Aikooko Nelonen Media esittää raiskaajalla tähditetyn Temptation Island ‑kauden?

Mikäli syytteet menevät näillä nimikkeillä läpi, tarkoittavat ne käytännössä ehdotonta vankeutta.

Kolumnit

Mediassa uutisoitiin perjantaina, että Nelosella tulevan roskaviihdesarja Temptation Islandin tuoreimmalla kaudella on mukana törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäilty mies. Kauden kiintiömustana toimivaa Marlon Secomandia vastaan on nostettu Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa syyte edellä mainituilla nimikkeillä. Mikäli syytteet menevät näillä nimikkeillä läpi, tarkoittavat ne käytännössä ehdotonta vankeutta.

Sarjan ideana on laittaa samalle saarelle sinkkuja ja varattuja ihmisiä, juottaa näille viinaa ja saada varatut pettämään puolisoitaan kameroiden edessä. Raiskauksesta epäilty Secomandi on saarella sinkkuna, jonka tehtävänä on saalistaa varattuja naisia alkoholin täyttämissä illanistujaisissa.

Viime vuosina maailmalla ja myös Suomessa on levinnyt #MeToo-kampanja. Se on myös saanut yksilöivämpiä ”spin-offeja”, kuten viime kesänä otsikoihin noussut #PunksToo (1, 2, 3) , joka paljasti vasemmistolaisten punk-piirien sisällä olevan seksuaalirikosepidemian. Tämä on aiheuttanut useiden julkisuuden henkilöiden eroamisia viroistaan, bändien hajoamisia ja niin edelleen.

Roskaviihteeseen liittyen esimerkiksi Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa tapahtui seksuaalista ahdistelua. Jaksot poistettiin lopulta suoratoistopalveluista. Netflix on poistanut ohjelmistostaan House of Cards ‑sarjan, jonka yksi näyttelijä syyllistyi ahdisteluun.

Media on vuosia ajanut innokkaasti näitä kohuja, joissa seksuaalisesta ahdistelusta syytettyjä on ajettu tikunnokkaan. Nelonen Media on osa Sanoma-konsernia, joka taas on osa Helsingin Sanomia. Olisi siis tekopyhää Neloselta olla vetämättä sarjaa tai vähintään tätä kautta hyllylle tai ainakin odottaa oikeuskäsittelyn yli.

Nelonen Media voi joko antaa mustalle raiskaajalle kaipaamansa julkisuuden ja samalla viestiä kansalaisille, että törkeästä raiskauksesta ja lapsen seksuaalisesta ahdistelusta syytetty henkilö on tervetullut heidän alkoholin huuruiseen ohjelmaansa ja saamaan sitä kautta esimerkiksi sosiaalisen median seuraajamäärää kasvatettua ja varmistettua siten vaikkapa sponsorisopimuksia.

Kannustammekin ihmisiä lähettämään palautetta Nelonen Medialle täällä.

Asiaa kannattaa nostaa myös sosiaalisessa mediassa esille. Etenkin feministiaktivistien luulisi pitävän tästä asiasta melua, eikö?

Boikotti Cancel Feminismi Filosofia Helsingin Sanomat Historia Hyvinvointi Kolumnit Kotimaa Kulttuuri Kulttuurimarxismi MeToo Musta rotu Netflix Palaute Pohjoismaat Poliittiset viholliset Punkstoo Rappiokulttuuri Rikos Rotu Rotukiintiö Seksuaalinen ahdistelu Teknologia Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Törkeä raiskaus Väestönvaihto Valeoppositio Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Paritusohjelma on noussut uudelle tasolle. Nyt tarjolla on ehta raiskaajaneekeri!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Nyt on Nelonen medialla näytön paikka. Aikovatko he näyttää tätä roskaviihdettä syytöksistä huolimatta vai odottavatko he oikeuskäsittelyn tuomioon asti, jolloin tekevät päätöksen näytetäänkö sarjaa vai ei?
  Jos he näyttävät sarjan ennen oikeuskäsittelyä, se kertoo nelosen arvoista.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Kuka oikeasti jaksaa olla hämmästynyt, että Sanoma-konserni nostaa raiskarin parrasvaloihin?

 • Salomon

  Vastaa

  Peppuilua ja hassuttelua luvassa

 • Velkarahaa

  Vastaa

  Tätähän suvakit ovat halunneet maahamme jo vuosikymmenien ajan, antaa heidän nauttia kylvämänsä sadon hedelmistä nyt tosi-TV ‑ohjelman muodossa.

 • Riku Laine

  Vastaa

  Ei edes nelonen uskalla tuota esittää mutta mikäli niin kuitenkin tapahtuu siitä tulee ihan järjetön meteli oli oikeuskäsittely pidetty vai ei ja syyllinenhän tuo on kuitenkin.
  En edes tajua miten joku voi katsoa tuota noloa sarjaa.

 • Laskelmoitu juttu

  Vastaa

  Kun minä luin tästä noussutta kohua niin mietin että tämä taisi olle globalisti-median täysin laskelmoitu mainoskikka.

  Ei ole uutinen että nämä ”tissiä ja tussua saarella” formaatit ovat katsojalukujen mittarilla menettäneet kiinnostustaan merkittävästi. Siksi kuumeisesti taustalla kehitellään uutta halpatuotanto-formaattia ja sitä ennen pitäisi vielä jollain konstilla saada kansa rutujen ääreen tirkistelemään ”paljastuksia”.

  No, niin tai näin. Mutta pahuksen hyvä mainoskikka on ottaa sellinen kaveri mukaan jolla on tuomio vasta tulossa. Muillahan saarella olijoilla on kautta aikain ollut rikosrekisteriä ja ulosottoa vaikka muille jakaa. Mutta niitä voi aina selitellä ”nuoruuden hairahduksilla”.

 • Pertsa

  Vastaa

  Näin kerran Temptation Island-sarjan mainoksen ja tuumin että tuota on sitten ihan turha katsoa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi