Energia, talouskriisi ja kansallisradikaalit vaaliehdokkaat

Hallitusta vastaan on hyökättävä vaaleissa säälimättömästi energia- ja talouskriisin vuoksi.

Pääkirjoitukset

Valtamedian mukaan Suomea raa’asti kurittaviin energiahintoihin ja niiden ajamaan tulevaan talouskriisiin täytyy suhtautua kansakuntaa yhdistävänä, jopa positiivisena haasteena. Yleisradio kirjoitti muutama päivä sitten, että talouskriisi tulee ottaa avosylin vastaan, koska näin voimme todistaa vankkumattoman uskomme ”demokratiaan”. Samalla suomalaiset voivat osoittaa, että meistä löytyy edelleen talvisodan henkeä ja kykyä uhrautua suuremman hyvän puolesta.

Näin valtamedia siis väittää. Samalla meille kerrotaan, että talouskriisi on vain ja ainoastaan Vladimir Putinin syy, minkä vuoksi Suomen hallitus ei ole siitä vastuussa. Näin talous- ja energiakysymykset pyritään epäpolitisoimaan hyvissä ajoin ennen tulevia vaaleja. Lehdistön mukaan oppositio toimisi epäisänmaallisesti – jopa Putinin viidentenä kolonnana – jos se käyttäisi taloutta ja energiaa vaaliaseena hallitusta vastaan. Tämän väitetään uhkaavan kansan eheyttä.

Media haluaa siis Suomeen säyseät konsensusvaalit, joissa keskustelu aidosti polttavista kysymyksistä on estetty Putin-leimakirvestä heiluttamalla. On hyvin todennäköistä, että kokoomuksen ja perussuomalaisten edustama valeoppositio tulee mukautumaan ainakin osittain median vaatimuksiin. Onneksi tuleviin vaaleihin on osallistumassa myös aitoja kansallisradikaaleja ehdokkaita vanhan puoluekentän ulkopuolelta.

Vaalien tärkein teema

Kansallisradikaaleille ehdokkaille talous ja energia saattavat hyvinkin nousta tulevien vaalien tärkeimmäksi teemaksi. Näin tulee käymään erityisesti silloin, jos hallitus ottaa jälleen koronarajoitukset käyttöön ajaen sähkö- ja polttoainekulujen köyhdyttämät yritykset konkurssiin. Oleellista onkin tällöin kysyä, kuinka aihetta tulisi lähestyä tehokkaasti.

Kansallisradikaalit tahtovat tehdä pesäeron Venäjän todellisiin asiamiehiin, joita Suomessakin toimii. Kansallisradikaaleille ei tuota vaikeuksia myöntää esimerkiksi sitä, että vain hiukan ennen sotaa Venäjä liittyi Suurta nollausta ajavan sionistisen Maailman talousfoorumin ”Neljättä teollista vallankumousta” ajavaan organisaatioon. Vaikka Venäjä on esittänyt myös perusteltua kritiikkiä Naton tarkoituksellisen provokatiivista sotapolitiikkaa kohtaan, eivät kansallisradikaalit näe Putinissa Suomen pelastajaa.

Yleisradio vaati jatkamaan Venäjään kohdistuvia talouspakotteita niin kauan, että maahan on saatu järjestettyä vallankaappaus. Kuinka suurella todennäköisyydellä tämä hyödyttäisi Suomea? Kuinka paljon hyödyimme 100 vuotta sitten, kun tsaarin valta kaadettiin itänaapurissa, minkä jälkeen tilalle nousivat juutalaisbolševikit? Jos Suomi tahtoo taata kansallisen turvallisuutensa, vallankaappauksista fantasioinnin ja sionistisen suurvaltapolitiikan sijaan meidän tulisi keskittyä omavaraisemman talouden ja uskottavamman maanpuolustuksen rakentamiseen.

Suomalaisen vastustuskyvyn alasajo

Ongelman ydin on seuraava: Samalla kun Suomi on luopunut taloudellisesta (mukaan lukien energiantuotanto) omavaraisuudestaan, olemme alkaneet lisätä osallisuuttamme Israel-lobbyn johtaman Yhdysvaltojen sotapoliittisissa valtapeleissä. Yhdessä trendit tuhoavat Suomea nyt kahdesta suunnasta.

Olemme tuhonneet vastustuskykymme ulkoistamalla teollisuutemme, valuuttamme ja energiatuotantomme ulkomaille. Samalla tarjoudumme ottamaan Yhdysvaltojen puolesta vastaan esimerkiksi pakotepoliittisia iskuja, joilta emme kykene enää suojautumaan omavaraisuuden alasajon vuoksi. Tämä on noidankehä, joka heikentää Suomea jokaisella kierroksella yhä enemmän ja enemmän. Vaalit ovat hyvä tilaisuus tuoda teemalle julkisuutta.

Valtamedian mukaan Suomen täytyy ”taistella” (eli köyhtyä) demokratian ja liberaalien arvojen puolesta. Mitä ei-liberaalia valtiota vastaan taistelemme Venäjän jälkeen? Kiinaa? Taloudelliset seuraukset tulevat silloin olemaan entistä tuhoisampia, eikä omavaraisuutemme ole kehittynyt ainakaan parempaan suuntaan. 

Median sotaretoriikassa vedotaan talvisotaan ja ”isänmaallisuuteen”, vaikka meidät pakotetaan ulkoistamaan päätöksentekomme Euroopan unionille, Maailman talousfoorumille, Natolle ja ulkomaalaisille pankkiireille. Nykyisessä sotapolitiikassa ei ole mitään isänmaallista tai itsenäistä. Tämäkin on teema, jota kansallisradikaalit voivat vaaleissa painottaa.

Energiakriisi alkoi jo ennen sotaa

Hallituksessa istuu puolue, jolle Suomen energiaomavaraisuuden alasajo on ollut jo pitkään tärkeimpiä julkilausuttuja tavoitteita. Turpeen kieltämistä kuvaillaan vihreiden propagandassa ”ilmastoteoksi”. Maaliskuussa valtamedia iloitsi, että yhteiskunnan maksamilla ”turvekoneiden romutuspalkkioilla on ollut kova kysyntä”. Sota Ukrainassa oli tuolloin ehtinyt raivota jo useamman viikon ajan. Turve tarjoaisi Suomelle lähes öljyjätti Norjaa vastaavat kotimaiset energiavarannot, mutta vallanpitäjät nimenomaan vaativat, ettei meistä tule omavaraisia.

Valtiovarainministeri Annika Saarikko puhuu ”Putinin hinnoista”, joiden syytä Suomen talousongelmat ovat. Euronews uutisoi tosin jo useita kuukausia ennen Ukrainan konfliktin syttymistä, että ”Euroopan energiahinnat ovat nousemassa kohta pilviin ja voivat pahentua vielä huomattavasti”. Koska Ukraina-korttia ei voitu vielä tuolloin pelata, median haastattelemat asiantuntijat totesivat, että energiakriisin taustalla oli ”useita markkinoihin, maantieteeseen ja politiikkaan liittyviä ajureita”. Nyt virallinen ”totuus” kuitenkin on, että taustalla on vain Putin.

Euronews myönsi, että merkittävimpiin energiakriisin syihin lukeutuu ”vihreä siirtymä”, joka on Sanna Marinin hallituksen, Euroopan unionin ja Suurta nollausta ajavan Maailman talousfoorumin virallinen uskonto. Vihreä siirtymä oli pääministerin mukaan myös syy siihen, miksi Neste päätti siirtää 1,5 miljardin euron jalostamonsa Porvoon sijasta Rotterdamiin. Marinin mukaan ”vihreä siirtymä on ikään kuin vastakkainen teollisuuden investoinneille”.

Toisin sanoen pääministeri myönsi, että työpaikkojen tuhoaminen, teollisuuden alasajo ja omavaraisuudesta luopuminen ovat juuri sitä, mitä vihreä siirtymä edellyttää. Marinin oppi-isä, juutalainen Klaus Schwab saarnaakin nykyään maailmalla oppia sitä, että tulevaisuudessa olemme onnellisia vaikka emme omistakaan mitään.

Sanna Marin ja Klaus Schwab.

Globalismia vastaan tulevissa vaaleissa

Vihreän siirtymän ja suurvaltapolitiikan ohella energiakriisin taustalla ovat Euroopan ikivanhat viholliset – kansainväliset finanssikeinottelijat. 2000-luvulla tehdyt selvitykset ovat osoittaneet, että raaka-ainepörsseissä käytävä johdannaisspekulointi vaikuttaa radikaalisti esimerkiksi öljyn hintaan. Kirjoitimme aiheesta artikkelissa ”Suomen Sähkönkäyttäjien johtaja: Fortum keinotekoisen energiakriisin takana”, jossa osoitimme myös, että Fortum ja Caruna tekevät laskelmoitua bisnestä pitämällä sähkön hinnan keinotekoisen korkealla.

Hintakehitys ei siis perustu aitojen tuottajien ja kuluttajien tarjontaan ja kysyntään vaan suursijoittajien harjoittamaan hintamanipulaatioon sekä vedonlyöntiin pörsseissä. Tätä yksikään valtavirtainen puolue ei uskalla nostaa puheenaiheeksi, sillä finanssimiehet vastaavat paitsi puolueiden vaalirahoituksesta myös Suomen valtion kassatilanteesta, koska olemme päättäneet ulkoistaa rahanluonnin yksityisille pankeille.

Kun me kansallisradikaalit alamme hioa vaalikampanjastrategiaa, ei meidän tule siis astua vallanpitäjien asettamiin miinoihin ”Putinin hinnoista” ja ”demokratian itsepuolustuksesta”. Hallitusta vastaan on hyökättävä säälimättömästi energia- ja talouskriisin vuoksi. Suomalaiset eivät ole kaikki samassa veneessä, sillä eliittimme on uskollinen globaaleille isännilleen eikä kansalle. Kansallisradikaalien tulee kampanjoida Suurta nollausta, ilmastokommunismia, globaaleja finanssikeinottelijoita ja omavaraisuuden alasajoa vastaan. 

Meidän tulee vaatia teollisuuden ja energiatuotannon palauttamista Suomeen sekä valuuttamme kansallistamista. Emme ole Yhdysvaltojen, EU:n tai Venäjän etupiiriä vaan itsenäinen kansa, jonka on opittava jälleen puolustamaan itse itseään.

Caruna Energia Energiapula Finanssiala Finanssikeinottelu Fortum Fossiilinen energia Globalismi Ilmastokommunismi Itsenäisyys Kansallisradikalismi Klaus Schwab Konkurssi Kotimaa Maailman talousfoorumi Nato Omavaraisuus Pääkirjoitukset Poliittiset viholliset Politiikka Raha Sähköenergia Sähkönsiirto Sanna Marin Sionismi Sota Talous Talouskriisi Talouspakotteet Talousromahdus Turve Ukraina Vaalit Valtamedia Venäjä Vihreä siirtymä Vladimir Putin

Keskustelu

27 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  En tiedä onko nykyinen Marinin hallitus viides vai kuudes kolonna, kunhan se on viimeinen kolonna, sillä Suomi ei enää kestä seuraavan kolonnan tuhotöitä. J. K. Paasikivi totesi joskus 1940-luvulla että Suomi ei ole vielä valmis demokratiaan, ja minä sanon että EI OLE VIELÄKÄÄN!.

 • TT

  Vastaa

  Erittäin hyvä kirjoitus, joka muistuttaa valppaan aidon opposition roolin tärkeydestä nykyisinä kriittisinä aikoina. Suomen virallinen poliittinen johto on valtamedian tukemana ajanut Suomen osaksi läntistä koalitiota, joka on alistettu Maailman Talousfoorumi WEF:in ja YK:n Agenda 212030 ohjelmille. Yleisnimitys näille ohjelmille on ’Vihreä Siirtymä’. Normaali aivopesty kansalainen ei vieläkään tajua, että tämä on kommunistinen orjuutusohjelma. 

  Länsikoalition päämaa USA on alistettu em. agendoille ja siellä on vastikään hyväksytty valtava ”Inflaation vastainen” lakipaketti, joka ajaa läpi WEF:in vihreää siirtymää sekä the Great Reset:in tavoitteita. Lakia ei rahoiteta pelkästään uutta rahaa painamalla, vaan hallitus ja kommunistipuolue Demokraatit ovat masinoimassa valtavaa 87 tuhannen henkilön vahvuista verohallinnon armeijaa, jonka virkailijat saisivat käyttää ”tappavaa voimaa”, kun suorittavat ”verotarkistuksia”. Vero-ohjelmalla on määrä alistaa maan kansalliskonservatiivinen väestö lopullisesti eli kyniä nämä puhtaiksi kaikista varoistaan. Veroryöstöä vastustavat ammuttaisiin surutta. Kommunisteja ei siis enää hillitse mikään ja USA nähtävästi pakotetaan sisällissotaan.

  USA:n tilannetta on syytä tarkkailla, koska kaikki länsikoalitiota vaivaavat tuho-ohjelmat kuten koronavedätys tuntuvat tulevan meille sieltä. Jos USA kaatuu vapaana länsimaana ja vajoaa kommunismiin, niin meidänkin kohtalomme on sinetöity. Kansalliskonservatismi tultaisiin murskaamaan Suomessa säälimättä. Putinin vihaaminen tässä asetelmassa tuntuu jotenkin toissijaiselta, mutta yhtä hullua olisi pyrkiä turvautumaan häneen. Putin on ehkä ennemminkin nostaginen punakommunisti kuin aktiivinen WEF-viherkommunisti. 

  Tietenkin kaikki mahdollinen on tehtävä kotimaassa siinäkin tapauksessa, että koko maailma sortuisi vihreän kommunismin edessä.

 • Maalla on mukavaa

  Vastaa

  Uskooko kukaan oikeasti enää johonkin vaaleihin ja äänestämiseen. Se on jo virhe numero 1. Mitään muutosta ei sillä tavoin saada, ainakaan parempaan. Vihollisen luoma systeemi, turha toivoa reilua peliä.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Varmasti manipulaatiota tapahtuu, se on helppo suorittaa, mutta pakko on silti muistuttaa, että kansallissosialistit nousivat aikoinaan valtaan juurikin vaalien kautta. Toki taustalla oli pitkäjänteistä katutoimintaa ennen sitä ja Saksa oli todella pahasti rappiolla vähän joka saralla ennen NSDAP:n valtaannousua.

   • tymä

    Vastaa

    Mitäs jos sitten eräänä kauniina päivänä kommarit päättävät että ”nonii nyt sitten äänestelyt on äänestelty” Millä sitten vaikutat.
    Nyt ei eletäkään enää vanhaa aikaa. Siihen aikaan kun NSDAP pääsi valtaan ei sen ajan eliitti ajatellutkaan että näin voisi käydä, siksi toinen maailmasota tapahtuikin. Eliitti panikoi ja alotti sodan.
    Nykyisin ei ole huolta elittillä enää niin hirveesti koska kaikenlaiset manipulointikeinot kuten hybridivaikuttamiset, disinformaatiokampanjat, psy-opit, tiedustelupalveluiden peitetoiminnat ja propagandat ovat nyt sen verran kehittyneempiä niin ei helposti enää tule. Ei edes vahingossakaan anneta NSDAP tapaisten puolueiden päästä vauhtiin.

    • Nationalisti

     Vastaa

     Sitä tilannetta on sitten katsottava erilaisesta näkökulmasta, ”mitä jos” skenaarioita kyllä riittää.
     Olisi he voineet päättää jo hyvissä ajoin ennen NSDAP:n valtaannousuakin, että ”nyt on äänestelyt äänestetty”, kun kannatus alkoikin kasvamaan entisestään, niin ei kuitenkaan tehty.

     Tosin, esim. Kreikassa päätettiin tavallaan jo siitä, että ”äänestelyt on äänestelty”, kun katsoo miten Kultaiselle Aamunkoitolle kävi.
     Globalistieliitti alkoi pelkäämään, koska kannatus kasvoi odotettua suuremmaksi.

  • Pirkkalainen

   Vastaa

   Ehkä, mutta on oltava järjestäytynyt ryhmä ihmisiä, jotka ottaa homman haltuun jos ja kun vallitseva demokraattinen paradigma kaatuu. Puolue on ihan hyvä väline tähän ja puoluuen on hyvä ollut kertoa mitä tulevan pitää. Mikään ei ole ikuista.

 • raivostunut kansalainen

  Vastaa

  Vuonna 2021 Russia insightin haastattelussa Putin sanoi suurinpiirtein näin: ”EU syyttää Venäjää energiahintojen manipuloinnista. EU:n virkamiesten lausunnot antavat ymmärtää että me olemme syyllisiä euroopassa tapahtuvaan energian hinnan nousuun. Me myymme kaasua samaan hintaan kuin aikaisemminkin. Hinta ei ole muuttunut miksikään ja noudatamme sopimusta täysi määräisesti. EU:n sisällä toimivat energia yritykset ovat ostaneet kaasuvarastonsa täyteen ja meidän tilauskirjamme ovat tällä hetkellä tyhjät. Kaasua ei siis liiku meiltä eurooppaan ollenkaan. Sensijaan kaasu liikkuu putkista takaisin kohti puolaa ja muita itä Euroopan maita. Energia yritykset myyvät täynnä olevista kaasuvarastoista energiaa kuluttajille 6–7 kertaisella hinnalla kuluttajille. Kuinka se siis voi olla Venäjän syy että sähkön hinta on noussut rajusti? 

  Tässä on nyt kysymys teille kaikille jotka tämän viestin luette. Tämän kysymyksen lukee siis luultavasti sekä poliisi että todennäköisesti muutkin Suomen sisällä valtaa käyttävät toimijat. Jari Taposelle ja muille siis terveisiä. Kauanko ihmisille voi siis valehdella? Kauan, koska tälläistä tietoa ei jaeta suomalaisessa tai Eurooppalaisessa ”vapaassa” lehdistössä. Samaan aikaan kun talous on menossa nurin kovaa vauhtia, ihmisiin on laitettu suuria määriä MRNA teknologiaa jonka vaikutukset ovat meille vielä tuntemattomia. Sen tiedän että kriisi on erittäin todellinen. Katsotaan tarvitaanko edes laajamittaista sotaa kun ihmiset kokevat rokotteen vaikutukset nahoissaan. 

  Vangitkaa minut saatana, en välitä. Kerron totuuden niille joita se kiinnostaa.

 • pöh

  Vastaa

  Tää ihan kaikki sähkö, polttoaine, ruokapula jne on tekemällä tehtyä jatkumoa siihen ”great resettiin”
  Nyt ne tekee sen mistä ne on puhunut vuosia, ja koska suurin osa ihmisistä on niin idiootteja, niin he jopa vaativat pulaa kaikesta.
  Ja siitä voi tietenkin sopivasti syyttää korona plörönää ja ennenkaikkea venäjää.
  Onnea vaan näin tyhmälle ihmiskunnalle, sitä todellakin tarvitaan.

 • Nikke

  Vastaa

  Olen samaa mieltä

 • pöh

  Vastaa

  Vaaleilla ei ole mitään merkitystä edes sen takia että MEDIA käytännössä päättää vaalit.
  Ja jokainen voi miettiä kuinka puolueeton tämä meidänkin ”puolueeton” media on?
  Läpimätä on demokratia länsimaissa, USA on kaikista pahin siinä.
  En muuten äänestä enää ikinä.

  • society

   Vastaa

   Et edes Sinimustia?

  • T . T

   Vastaa

   Olen samaa mieltä, että suuria massoja ohjailee tämä rappioitunut kulttuurimarxistinen media. Mutta voi hyvä luoja tuota junttimaista asennetta ”en muuten äänestä enää ikinä”! Uskon kuitenkin, että vaali järjestelmä on rehellinen. Tämä rappioitunut ja toimimaton parlamentaarinen demokratia on kuitenkin todellinen ja omassa lajissaan vahva. Se ei anna laskea vaaleissa annettuja ääniä väärin. Se on kuitenkin meillä suomalaisten pyörittämä, eli se tehdään hyvin. Kyllä esimerkkejä on länsimaista, että oikein äänestämällä saa parlamenttiin aitoakin kansallisradikaalia ääntä. Unkari, Puola, Kreikka… Kauempana historiassa Saksa, jossa parlamentti ÄÄNESTETTIIN täyteen kunnon porukkaa, huolimatta jatkuvasta marxilaisen ja juutalaisen lehdistön lobbauksesta heitä vastaan! Mitä muuta voit toistaiseksi tehdä tämän kansallismielisyyden eteenpäin viemiseksi tai rappion ja globalistien vastustamiseksi, kuin äänestää edes niitä muutamia kansallismielisiä ehdokkaita ehdokkaita?

   • pöh

    Vastaa

    nsinnäkään en äänestä sen takia koska meillä ei ole yhtäkään puoluetta joka olisi suomalaisten puolella ja haluaa säilyttää Suomen Suomena.
    Ainoa lähimpänä oleva puolue on KD, mutta pienpuolue ei pysty mitään tekemään, kaikki muut on globalisti roskaa.

    Toisekseen vaikka ihmiset oikeasti äänestäisi muutosta, niin meidän ”demokratiassa” häviäjät muodostaa silti hallituksen, ja media kehuu että paras hallitus ikinä, suosio jo lähellä 120%.

    • Nationalisti

     Vastaa

     ”Meillä ei ole yhtäkään puoluetta…”
     Miten niin?
     Onkohan nyt jäänyt SML:n puolueohjelma lukematta?

    • T . T

     Vastaa

     Oletko kuullut Sinimustasta liikkeestä? 

     Ja mitä tarkoitat KD:lla? Kristillisdemokraatteja? Tuon on pakko olla vitsi ja siinä tapauksessa olet väärällä sivustolla. Sehän on umpisionisti puolue ja ihan yhtä lailla globalisti rodunkieltäjä roskaa, kuin kaikki muut. Ei aitoa kansallismielisyyttä nähnytkään!

     ”Pien puolue ei pysty mitään tekemään”, tuolla asenteellahan ne kaikki suuret liikkeet ovat lähteneet liikkeelle. Aika pieneltä porukalta mahtoi Jeesus ja 12 ukkoa Rooman valtakunnassa näyttää, mutta miten kävi? Myös kansallissosialistit kävivät alkuaikoinaan onnettomassa 2,6% äänimäärässä…

     Mitä aiot tehdä maamme ongelmille? Rypeä itse säälissä hokien ”en äänestä ikinä”, mutta samalla valittaen kuinka surkea maamme johto on? Sitä paitsi oikeasti sinä äänestät, mutta et vain tiedä sitä. Sinun ja muiden sinunlaistesi asenne on ääni kulttuuri marxisteille ja globalisteille. 

     Toisin sanoen sinun valituksellasi ei ole MITÄÄN merkitystä, koska et ole valmis edes kävelemään vaalikoppiin ja laittamaan lappua luukusta sisään asiasi puolesta. 

     Tai ethän sinä siitä ymmärrä, jos Kristillisdemokraatit on puolueesi. Kenties et edes halua, että kansallismieliset nousevat? Kyllähän nyt meille täytyy ”hallittua ja inhimillistä maahanmuuttoa” tulla…

  • Nationalisti

   Vastaa

   Vaikka et uskoisikaan systeemiin, suosittelen juurikin näissä seuraavissa vaaleissa äänestämään, anna ääni Sinimustille.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Pitää katsoa kauempaa.

  Lännessä valtaa pitävät juutalaiset ja heidän huoransa. Seuratkaa Marinia, hän ei tunne sanaa työmies, hänelle työmies on hänen puolisonsa, joka kehuskeli ”osaavansa” tehdä hakemuksia Business Finlandille. Niinpä hän tekikin konkurssin saatuaan ensiksi satojatuhansia ”apua”.

  Ohisalon mies tuli monimiljonääriksi korruption kautta valtion rahoilla hämäräperäisten kauppojen jälkeen.

  Nämä huorat eivät tunne työmiestä, sillä heille työ on petosta ja narsismia. Maamme on vajoamassa kurjuuteen ja samalla pääministerimme keikistelee festareilla ja Italiassa, rahaa kun on.

  Tämä on sionismia. Kaikissa valkoisissa maissa toimii tämä sama huorien nosto esille. Tai johdossa on sionistipankkiiri eli huora.

  Katsokaa medioita. Kaikki toistavat samoja uutisia sanasta sanaan kuin dementoituneet papukaijat. Media on yksi kiveen hakattu valhe ja toisinajattelu kriminalisoidaan. Sanalla sanoen sionismia.

  Ukrainan ja Venäjän sota on selkeästi sionistien sota ja ryssittelijät ovat sionistien huoria. Kaikki imevät samaa valheen sarvea posket lommollaan. New Yorkin juutalaismediat kutovat tarinoita ja meidän idioottimme uskovat kaiken.

  Tämä on taistelu meidän, valkoisten ihmisten, ja juutalaisten/globalistien välillä ja meidän vastapuolemme haluaa hävittää meidät, murhata meidät, julmasti, ilman pienintäkään sääliä.

  Meidän surkeat poliitikkohuoramme ovat siinä mukana joko tyhmyyttään tai saadakseen etuja. Kaikille heille on tuomio: maanpetturin tuomio.

  Ja tässä on johtajana vain yksi selkeä ryhmä: juutalaiset/sionistit. Ei ole oikeistoa, ei edes vasemmistoa, on vain sionistien huoria.

  Minä kysyn: Onko yksikään valkoisen maan poliitikko uskaltanut sanoa, että keisarin vaatteet ovat murhaajan lapsentappajan, hirviön vaatteet? Ei ole koska he ovat huoria, he rakastavat sitä, minkä he saavat huoraamisestaan, huoria kun ovat.

  Heidän moniarvoisuutensa ilmenee vaaleissa siinä, että kansa saa äänestää uusimman huomannut kasvoista.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Korjaan viimeisen lauseen:
  Vaaleissa saa äänestää vain uusimman maanpetturin/huoran kasvoista.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Aina kun vastenmielinen Saarikko puhuu jostain ”Putinin hinnoista”, tulee mieleen, että onko ihmiset oikeasti niin tyhmiä ja ihan tosissaan uskovat nämä huvittavat sössötykset.
  Euroopan Unionin toimesta on vuosikausia lobattu ja hiottu suunnitelmia ”vihreän siirtymän” edistämiseksi, kansa maksaa nyt nimenomaan tästä väkisin ajetusta agendasta.
  Hinnat lähtivät kohoamaan jo reilusti viime vuoden puolella.
  Koko niin sanottu talous- ja energiakriisi on täysin keinotekoisesti luotu, pari vuotta pidettiin yllä perusteettomia koronarajoituksia ja markkinoille pumpattiin mieletön määrä velkarahaa, sillä luotiin pohja koko tälle touhulle.
  Jokainen vähänkin asioihin perehtynyt varmasti tietää, ketkä tästä(kin) hyötyivät ja hyötyvät edelleen.

  Suomen asiat eivät ainakaan paremmaksi muutu, jos alamme tehdä yhä enemmän yhteistyötä Jenkkien kanssa, siinä on sellainen sionistien käsikassaraorganisaatio, josta täytyisi kansallisen edun nimissä pitäytyä erossa.
  Suomalaiset kansanpetturipoliitikot edistävät parhaansa mukaan WEF-globalistien agendaa ja ajavat EU-liittovaltiota täyttä häkää, ei heitä oikeasti kiinnosta suomalaisten sähkölaskut tai terveydenhoito, demografisesta kehityksestä puhumattakaan.
  Siksi onkin ironista, kuinka he puhuvat jotain ”demokratian puolustamisesta”.
  Haluatko sinä tukea tällaista ”demokratiaa” mitä Suomi on tänä päivänä? Minä en halua.

  Mitä tulee omavaraisuuteen, moni varmasti muistaa kuinka tässä vielä hiljattain suunniteltiin takkojen romutuspalkkioita ja ei mennyt kuin hetki, alettiin puhua sisälämpötilan laskemisesta ja kiertävistä sähkökatkoista.
  Rationaalista ja omavaraisuuteen tähtäävää ajattelua? Ei.

  Aiemmin monet niistä ihmisistä, jotka ovat käyneet äänestämässä, ovat antaneet äänensä ”pienimmän pahan mukaan”, eli äänestäneet Persuja.
  Eiköhän heidän ”näytöt” ole tulleet riittävästi esille ja avanneet silmiä siitä, minkälainen hallittu oppositio on kyseessä, kyseessä on yksi pahimpia globalistipuolueita, joka tekee näyttäviä takinkääntöjä vaalien jälkeen.

  Ensi vaaleissa on todellinen vaihtoehto ja toivonkin jokaisen kansallismielisen äänestävän kansallisradikaalia puoluetta, joka mahdollistaa aidon muutoksen.

 • juha II

  Vastaa

  YLEn kirjoitus on sankkaa kansan kusettamista, jolla yritetään taittaa kärki Suomen kusipää hallituksesta ja globalisti-maanpetturi NATO presidentti Sauli Niinistön harjoittamasta erittäin vahingollisesta ja matalamielisen petollisesta Suomen valtion teurastamisesta kansoineen päivineen!!! Suomessa toimivat suoraselkäisten toimijoiden ylläpitämät saitit ovat palvelunestohyökkäysten kohteena tuon tuostakin aivan kuten kunniattoman paskiaisen presidentti Sauli Niinistön laittomasti ”kätilöimä” Isäntämaasopimus edellyttää. Mainittakoot ettei Ruotsi ole ratifioinut kyseistä sopimusta eikä se niin aio tehdäkään kuten suomalaiset leikkokikkelin lutkuttajat!!! Ja, jos muiden sivut ovat yhdentekeviä sinänsä, mutta on vain ajan kysymys milloin ”kuolema” vierailee omalla ”kynnyksellä”!

  • Nimetön

   Vastaa

   ei muuten kiinnosta vittuakaan iivanoiden veljessodat,ja mitä noihin taloussanktioihin tulee oliko niitä muuten rehellisyyden nimissä ukrainalle viimesen 8 vuoden aikana,kun eivät noudattaneet sopimuksia.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Sanna Marinia vastaan ei ole vaikea hyökätä.

  Hän on Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen pääministeri ja on vaikeata kuvitella naista, joka pystyy enemmän halveksimaan suomalaista työmiestä. Sanna käy huoraamassa maataan ja jokaista suomalaista työmiestä erilaisissa juutalaisten illanistujaisissa alkaen WEF:stä ja päätyen Bilderberg-ryhmään.

  Suomalaista työmiestä edustava puolue käy kysymässä ohjeita upporikkailta, tähtitieteellisen rikkailta, juutalaisilta: ”Kuinka velkaannutan kansani ja saan sen vajoamaan kurjuuteen?” Ja hänelle on se kerrottu, ja hän on iloinen, hän säteilee, aivan kuten Ohisalokin. Heillä on kaikki hyvin ja murheet eivät paina ja molemmille on komissaarin paikka tai jonkinlainen varapankinjohtajan paikka jo katsottuna palveluksista miljardööreille.

  Tällainen on suomalainen sosialidemokraattinen nainen. Tällainen on Vihreän puolueen johto.

  Ja Saarikko punaa huuliaan kuuluen samaan ”valittujen” joukkoon. Ns. ”Valittu kansa” valitsee taitavimmat huorat pettämään kansaansa ja maataan ja sama ”Valitun kansan” media kertoo aina mitä milloinkin syytetään: Ilmastonmuutosta, Putinia, koronavirusta, natseja, fasisteja, you name it, juutalaismedia kutoo tarinaa väsymättä, 247 sen kun viattomien ihmisten pommittamiselta ehtii.

  Ja sitten oikeisto. Joukko häpeämättömiä oman edun ajajia, joille samaten työmies on tuntematon käsite. Kokoomuslaiset ovat elementissään, kun jaetaan pormestarien ja varapormestarien virkoja. Näitä voidaan koukkia vuosia ja kun sellaiset on valittu niin aivan ensimmäiseksi he julistavat tärkeimmäksi tehtäväkseen maan neekeröinnin, sillä hekin haluavat kultapossuksi Brysseliin. Ja perussuomalaiset, joukko pikkupaskoja odottamassa jotakin virkaa, jotakin helpotusta, kansasta ei kukaan piittaa.

  Ei pojat, nyt hyökkääminen on helpompaa kuin koskaan Suomen historiassa. Koskaan Suomen historiassa näin surkeat ihmiset eivät ole saaneet näin paljon valtaa. Meitä johtaa maan pohjasakka, surkeimmat narsistit ja korruptoituneet ihmisrauniot, jotka osaavat vain ja ainoastaan esiintyä huoramediassa persettään esitellen.

  Nyt on aika sanoa: ”Hakkaa päälle!”

  Ja sen huudon pitää kuulua kaduilla ja toreilla, huoramedia ei anna armoa, meidän on puhuttava kansalle itse, huoramediat huoratkoon, tulee vielä aika, jolloin jokainen huoramedian huora saa palkkionsa.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Homopoika Haavistoa voisi muistuttaa hänen ”rauhanneuvottelijaimagostaan”.

  Missä Homopoika nyt on, kun kaksi valkoista kansaa teurastaa toisiaan? Hän on USA:n sotarikoshallinnon takana vaatimassa verta ja kuolemaa…

  Huomatkaa, kuinka rauha on viimeinen asia, jota sionistien huorat vaativat. Se on loogista, sillä sionismi nojaa viattomien tappamiseen milloin mistäkin syystä, vaikka tietenkin tärkein syy on klassinen: ”Se on hyväksi juutalaisille.”

 • Plääh

  Vastaa

  Kuinka ollakkaan korkein sähkön hinta nähtiin joulukuussa,kun ei oikein tuullut ja oli kylmää niin sähköstä tuli pulaa.Kuinka ollakkan runsas vuosi aiemmin oli puerettu täysin toimintakuntoinen Inkoon varavoimala jonka kapasiteetti oli 1000 mw,eli yhden Olkiluodon vanhemman reaktorin verran.Myös kotimainen turve oli jo ajettu lähes alas eikä siitä saatu riittävästi lämpöä ja sähkökin sillä oli tuotettu jonkin verran.Edellisen kerran kun raakaöljyn hinta oli vielä selvästi nykyistäkin korkeampi,oli polttoaineet 50c keskimäärin halvempia,syynä korkeampiin hintoihin on nykyhallituksen tekemät ennätyksellisen suuret veronkorotukset ja kiilusilmäisen ilmastohumpan takia ennätyksellisen suuret polttoaineen jakeluvelvoitteet.Mikäli nämä on Putinin syytä,voidaan vain päätellä että hallituksemme on sopinut asian Putinin kanssa tai sitten vain valehtelevat röyhkeästi kansalle. Saksan energiapula taas johtuu vihervasemmiston päätöksestä sulkea kaikki ydinvoimalat ja korvata ne venäläisellä kaasulla ja kivihiilellä, juuri ympäristöön vedoten.
  2010 kun öljyn hinta oli korkeampi kuin nyt,VAPO aloitti valmistelemaaan liikennnepolttoaineiden valmistusta turpeesta.Olisimme pystyneet tuottamaan kaiken liikennepolttoaineen omista soistamme.Vihervasemmisto suosi mielummin Putinin sotatoimien rahoittamsta Putinhan aloitti sotatoimet Georgiaa vastaan jo 2008.
  Ydinvoimaakin meillä olisi huomattavasti enemmän ilman vihervasemiston raivokasta vastustusta.Ja olisimme olleet pitkään sähkön nettoviejä.
  Nykyhallitus nosti myös täysin uusiutuvan MY dieselpolttoaineen verotusta sekä biokaasun.Biokaasu olisi oikeasti ympäristöystävällinen ja kotmainen polttoaine mutta sen käytön lisäämiseksi hallitus ei ole tehnyt mitään.Ja kaasuautoja saa käytettynä ja hinnat ovat tavallisen perheellisenkin tavoitettavissa.

 • Tiera

  Vastaa

  Erittäin tärkeä aihe!

  Harmi, että Sinimustat eivät ilmeisesti aio tähän kuitenkaan tarttua vaaleissa: https://sinimustaliike.fi/uutiset/lansimaat-ovat-oman-elintasonsa-panttivankeja/

  Eli puolueen linja on melko linkolalaisittain, että energian tuleekin olla kallista ja Suomen taloutta täytyy alkaa supistamaan. Taustalla varmaan myös puolueen sisällä vallitseva kanta Ukrainan tilanteeseen.

  Vaikka olen itsekin kova ympäristömies, näen Sinimustien kirjoituksessa ainakin seuraavat ongelmat: 

  1. Miksi puolue ei ota kantaa siihen, että energiahinnat nousivat jo ennen sotaa? Miksei kommentoida keinottelun roolia hintojen muodostumisessa?

  2. Mitä tällä tarkoitetaan: ”Monilta osin yhteiskunnallisia suuntaviivoja määrittelevätkin nykyään poliittisten valtasuhteiden sijasta suuremmat makrotalouden lainalaisuudet, joihin on nykyisen globaalikapitalismin aikakautena vaikea löytää kansallisia ratkaisuja.”

  Tarkoitetaanko tällä sitä, että taloutta ohjaa ns. näkymätön käsi, minkä vuoksi esimerkiksi Partisaanin ajama teollisuuden ja energian kansallistaminen eivät onnistu? Samaa logiikkaahan käyttävät yleensä vihervassarit, kun he kuvaavat kansainvälisyyttä tai maahanmuuttoa historialliseksi lainalaisuudeksi, johon ei kansallisvaltioilla ole sanottavaa.

  3. Mitä tällä tarkoitetaan: ”Kansallismielisille ihmisille talous on yksi työkalu haluttujen päämäärien saavuttamiseksi, muttei koskaan poliittisen toiminnan perusta.”

  Lainaus kaipaisi selvennystä, koska artikkelissa ei lainkaan kerrota, mitä konkreettista Suomen tulisi tehdä nykytilanteessa jonkinlaista downshiftaamista lukuun ottamatta. Sekin täytyy ottaa huomioon, että talous on politiikan perusta, koska ilman tarvittavan suuria ja hyvin kohdennettuja resursseja ei rakenneta a) menestyvää puoluetta, b) omavaraista valtiota, joka kykenee vaalimaan valkoisten rodullisia intressejä, c) uskottavaa maanpuolustusta.

  4. Kaipaisin selvennystä myös tähän: ”Se myös vaatii sitä, että suomalaiset ovat valmiita laskemaan kulutustaan tarvittavan siirtymäajan jälkeen tasolle, joka ei enää aiheuta ympäristölle kestämätöntä kuormaa.”

  Mikä on siirtymäaika, onko se jo alkanut, kenen ehdoilla sitä ollaan suorittamassa ja millaiseen ”tasoon” sillä pyritään? Otetaanko siirtymässä huomioon se, että Suomen on kyettävä omavaraisesti tuottamaan energiaa ja tavaroita?

  Entä otetaanko siirtymässä huomioon suomalaisen maanpuolustuksen tarpeet? Jos Suomi päätetään siirtää jonkinlaiseen linkolalaiseen malliin, onko otettu huomioon sitä, että bkt:n romahtaessa myös valuuttamme romahtaisi, jolloin aseteknologian tuominen vaikeutuisi peruuttamattomasti? Ja mikäli energiatuotanto päätetään ekologisista syistä pitää ulkomailla, huoltovarmuutemme lähenee nollaa.

  Jos Suomi siirtyy linkolalaiseen malliin, jossa myös maanpuolustuksesta downshiftataan, miten se vaikuttaa asemaamme maailmanpoliittisesti? Kuinka suojaudumme resursseiltaan ylivertaisten ulkovaltojen vaikutukselta? Kuinka paljon luonto hyötyy Suomen talouden alasajosta, kun Venäjä, Kiina ja Intia jatkavat vanhaan malliin?

  Ylipäätään ihmettelin, miksei omavaraisuuskysymystä käsitelty Sinimustien tekstissä lainkaan. Taustavireenä tekstissä oli myös ajatus siitä, että kaikkien suomalaisten tulisi yhdessä tinkiä elintasostaan. Ongelman ydinhän on kuitenkin se, että huippurikas eliitti ei tule kärsimään seuraavastakaan lamasta pätkääkään. Se downshiftaaminen tulee nimittäin koskemaan vain ala- ja keskiluokkaa, joiden yhteiskunnallinen valta pienenee yhä vain, kun konkurssien takia entistä suurempi siivu kokonaisvarallisuudesta kuuluu pian yhteiskunnan 0,1 prosentille.

  Itse aion edelleen äänestää Sinimustia tulevissa vaaleissa, koska puolueella on helvetisti potentiaalia. Myös puolueohjelman talousosio on hyvä, minkä vuoksi tämä uusin teksti yllätti. 

  Toivon, että joku puolueen edustajista tulisi tänne vastaamaan yllä esitettyihin kysymyksiin tai ylipäätään keskustelemaan asiasta. Maahanmuutto on varmasti tärkeä aihe tulevissa(kin) vaaleissa, mutta turpaan tulee, jos köyhtyvälle kansalle ei olla valmiita tarjoamaan visiota omavaraisuudesta, työllisyydestä ja toimeentulosta.

  • sympatia

   Vastaa

   Erittäin aiheellisia kysymyksiä.

   SML henkilöityy paljolti keulakuvaansa Kuruun. Kaikki tietävät Kurun juutalaissympatiat historiasta, kuitenkin monet tahtovat unohtaa tämän. Hämääkö miehen erinomainen suullinen sekä kirjallinen ulosanti niin, että epätoivoisesti vain odotetaan sitä uutta Johtajaa joka pelastaa meidät kurimuksesta? 

   Tässäkin kirjoituksessa jälleen kerran hienoa sanan säilän käyttöä Kurulta, mutta kovin vähän konkretiaa. Etenkin vihreiltä tarttunut uskomus jostain ihmisten aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta ja sen perusteella huonon politiikan harrastaminen on liki rikollista.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi