Ehdollista vankeutta koululaisten maskipakon lopettaneelle tuomarille Saksassa

Kasvomaskien käytöstä tehtiin korona-aikana joissain maissa pakollista, vaikka ne eivät edes suojaa ilmateitse leviäviltä viruksilta.

Ulkomaat

Saksalainen tuomari sai tuomiokseen 2 vuotta ehdollista vankeutta tämän tehtyä maskin käyttämisestä koululaisille vapaaehtoista korona-aikana kahdessa koulussa Erfurtissa.

Tuomari, Christian Dettmar, päätyi uutisten pääotsikoihin vuonna 2021 tämän määrättyä, että Erfurtin kaupungin kahdessa koulussa maskit eivät tulisi olemaan koululaisille pakollisia erään äidin valitettua, että maskin käyttö aiheuttaa hänen lapsilleen unettomuutta, pahoinvointia ja päänsärkyä. Dettmar oli neuvotellut päätöksestä kahden asiantuntijan kanssa, jotka olivat hallituksen koronatoimenpiteitä vastaan, joten he olivat antaneet tuomarille ”vääränlaisia” asiantuntijalausuntoja.

Thüringenin osavaltion korkein oikeus oli kuitenkin pian kumonnut Dettmarin maskipakon poiston ja joitakin viikkoja myöhemmin poliisi oli tehnyt ratsian miehen toimistoon ja kotiin, vieden mukanaan elektroniikkaa, kuten hänen puhelimensa, joista löytyvien viestien perusteella hänen väitettiin olevan asennoitunut koronatoimenpiteitä vastaan.

Dettmar aikoo todennäköisesti valittaa tuomiostaan, sillä häntä uhkaa myös mahdollisesti erottaminen tuomarin virastaan.

Lähde: European Conservative

Koronarajoitukset Maskit Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Koronakommunismi on tähän asti ollut pelkkään pelotteluun perustuva väestönhallintaharjoitus. Sen tarkoitus on tehdä the Great Resetistä hallitsijoillemme helpompi. WEF:in johtaja Klaus Schwab on kirjoittanut tästä kirjan, jossa esitellään kuinka covid-19-poikkeustila helpottaa siirtymää kohti teknokraattista dystopiaa, jossa kaikki yksilön oikeuden on lopetettu ja ihmiset alistettu valtion ja suuryritysten pakkovaltaan. Kampanjan ilkein ilmentymä ovat maskit, sulkutilat, koronapassit ja erityisesti pakkolääkitys tuntemattomilla aineilla. Ihmisiä on määrä kohdella kuin karjaa tai vieläkin huonommin.

  Koronakommunismi on tuonut esiin sen ikåvän tosiseikan, että keskiverto ihminen ei pysty elämään omaa elämäänsä arvokkaasti ja jättämään toiset rauhaan. Omat pelot ja hulluudet on pakko pakottaa kaikille muillekin. Suurin osa ihmisistä on vaarallisia tyranneja, joiden kunnioitus toista ihmistä kohtaan on tasan nolla. 

  Suomessa päästiin vielä melko vähällä verrattuna monin maihin. Itse en taikamaskeihin usko enkä ole uskonut koronan vaarallisuuteenkaan ja varsinkaan en siihen jaellun rokotteen järkevyyteen. Seuraavassa aallossa meikäläinen varmastikin poltetaan noitana ja vääräuskoisena. Mihinkään k‑pelleilyyn en koskaan tule lähtemään. On aivan sama, vaikka liikkeellä olisi jotain aidosti vaarallista. Kyllä ihmisen pitää pystyä elää elämänsä loppuun arvokkaasti ihmisyytensä säilyttäen.

  • Että näin

   Vastaa

   Australiassa mentiin aika pitkälle, kun alettiin rokottamattomille rakentamaan leirejä autiomaahan, ylläpidon tietysti maksoi ”internoitu”.
   Eipä näkynyt plandemian aikana näistä uutisointeja mediapoolin medioissa.

 • Eugen

  Vastaa

  Putten venäjällä koronarajoitukset kesti pidempään mitä Suomessa ja Putte yritti kansalaisia ottamaan sputnik-rokotteen joka oli halpa kopio Astrazenecasta aiheuttaen veritulppia. Putten liittolainen torakka Kadyrov sairasti koronan ja meni Moskovaan sairaalaan hoidettavaksi kun pelkäsi niin paljon.

  • Jns. Man

   Vastaa

   ’Putten koronarokote’ ei ollut Rmna-geeniterapiarokote, vaan tavallinen flunssarokote. Tämä ero Venäjän ja Länsimaiden välillä oli koronan hoidossa. Tosin mitään hoitoa ei olisi tarvittu, kyse oli tavallisesta kausi-flunssasta.

 • anonyymi

  Vastaa

  Saksa vajoaa yhä syvemmälle. Videollaan ”Tämä video on pakko jokaisen katsoa!!! Sensaatio vai pimeyttä? Oikein vai väärin?” Ilkka Vakkuri kertoo Saksassa koulujen levittävän propagandaa, jolla yritetään saada pikkulapset haluamaan sukupuolensa vaihtamista. Kouluissa on huoneita, joissa voi harjoitella masturbointoa. 

  https://www.youtube.com/watch?v=HGFk0Ii97ZA

  Mistä on kysymys? Olisiko kyseessä kommunismin aikana itäblokissa ideoitu ja aloitettu psykologisen sodankäynnin operaatio tarkoituksena heikentää länsimaita. Ainakin homoiluun ja sukupuolen vaihtamiseen yllyttävää propaganda tuottaa väestön lisääntymättömyyttä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi