Video: WJC:n ”juutalaismyönteistä” propagandaa

Maailman juutalaiskongressi tunnustaa videollaan juutalaisten olleen merkittävässä roolissa homoliikkeen, monikulttuurisuuden ja feminismin edistämisessä.

Sionismi

Maailman juutalaiskongressi julkaisi hiljattain videon, missä he kertovat syistä olla ylpeä juutalainen. Videolla puhuva juutalainen sanoo olevansa ylpeä juutalaisten merkittävästä roolista homouden edistämisessä, rotuerottelun lopettamisessa ja feminismin eteenpäin ajamisessa länsimaisessa yhteiskunnassa.

WJC siis ylpeänä tunnustaa videolla juutalaisten roolin niiden rappioilmiöiden edistämisessä, joista antisemitistit ovat näitä syyttäneet vuosikymmeniä.

Lähde: WJC

Feminismi Historia Homolobby Juutalaiset Rappiokulttuuri Rotu Rotuerottelu Sionismi Uutiset

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  K‑nokat taas.….….mitähän kaikkea vielä paljastuu!

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Naamiot on riisuttu ja salaliittoteoriat paljastuvat salaliittofaktoiksi.

  • Frenologi

   Vastaa

   Ei noiden tarvitse riisua naamioita, ne on rumia jo syntymästään.

 • otto suni

  Vastaa

  Suomen eliitti palvelee ”ylpeänä” tätä joukkoa ja siksi myös Black Rock yhtiöllä on Helsingin keskustassa konttorinsa. Jokainen täysijärkinen kansallismielinen ymmärtää, että kipaa mielellään käyttävät politiikot kuten Sauli Niinistö ja Paavo Lipponen ovat mahdollistaneet Suomen myymisen. On syytä ymmärtää myös mediamme sidokset tähän ”valittuun kansaan”!

  • Jupi

   Vastaa

   Suomi Oy:n osakkeet on myynnissä

 • Nationalisti

  Vastaa

  Valehtelevan valtamedian mukaan kaikki tällainen on ”salaliittoteoriaa”.
  Kannattaa muistaa, että he syyttävät ”salaliittoteoreetikoksi” siitä syystä, koska heillä ei ole perusteita syyttää sinua valehtelijaksi!

  • Sixtus

   Vastaa

   Kyllä minulla on perusteita syyttää partisaania valemediaksi, joka suoltaa muutettua totuutta. Aina kun luen tätä aviisia, tarkistan jokaisen kirjoitelman, ja aina löytyy kosolti virheellisiä väittämiä. Kuten tässäkin tapauksessa videossa ilmaistut luonnehdinnat on väännetty mutkalle. Kuunnelkaa kunnolla mitä siinä sanotaan, jos ymmärrys riittää. Epäillä sopii.

   • Palvelu

    Vastaa

    Se on sinun oikeutesi. Jokaisella on oikeus omiin mielipiteisiinsä. Eivätkä mielipiteet ole lähtökohtaisesti kriminalisoitu Suomessa, vielä.

    Ja koska ole ylen etevä, niin varmasti tekstität videon niinkuin sinä sen ymmärsit. Tekisit meille kaikille palveluksen.

 • TT

  Vastaa

  Tulihan se sieltä: ”Tikkun Olam”. Miten olisi juutalaiset, jos ette parantaisi maailmaa niin helvetisti?

 • Hmmm

  Vastaa

  Mitä jos olisin suomalainen ja ylpeä, mitä videolla mainitut juutalaiset sanoisivat tästä?

 • Schlageter

  Vastaa

  Jää sellainen kuva, että kaikki p‑a on lähtöisin juutalaisten korvien välistä. Ei siis kannata taistella huonoja ilmiöitä, vaan niiden aiheuttajaa vastaa – se lienee tuon videon sanoma.

 • Pekko

  Vastaa

  Mutta luoja antoi jokaiselle yksilölle oman sielun(omat aivot). Älkää menkö massojen mukana turmioon. Maailma on houkutuksia pullollaan, elämä on valintoja. Opetelkaa elämän lait, muuten tuho on varma. Elonkorjuu on alkamassa, oletko valmis

 • Jutikat on myrkkyä

  Vastaa

  Jää sellainen kuva, että kaikki p‑a on lähtöisin juutalaisten korvien välistä. Ei siis kannata taistella huonoja ilmiöitä, vaan niiden aiheuttajaa vastaa 

  Juuri näin! Vaan kun suomalaiset ei ymmärrä eikä kyllä oikein muutkaan.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Tältä Naiselta Suoraan Helvetistä pitää kysyä nämä kysymykset:

  Kuinka moni juutalaisnainen Israelissa ja muualla on naimisissa neekerin kanssa? Kuinka sujuu juutalaisuus neekerimiehen kanssa? Juutalaisuushan on sidoksissa äitiin, ts. jos vain isä on juutalainen niin tämä ah niin ihana juutalaisuus ei tunnusta lasta aidoksi juutalaiseksi. Eli tässä kohta paskapuhe nousee pintaan ja valhe siinä samassa. 

  Juutalaisuus on ah niin hyvä, kun kyseessä on meille valkoisille syötetty tarina, mutta kun kyseessä on juutalaisuus juutalaisten omassa maailmassa niin säännöt ovat ihan toiset.

  Milloin Israeliin on saapunut laiva täynnä neekereitä Afrikasta? Minäpä vastaan ihan itse. Ei SWIDU koskaan. Jos Israelin rannalle saapuu neekerilaiva niin Israel upottaa sen ja neekeri joko hukkuu tai ui takaisin Afrikkaan. Ja SWIDU piste.

  Eli näitä Sionistiämmien paskapuheita on turha lukea ja vielä vähemmän kuunnella. Paska on paskaa on paskaa, vaikka se juutalaisen suusta tulisikin.

 • Totuuden soturi

  Vastaa

  Pikkuhatut-isot ongelmat!

 • ValhallaX

  Vastaa

  Tiedättehän sanan ”inkluusio”. Englanniksi ”inclusion”.

  Sanalla kuvataan sitä, että ”kaikki pääsevät mukaan”. Tämä sana on suoraan Juutalaisen Ylivallan
  kirjastosta.

  Se on meille puhuttuna sitä, että meidän pitää muuttaa maamme Kolmannen Maailman Perseenreiäksi ottamalla kouluihin ja yleensäkin yhteiskuntaan kaikki maailman idiootit. Viittaan tähän Afrikasta tulevaan täysin kontrolloimattomaan ”maahanmuuttoon”.

  Mutta katsotaanpa sanaa Juutalaisen Ylivallan kotipesässä tai yleensäkin juutalsiyhteisöissä ympäri maailman. Juutalainen ei SWIDU inklusoi ketään eikä mitään. KUKAAN EI PÄÄSE, paitsi juutalainen, opiskelemaan juutalaisten ikiomiin juutalaisswiduinkluusioihin. Kukaan ei saa edes puhua siitä. Juutalaisen pitää saada nyhrätä ja oppia ihan omissa oloissa, omissa kouluissa, neekereillä ja afgaaneilla ei ole SWIDU inkluusiota juutalaisten paratiisiin. Inkluusio on meidän lapsiemme Helvetti.

  Palaan vielä asiaan muiden Juutalaisen Ylivallan sanojen puitteissa.

  Pointti on se, että narsistinen ja psykopaattinen juutalainen EI KOSKAAN TEE ITSE niin kuin hän meille saarnaa. EI SWIDU KOSKAAN. Ei missään, ei koskaan, ei missään asiassa. Kaikki heidän ”saavutuksensa” ovat aina meidän SWIDU inkluusiomme.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi