Demokratiaa Kanadan malliin: hallituksen vastustajien tilit suljetaan, lapset huostaanotetaan, lemmikit tapetaan

Mielenosoittajilta luvataan lisäksi perua ajokortit, ammattiajoluvat, liikennevakuutukset sekä takavarikoida autot.

Ulkomaat

canada, flag, canadian

Hallituksen vastaiset mielenosoitukset Kanadassa ovat saaneet vähintään mielenkiintoisia muotoja sen suhteen, miten hallitus niihin suhtautuu. Kanada, kuten muutkin länsimaat, markkinoivat itseään vapaina demokratioina, mutta reaktiot hallituksen vastustamiseen todistavat toisin.

Kanadan Convoy-mielenosoitus on jatkunut jo useamman viikon, minkä vuoksi se alkaa jo näkymään maan taloudessa ja arjen pyörimisessä. Lisäksi se on vallanpitäjille tuskallista, sillä tapahtuman sensurointi suurelta yleisöltä on mahdoton tehtävä.

Hallitus onkin vastannut tähän keinoilla, jollaisiin ”ihmisoikeuksien tukahduttamisesta” syytettyjen Unkarin ja Puolan kaltaisten valtioiden hallitukset eivät ole koskaan syyllistyneet.

Hallitus on asettanut voimaan hätätilalain, jossa mielenosoitukset ja niiden rahoittaminen rinnastetaan terrorismiin. Se mahdollistaa tapahtuman rahoittajien selvittämisen sekä syytteeseen asettamisen. Lisäksi näiltä ihmisiltä voidaan sulkea tilit. Lahjoittajia on ainakin 120 000 henkeä. Myös tapahtumassa teitä tukkivien rekkojen yritysten tilit tullaan sulkemaan.

Poliisit ovat myös ryhtyneet pidättämään sekä pahoinpitelemään mielenosoittajia, vaikka nämä eivät ole käyttäneet väkivaltaa. Mikäli henkilö joutuu putkaan, viedään tämän lapset automaattisesti sosiaaliviranomaisten haltuun. Putkasta päästyään asia tulee selvittää viranomaisten kanssa.

Myös eläimet otetaan valtion huostaan, joskin omistajan kustannuksella. Mikäli huostaanotto kestää yli 8 päivää, voidaan eläin lopettaa. Toisin sanoen mikäli valtio päättää pitää eläinten omistajia yli 8 päivää putkassa, voivat he tappaa näiden nelijalkaiset perheenjäsenet.

Mikäli hallituksen vastainen mielenosoittaja siis joutuu putkaan, pääsee hän sieltä pois määrittelemättömän ajan kuluttua. Pois päästyään hänen pankkikortti ei toimi, lapset on huostaanotettuina ja eläimet on tapettu. Myös työelämään paluu etenkin autokuskeilla on hankalaa ellei jopa mahdotonta.

Perussuomalaisten Laura Huhtasaari on kysellyt, aikooko Euroopan Unioni tuomita Kanadan hallituksen toimet väkivallattomia mielenosoittajia kohtaan.

Lähde: Suomen Uutiset

Convoy Kanada Koronakommunismi Koronapolitiikka Koronarajoitukset Poliittiset viholliset Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Toivottavasti länsimaissa herätään Kanadan muuttumiseen ihmisoikeuksia rikkovaksi maaksi. Kanadassa lienee vielä oppositiota Trudeaun hallintoa vastaan. Tätä oppositiota voisi auttaa Pohjoismaista tulevat Kanadan ihmisoikeustilanteen heikentymistä koskevat huolestumisen ilmaisut. 

  Kanadan lähettiläät todennäköisesti raportoivat ulkoministeriölleen asemapaikkojensa väestön suhtautumisesta Kanadaan.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Mielenosoitusten lähtökohta kai oli välttyä pakkorokotuksilta?
  Jos tuo pitää paikkansa, pääministeri on hullu, joka ei tajua tilannetta, mikä on syntynyt hänen johdostaan. Vai olisiko sittenkin rokotuksilla niin suuri merkitys kanadalaisten terveydelle, että tilanteen etenemisen päästäminen tähän pisteeseen oli välttämätön?

 • pertti grandell

  Vastaa

  ruotsissa asuessani , hyvä ystäväni oli tukholman söder, kriminaalipoliisi päällikkö, hän kertoi että kun tallinnasta tuli laivalta rekkoja joissa oli laitonta kamaa, tullien lapset oli ”mafia” jo lastentarhasta viety, joten tulli setä päästi rekat ilman pysäytystä. menee vielä aikaa kun sama tule tom of finlandiaan, kyllä canadan poliisitkin saa olla hissukseen kun heidan lapsensa ”katoaa” väkivalta kasvattaa väkivaltaa. kyllä nyt kommarit pullistelee,mutta tulee vielä tuomion aika, silloin ei enään puhuta ”demokratista” demokratia tarkoittaa etää saat äänestää,mutta ei tarkoita että pystyt ohjaamaan äänelläsi yhtään mitään. se on demokratiiaa.eli ihan puppua on,mutta kyllä loppuu puniikkien pullistelu, aina loppunut koko maailman historian aikana,kuten tulee taas tapahtumaan..

 • juha II

  Vastaa

  Äiti, joka tekee henkarilla abortin kanadalaisen kauppaketjun naistenhuoneessa pettäessään jatkuvasti miestään, joka oli pääministeri Pierre Trudeau (1919−2000) ja tekaisi pojan nimeltä Justin Trudeau itsensä Kuuban kommunistidiktaattori Fidel Castron (1926−2016) kanssa.

  Justin Trudeau omistaa monopolin jokaisesta plizerin koronapiikistä, joka Kanadassa piikitetään eli jokaisesta piikityksestä koituva rahamäärä kilahtaa suoraan Justin Trudeaun ja hallituksen taskuihin!!!

  Lisäksi parlamenttivaaleissa on vieläkin laskematta (myöhästetty, hylätty) yli 200 000 postiääntä, joka on suunnilleen se erottava äänimäärä, jonka ”kadonneiden” äänten takia toi voiton Trudeaun puolueelle nk. ”liberaaleille”, jotka ovat vain itseasiasssa globalisti-KOMMUNISTEJA.
  Eli voittivat yli vuoden kestäneen korona tyranniasta huolimatta. Trudeau lisäksi sanoi, että vaalit ”uusitaan” (tekaistujen epäselvyyksin takia) niin monta kertaa, että hän voittaa vaalit. Ottawan poliisipäällikkö erotettiin ja tilalle hankittiin samanlainen psykopaatti kuin itse Trudeaukin on!!! Kiina on saapunut Kanadaan!!!
  Ja se taatusti tulee Suomeenkin lyhentämättömänä. Kanada on ”uranaukaisija”, joka raivaa tien tyranniaan nimeltä The New World Order ja The Great Reset, jotka molemmat tuovat maailmaan sellaisen hirmu- ja sortohallinnon, jota kuunaan ei ole vielä nähtykään, sillä puikoissa on itse saatana!!! Ja mistä edellinen? Suoraan Raamatusta uskoo sitä sitten tai EI!!!

 • TT

  Vastaa

  Pistä homo ja kommunisti maan johtoon ja katso mitä tapahtuu. Klaus Schwab on kehuskellut sillä, kuinka erityisesti Kanadan kabinetti eli hallitus on solutettu täyteen Klasun kouluttamia ’Young Global Leader’-uusmarxisteja. Jälki on sen mukaista.

 • Historiaa epäilevä

  Vastaa

  Eikö toi saatanan EU ota mitään kantaa? Pikku-Castro katuu päätöksiään vielä, se on varma.

 • Tomppa

  Vastaa

  Missä viipyy laaja kansainvälinen tuomio Kanadan toimille? Jostain syystä nämä samat ihmiset, jotka ovat huolissaan esimerkiksi Kiinan ja Myanmarin ihmisoikeustilanteesta ja demokratiasta, ovat nyt hiljaa. Taitaa olla sitä parempaa demokratiaa tämä Kanadassa nyt harjoitettava demokratia, vai mistä on kyse?

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Joskus Kanada oli demokratian helmi. Näyttää siltä, että demokratian rapautuminen alkaa demokraattisimmista maista, eikö vähiten demokraattisista.

  Edessä on suuria muutoksia.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ihan mielipuolista touhua, nyt on kuitenkin kyse siitä, että kansa vaatii ihan vain perusoikeuksiaan takaisin!
  Toivottavasti ihmiset alkavat toimia laajemmassa mittakaavassa tätä sairasta systeemiä vastaan!

 • EV

  Vastaa

  Meidän valtamedialla on ihan eri ääni kellossa, kun ne uutisoivat Kanadan mielenosoituksista. Media pitää näitä mielenosoittajia väkivaltaisina poliiseja ja hevosia hakkaavina, taloutta raskauttavina terrorisoijina, mutta eivät vahingossakaan käy läpi perusteellisesti tapoja, joilla Kanadan totalitaarinen hallitus pyrkii tukahduttamaan kansalaisten perusoikeudet. Ja jos käyvät, niin esittävät sen ikään kuin ne olisivat oikein. Iltasanomien mukaan poliisillakin kaasut ja pamput kovassa käytössä ihan vain poliisin turvaksi ”väkivaltaisia” mielenosoittajia vastaan. Medialle järjestetään feikkipidätyksistä kuvausnäytöksiä. Muistavat myös joka kerta mainita, että joku nevöhööd ”äärioikeistolainen” on pidätetty mielenosoituksessa. Median mukaan Trudeautakin on kritisoitu vain sen takia, miten epäonnistunut hän on ollut mielenosoitusten tukahduttamisessa, ei helvetti… Poikkeuslakia ei ihan helposti oteta käyttöön ja nämä toimet rikkovat ihmisoikeuksia räikeästi. Näistä toimista huolimatta yhä enemmän kanadalaisia lappaa kadulle muuallakin kuin Ottawassa. Kuvottaa, miten räikeästi media valehtelee ja manipuloi. Suomessa sama homma, Elokapina oli ok, Convoy ei, olette varmaan nähneet Ylen lähetyksistä napatut koosteet koskien näitä miekkareita. Kanadassa kävivät mielenosoittajat antamassa suoraa palautetta liveuutislähetykseen kadulla: ”FUCKING LIAR!” Tuolla pitäisi olla koko helvetin maan logistiikka osoittamassa mieltään, katsellaan sen jälkeen miten hyvin Trudeaun poliisivaltio pyörii.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Tyypillinen amerikan mantereen banaanitasavalta, hyvin on ”vuohi” Trujillon ja ”papa doc” Duvalierin opit menneet perille.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  canada, flag, canadian