Amerikkalaisopettaja teki luokkansa valkoisista oppilaista orjia mustille

Opettajan kuvaamalla videolla valkoiset lapset joutuvat palvomaan mustia oppilaita.

Rotu

Valkoiset lapset "heilaamassa" mustia mestareitaan.

Musta floridalaisopettaja on joutunut kohun keskelle tehtyään TikTokiin videon, missä hän pakottaa valkoiset oppilaansa toimimaan orjina luokan mustille oppilaille. Videolla valkoiset polvistuvat mustien edessä ja palvovat näitä, sekä myös tarjoilevat näille välipaloja. Alkuperäisellä videolla lasten kasvoja ei oltu edes sensuroitu.

Opettaja oli tehnyt videon protestina osavaltion kuvernöörin, Ron DeSantisin suunnitelmaa vastaan poistaa kriittisen rotuteorian opettaminen koulujen opetussuunnitelmista. Kriittinen rotuteoria on käytännössä valkoisten lasten opettamista häpeämään ja vihaamaan omia etnisiä taustojaan.

Koulut ovat muuttuneet valkoisille lapsille yhä turvattomammiksi paikoiksi myös opettajien toimesta. Vielä tässä vaiheessa opettajan toimista tuli kohu ja hänelle vaaditaan potkuja, mutta ennen pitkää valkoisten lasten julkisesta nöyryyttämisestä oppitunneilla tulee todennäköisesti normikäytäntö.

Lähde: Daily Mail

Kulttuurimarxismi Musta rotu Poliittiset viholliset Rotu Ulkomaat Uutiset Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhdysvallat

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Mielenterveys kuntoutujia

  Vastaa

  Onneki se tapahtuu USA:ssa. Se on maailman suurimpia avohoitolaitoksia.

  • Heinrich

   Vastaa

   Osaatko nimetä yhtäkään amerikkalaislähtöistä mädätysilmiötä, joka ei olisi ennen pitkää rantautunut myös Suomeen?

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Heinrich tuossa jo vastasi mitä itsekin aioin, mutta ei tuota voi liikaa painottaa: kaikki se sairas paska minkä ne jenkeissä keksivät, valuu tännekin lyhyellä viiveellä! Ja täällä moni ottaa ne hurraten vastaan ja alkaa toteuttaa sitä intohimoisesti.

 • TT

  Vastaa

  Nykyajan koulut ovat kommunismin pesäkkeitä. Suomessa tilanne ei ole juurikaan parempi. Jopa kouluruokakin on ala-arvoista ja taitavat vangitkin saada parempaa ruokaa. Marxistiministeri haluaa tasapäistää viimeisetkin koulut Suomessa ja muuttaa ne robottien kasvatuslaitoksiksi.

 • siinai (seeing eye)

  Vastaa

  oikeat syyliset orjuuteen ovat ahneet kylien johtajat jotka möivät kansaansa hollantilaisille laivanvarustajille, mutta ei taida opettaja uskaltaa syyttää oikeaa syyllistä eli hollanninjuutalaisia.

  Orjuuttahan on aina ollut maailman historiassa, mutta pohjois koreasta matkittu kansan syyllistäminen joka ainoasta historian mustasta hetkestä on tälle uudelle komunismi/fasisti liitoumalle kuin ilmainen oppikirja myös lännelle ja kohta kukaan ei omista mitään mutta ovat onnellisia, stressaantunut kansa saa helpotusta esim seksistä joka helpottaa hetkellisesti ahdistukseen, mutta samalla lapset luultavimmin otetaan huostaan ja käytetään loppuun ja varaosina hallitsijoiden yltäkylläisissä pidoissa jousta ei mitään puutu saatannisessa mielessä.

 • Minä

  Vastaa

  Pitäisikö Suomessakin kouluissa järjestää tilaisuuksia, joissa ruotsinkielisiä lapsia kohdellaan alempana luokkana, koska aikoinaan ruotsinkieliset pitivät suomenkielisiä alempana luokkana varsin tylysti?

  Tuo valkoisten lasten tekeminen mustien orjiksi on täysin päätöntä, sillä näillä valkoisilla lapsilla ei ole mitään tekemistä orjuuden aikojen kanssa. Kysehän ei ole mistään muusta kuin valkoisen ihmisen musertamispyrkimyksestä ja siihen kelpaa suvakeille syyllistäminen millä tahansa tekosyyllä.

  Heitä ei liikuta se, että nykypäivän lapset eivät ole syyllisiä mihinkään aiempien sukupolvien tekoihin, olivatpa ne hyvi tai huonoja. Näillä syyllistämistoimilla aiheutetaan vihaa eri rotuisten välille, ei suinkaa eri rotujen rauhaisaa yhteiseloa. Ehkä se on suvakkeja ohjaavien taustavoimien tarkoituskin. Suvakithan ovat itse niitä kuuluisia hyödyllisiä itiootteja.

 • Pekka j

  Vastaa

  Niin ja sitten joku ihmettelee kouluampumisia kyllä Kait joku tuollaisesta ahdistuu, ja kun aseita maassa löytyy ja muutenkin yhteiskunta alkaa olla sairasta isoissa kaupungeissa, valkoiset lapset kuvittelee että on heidän syytään. Pienissä kaupungeissa homma on vielä aika terveellä pohjalla.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi