Yle Watch: Nykydemokratia totalitarististen globalistien palveluksessa

Uudelleen julkaisemme Yle Watchin kirjoituksen.

Kolumnit

Yksi suuria läntisiä paradokseja on lisääntynyt usko ja vaatimus demokratiaan, vaikka se on samalla merkinnyt perusoikeuksien kuten sanavapauden kuihduttamista ja kontrolloivan poliisivaltion kasvattamista. Tämä kaikki tietenkin demokratian nimissä. Vastaavasti valtioiden välisellä tasolla Euroopan Unioni on pyrkinyt kiistämään laillisten vaalien tuloksena syntyneen kansallismielisen politiikan laillisuuden, koska se rikkoo Euroopan komission mukaan ”liberaalidemokratian periaatteita”. EU:n päätöksenteosta vastaava komissio ei ole kansalaisten äänestämä elin, mutta silti sillä on otsaa syyttää Unkarin kansanvaltaista hallitusta epädemokraattisuudesta. Tätä tilannetta kuvaa irvokkaalla tavalla Ylen verkkosivujen agendauutinen EU:n tiukka uhkavaatimus Unkarille: Ilman pikaisia reformeja miljardien tuet jäädytetään.

Nykydemokratian äänekkäimmät puolustajat ovat korruptoituneesta järjestelmästä elävät ja hyötyvät apparatsikit. He ovat sokeita demokratian korroosiolle, jota he itse asiassa vain pahentavat vaatiessaan lisää demokratiaa, mikä taas ei eroa juuri mitenkään Neuvostoliiton yrityksestä korjata korjauskelvotonta sosialismia lisäämällä sosialismia. Sama ajattelun mekanismi näkyy myös EU:n pyrkimyksessä korjata demokratiavajetta upottamalla projekti yhä keskusvaltaisempaan hallintoon ja syventämällä epädemokraattista liittovaltiokehitystä.

Koska demokratian aidoista ongelmista puhuminen olisi järjestelmän veneenkeikuttamista, apparatsikit sättivät populisteja, jotka pyrkivät palauttamaan kansanvallan byrokraattiselta globaalihallinnolta ja kasvottomilta taloudellisilta vaikuttajilta. Yksi tälläisista systeemin miehistä on Yleen kirjoittava Matti Mörttinen, joka kolumnissaan Suomi taas mallimaana – toivottavasti meillä on malttia pysyä sellaisena kannattaa mieluummin utopistista vasemmistoanarkiaa kuin jalat maassa olevaa autoritääristä järjestystä ylistäen silti samalla hölmöjä auktoritteetiuskoisia suomalaisia:

Suomalaiset omaksuvat opinpolullaan tietoa, joka saa heidät luottamaan kansanvaltaan, viranomaisten vilpittömyyteen ja oikeusvaltion toimivuuteen. Samalla he oppivat poikkeuksellisen hyvin arvioimaan, millaista joukkoviestintää kannattaa uskoa ja millaista ei.

Yksi joukkoviestinnän manipulaation muodoista on kansalaisille tärkeistä asioista vaikeneminen. Mistä meidän ratkiriemukkaan demokratiamme insituutioihin kuuluvat ”vapaat tiedotusvälineet” sitten vaikenevat kun puheeksi tulee kansanvallan kipupisteet? Esimerkiksi siitä, että kansanvallan ulottumattomissa olevat taloudelliset ja kulttuuri-ideologiset taustavaikuttajat ovat valtamedian tuella viime kädessä kuninkaantekijöitä tai kuten nykyään yhä enemmän, kuningattaren tekijöitä. Toisin kuin entisaikojen valtiaat, läntisen lumedemokratian pääministerit ja presidentit ovat täysin riippuvaisia manageriaalisen luokan tavoitteista ja eduista.

Ammattipoliitikoille tämä sopii, koska he eivät koe olevansa enää kansakuntiensa palveluksessa, vaan näkevät itsensä ”kansainvälisen yhteisön” vaikuttajina tai eräänlaisina väliaikaisina toimitusjohtajina yhtiössä Oy Suomi tai Sverige AB. Maailmalla parhaan esimerkin rahalla, julkisuudella ja lobbyjen ideologialla ohjatusta valtiopäämiehestä tarjoaa Yhdysvaltojen presidentti Joe Biden. Muistisairaana vanhuksena hän on lähes ihanteellinen marionetti, jota Amerikan syvän valtion todelliset vallankäyttäjät kuten AIPAC, Fed, sota- ja öljyteollisuus, teknojätit, valtamedia ja neokonservatiivit käyttävät häikäilemättä hyväkseen. Taustavoimat vaikuttavat tietenkin myös Yhdysvaltain näkyvään hallintoon, sillä Bidenin kabinettiin ei mahdu ainuttakaan kansakunnan luonutta anglosaksista heteromiestä, vaan hallitus koostuu pelkästään juutalaisista, sukupuolipoikkeavista ja feministinaisista. Toisin sanoen maan näkyvä hallinto ei edusta missään demokraattisessa mielessä kansakunnassa vielä enemmistönä olevien valkoisten ei-juutalaisten asiaa.

Yleinen nyrkkisääntö on, että mitä tuhoisempia poliitikot ovat kansallisen itsemääräämisoikeuden ja etnisen itsesäilytyksen suhteen, sitä räikempää on valtamedian kritiikitön ihailu näitä tuholaisia kohtaan. Yhdysvalloissa tämän peilikuvana on tiedotusvälineiden ehdoton kielto puhua ääneen juutalaisten etnosentrisestä vaikutusvallasta, sillä jos joku näin tekee, hän saa tuntea mustan räppäri Kanye Westin lailla nahoissaan, mitä on viralliseksi totuudeksi julistettu merkityksetön juutalainen valta. Globalistiseen mediamaailmaan kytkeytyneessä Suomessakin Westin tosiasiaväitteet on yritetty tehdä tyhjäksi alhaisilla henkilöön käyvällä lokakampanjalla. Sen sijaan ”valtamediakriittinen” perussuomalaisten verkkolehti Suomen Uutiset on vaivautuneena vaiennut asiasta täysin, koska puoluejohto tunnetaan amerikkavetoisesta sionismistaan ja Israel-mielisyydestään.

Poliittisesta kulttuurista johtuen Suomen suurimmat pyhät lehmät ovat sittenkin toiset kuin Yhdysvalloissa, mikä näkyy siinä, kuinka liikuttavan yksimielisesti valtamedia nostaa vihakampanjan aina niitä vastaan, jotka rohkenevat arvostella feministinaisten hallitusta. Ylen toimittajien keskuudessa Sanna Marin on saavuttanut jo lähes kaiken yläpuolella olevan pyhimyksen aseman, jonka vuoksi valtion omistama mediajätti on puolustanut pääministeriä ennen näkemättömällä uskon sokeudella huolimatta tämän työtehtävien laiminlyönneistä, turvajärjestelyn pettämisístä, krapuloista ja epäillyistä huumekytköksistä. Vastaavassa tapauksessa Yle ja Helsingin Sanomat olisivat mediakampanjoillaan jo savustaneet pääministerin ulos mikäli tämä olisi mies.

Syy, miksi globalistiset taustavaikuttajat ovat kontrolloimiensa tiedotusvälineiden avulla innokkaita nostamaan naisia valtioiden johtoon, johtuu poliitikkonaisten pahamaineisesta konformismista, mikä taas tekee heidät helposti ohjailtaviksi. Myös kantaväestöstä irrallaan olevia rodullisia muukalaisia työnnetään kansakunnan kaapin päälle, jotta lukemattomia sukupolvia jatkunut veri- ja kohtalonyhteys hallitsijoiden ja hallittujen välillä voidaan katkaista erityisen näkyvästi. Viimeksi näin on käynyt Iso-Britanniassa, jossa uudeksi pääministeriksi nostettiin rikollisessa Goldman Sachs ‑liikepankissa toiminut intialaistaustainen sionisti Rishi Sunak. Koska värillisistä ja etenkin mustasta väestöstä on vaikeaa löytää näennäismeritokratian kaipaamia muodollisesti päteviä poliittisia johtajia, manageriaalisen eliitin on täytynyt panostaa naisiin.
Politiikkaan pyrkivät naiset ovat lähtökohtaisesti enimmäkseen ns. kympin tyttöjä, jotka pärjätäkseen hyväksyvät mukisematta yhteisön antamat totuudet. Tietenkään länsimaissa ei ole tänä päivänä juuri enää orgaanisia kansallisia yhteisöjä, vaan laumatietoisuuden on korvannut vallitsevan ideologian noudattaminen. Abstraktien periaatteiden kuten oikeuden sijaan nämä naiset pyrkivät kaikin keinoin sitoutumaan hallitsevaan laumaan, sillä siitä karkotetuksi tulemista he pelkäävät enemmän kuin mitään muuta. Tyypillistä on myös se, että poliitikkonaiset sekoittavat konformisminsa moraaliin, vaikka tosiasiassa kyse on vain bioglogispohjaisesta halusta kuulua sisäryhmään.

Näin toimii Sanna Marin, joka vielä viime vuoden lopulla totesi, ettei Suomi tule liittymään Natoon hänen hallituskaudellaan. Kun Amerikan ekspansiivista etua ajava ”kansainvälinen yhteisö” eli lännen eliitti reagoi jyrkästi Venäjän helmikuiseen sotatoimeen, maamme atlantistien pohjustama ulkopolitiikan paradigman muutos sai tästä toivomansa vetoavun Natojäsenyydelle. Maailman talousfoorumin (WEF) nuorten huippujohtajien koulutusohjelmaan kuuluva Marin ei tässä kohtaa kyennyt sitoutumaan itsenäistä puolustusta ja puolueettomuutta korostaneeseen hallitusohjelmaan, vaan käänsi yhdessä yössä takkinsa Natokuosiin, jotta kuuluisi muiden joukkoon.

Pidäkkeettömintä globalismia edistävässä Maailman talousfoorumissa ymmärretään nuorten poliitikkonaisten sentimentalismi ja naivi idealismi yhdistettynä konformismiin käyttövoimana, koska sitä voidaan hyödyntää oman agendan edistämiseen. Ei ole sattumaa, että juuri poliitikkonaiset muutamia poikkeuksia lukuunottamatta kannattavat kiihkeimmin ”tiedeyhteisön” ja valtamedian propagoimaa vihreää siirtymää ja monikulttuurisuutta. Se, että kansan enemmistö vieroksuu näitä utopiaan puettuja dystopioita, ei ole mitään merkitystä naispoliitikoille ja poliitikoille yleensä, koska he näkevät oman viiteryhmänsä muualla kuin tavallisessa kansassa.

Demokraattinen operettinäytös vaaleineen on poliitikoille kuitenkin välttämätön paha, jotta he saavat legitimiteetin ajaa politiikkaa, jolla on hyvin vähän tekemistä kansan kokonaisedun kannalta. Tämä häikäilemättömyys on näkynyt ikävällä tavalla maamme huulipunahallituksen pyrkimyksenä lahjoa eri äänestysryhmiä tulonsiirroilla, jotta se saisi oikeuden ajaa pitkän tähtäimen globalistista politiikkaa Suomen kansan edun vastaisesti.

Koska tulonsiirrot vaativat valtavasti rahaa, Marinin hallitus on ottanut pelkästään seuraavalle budjettikaudella ulkomailta lainaa yli 6 miljardia euroa. Yleisradiokaan ei ole voinut jättää tätä huomioimatta, vaikka se yrittää keventää vakavaa asiaa kahvikuppivertauksella uutisessaan Ensi vuonna suomalaisille kertyy parin kahvikupin verran lisävelkaa päivässä – tässä Saarikon viimeinen budjettiehdotus. Jutussa itsessään käy kuitenkin selväksi maamme karu velkatilanne:

Budjetin loppusumma on 79,5 miljardia euroa. Ehdotus on 6,3 miljardia euroa alijäämäinen eli uutta velkaa tarvitaan tämän verran. Valtionvelan arvioidaan nousevan ensi vuoden lopussa 144 miljardiin euroon. Valtion velanhoitokulut kaksinkertaistuvat ensi vuonna, sillä korot ovat nousseet. Korkomenoihin menee 1,3 miljardia euroa.

Marinin täystuhohallitus elää kuin nousukautta, koska se ei halua tehdä budjettiin mitään leikkauksia, vaan päin vastoin kohdentaa velkarahaa uusiin kohteisiin kuten ”vihreään siirtymään”. Eikä edes lyhytnäköisten äänestäjien lahjonta velkarahalla riitä kun muistaa, että hallitus sitoutui toissa vuonna tukemaan EU:n ”kertaluontoista” koronabudjettia 9 miljardilla eurolla, jolla rahoitetaan pääasiassa konkurssin partaalla olevia Etelä-Euroopan vapaamatkustajavaltioita. Voidaan kysyä, pyritäänkö valtavalla velanotolla Suomi saamaan globalistiseen velkaorjuuteen ja samaan veneeseen lännen konkurssivaltioiden kanssa. Tätä näyttäisi lupaavan myös hallituksemme kouristuksenomainen sitoutuminen lännen sota- ja pakotepolitiikkaan, jolla Eurooppa on tekemässä taloudellisen harakirin Yhdysvaltain hyväksi.

Vuosikymmenestä toiseen samankaltaisina pysyneet liberaalidermokraattiset hallinnot ovat ilmiselvä osoitus ideologisista raameista, joiden ulkopuolelle poliitikot eivät lipsu. Raameista taas vastaa ”kansainvälinen sopimuspohjainen järjestys”, joka ei ole muuta kuin kiertoilmaus yhdysvaltajohtoisten globalistien loputtomalle vallanhalulle. Suurin uhka näille ilman demokraattista mandaattia oleville vaikuttajille ovat kansallista politiikkaa tekevät valtiot sekä kehittyvät maat, jotka pyristelevät irti petrodollarista.

Poliittinen eliitti osana manageriaalista luokkaa on kansastaan jo niin vieraantunutta, että se on ylimielisessä ideologisessa typeryydessään helppo väline globalistien tavoitteille. Siksi tulemme jo tulevan talven aikana kuulemaan maamme ohjatulta johdolta vaatimuksia, joissa kansalaisten on kiristettävä vyötä ja kärsittävä kylmyydestä vain siksi, että tällä puolustetaan ”länsimaista demokratiaa” – mutta ei sitä synnyttäneitä kansoja ja niiden kansalaisia.

                          ************************

Yle TV2, torstai 27.10.2022 klo 20.00 Teollisen vallankumouksen innovaatioita

Kausi 1, 6/6. Historialliset rakennukset. Yksi englantilainen rakennus oli ensimmäinen lajissaan ja muutti talorakentamisen ikiajoiksi. Tehdas New Hampshiressä auttoi nostamaan Yhdysvallat johtavaksi paperiteollisuusmaaksi. Venäjän sydänmailla kulkee Siperian radan tärkeä osuus, joka viimein yhdisti idän ja lännen. HD 45 min. Linkki ohjelmaan.

Silloin kun läntisen kulttuurin termiitit näkevät sateenkaarilasiensa takaa valkoisessa miehessä itselleen jotain hyödyllistä kuten vaikkapa koko teollisen ja teknisen apparaatin luomisen kaikkine mukavuuksineen, valkoinen miehisyys pyritään pyyhkimään pois historiallisesta tietoisuudesta.

Valkoisia miehiä ei tässä sarjassa juuri näy, vaan ainoastaan heidän keksintöjään. Brittisarjan Teollisen vallankumouksen innovaatioita selostajana toimii tarkoituksella nainen ja lähes kaikki haastatellut asiantuntijat, mm. insinöörit, ovat mustia, värillisiä ja enimmäkseen vieläpä mustia naisia. Psykologisen tempun tarkoituksena on tietenkin hämärryttää teollisen vallankumouksen todellisten uranuurtajien osuus vyöryttämällä kuvaruutuun värillisiä naisinsinöörejä. Kun haastateltavina on muita kuin valkoisia miehiä, näyttää teollinen vallankumouskin vähemmän valkoiselta ikään kuin mustien insinöörien näkyvyys tekisi heidät osalliksi teollisen vallankumouksen keksinnöistä.

Tälläinen kulttuurinen omiminen ja valkoisten miesten historiallisen vaikutuksen mitätöiminen hyviksi nähdyissä asioissa (”pahojen asioiden” kohdalla taas sukupuolta ja valkoista rotua korostetaan) on arkipäivää sekä dokumenteissa että viihteessä. Media puuttuu kulttuuriseen omimiseen vain silloin kun kyseessä on värillisen kulttuurin triviaalit asiat kuten hassut hatut.

Yle TV2, perjanta 28.10.2022 klo 21.00 Sohvaperunat

Juhat luonnossa: Jos olisit eläin, minkä kokoinen eläin olisit? ‑ohjelma herätti ajatuksia muurahaisten elämästä. Kaaoksen kesyttäjät ‑ohjelman parissa kauhisteltiin ja ihmeteltiin lapsiperheen tavaran paljoutta. HD ohjelmatekstitys (suomi) 50 min

Tämä sarja on ehtinyt mädättää Suomen kansaa jo muutaman vuoden. Todennäköisesti sarjaa katsellaan eniten demarieläkeläisten parissa, koska 1980-luvulle jämähtäneille hyväuskoisille hölmöille ei tule edes mieleen, että Yle pyrkisi manipuloimaan heitä. ”Tolkun kansa” katsoo, että se mikä näytetään televiissioapparaatissa on ajan henki ja ”normaalia kehitystä”.

Sohvaperunat on tarkoituksella täynnä homo- ja lesbopareja ja värillisiä, vaikka ne eivät vastaa mitenkään seksuaalisesti poikkeavien ja rotumuukalaisten määrää koko populaatiossa. Tällaisen vääristyneen otoksen pyrkimyksenä on tietenkin antaa viesti, jossa homot ja värilliset olisvat arjessakin kaikkialla läsnä ja siten normaali ilmiö yhteiskunnassa.

Lähde: Yle Watch

Kolumnit Kotimaa Politiikka Yle Watch

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Jälleen erinomainen analyysi joka antaa myös samalla lohduttoman kuvan ”joonilaisten” uskomattomasta vallasta ja WEF nuorten johtajien vallanhimosta. Sanna Marinin nostaminen lähes ”Neitsyt Marian” tasolle suorastaan palvotuksi ihmeeksi on pahinta Suomen poliittisessa historiassa, joten suomalaisten eloon jäämistaistelu tulee vain kiristymään!

 • Nimetön

  Vastaa

  Oletteko, enkä epäile etteikö kellään ole sattunut silmään ”huippu” poliitikkojemme ulkoinen olemus? Yksi kuva, tuhat sanaa. Sairaalloisen laihoja piripäitä tai vastaavasti elopaino lähentelee neljännes tonnia. kaikki ämmiä. Mies poliitikkomme ovat taas narisevia pikkutyttöjä

 • ValhallaX

  Vastaa

  Mainio artikkeli.
  Artikkelin kuvaama tilanne on yksiselitteisesti juutalaista ylivaltaa.

  Kaikissa länsimaissa juutalainen ylivalta jauhaa valkoisia kansoja velkaorjuuteen ja juuri nyt myös sotaan. Kirjoittajan kuvaamat konformistiset naiset ovat juutalaisten orjia, hyvin toki palkattuja, mutta kuitenkin, surkeita orjia.

  On vain yksi todellinen vihollinen.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Ovat internatseja. Varoitin näistä jo 30 vuotta sitten. Ajavat totaalista ”tasa-arvoa” eli täydellistä tuhoa. Kommunismia eivät vastusta.

 • Juha

  Vastaa

  Aikoinaan työläiset huijattiin kannattamaan kommunismia. Nyt tälle syöpä aatteelle on harhautettu keskiluokka, jotka tekevät kaikkensa, että maailman rahavirrat saadaan ohjailtua globaalin rahaeliitin käsiin.

  Kun katselen vauraan omakotialueeni naapurustoa tai korkeasti koulutettua tuttavapiiriäni, ovat lähes kaikki heistä harhautettu tähän syöpäideologiaan. Käsittämättömän helposti massat vaivutetaan joukkohypnoosiin. Omituista mutta totta.

 • Seuraa rahaa

  Vastaa

  googlettakaa ”Sanna Marinin velat” ja tässä sinulle vastaus

 • TT

  Vastaa

  Ylewatch on rautaa. Kiitokset myös päivän röhönaurusta: ”Samalla he (suomalaiset) oppivat poikkeuksellisen hyvin arvioimaan, millaista joukkoviestintää kannattaa uskoa ja millaista ei.” BUHAHAHAHAAA…

 • JoodeJoode

  Vastaa

  Usa:ssa joku teki demokraattien kongressijohtajan ukolle ”Torssoset” Nancy Pelosin
  mies oli alusvaatteisillaan löytynyt toisen äijän kanssa joka oli myös alushoususillaan
  vasaroineet toisiaan. Torssonen oli syytön mutta yhtä epätoivoinen veto usassa oli tämä
  demokraattien filmaus yritys ja tietenkin vaalien ollessa lähellä julistetaan salaiseksi tapahtumiltaan. Homoille tullut riitaa keskenään.

  • GLGL

   Vastaa

   Tuli sama heti mieleen. Demareilla onnäköjään samat metodit käytössä globaalisti. Kukahan nuo on kehittänyt? Yale:n y liopisto?

 • Bideeni

  Vastaa

  Tiukkaa faktaa taas vaihteeksi YLE Watchilta. Lisättäköön Bideenin taluttajiin listan jatkoksi myös lääketeollisuus

 • Liisapekka

  Vastaa

  Erittäin hienoa ja terävää tekstiä. Hyvin sanottua. Paljon mitä itsekin huomannut. Yksi asia ihmetyttää eritavalla. Minäkin luulin ennen, että meillä kehitellään poliisivaltiota. Nyt on kuitenkin niin ettei poliiseja edes ole missään kun jotakin vakavaa tapahtuu johon pitäisi puuttua. Tai puututaan kummallisiin vääriin asioihin. Kehitys olisi ennemmin toisinpäin, salaiset maanalaiset järjestöt aktivoituvat, jotka myös kamppailevat keskenään. Tulevaisuudessa ei ole valtiollisia järjestyksen ylläpitäjiä – vaan koostumme pienistä kilpailevista klaaneista, jotka pyrkivät pysymään elossa kuka mitenkin.

 • Pekkaliisa

  Vastaa

  Erittäin hienoa ja terävää tekstiä. Hyvin sanottua. Paljon mitä itsekin huomannut. Yksi asia ihmetyttää eritavalla. Minäkin luulin ennen, että meillä kehitellään poliisivaltiota. Nyt on kuitenkin niin ettei poliiseja edes ole missään kun jotakin vakavaa tapahtuu johon pitäisi puuttua. Tai puututaan kummallisiin vääriin asioihin.

 • juha II

  Vastaa

  Tyypillä on hyviä kirjloituksia, joissa ei kaihdeta sohaista sinne missä ei syyllisyydentuntoa tunneta! Seuraan varsinaista omaa sivustoa säännöllisesti eikä se tee pahaa muillekkaan. Asioissa mennään suoraan ”kuumalle puurolautaselle”.

 • Esinahka 33

  Vastaa

  Niinkauan kun suomessa sallitaan vapaamuurarius ja juutalainen tyhjästä painettu raha KAIKKI tälläinen turhan päivänen valittaminen ja ihmettely on turhaa!! Voisi vaihtoehto mediat harvoja lukuunottamatta pikku hiljaa ruveta puhumaan asioiden oikeilla nimillä vai eikö tämä lammas goyim kansa ole vielä saanut tarpeekseen????

  Valko ihoinen goyim on todellakin pääosin äärimmäisen aivokuollut ja typerä ilmestys nykypäivänä niitä harvoja vastarinta liikkeen jäseniä ym muita J kysymyksen ymmärtäneitä!! Näin loppuun vielä stuuupid goyim!!!

  • TT

   Vastaa

   Miten tässä vallankumouksia teet, kun on maailman helpoimmin aivopestävä kansa? Tuore otanta lähipiiristä: keski-ikäinen ihminen menee tuplapiikille, koska uskoo, että sydänkuolemat tuttavapiirissä johtuvat ”pitkästä koronasta”.
   Mummelit eivät uskalla mennä lastenlapsiensa harraste-esintymisiin, koska siellä väkijoukossa ’plörönä’ uhkaa. Samalla elävät päivästä toiseen yksitoikkoisessa tylsyydessä ja jo otetut piikit syövät aivojen vähäistä säilynyttä osaa. Buumerisukupolvi elää henkisessä tylsyydessä ja nuorempi väki on aivopesty vihervasemmistolaisella saastalla. Kulttuuri ei enää periydy sukupolvelta toiselle, mikä on kommunistien tavoite.

   Kansaa pidetään kurissa vaikkapa Putinin naamalla, joka kummittelee joka ikinen päivä iltapaskojen kansissa. Tänään oli tupla-naamat. 

   Aika pitkä matka tästä on oivalluksiin rahajärjestelmämme luonteesta ja siitä, mitä banksterit ovat kaavailleet päämme menoksi sitten, kun heidän FIAT-rahakorttitalonsa viimein avustetusti kaatuu. Hetki on lähellä.

   • GLGL

    Vastaa

    Hyvin sanottu.

    Rahajärjestelmät on mullistuksessa, ja on jo helppo arvata, ketkä ovat häviäjiä. Taistelematta eivät kuitenkaan luovuta (mm. krypto-osaajia laitetaan hengiltä, joskin voi olla myös itseaiheutettua hallusinogeenien liikakäyttöä):

    https://twitter.com/omnicraig/status/1586432239105060864

 • Toiminta

  Vastaa

  Muutosta ei tule ennen kuin tapahtuu radikaali muutos poliittisessa johdossa ja mediassa. Näin ei tule tapahtumaan. Unohtakaa samantien kaikenlaiset vaaliliitot kääpiöpuolueiden kesken. Kukaan ei tule meidän avuksi. Vain me itse voimme yrittää muutosta. Valtio ja hallitus käy säälimätöntä sotaa meitä vastaan.

  Vasta sitten kun meillä on äänestys ja ääntenlasku sellainen että jokainen äänestäjä voi tarkistaa että oma ääni on todella mennyt sille ehdokkaalle jota on äänestänyt, siihen asti äänten laskentaa on pidettävä epäluotettava. Asia olisi nopeasti ja helposti korjattavissa kun äänestäjille jää tarkistuslipuke osa jossa on tarkastus numero. Tämän osan voi skannata viivakoodilukijalla tai QR koodilukijalla helposti. Koska näin ei menetellä on se vahva merkki siitä että ääntenlaskenta on täysin epäluotettava. Eivätkä viranomaiset reagoi asiaan. Olen myös huomannut että monet täysin tuntemattomat ehdokkaat ovat jostain kumman syystä saaneet tuhansia ääniä vaalipiiristä jossa on erittäin alhainen äänestysprosentti.

  Unohtakaa nyt kaikki äänestäminen ja energian tuhlaus sellaiseen mikä ei meidän tilannetta auta. Kaikki eduskuntapuolueet on mädätetty ja toimivat kuin kaukosäätimellä ulkoapäin ohjattuina. Meillä on pienet resurssit käytössä. Meitä on vähän jotka uskaltavat tehdä mitään. Tuo analyysi on varmasti oikea minkä YLE watch on tehnyt, mutta suuressa kuvassa kaikki tämä on jo ollut tiedossa pitkään. 

  Poliisivaltio muodostuu erilaisista osista. On tärkeää ymmärtää että ne edustavat samaa pahuutta ja rikollisuutta. 

  Virkamiehet ja virastot toimivat kuten johtavat poliitikot määräävät heidän toimivan. Tulevilla eduskuntavasleilla ei ole mitään merkitystä. Ainoa merkitys on sillä päätämmekö toimia ja aktivoitua puolisotilaallisti. 

  Me tiedämme miten vaikea tilanne on. Nyt haetaan ratkaisuja, ja se edellyttää toimintaa. Ei tarvita yhtään enempää analyyseja, tarvitaan toimintaa. Miten poliisivaltio puretaan. Ilman puolisotilaallista toimintaa se ei tule onnistumaan.

  Suomalaisten lapsenuskoinen luottamus poliisiin on laskenut, kuten on myös yleinen arvostus poliisiin.

  Nyt olisi tärkeää koota kuvamateriaalia kun poliisi tekee laittomuuksia ja toimii sääntöjen vastaisesti. Poliisi ei ole ystävä. Poliisi on rikollisen vallankäytön yksi elin joka kiinteästi on osa rikollista valtajärjestelmää. Ilman rikollista poliisia ja rikollista oikeuslaitosta eivät hierarkian ylimmät osat kykenisi toimimaan. Typerän massan harhauttamiseksi aina välillä joku moukka uhrataan julkisesti jolla huomio saadaan vedettyä pois.

  Älkää puhuko teidän vanhemmille tai läheisille, ellei teillä ole 100% varmuutta että niihin voi luottaa. Jättäkää kaikki puhelimet ja muut laitteet pois jotka voivat paljastaa teidän sijaintinne kun te olette suorittamassa jonkun operaation.

  Oikeasti, nyt riittää kaikenlainen lässytys ja loputon anaalisointi.

  Nyt tarvitaan johtajuutta johtamaan vastarinta toimintaa. Mikään järjestö tai liike ei kykene toimimaan ilman johtajia. 

  Kaikille riittää tehtävää. Ryhdytään töihin.

 • Patse

  Vastaa

  Ylellä tiedettiin tänään 5.9.2022 kertoa, että meilläpä on demokratia ja Turkilla ei. Meillä on myös ihmisoikeudet ja Turkilla ei. Ihmisoikeus euro-Suomessa meinaa sitä, että ”kotoutetaan” tänne rintamakarkureita, ISIS-sotilaita ja muuta kivaa värinäremmiä Irakista, Syyriasta jne. Turkille Radio Suomessa asiantuntijavieras oikein hymähteli ääneen, sillä Turkki yrittää suitsia terrorismia, ei vaalia sitä kuten Suomi. Yle myös muistaa jankata Venäjän hyökkäyksestä. Venäjästä on tullut uusi Saksa. En elänyt II maailmansodan aikana, mutta sen jälkeen ei kyllä mitään maata ole lytätty näin lännen arvoyhteisön toimesta kuin Venäjää. Miten se nyt sitten pitäisi tulkita…

  • K.W.

   Vastaa

   Sanoohan jo (((Wikipediakin))) sen että Saddam oli paha, Gaddafi oli paha, Hitler oli paha jne. Tosin monet vanhemmat ihmiset omaavat erilaisia kokemuksia Saddamin ajan Irakista tai Gaddafin Libyasta, jos ovat vaikka noissa maissa aikoinaan käyneet tai työskennelleet. Itselläni on kokemusta kaupankäynnistä Gaddafin Libyan kanssa. Hän halusi, muuten, maksaa Euroopalle euroina. Tämähän ei Rockefellereille sopinut. Olen myös jutellut kurdien kanssa ja kukaan ei vielä ole sanonut että Saddamin jälkeinen aika USA:n väliintulon jälkeen olisi ollut mitenkään parempaa aikaa. Mutta juuri näitä vanhoja ihmisiä samaan aikaan media vie kuin pässiä narussa. Erdoğan ja Turkki tuntuu olevan näille se punainen vaate nyt, jonka tahtovat USA:n hoitelevan pois heti kun Putin on kuollut AIDS:iin/parkinsoniin/syöpään. Tosin tämä koko tilanne Turkin EU-haaveineen ja NATO:ineen on kyllä melkoinen sekametelisoppa. Yksi asia on varma: kävi miten kävi—Suomi maksaa. Ja jos näitä meidän sontalehtiä uskoo, niin Venäjän kalustohan on jo tuhottu moneen kertaan, kuolinuhreja sodassa jo 100 000 ja peli pelattu. Ei se sota mihinkään ole vielä lähtemässä—ei jos siellä ei ole seuraavaa rahasampoa jo starttailtu.

   ”Holokausti” on siitä jännä juttu, että se mainitaan lähes jokaisessa Hollywood-komediassakin. Se täytyy aina ympätä leffaan jo mieluiten alkuvaiheeseen, niin että se vain kuin ohimennen mainitaan. Tämä on yksi voimakas keino pitää ”holokaustia” ja sen olematonta muistoa yllä: kun se kerta jokaisessa elokuvassa mainitaan, niin senhän on pakko olla tärkeä juttu ja totta! Pettämätöntä logiikkaa. Itse uskon että on erityisesti tiettyjen tuottajien tehtävä ympätä ”holokaustia” ja muuta soopaa ynnä ajanmukaista mädätystä elokuviin, vaikkei niitä olisi käsikirjoituksissa mainittukaan. Eli tuottajien, ohjaajien ja kirjoittajien yli marssii tämä erikoisporukka, jonka homma on lisätä kohtauksiin mainintoja BLM:stä, ”ilmastonlämpenemisestä”, homo/lesbo/feminismijutuista ymv.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi