Video: Yli 94 000 mustaa huutaa kuolemaa valkoisille

Mustat vihaavat valkoisia.

Rotu

Etelä-Afrikan Economic Freedom Fighters (EFF) ‑puolue piti paikallisella stadionilla massiivisen tapahtuman, jossa huudettiin puolueen johtaja Julius Maleman johdolla valkoisia kohtaan väkivaltaisia iskulauseita.

”Ammu tappaaksesi! Tapa buuri! Tapa maanviljelijä!,” Malema huutaa videolla mustien laumojen huutaen fanaattisesti perässä. Buuri tarkoittaa valkoista eteläafrikkalaista ja maanviljelijän tappaminen viittaa maassa jatkuvasti tapahtumiin farmimurhiin, joissa syrjässä asuvat valkoiset maanviljelijät päätyvät mustien rodullisesti motivoituneiden raakojen murhien uhreiksi.

Julius Malema ei ole myöskään suostunut irtisanoutumaan mahdollisuudesta toteuttaa valkoisten kansanmurha Etelä-Afrikassa, mikä on nähtävissä tällä haastatteluvideolla.

Monien valkoisten vastaisten globalistien tapaan Malema on myös Putinin kannattaja.

Lähde: Breitbart

Etelä-Afrikka Politiikka Rotu Ulkomaat Uutiset Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  ”Äärioikeistotutkija” Sami ”neitsyt” Eerolan mukaan tämä oli suhteellisen mitätön tapahtuma eikä siis rasismia.

  • Minä

   Vastaa

   Suhteellisen mitätön, vaikka niitä valkoisia on jo tapettu paljon ja yhä tapetaan. Äärisuvakkien kertoman mukaan vain valkoinen voi harrastaa rasismia. Käsittämätöntä soopaa. Suomessa rasistisista rikoksista syytettyjen joukossa ovat kärkitiloilla monet muut kuin suomalaiset.

  • Teemu

   Vastaa

   Älkää antako mitään huomiota näiden ”tutkijoiden” jutuille. Eikös tämä ole se miehimys, joka pitää Perussuomalaisia äärioikeistolaisena puolueena? Näin kuulin toisessa yhteydessä.

 • gg

  Vastaa

  Putinin syy että neekerit ja rättipäät neekeröi.

 • Salomon

  Vastaa

  Jos näillä geenialtaamme älyn jättiläisillä olisi tosiaan niin paljon älliä, että miettisivät hetken mölyämiseltään ja perseen heiluttamisiltaan, joku tästäkin sakista saattaisi tajuta, että ne telotettavat ovat ihan alkuun saman pigmentin omaavia. Senkään jälkeen ei valkoisuudella ole asian kanssa mitään tekemistä, että menee huonosti

  • Teemu

   Vastaa

   Neekereillä menee siksi huonosti, että on olemassa ”rakenteellinen rasismi” ‑niminen ilmiö, joka on järjestelmällistä syrjintää: koulussa jo pikkuneekerille annetaan huonoja numeroita ja neekeri ei siksi pärjää missään. Arvosanat pitää kieltää. Ja kun neekeri tekee rikoksia, niin ratkaisu tähän on rikoksista rankaisemisen kieltäminen. Eihän sellaisesta voida rankaista, joka johtuu rakenteellisesta rasismista. Suomi aikookin olla maailman ykkönen sen kieltämisessä Petturi Korpun hienon hallituksen johdolla. Vielä kun saataisiin lisää väriä Suomenkin hallitukseen: oksettavan valkoinen ja binäärinen se on edelleenkin.

 • ms

  Vastaa

  Eipä juuri yllätä kyseinen etnisyyteen perustuva väkivalta-agitointi, kun ottaa huomioon, että Etelä-Afrikkalainen EFF-puolue on marxilais-leninistinen ja äärivasemmistolainen pan-afrikka puolue.

  Vastaavanlaisilla ’kansandemokratioilla’ on synkkä menneisyys kansakuntien historiassa. Samaa elämänvastaista, ihmisvihamielistä agitointia ja väkivaltafantasiointia jatkavat nykyään erilaisissa ilmenemismuodoissaan olevat uuskommunistit kliseisillä taikasanoilla ihmisoikeuksista, tasa-arvosta, demokratiasta, jne.

 • pöh

  Vastaa

  Ongelma on se että olemme itse tehneet asian niin,n että musta ei voi olla rasisti valkoista kohtaan.
  Miettikää mitä on elämä vaikka 30–50-vuoden päästä

 • tarkka

  Vastaa

  Ja hän on juutalaisesta perheestä.

 • Late

  Vastaa

  valtamedia vaikenee. onneksi on partisaani ja pt- media

 • Kuuno

  Vastaa

  Kaikissa Afrikan maissa, mistä valkoinen mies on poistunut, on homma mennyt vituiksi. Jos joku tietää sellaisen Afrikan valtion, missä maa on muuttunut ihanneyhteiskunnaksi valkoisen miehen poistuttua, niin valistakoon minua. Neekeri eivät osaa olla sovussa keskenään ja sekin selitetään suvakkien toimesta täällä valkoisen miehen syyksi. Tännekin haluttaisiin mahdollisimman paljon tummaa pintaa, koska se tuo tänne ”suvakkinaisten” mielestä jännää etnistä värinää. Raiskaustapaukset ovat yksittäistapauksia, niistä ei kannate välittää.

 • DSN

  Vastaa

  Eikö nämä neekerit pitäisi käydä nyt jonkun käydä vain pommittamassa pois? Jos Suomessa tapahtuisi tuollaista (asetelma mustat v valkoiset toisin päin), niin tänne tulisi taatusti USA:n erikoisjoukot hoitamaan jutun. Täällähän tuli vuosien ja vuosien tutkinnat ja oikeusjutut jo siitä, kun muutama kaveri oli miettinyt parin vuoden ajan polttavansa tyhjillään olevan vastaanottokeskuksen. Tätä pidettiin terroristiteon suunnitteluna. Siis ajatusrikosta. Samanlainen tiukkuus viranomaisilta olisi suotavaa todellistenkin rikostenv kohdalla!

 • TT

  Vastaa

  Suomalaisten tulisi oman historiansa perusteella vastustaa kaikenlaista kolonialismia, myös Afrikkaan kohdistuvaa sellaista. Afrikkalaisissa on vain se vika. etteivät ne oikein pärjää omillaan, neekereitä kun ovat. Jos Afrikkaan on kerran tuotettu moderni yhteiskunta, se ei pyöri ilman ulkomaalaisia. Monet Afrikan maat ovat kokeilleet etnistä itsenäistymistä joko vainoamalla ulkomailta tulleita tai karkottamalla ne pois. Mieleen tulee ainakin Etelä-Afrikka, Zimbabwe (ent. Rhodesia) tai Uganda. Näissä on vainottu tai karkoitettu pois joko valkoisia tai intialaisia.

  Uusin tapaus on Niger, jossa musta juntta on kaapannut vallan ja Ranska on käärmeissään, koska ei saa enää ydinvoimaloihinsa polttoainetta tai ei ainakaan enää niin halvalla kuin ennen. Henry Kissinger lanseerasi aikoinaan nk. domino-teorian, jossa länsimaat pelkäsivät kehitysmaiden joutuvan maa toisensa jälkeen maailmanlaajuisen kommunistileirin alaisuuteen sitä mukaa, kun ne itsenäistyvät länsimaiden harjoittamasta kolonialismista. Yksi kommunistien valtaan ajautuva hallinto antaa esimerkin toisilla maille ja globaalin sosialistileirin koko kasvaa hallitsemattomasti ja länsi ja lännen yritykset jäävät vaille huokeita raaka-aineita. Tämä dominopeli on alkanut uudestaan. On vaikea sanoa, millä puolella tässä kannattaa olla. Virallinen Suomi on USA:n vasalli ja kannattaa kaikessa läntisten pankkien, suuryritysten ja instituutioiden johtamaa uuskolonisaatiota.

 • vanha skönö

  Vastaa

  Partisaanille suuret kiitokset taas totuuden julkituomisesta. Vituttaa toi kansanmurha Etelä-Afrikassa niin, että ikeniä särkee. Mikä meitä ihmisiä vaivaa, ettei tästä mikään nk. media missään päin maailmaa välitä mitään? Ei jumalauta tapahdu mitään, ennen kuin omalle kohdalle sattuu ja sen jälkeen ei tapahdukaan enää mitään. Tai ehkä susta tehdään, vaikkapa minkinrehua. Merimiehet kutsuivat vielä ‑70 luvulla Etelä-Afrikkaa ”hyvinvoinnin viimeiseksi muistomerkiksi.”

 • Late

  Vastaa

  etelä afrikan kaikki sivistys, infrastruktuuri, ylpäänsä kaikko hyvinvointi pn vaon ja ainoastaan valko ihoisten ansiota. nekrujen käsissä kakki hajoaa ja muuttuu paskaksi ja kaaokseksi. parina vuonna kyselty töihin sinne mut en viitti lähtee mihkään missä on yhtään enempää neekereitä kuin täällä suomessa. alkanu jo kieltäytyyn ruotsin ja tanskankin työmaista. saksaan en enää lähde, itävalta vielä toistaiseksi menettelee. eipä nekruja ja ählämeitä työmailla tietty näy mut kaupoissa ja majoituspaikkojen läheisyydessä niitä joutuu välillä katteleen

 • Musta ase

  Vastaa

  Kauankohan saavat huudella ennen kuin alkaa buurien kostotoimet. Entäpä miten tulisi suhtautumaan euroopan valkoinen väki jos alkaisivat tappamaan enemmän kuin nyt yleensä täällä tappavat? Kauaskantoisia ajatuksia näin muutenkin sotaa odotellessa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi