Rap-artisti Kanye West ei suostu vieläkään kumartamaan juutalaisia – sionistit vaativat sensuuria

Sionistinen lobbausjärjestö American Jewish Committee on ollut hälytystilassa, koska Westillä on miljoonittain faneja.

Sionismi

Kanye West.

Musta rap-artisti Kanye West on tänä syksynä raivostuttanut juutalaista lobbya kritisoimalla näitä avoimesti ja kieltäytymällä pyytämästä anteeksi. Nyt West on ottanut hampaisiinsa sionistien pyhän lehmän, ”holokaustin”.

”Haluan, että te [juutalaiset] käytte vierailemassa aborttiklinikalla. Se on meidän todellinen holokaustimuseomme,” räppäri täräytti häntä painostaville juutalaisille.

Westin mukaan Los Angeles Apparel ‑vaateyhtiö kieltäytyi valmistamasta hänen White Lives Matter ‑paitojaan, koska yhtiön toimitusjohtaja Dov Charney on juutalainen. Juutalaiset ovat tukeneet Yhdysvaltojen Black Lives Matter ‑mellakoita avokätisesti ja edistäneet valkoisten kansanmurhaan johtavaa maahanmuuttopolitiikkaa kymmenien vuosien ajan.

”Tämä on pointtini: Juutalaiset ovat omistaneet mustien äänen, oli kyse sitten Ralph Lauren ‑paidoista tai juutalaisten omistamista levy-yhtiöistä, koripallojoukkueista ja Hollywood-studioista,” West jatkoi.

Sionistinen lobbausjärjestö American Jewish Committee on ollut hälytystilassa, koska Westillä on miljoonittain faneja. Juutalaiskomitea onkin nyt muun muassa vaatinut, etteivät suositut podcastit päästäisi räppäriä enää kommentoimaan yhteiskunnallisia aiheita.

Lähde: Haaretz

American Jewish Committee Black Lives Matter Dov Charney Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Kanye West Rotu Sionismi White Lives Matter Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Neekerismies käyttää nyt suojavärinsä tosi tehokkaasti maailman vaarallisinta vastustajaa vastaan. Kannatan ja kunnioitan, vaikka epäilen, että huonosti kampanjansa päättyy. Joka tapauksessa avaa silmiä. Kaikkea ei voi lakaista antisemitismi-nimisen maton alle.

  • Topi

   Vastaa

   Eiköhän tämä ole vain PR-temppu ja osa show’ta. Pian hänet eheytetään ja sitten käydään itkumuurilla pieni hattu kalotilla. Mazel tov!

   • Valitsija

    Vastaa

    Ei tuo porukka tunne sellaista konseptia kuin anteeksi anto. Heittävät jopa omansa bussin alle sillä sekunnilla kun he itse hyötyvät asiasta. West on loppuelämänsä ”valitun kansan” järjestelmän vihaama.

 • pöh

  Vastaa

  Tässä jutussa onkin hauska nähdä kuinka ”kaikki uhripisteet” omaavakin joutuu ajojahdin kohteeksi.

  • Minä

   Vastaa

   Kun on väärää mieltä, muuttuu yhtäkkiä uhripistevoittajakin uhripistenollaksi.

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Erittäin tärkeää ja arvostettavaa työtä totuuden puolesta! 👍

 • JerryCotton

  Vastaa

  Taitaa olla kulttuurimarxisti ja juutalainen vain ns. tarpeen vaatiessa. Juutalaisuus ei tarkoita automaattisesti sitä, että olisi antiwhite tai muitakaan. Nuo kaikki tulevat kulttuurimarxismista. Se, että se on syövyttänyt juutalaisia, mustan kirkon usa:ssa, työväenliikkeen jne on pidempi tarina. Jopa juutalaisjärjestöt on syövytetty, mutta niin on myös oma luterilainen kirkkomme.

 • pöh

  Vastaa

  Ja mulla ei ole koskaan ollut ketään vastaan mitään ihonvärin perusteella.
  Tiedättekö ketkä niitä oikeita rasisteja on? Ne on ne muka suvaitsevaiset.

 • otto suni

  Vastaa

  Erinomaista toimintaa Kayne Westiltä sillä totuuden sanominen on kiellettyä ja parasta tässä on se, että West sattuu olemaan miljönääri USA:ssa mikä merkitsee todella paljon suojavärin ohella!

 • society

  Vastaa

  Based Kanye

 • Antisionisti

  Vastaa

  Kyllä Kanye West ainakin saa täältä täydet pisteet. Sionistipaskoja turpaan aina, kaikkialla ja kaikin keinoin!

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Kyllä noista mustistakin löytyy hyviä tyyppejä, toivottavasti jaksaa jatkaa samaa rataa.…..

 • Anonyymi

  Vastaa

  Juutalaisjärjestöt nyt itse ovat rasisteja kun yrittävät vaientaa tummaihoista miestä.

 • juha II

  Vastaa

  Aivan oikein mustalta mieheltä!!! Jutkut narisevat kuin rasvaamaton ovi. Ovi lakkaa narisemasta vaseliinillä. Jutku ISOLLA tukulla rahaa!!! Amerikassa demokraateilla oli mustia orjia ja he vastustivat aina sisällissotaan asti sen purkamista. Rebuplikaaneilla EI ollut. LisäksI: Vain VALKOISET ovat lopettaneet orjuuden yhteiskunnissaan!!!

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Taitaa kohta mustamies joutua ”autokolariin” tai muuhun onnettomuuteen. Ei tuollaista anneta jatkaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Pisteet Westille totuuden puhumisesta.

 • Leif

  Vastaa

  On oikea suunta, että että vaikutusvaltainen musta amerikkalainen rohkaisee mustaa väestöä ottamaan vastuun omasta elämästään. Ehkä tämän myötä joku muukin hoksaa, että heidän vastoinkäymiset ei ehkä johdukaan valkoisista ja että kuka sitä vihaa oikeasti lietsoo. Tiedä sitten onko kyseessä vain mainostemppu.

 • Salomon

  Vastaa

  Eiköhän kohta pauku joku miljadi lasku niinkuin alex jonesille

  • Sammy

   Vastaa

   Älkää nyt uskoko noita Ameriikan hupiuutisia. Ei siellä mitään kolmen miljardin laskua tule mielikuvitusrikoksesta eikä mistään oikeastakaan rikoksesta. Vähän sama kun joku oli huutanut neekerille jotakin ohiajaessaan ja saanut siitä elinkautisen. Kyllä, tuollaista ”uutista” ihan oikeasti Amerikasta levitettiin. Siellä ihmisen tappamisestakaan ei ihan helposti tule elinkautista, joten ei sanan sanomisesta voi elinkautista tulla myöskään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi