiksu)- eliittimme katsoo, että saatat olla jostakin rikosvastuussa. Heja Sverige!

  • Evplasse

   Vastaa

   Juuri näin hyvä kommenttin

 • Simolan Masa

  Vastaa

  Siis latinoiden ja mustien katujengien riekkuminen sallitaan kyllä. Kanada kääntyy Lähi-idäksi muslimien sekä juudaiden ansiosta.

  Intiaaniväestö kärsinyt pahasti ja paljon Paavin paska katollisuudesta!

 • juha II

  Vastaa

  Todella raukkamainen paska!!!

 • Salomon

  Vastaa

  Tolla vesselillä on huono olla

 • Jones

  Vastaa

  Ja kaikista ikävintä on se, että siirtolaiset liittyvät vastaliikkeisiin. Näin he saavat vastaliikkeet palvelemaan omia etujaan. Kuten kristinuskonkin aikoinaan. Levelin tomittajakin on iranilainen ja siksi pitää Israelin lippua taustalla, ovathan juutalaiset Iranin-arjalaisia.
  https://tunnistus.perussuomalaiset.fi/kayttaja/danny-kavosifar/50906400–3fa9-4866–9251-da1f3fbee3f8

  Jeesus oli ensimmäinen tunnettu antisemitisti, mutta koki polttouhrikohtalon. Jeesus poltettiin holocaustina(polttouhrina).
  http://www.kolumbus.fi/gematria/ep13_polttouhri.htm

  Apostoli Paavali, jota kristityt pitävät kristinuskon perustajana, sanoo jopa aivanselvästi miksi hän saarnaa kristinuskoa.
  Paavalin kirje roomalaisille:
  15:16 sitä varten, että minä olisin Kristuksen Jeesuksen palvelija pakanain keskuudessa, papillisesti toimittaakseni Jumalan evankeliumin palvelusta, niin että pakanakansoista tulisi otollinen ja Pyhässä Hengessä pyhitetty uhri.(holocausti)

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  //// …poikkeuslaki estää ihmisiä osallistumasta ”julkisiin kokouksiin, jotka voivat suurella todennäköisyydellä johtaa rauhattomuuksiin”.

  Tämän jälkeen ohjeistus kuitenkin jatkaa todeten, että laki ei koske ”niitä niitä ihmisryhmiä, joiden läsnäoloa Kanadassa voidaan pitää kansallisen edun mukaisena maahanmuuttoministeriön ja julkisen turvallisuuden ministeriön linjausten tarkoittamalla tavalla”. Näitä ihmisryhmiä ovat intiaanit, pakolaiset, maahanmuuttajat, turvapaikanhakijat …
  ////

  Siis laki sallii esimerkiksi intiaanien, maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden osallistumisen sellaisiin julkisiin kokouksiin, jotka johtavat rauhattomuuksiin.

  Tämä on lakitekstin kirjoittajan ymmärtämättömyyden osoitus. Aivoissa on sokea piste. Ei tullut mieleen, että vaikkapa muslimit voivat järjestää kiihoituskokouksia. 

  Lakitekstin hyväksyjistä suurin osa on tuskin tekstiä lukenut. Ne, jotka ovat lukeneet, voidaan jakaa kahteen ryhmään. Tyhmät ja moraalittomat. Tyhmät eivät tajua mitään. Moraalittomat eivät rohkene kyseenalaistaa tekstin puutteita vaan valitsevat vaikenemisen. Säilyttävät pankkitilinsä ja saavat edelleen syödä muffinsseja parlamentin cafeteriassa.

 • Dupont

  Vastaa

  Trudeau ei ole juutalainen. Sionismi on kansallisaate, kuten suomalaisuus. Älkää väärinkäyttäkö termejä, ihan oikeasti.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi