Valtiovarainministeri Saarikon analyysi talouskriisistä: Putin syyllinen, maahanmuutto ratkaisu

Koska Putin ohjailee hallituksen mukaan Suomen taloudellista kohtaloa, ei suomalaisilla ole juurikaan valtaa parantaa itse tilannettaan, Saarikon haastattelusta ilmenee.

Talous

Annika Saarikko.

Valtiovarainministeri Annika Saarikon mukaan Suomen taloudelliset vaikeudet eivät liity millään tavalla hallituksen epäonnistuneeseen politiikkaan, vaan syy on kokonaan Venäjän presidentin Vladimir Putinin.

”Putinin hinnat, Putinin sota, energian hinnat, tämä sama vaivaa nyt muitakin Euroopan maita,” Saarikko kuvaili taloudellisen analyysinsä tuloksia Yleisradiolle.

Koska Putin ohjailee hallituksen mukaan Suomen taloudellista kohtaloa, ei suomalaisilla ole juurikaan valtaa parantaa itse tilannettaan, Saarikon haastattelusta ilmenee. On kuitenkin yksi ratkaisu, jolla voi Saarikon mukaan olla pikaisia positiivisia vaikutuksia yhteiskuntaan.

”Nyt tarvitaan Saarikon mukaan toimia työperäisen maahanmuuton vauhdittamiseksi,” Yleisradio summaa ministerin näkemykset.

Lähde: Yle

Annika Saarikko Hallitus Halpatyövoima Kotimaa Maahanmuutto Marinin hallitus Poliittiset viholliset Politiikka Talous Talousromahdus Väestönvaihto Vladimir Putin

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Viime talvena Saarikko kehoitti nerokkaasti kansalaisia viemään kohonneet sähkölaskut sosiaaliviraston maksettavaksi.

  Vieläkö on sama tarjous voimassa?

  • Että näin

   Vastaa

   Kaveri toimi näin ja jättivät maksamatta, perustelu oli että liian suuri lasku 5henk. perheelle. Seuraavaksi tulikin sitten jo perintätoimistosta karhu lisineen.
   Ei taida noiden kakanväristen turistien kohdalla käydä samaa koskaan, vaikka kävisivät palkkatyössäkin, jää hyvä siivu sivuun kun ei tarvitse itse maksella normikuluja mistään.

 • Nimetön

  Vastaa

  Jumalauta mikä sekopää toi korruptiosika on. Toivottavasti saan olla paikalla kun kansa repii sen palasiksi tai polttaa roviolla tai ihan miten vaan kunhan poistuu tältä planeetalta mahdollisimman pian.

  • Petri Mäkelä

   Vastaa

   Odotan samaa malttamattomasti 😂😂
   Vittu toi lihapulla on päästään vialla ja pahasti!
   Julkiset hirttäjäiset toreille takaisin, siinä olisi kansalle hyvää viihdettä katsottavaksi 😂😂😂

 • pertti grandell

  Vastaa

  ei hel###ti, mikä hölmö! uskomaton lausunto..voiko olla tyhmempi ? sotaa on ollut siellä jo 8 vuotta, itse olemme tyhmillä päätöksillä eu.n orjana tehneet päätökset. sehän on selvää että ylen antamat oksennukset komppaa tyhmää poliitikkoa.. huh,huh…

 • Salomon

  Vastaa

  Kirjaimellisesti, siis syökö tuo läski rahaa valtion kassasta, ei noin pinkee enää voi olla muuten kuin työntämällä kaks eurosia poskiin. Eroa läski!!!!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Aivan käsittämätöntä, että tuollainen kampaviinerin mussuttaja saa edelleen jatkaa ministerinä tuollaisessa hommassa tai siis ylipäätänsä, että hänet on valittu kyseiseen tehtävään kertoo jo paljon tämän maan heikosta tilanteesta.
  Asiat hoidettu suoraan sanoen päin v*ttua, niin mitä tää pissishallitus tekee?
  Syyttää omista ratkaisuistaan Venäjää, ei tsiisus että pitää olla tyhmä kansalainen, jos tuollainen menee läpi.
  ”Vihreää siirtymää” on EU:ssa lobattu ainakin vuosikymmen, nyt toki aivan viime vuosina todella aggressiivisesti jopa kansalaisia syyllistäen, nyt se ”vihreä siirtymä” todella alkaa näkymään kansalaisille, oma elämä kurjistuu, sekä kallistuu ja globalistien kätyripoliitikot myhäilee tyytyväisinä, ”olipas tätä kansaa taas helppo kusettaa”.
  Mitäpä jos suomalaiset vaikka ihan vaihtelun vuoksi avaisitte silmänne, siis jos niiltä kaikilta valtamedian aiheuttamilta psykooseilta joudatte.

 • puolueeton

  Vastaa

  Lapsukaiset touhusivat innoissaan kylällä. Kun talon asukkaat haastattelivat koheltajia, kuka rikkoi heidän talon ikkunan ja aiheutti vahinkoja. Vastauksena oli tietenkin naapurikylän pojat.

 • Arnoldis Swartzenneekeri

  Vastaa

  Vitun läskifeministi siellä jauhaa paskaa ja lammasmainen Suomen kansa uskoo. Tämä meneillään oleva kriisi alkoi kauan ennen sotaa. Onneksi muualla ei tätä pajunköyttä nieleskellä. Suomi on typerien ihmisten takapajula Euroopassa.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tästä olen niin samaa mieltä, välillä sitä miettii, onko suurella osalla suomalaisista minkäänlaista aivotoimintaa vai onko kyse nyt vain siitä, että auktoriteettiuskovaisuus on niin suurta, kun ministeri sanoo jotain, se on absoluuttinen totuus.

  • Anni

   Vastaa

   Täysin samaa mieltä👍

 • TT

  Vastaa

  En tiennytkään, että Suomi kuuluu Putinin hallitsemaan valtakuntaaan. No, eihän se kuulukaan. Suomi on tiivis osa länsiblokkia, USA:n vasalli, EU:n kaikkein uskollisin jäsen ja tuorein NATO:on rekrytoitu sotahullu kansa. Suomella ei ole missään nimessä halua eikä oikeutta omaan idänpolitiikkaaan. Idässä olisi tarjolla halpaa energiaa ja raaka-aineita sekä vientimarkkinat, mutta sellaisiin sortuminen olisi mitä kauheinta putinismia. Idässä on siis kauhea Putte, joka laittaa kaupoista saamansa rahat ohjuksiin ja ampuu niillä ukrainalaisia sairaaloita, synnytyslaitoksia ja vankileirejä mäsäksi. Teboilin munkeista saamillaan rahoilla Putte hyökkää hetikohta Suomeen..

  • Rune

   Vastaa

   Putin on sellainen ukko että hällä todellista valtaakin taitaa olla — ja se välillisesti meihinkin vaikuttaa. Todellinen pässinpää luulee että Marin tai Niinistö omaavat minkäänlaista valtaa.

 • Eikka

  Vastaa

  Valtiovarainministerimme näkeminen aiheuttaa rajun oksennusreaktion. 

  Herätkää yrittäjät, maanviljelijät ja työläiset, Kepu pettää aina !

 • Julli

  Vastaa

  Kun possun toimintaa ja päätöksiä seuraa, on hyvä muistaa suomalainen tutkimus muutaman vuoden takaa.

  ”[L]ihavilla on vähemmän aivokudosta kuin laihoilla ja, että lihavuus aiheuttaa kudoksen vähenemistä”. 

  https://yle.fi/uutiset/3–7842247

  ”Tästä tutkimuksesta toivon jäävän ihmisten mieliin, että lihavuus on haitallista monella tasolla. Se on haitallista myös aivoille”.

  Kun tämän faktan muistaa, niin possua on helpompi ymmärtää. Vaikka ymmärrän possun toiminnan syitä, en hyväksy näitä hänen typeriä ratkaisujaan. Haitallinen, haitallinen…

 • Vai että Putin…

  Vastaa

  Ensin syy kaikkeen velkaantumiseen, lisälainojen ottamiseen, työttömyyteen yms oli korona ja nyt Putin? Tämän huulipunahallituksen aikana suomi on ottanut enemmän velkaa kuin koskaan aiemmin ja ison osan antanut vielä Etelä-Euroopan maille ihan vain solidaarisuuttaan.
  Katsoisivat joskus peiliin niin näkyisi se syy miksi täällä on kallein polttoaineen hinta, ruoan hinta, sähkön hinta, kuin missään muussa Euroopan maassa! Ukrainassa vaikka on sota päällä niin silti siellä on alhaisemmat nuo hinnat kuin täällä.
  Syynä ei ole Putin eikä korona vaan osaamaton ideologia edellä päätöksiä tekevä amatöörihallitus joka elää täysin omassa kuplassaan.

  • Pekka

   Vastaa

   Kun tämä demarihallitus aloitti kautensa, pisti silmään se havainto, että hallitus ei pitä minkäänlaista yhteyttä itänaapuriin. Hallituksen syvä halveksunta Venäjää kohtaan kävi varsin nopeasti selväksi. Giganttinen valtionvarainministeri on väärässä. Syy ei ole Putinin, eikä Venäjän, vaan hallituksen patologisen venäjävihan. Ei taida Saarikossa olla tarpeeksi miestä käydä Moskovassa esittämässä syytöksensä henkilökohtaisesti.

 • juha II

  Vastaa

  Voi pyhä pieru!!!
  Ministeriöiden virkamiehiltä on tihkunut tietoa, että feministi hallituksen ministereiden osaamitaso ja tieto omasta hallinnonalasta sekä kyky ymmärtää saamaansa tietoa on niin surkea että se nostaa hien otsalle aivan oikealla ammattitaidolla ja virkavastuulla toimiville ministeriöiden virkamiehille. Tämän kertoi eräs vlokkaaja ”vastuuttomisministeri” Tytti Tuppuraisen kohdalla!

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Poliikan parrasvaloihin ilmestyy aina vaan toinen toistaan ällöttävämpiä organismeja, kuten tämä vastenmielinen kolloidi, ja onko juomaveteen sekoitettu jotain labratököttiä, joka tekee kansasta niin veteliä vellihousuja, että kykenevät vain TV:n kaukosäätimen pöydältä nostamaan ja juutalaisen nurkkajumalan avamaan?

 • Liitelevä Bond laku, poks!

  Vastaa

  Mun mielestä ratkaisu Suomen ongelmiin on se kun viheliäisistä päättäjistä päästään eroon. Esimerkiksi tällä tavalla kuten tämä Bond laku. Tämähän ei tietenkään ole kehoitus tai yllytys mihinkään laittomuuksiin. Aina saa toivoa. Välillä toiveet toteutuu. Tässä on myös hauska viihdearvo.

  https://m.youtube.com/watch?v=JetaIVyl6zs&feature=youtu.be

 • Hellu

  Vastaa

  Vittu mitä paskaa toi syöttösika suustaan päästää oksettava ämmä

 • Nurembergin sääntöjen rikkojat hirteen vaan

  Vastaa

  WEF-kansainmurhaaja Saarikko tavattavissa la 13.8. kesäjuhlilla
  https://www.lc-asikkala.fi/anianpellon-markkinat

 • WEFn huorat hirteen

  Vastaa

  Saarikko on Schwabin huora!
  Saarikko on kansanmurhaaja!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi