Italia lopettaa koronarokotevaatimukset hoitajilta

Jatkossa koronatilastoja ei myöskään julkaista päivittäin, vaan jatkossa ne tulevat kerran viikkoon. Toisin sanoen maan uusi hallitus suhtautuu koronahuijaukseen huomattavasti aikaisempaa hallitusta rauhallisemmin.

Ulkomaat

Italia on päättänyt poistaa hoitoalan työntekijöiltä vaatimuksen ottaa koronarokote, jotta he voivat tehdä työtään. Samalla potkut saaneet työntekijät saavat työnsä takaisin. Lain poistoa joudutti maata vaivaava hoitajapula, jota vaatimus rokotteesta, joka ei estä koronan leviämistä, vain pahentaa.

Samalla maasta poistetaan rokotepakko yli 50-vuotiailta. Viime tammikuusta lähtien rokote on ollut pakollinen kaikille yli 50-vuotiaille sakon uhalla, mutta nyt vaatimus poistuu.

Lähde: Reuters

Hoitajat Koronarajoitukset Rokotteet Talous Tiede & luonto Tilastot Ulkomaat

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Suomessa päinvastoin, täällä suunnitellaan nyt pysyvää lainsäädäntöä jutkufirmojen myrkkypiikeille, joita hoitoalalla työskentelevät joutuisivat ottamaan säännöllisesti.

  Italiasta sen verran, että siellä koronapolitiikka oli aivan sairasta, jos se täällä oli jo mielenvikaista, niin voi vain kuvitella mitä se oli siellä.
  Mitenkäs ne, jotka ovat käytännössä pakolla joutuneet ottamaan tuon piikin, tuleeko minkäänlaista anteeksipyyntöä ja hyvitystä?
  Tosin, haittoja ei korvaa edes raha.
  En yhtään ihmettele, jos ihmiset muuttuvat katkeriksi ja välinpitämättömiksi tällaista yhteiskuntaa kohtaan.

 • Sekoilu vähenee

  Vastaa

  No niin, jossain mennään oikeaan suuntaan. Mutta ainakin Saksassa vielä sekoillaan rokotteiden ja passien kanssa. Mutta, ehkä vielä joku päivä joku hoksaa että tästähän on pelkkää menoa ja haittaa maan turismille.

 • TT

  Vastaa

  Goldman Sachs- globalistipankkiiri Mario ”Drago” Draghin koronalinja oli Italiassa törkeän liioiteltua. Banksterimafia onkin koko koronahuijauksen eräs päävoima. Maailmanpankki ehdotti joskus v. 2020 Valko- Venäjän ”diktaattori” Aljaksandr Lukašenkalle isoa lainaa paikkaamaan valtiontaloutta, mutta vaatimuksen oli esim. Italian mallinen sikamainen koronapolitiikka eli rajut sulkutulat, maskit, pakkopiikit, koronapassit yms. Tämäkin esimerkki panee miettimään, että missä ne todelliset diktaattorit ovat. Lännen banksteri-diktaattorit pyrkivät ihon alle ja lopulta eristämään tai jopa murhaamaan sinut, jos et ole niille hyödyllinen. Sitä ennen ne tekevät elämästäsi kaikin tavoin sietämätöntä. 

  Itse en anna koronasekoilua koskaan anteeksi, en edes niille pölkkypäille, jotka sortuivat myötäilemään kampanjaa passiivisesti. Aktiiviset piikityrkyttäjät ja koronapassipoliisit olivat ja ovat yhä niitä pahimpia. Noin törkeä huijaus pitää pystyä haistamaan jo kaukaa ja pitää pystyä pitämään oikeuksistaan kiinni. Muuten emme ole ihmisiä, emme edes ”natseja”.

  • society

   Vastaa

   Ei ole mitään länsi tai itä. On vain juutalainen, kaikkialla on sama ongelma. Läntistä sivilisaatiota ja valkosta rotua on puolustettava. Kaikki on psy op

 • JoodeJoode

  Vastaa

  Järki alkaa vihdoin, tosin hitaasti palautumaan ihmisille ainakin joissakin maissa. Monille huijatuksi
  tulleille on kova pala myöntää tulleensa huijatuksi tässä korona ns.rokote hullutuksessa.
  Osoitus miten massoja voi manipuloida käyttäytymään täysin järjettömästi tuli kyllä selväksi, osa
  jatkaa kuonokoppa päässä esiintymistä vieläkin ja näitten turhien vaarallisiksi todettujen piikkien
  ottamista.

  • Nimetön

   Vastaa

   Tuo ”pandemia” osoitti sen, että kansaa pystyy kusettamaan ja ohjailemaan asiassa kuin asiassa.
   Turha odottaa mitään ”heräämistä”, kansa kulkee silmät ummessa ja määkii ämpärijonossa, sekä antaa hyväksyntänsä kaikelle mädätykselle.

 • juha II

  Vastaa

  Italiassa pahimman ”pornoilun” aikoihin jopa muistaakseni Nobelin plkinnon saanut korkea alan prefessori julistettiin muitta mutkitta ”Terroristiksi”. Kun hän aivan OIKEIN uskalsi esittää erittäin raskaat epäilynsä koko korona sirkuksen raskaimpana kaamoksena korona piikkien vaaroista ihmisille iästä riippumatta!!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi