Ironista: Teppo Vapaus toimii #PunksToo-ilmiön alulle panneen lehden päätoimittajana

Partisaani uutisoi keskiviikkona Ylen hyllyttäneen YleX-kanavan Uuden musiikin rockshow ‑ohjelman, koska sen toimittaja Teppo Vapaus on päätynyt #PunksToo-kohun keskelle.

Rappiokulttuuri

Teppo Vapaus.

Ironisen tapauksesta tekee se, että alunperin teemaa ajettiin jo vuonna 2018 Nälkä-lehdessä. Lehti julkaisi pitkän jutun punk-maailman raiskauksista, mutta se ei tuolloin aiheuttanut laajempaa kohua. Lehden päätoimittaja on nyt seksuaalisesta ahdistelusta syytetty Teppo Vapaus.

Vuonna 2018 Vapaus kirjoitti lehdessä:

”… feminismi ajaa tasa-arvoa. Siksi se on kaikkien yhteinen ja tärkeä liike.

Musiikkikentällä työskentelevän miehen velvollisuus vuonna 2018 on sisäistää etuoikeutettu asemansa alan maskuliinisessa työ- ja keskustelukulttuurissa.

Setäkerhoissa eriarvoistavaa rakennetta ei haluta vieläkään tunnistaa. Onneksi pikkusieluinen vähättely alkaa käydä niin noloksi, että pian jokaisen on katsottava peiliin. Yksilötasolla tapahtuvassa muutoksessa kytee vallankumous, jonka tavoitteena on yhdenvertainen musiikkiala.”

Vapauden käytös on miesfeministeille tuttua saalistajan käytöstä, jossa näytellään ystävää, mutta todellisuudessa jahdataan heikkoja yksilöitä omien mielihalujen toteuttamiseksi.

Lähde: Nälkä

Feminismi Kotimaa Kulttuuri Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Teppo Vapaus Uutiset Yhteiskunta Yleisradio YleX

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tomppa

  Vastaa

  Raiskaaviin feministimiehiin pätee tämä englanninkielinen slogan Hiding in plain site.

 • polvistukaa

  Vastaa

  MTV: Helsinkiläisseuran kolme jalkapalloilijaa on vangittu -
  epäillään törkeistä seksuaalirikoksista
  MITÄS JOS HE OVAT JUURI NÄITÄ MUSTIA
  Joita polvistelaan rasismin nimissä juuri jalkapallo kentillä

 • mika

  Vastaa

  Kuvasta tuli mieleen Riku Rantala ja muut feministiä esittävät hikisiat.

 • Muska Pasa

  Vastaa

  Musiikkiala on artistinen alan, jossa taidot ratkaiset. Tai ainakin ratkaisivat vielä taannoin, jolloin laatua ja osaamista arvostettiin musiikissa. Punk on genre, joka hävitti kaikki laatuvaatimukset pois musiikkialalta. Punk-aallon jälkeen mikä tahansa humppa on kelvannut veivattavaksi radioon. Varsin aivovammaisilta vaikuttavat kaikki genren nimen alla liikkuvat persoonatkin.

 • EV

  Vastaa

  Kansallismielisessä yhteisössä naiset ovat oikeasti turvassa. Pohjoismaat ovat olleet jo yli tuhat vuotta edelläkävijöinä oikean tasa-arvon asialla, ennen kristinuskon saapumista Pohjolaan. Jos mietitään, mistä alkuperäinen ajatus Euroopassa yksilövapaudelle, demokraattisille päätöksille ja naisen oikeuksille lähti, voidaan katsoa viikinkien kulttuuriin ja myöskin muinaiseen Kreikkaan. Suomi on ollut naisten oikeuksien edelläkävijä aina, nykyään naisilla on Suomessa enemmän vaikutusvaltaa tärkeissä asioissa, kuin miehillä. Mm. huoltajuuskeskusteluissa tämä on iso ongelma, mutta esim. asepalveluskeskustelussa miehen ja naisen asema nykyisessä muodossaan on perusteltua. Miehellä ja naisella on omat vahvuutensa, vaalikaamme niitä, evoluutio on luonut meidät tiettyihin olosuhteisiin ja tiettyihin tehtäviin, sitä ei kieroutuneet ideologiset väittämät muuta mihinkään. Luontoa ei voi päihittää.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi