Saksa: Vihreät antoivat valkoiselle oikeusministerilleen potkut väärän rodun ja sukupuolen takia – korvasivat mustalla naisella

Valkoiset miehet ovat kulttuurimarxisteille arvotonta roskaa.

Ulkomaat

Saksan vihreät ovat erottaneet puolueensa Thüringenin osavaltion oikeusministerinä toimineen Dirk Adamsin virastaan. Adams ei ole syyllistynyt mihinkään virheeseen työssään, vaan hänet poistetaan vain sen takia, että hän on valkoinen mies, minkä vihreät avoimesti ilmoittivat erottamisen syyksi.

Adamsin tilalle virkaan astuu musta nainen, Doreen Denstädt, jolla ei ole minkäänlaista lakitutkintoa tai aiempaa poliittista kokemusta. Vihreän puolueen johto kommentoi vaihdon olleen ”tuskallinen mutta välttämätön askel.” Adams ei suostunut luopumaan virastaan vapaaehtoisesti.

Monet ovat kritisoineet tapauksen rotuun ja sukupuoleen perustunutta syrjintää, mutta toiset taas sanovat, että vihreän puolueen agendan huomioon ottaen Adamsin olisi pitänyt tietää mihin hän on itse lähtenyt mukaan.

Lähde: Remix

Politiikka Rotu Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Vihreät

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Pätevä valkoinen mies korvataan epäpätevällä mustalla naisella poliittisen korrektiuden takia.

  Kirja Turnerin päiväkirjat on muuttumassa todeksi.

  • Vihreät

   Vastaa

   Tuo mies on myös vihreä kulttuurimarxisti.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Siinähän se virheitten paskamaisuus näkyy !
  Hyvää yötä, Saksa !

 • Snif

  Vastaa

  Miettikääpä mitä tekee täysin osaamaton ihminen on sitten ihonväri mikä tahansa, oikeusministerinä, ei edes aivot voi tuota sairautta käsittää, no, Suomessa on valkoihoinen vastaava joka on samoin täysin osaamaton hurriakka jonka ei edes pitäsi olla tässä maassa.

 • Joonas Jonne

  Vastaa

  Nuo ovat Saksan miehittäjien edustajia. Valtaan ei sielläkään pääse oman maan geeneiltään alkuperäinen henkilö.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Tuohon se menee vielä Suomessakin. Fatim Diarra on vielä ministerinä. Hänet pätevöittää siihen musta väri, feminismi ja xxxl koko.

  • CLiP

   Vastaa

   Surullista. ”Vihreä” hulluus aja tämän maan lopulliseen tuhoonsa. Nyt on menossa veden demonisointi. Kyllä, luit oikein. Yle puskee ”uutista”, jonka mukaan sade- ja sulamisvedet eli ”hulevedet” ravinteita, raskasmetalleja, kiintoainesta, öljyä ja mikromuoveja. Vedet päätyvät kaduilta viemäreihin tai ojiin, joista ne menevät vesistöihin. Totta kai ”vihreän” politiikan Suomi on täynnä kaikenlaista moskaa ja myrkkyä, joka ei Suomeen kuulu. (Fat I’m Diarrhea on hyvä esimerkki tästä.) Mutta ei ihminen vettä voi saastuttaa. Veden voi aina puhdistaa tai sitten se puhdistaa itsensä. Se vihreän ihmisen ilmaan, maahan ja veteen syytämä myrkky ja moska tulee siellä aina olemaan – niin kauan kuin meillä on vihreitä ja/tai pankkiireita vallassa.

 • TT

  Vastaa

  Milloinka Davosissa nähdään mustien naamojen armeija? No onhan siellä WHO:n pandemia-friikki Tedros Adhanom Ghebreyesus. Ja meidän synkkä lommoposkemme Sanna.

 • Nimetön

  Vastaa

  Vihreät ovat rasistinen puolue.

 • Topi

  Vastaa

  Niin, ei missään sanota että Saksa olisi valkoinen maa tai että se kuuluisi saksalaisille. Sotaministeri siellä vaihtui myös. Täytyy pitää rattaat pyörimä$$ä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Sikäli ei mitään uutta että Etelä-Afrikassa tätä on tapahtunut jo 30 vuotta. Mutta Euroopassa uutta.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Dirk Adams on poliitikko, joka on vailla entisen ministeriönsä toimialan akateemista tutkintoa. Hän on insinööri ja suorittanut alemman asteen yliopistotutkinnon valtiontaloudesta.
  https://de.wikipedia.org/wiki/Dirk_Adams

  Doreen Denstädt on poliitikko, joka on vailla johtamansa ministeriön toimialan akateemista tutkintoa. Tosin hänen mainitaan toimineen pääkomissariona Thüringenin poliisissa.
  https://de.wikipedia.org/wiki/Doreen_Denst%C3%A4dt

  On pikemminkin sääntö kuin poikkeus, että politiikka mahdollistaa ihmisten nousun tehtäviin, joista tietävät hyvin vähän. Johtopäätös. Muut tekijät kuin asiaosaaminen mahdollistavat nousun johtoon.

 • Teemu

  Vastaa

  Hyi hitto kun tällaisia uutisia pitää lukea. Voisiko Saksa jo tulla 2023-luvulle ja palkata muunsukupuolisiakin, vai onko tämä biinäärinatsismi niin syvälle juurtunut? Jos edes kerran ”sivistysmaissa”, joissa pitäisi olla ihmisoikeuksia & ‑arvpoa ja sananvapautta, saataisiin virkoihin muitakin kuin etuoikeutettuja CSI-sukupuolitettuja, heteronormatiivisen patri/matriarkaatin edustajia! 

  (Katsokaa: noin helppoa on olla mielisairas.)

 • Viherpunikkius on aivokuppa

  Vastaa

  Viherpunikkien mielestä valkoinen mies ei ollut tarpeeksi epäpätevä tekemään tarpeeksi tuhoa joten se vaihdettiin siinä mielessä ammattitaitoisempaan mustaan naisoletettuun. Varmasti asiat menee vielä huonompaan suuntaan mikä oli tarkoituskin.

 • vanha kyynikko

  Vastaa

  Meillä kotona armeijassa oli tapana sanoa, että väri vastaa vänrikkiä.
  Siis kauluslaatan tummanvioletti väri.
  Ja demareissa on tapana sanoa, että jäsenkirja vastaa korkeakoulututkintoa.
  Tämä oli silloin ”vanhaan aikaan”.
  Nykyään on uudet kriteerit, joista tärkein on intersektionaalisen feminismin määrittelemät uhripisteet ja positio yhteiskunnassa.

 • Schlageter

  Vastaa

  Kuvassa on epäilemättä musta – mutta vahingossa on tainnut naisen kuvan sijasta tulla miehen kuva? Muistuttaa aivan Hesarin itäsuomalaista kolumnistia, jolla on samanlainen hupparikin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi