Kanada: Italian hallitus on homofobinen!

Italian pääministeri Meloni on aiemmin painottanut, että lapsilla tulee olla oikeus sekä isään että äitiin.

Rappiokulttuuri

Justin Trudeau.

Juutalaisen Bronfman-rikollissuvun rahoittama Kanadan pääministeri Justin Trudeau hyökkäsi sanallisesti Italian hallitusta vastaan viime viikonloppuna Japanissa järjestetyssä G‑7-kokouksessa. Bronfmanien ohjaaman Trudeaun kohde oli Italian kansalliskonservatiivinen pääministeri Giorgia Meloni, jota juutalaisjärjestöt ovat aiemmin kutsuneet ”fasistien perilliseksi”.

Trudeau kritisoi Melonia televisiokameroiden edessä ennen varsinaisen kokouksen alkua. Bronfmanien marionetin mukaan ”Kanada on huolissaan Italian LGBT-politiikasta”. Trudeaun kanslian myöhemmin julkaisemassa tiedotteessa kerrottiin, että hän painosti Melonia homoasiassa myös varsinaisen kokouksen aikana.

Trudeau on raivoissaan siitä, että Italian hallituksen uudehkon linjauksen mukaisesti paikallishallintojen tulee lopettaa kahden samaa sukupuolta edustavan ”vanhemman” tunnustaminen. Mikäli epäonninen lapsi joutuu asumaan kahden ”isän” kanssa, virallisesti lapsella on kuitenkin Italiassa nyt vain yksi isä. Linjaus on suututtanut Trudeaun ohella homojen lobbausjärjestöt.

Meloni on aiemmin painottanut, että lapsilla tulee olla oikeus sekä isään että äitiin. Hän on myös kritisoinut transuideologiaa ja alleviivannut, että sukupuolen edustajaksi synnytään eikä ”identifioiduta”.

Lue myös: Italian juutalaiset huolissaan pääministeri Giorgia Melonista

Lähde: Bloomberg

Giorgia Meloni Homoadoptio Homolobby Homoseksuaalisuus Homot Italia Justin Trudeau Kanada Kanadan juutalaisyhteisö LGBT Politiikka Rappiokulttuuri Sionismi Transut Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Snif

  Vastaa

  Ei olisi voinut ‑70 luvulla edes aavitaa pahimmissa painajaisissa mikä mielisairaus on tulevaisuudessa tulossa, hehkutettiin miten 2000 luvulla autot lentää ja muuta ihmeellistä, mutta jos tuolloin olisi kerrottu että 2000 luvulla mihet synnyttää eikä naista ole olemassa, olisi naurettu maha kipeänä, mutta niin se mielisairaus voitti, ei tullut lentäviä autoja, tuli täysin nuppisairaiden maailma.

  • Erityistason seksuaaliterapeutti

   Vastaa

   Nälkäkuolema olisi sopiva rangaistus tuolle valkoiselle sateenkaarisaastalle.

 • Suuruusluokkatarkastelu

  Vastaa

  Nooo jos se nyt sitten onkin homofbinen niin siitä ei ole haittaa.

 • TT

  Vastaa

  Ei kukaan ole homofobinen, vaan nykyaikaista homo- ja pervopropagandaa vastustava. Homot itsessään ovat naurettavia pellejä, mutta nykyinen monikansallinen mädätyskoneisto ja sitä tukeva media muodostavat pelottavan voiman ja LGBTQ℗-propaganda on niillä yksi ase, jolla käydään ainakin perheinstituutiota vastaan. Luonnonlaki asettaa lisääntymiseen perustuvan seksuaalisuuden korkealle perversioita ylempään asemaan. Pervot taistelevat rajusti luonnonlakia vastaa niin, että vain visva lentää. Ne tulevat häviämään taistelun, mutta vetävät mukanaan valtavan määrän ihmisiä turmioon.

 • Pekko

  Vastaa

  Italia on täysin ulkomaisen pääoman varassa elävä kansa. Heidän perhepolitiikan uudistukset (lapsilisien korotukset yms) maksatetaan ekp.n tukirahalla, jonka sinä siis maksat. Nämä italiaanot ovat loiskansaa, pettureita, ei kaukana neekeri kansoista. He ovat nyt matkalla ryssän lompakolle, meloni on heidän huora

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kun Trudeau saa edelleen olla vallankahvassa, niin väkisinkin sitä alkaa miettimään, että onko sitä oikeasti äänestetty kansan toimesta.
  Tiedossa kyllä on, että ihmiset ovat monessa asiassa idiootteja, mutta kaiken sen jälkeen miten Trudeau on toiminut, niin vieläkö sitä kannatusta löytyy?

 • Fobiaton

  Vastaa

  Ei ne homoja PELKÄÄ. Ne vaan eivät PIDÄ homoista, aivan kuten 99% planeetan asukkaista. Kyllä minä varmaan kokisin homofobiaa jos semmoinen osoittaisi aseella päätäni. Muuten en yhtään. En myöskään pidä muslimeista. Islamofobiani on vain ja ainoastaan tilanteissa jossa muslimi kävelee takanani ja en tiedä saako selkään puukkoa tai kyrpää.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi