Lukijan kynästä: Kuinka KRP ja Yle häpäisivät itsensä saatanapaniikilla

Partisaani julkaisee lukijan näkemyksen liittyen viime aikoina julkisuudessa olleisiin "äärioikeiston terrorismitutkintoihin".

Lukijan mielipide

Tiedämme, että monet Partisaanin lukijat ovat jo ajat sitten lopettaneet valtamedian seuraamisen, ja hyvästä syystä. Tiedonvälityksen sijaan uutisista on muodostunut väline, jonka kautta vasemmistoon kallellaan olevat toimittajat yrittävät tuputtaa meille omaa ideologiaansa. Ajoittain heidän aivopierunsa ovat kuitenkin niin uskomattomia, että niitä kannattaa jopa lukea. Silloin kuitenkin pitää olla varuillaan ettei kuole nauruun.

Yksi Ylen ja keskusrikospoliisin surkuhupaisimmista hyökkäyksistä kansallismielisiä vastaan nähtiin viime viikolla. Tuolloin uutisoitiin, kuinka joku jossain puolueessa joskus vaikuttanut maisterismies oli mukamas aikonut toteuttaa rituaalimurhan. Väite oli saanut alkunsa keskusrikospoliisin tutkinnanjohtajan Sanna Springaren päästä: Springare oli tullut siihen tulokseen, että kyseinen mies palvoo saatanaa, ja koska hän palvoo saatanaa, hän aikoo toteuttaa jonkinlaisen ihmisuhrausrituaalin. Ylen tietojen mukaan kyseiseen mieheen oli tämän takia kohdistettu salaisia pakkokeinoja ja hänen kotipihaansa oli vakoiltu mm. kameran kautta.

Todellisuudessa väitteet olivat tuulesta temmattuja ja perustuivat mm. TikTokissa pyörineeseen, fiktiivisen jännityskirjan mainosvideoon. Aiheesta saatiin kuitenkin mojovia otsikoita, sillä mikä voisi kuulostaa pelottavammalta kuin saatanallinen ihmisuhraus. Helsingin sanomien haastattelussa 14.11. Springare kuitenkin tähdentää, että miestä ei ole missään vaiheessa epäilty murhasta tai murhan suunnittelusta, eikä minkäänlaista esitutkintaa ole tällaisten osalta koskaan aloitettu. Toisin sanoen hän myöntää, että mitään ihmisuhraussuunnitelmaa ei koskaan ollut olemassa. Sen sijaan hovioikeus selvittää, onko poliisi syyllistynyt asiassa virkavirheeseen. Tästä huolimatta media ja nettipalstat elävät omaa elämäänsä: pahalla miehellä on ollut pahoja suunnitelmia, joten nyt kaikkien tulee pelätä kaikkea, mitä paha mies on ikinä sanonut tai tehnyt. Hesari onnistuukin nostamaan alaotsikkoon asti, kuinka mies on joskus allekirjoittanut myös jonkun toisen puolueen kannatuskortin.

Tuulesta temmatun uhrirituaaliväitteen perusteella myös muut miestä vastaan julkisuudessa esitetyt rikosnimikkeet joutuvat arveluttavaan valoon. Tosiasia onkin, että mikään väitetyistä rikoksista ei ole edes syyteharkintavaiheessa, mistä huolimatta medialla oli kova kiire leimata mies julkisuudessa paitsi natsiksi ja saatananpalvojaksi, myös terroristiksi ja murhan suunnittelijaksi. Tässä kohtaa jokaisessa ajattelevassa yksilössä tulisikin herätä kysymys: mitä sellaista tämä kyseinen mies on sanonut tai kirjoittanut, että polpo ja vasemmistomedia hyökkäävät häntä vastaan uskomattomilla ja paikkansa pitämättömiksi osoittautuneilla väitteillä? Sen sijaan, että uskoisimme sanaakaan Ylen toimittajien ja ”galaktisista vampyyrinatseista” panikoivan, selvästi mielenhäiriöstä kärsivän Petri Jääskeläisen jutuista, tulisi kansallismielisten pyrkiä näkemään, mitä kulissien takana tässä maassa todellisuudessa tapahtuu.

Siinä vaiheessa, kun viranomaiset alkavat esittää ihmisiä vastaan tekaistuja väitteitä, vakoilla heitä tällaisten väitteiden perusteella ja leimata julkisuudessa terroristeiksi yhteistyössä hihhulitoimittajien kanssa, on ajatusrikollisten vaino mennyt liian pitkälle. Mutta ilmeisesti ”natsiksi” leimaaminen on kärsinyt jonkinlaisen inflaation, kun leimakirvestä on heiluteltu liiaksi. Jotta yleisö saataisiin pelkäämään oikeistoa, pitää natsismiväitteen kylkeen keksiä yhä uusia ja yhä hullumpia pahuuksia, kuten tässä ja muissakin viime aikoina julkisuudessa esillä olleissa tapauksissa ollut ”saatananpalvonta”.

Yle ja sitä avustanut Jääskeläinen sekä keskusrikospoliisi ovatkin häpäisseet itsensä täysin viimeistään nyt, ja somekeskusteluita seuraamalla huomaa, että yhä suurempi osa tavallisesta kansasta alkaa nähdä heidän naurettavaksi menneen pelottelun läpi. Ilmeisesti tämä ”natsisatanistipaniikki” pääuutislähetyksessä ensimmäisenä näytettyine mustakaapuineen olikin lakipiste, jonka saavuttamisen jälkeen suurin osa ihmisistä todella kyseenalaistaa valtamedian heille syöttämän roskan paikkansapitävyyden.

Keskusrikospoliisi Kotimaa Lukijan mielipide Petri Jääskeläinen Poliisi Poliittinen vaino PolPo Sanna Springare Valtamedia Yhteiskunta Yleisradio

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha

  Vastaa

  Heh.. kirjoitin aikoinaan maaseudun tulevaisuuden kommenteihin, että miksiköhän lehden uusi logo ”MT” vastaa numerologisesti mestarilukua 33 ja miksiköhän MTKn uusi logo on piirretty harpilla ja suorakulmalla.. sainkin pian tämän jälkeen elinikäisen bannin ko foorumille.

  Anton Denikin oli venäjän vallankumous sodassa valkoinen kenraali.. wikipedia tietää kertoa hänestä ja hänen upseereistaan että
  ”Many of them had persuaded themselves that Freemasonry was, in alliance with the Jews, part and parcel of the Bolshevik machine, and that what they had called the diabolical schemes for Russia’s downfall had been hatched in the Petrograd and Moscow Masonic lodges.”

  Eli rapparit ja bolsevikit olivat samassa kabbalistisessa ohjauksessa.. ja taitaa olla yhä sitä tänäkin päivänä.

 • pää määrää

  Vastaa

  Tärkeintä olisi julkistaa näiden psyykkisistä häiriöistä kärsivien toimittajien ja poliisien nimet. Ehkä sillä tavalla voitaisiin palata normaaliin suomalaisuuteen.
  Suomen talouden ja turvallisuuden nykytilanteeseen on johtanut tietty joukko presidenttejä ja pääministereitä. Näidenkin nimiä pitäisi julkistaa jatkuvasti, jotta kun tilanne lopulta ratkeaa, siihen johtaneet henkilöt tiedetään koko maassa ja tuomitaan. Se että jotain henkilöitä kuvitellaan terroristiksi tai muuksi pahantekijäksi, on juuri yksi tapa suojella todella vahingollisia vallanpitäjiä Suomen kansaa vahingoittavista valinnoista.

 • mörkö

  Vastaa

  Jonkun pitäisi läpällä kirjoittaa kuinka valmistelee kuunatsien maahan laskeutumista.
  Varmaan polpo ja HS siihenkin tarttuisivat ja käynnistäisivät tutkinnan ja mustamaalauskampanjan.

 • Kurtti

  Vastaa

  MTV Uutiset: ”Suomessa on poliittista väkivaltaa, epäilty myös väittää. Hänen mielestään maahanmuuttopoliittisista päätöksistä on seurannut muun muassa, että valtava määrä suomalaisnaisia on joutunut ulkomaalaisten raiskaamiksi tai seksuaalisen ahdistelun kohteeksi.”

  Ei ihme että joutuu vainotuksi jos tälläisestä menee näin suoraan puhumaan!! Siis että ulkomaalaisten tekemät raiskaukset ovat systeemin rakenteellista väkivaltaa suomalaisia kohtaan. Kaikki tietää mutta kukaan ei saa sanoa mikä on totuus tässä maassa. Tämä mies on sanonut ja nyt on polpon ja valtionyhtiö ylen vainooma ja leimaama.

 • Cosa Nosrtra

  Vastaa

  Minultakin Italialaisen mafiaperheen vesa (asuu Suomessa) kyseli että kukas teistä aikoo murhata Sanna Marinin? Olin täysin ymmyrkäisenä kun en ollut edes kuullut koko asiasta, Valemediaa kun ei tule seuratua.

  Mutta jos oikeasti mietitään niin mitä hyötyä olisi jonkun politikon murhaamisesta? Siis tällaisessa tapauksessa että se on jo thonsa tehnyt ja päässyt pälkähästä. Tällaiset toimet pitäisi kohdistaa ennenkuin politikot pääseävät tekemään tuhojaan. Mutta ennustaminen on vaikeaa… ainakin tulevaisuuden ennustaminen.

 • Totuus tulee julki

  Vastaa

  Jenkkiarmeijassa sotilaille opetetaan satanismia ja Suomen johdossa olevat maanpetturit ja hyödylliset idiootit ovat luovuttamassa maamme tämän saatanaa palvovan maan ja sen joukkojen käyttöön. Voi vain todeta, että sitä saa mitä tilaa. Onhan Suomikin täynnä saatanaa palvovia vapaamuurareita: poliitikkoja, rikkaita ja piispoja ja muita valtaa pitäviä. 

  Kaukana on ne ajat kun maan johdossa oli Jumalaa pelkäävä presidentti Kyösti Kallio, joka kehotti kansaa polvillaan rukoilemaan Jumalalta armoa sekä tekemään parannuksen synneistä ja kaikessa luottamaan kaikkivaltiaaseen Jumalaan. Kansa uskoi ja käytännössä kaikki huusivat Jumalaa avuksi. Rintamalla ei ollut ateisteja, saatanpalvojista puhumattakaan. Jumala kuuli rukoukset ja Suomi pelastui. Itsenäisyyden säilyminen oli Jumalan ihme ja Jumalan suurta armoa. Nyt maan johdossa on salaseuraan kuuluva maanpetturi ja valehteleva umpikiero globalisti. Silmistä jo sen näkee ketä tämä luihu palvelee. 

  Suomessa demokratia on sitä että saat muutaman vuoden välein käydä piirtämässä lyijykynällä numeron pahvilappuun. Demokratia on muutenkin täyttä sontaa. Valta on aina lopulta niillä, jotka omistavat kaiken. Eli kaikki ns. demokratiat ovat oikeasti plutokratioita. Ja kohti maailmanlaajuista kommunismia ja valvontayhteiskuntaa mennään ja vauhdilla. Eli Raamatussa kerrottua petovaltakuntaa.

 • Kimmo Leino

  Vastaa

  Suomen ”median” haltuunotto tapahtui suunnitelmallisesti 2005 : ”Hallituksen politiikkaohjelmat / Kansalaisvaikuttaminen ”: ”Media ja demokratia Suomessa / Kriittinen näkökulma”- tutkimus sisältää mm. seuraavat lauseet: ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.” ”Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö.”

  Heti tuon tutkimuksen valmistumisen jälkeen YLE-veron suunnittelu aloitettiin; käyttöön on pakolla otettu 650 miljoonan verovarat kansan kusettamiseksi !

 • Zaikka

  Vastaa

  Pitäiskö meidän alkaa ihan vaan trollausmielessä höpisemään somessa saatanajuttuja, käydä rautakaupassa ”epäilyttävillä ostoksilla” ja postailla naamiokuvia ryhmiin? Jos kerran polpo lähtee jokaista tollasta lankaa seuraamaan jollain salasilla pakkokeinoilla niin äkkiä saadaan niiden resurssit kulutettua loppuun ilman että ollaan edes tehty mitään rikosta…

  • Katkaistaan kärki

   Vastaa

   Tämä on yksi toimintaidea. Eli tehdään jutusta ”naurettava”. Se toimii lähes minkä tahansa kanssa.

   Vähän niinkuin joskus e‑mailien loppun kirjoitin ”isis” (Isäsi). Kai niillä on pinkka niitäkin jossain odottamassa tutkintaa.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Sateenkaariväki ovat niitä todellisia satanisteja. Perhojen touhut ovat jyrkässä ristiriidassa jumalan lakien kanssa.

  Satanismiteoria on krp:n vanha jippo. Mm. Anneli Auer maalattiin ”satanistipedofiiliksi” krp:n ja syyttäjän vilkkaan mielikuvituksen avulla.

 • Jarmo

  Vastaa

  Satunnaistenkin ihmisten telekuuntelu ja kamerakatselu voivat toki saattaa viranomaiset vaikka minkälaisten suurrikollisten jäljille, mutta aika heikoilla kantimilla ollaan, jos eivät poliisin toimet perustu vahvaan ja varmaan omaan tiedusteluun; todisteisiin, havaintoihin ja johtolankoihin, joita tutkinnan avulla on konkreettisesti saatu. Ajatusrikollisten ja ”vihapuhujien” jahtaaminen ja tuomitseminenkin onkin taatusti helpompaa tässä tulosvastuullisuuden ajassa.

 • Hallinto on täys mätä

  Vastaa

  Todelliset saatananpalvojat lienevät sillä puolella, joka ko. asiasta syyttelee. Krista K. on ainakin saatananpalvoja.

 • Leino Kimmo

  Vastaa

  Mutta tämä on lehdistön ruokaa todellisten tekojen piilottamiseksi: He 99 ‑104 / 2022 vp ; Suomeen ”hätä-pankkijärjestelmä” ja ”YEL-lakia muutetaan niin, että nykyiset yrittäjät suoraan maksavat eläkkeellä olevien yrittäjien eläkkeet”. YEL-rahastot ”kadottetiin” Uniber-sotkussa Saksan pankkeja pelastamaan . Seuraavana vuorossa KEVA-eläkerahastot: sääntöjä muutetaan niin, että ”eläkejärjestelmän turvaamiseksi” riskipitoisempi sijoittaminen sallitaan. Tulette näkemään kuinka riski tulee toteutumaan; koska niin on suunniteltu.

  Nyt lakisääteinen hajautus estää tällaisen koplauksen. Tähän varauduttiin jo 2011 : Suomen ”perustuslain” 118 § 3 momentti: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi